URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

GOTMAR

Alternativa | 03 Juliol, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

We have received these photos showing the abandoned,pitiful and also in many ways dangerous state of plots,sidewalks etc in  the urbanization of Gotmar,most photos from the carrer Orenella.We will forward these photos to the responsible Councillor.
 
We need your photos, videos,comments and information about blackspots in our municipality . You can send  this to alternativaperpollenca@gmail.com.  Apart from publishing this information in the blog, we forward it to the townhall  to find solutions. Among us all we can build a better Pollensa!
 

 

Fotos de Garry Bonsall de principis d'estiu.

 

Comentaris

JRV

Can Singala...

JRV | 19/05/2012, 18:44

L'Urbanització Gotmar , com diu Silvia, porta devers 40 anys en que POCA COSA s'ha fet, poca cosa EN RELACIÓ EN EL MANTENIMENT O RENOVACIO D'INFRAESTRUCTURAS DE TOTA CASTA. Hi ha un fet objectiu, i es que aquesta urbanització FOU RECEPCIONADA DE FORMA MOLT ALEGRE, CON S'HA FET AMB PRACTICAMENT TOTES LES DEL MUNICIPI, TAL VOLTA UNICAMENT ES FOU MOLT EXIGENT AMB L'URBANITZACIO DEL PINARET, I EL FET QUE AQUESTES URBANITZACIONS TENEN UNA SUPERFICIO DE ZONA VERDA I ASFALTAT, MOLT SUPERIOR A LES ZONES URBANES CORRENTS ENCAREIX MOLT EL SEU MANTENIMENT....
PERÒ SEMPRE POT SER PITJOR...SI, ENCARA QUE NO HO SEMBLI: QUALCÚ HA ANAT A L'URBANITZACIÓ DE CAN SINGALA AQUSTS DARRERS 15 ANYS??
L'URBANITZACIÓ de CAN SINGALA, MODÈLICA AL SEU MOMENT, MODEL QUE PER DESGRACIA NO S'HA IMITAT, TE EL MATEIX ASFALT DE L'ANY 1959....DONCS CONTAU, 53 ANYS!!
lES SEVES INFRAESTRUCTURES OBSOLETES, I MOLTS VEINATS HAN CONSTRUIT DAMUNT EL METRE DE VORAVIA....I NI CELADOR NI PUNYETES....I UNA MES RECENT, LA DE BOQUER, DONCS JA HO VEIS...L'AJUNTAMENT FA DEIXADESSA DE LES SEVES FUNCIONS, PER NORMA...

silvia colom

Gotmar

silvia colom | 19/05/2012, 16:53

si el que no s´ha fet amb 30 anys no esperem que es faci amb dos dies. Per moltes fotos que penjem a la web etc. aquí no es farà res a no ser que ens facin pagar la remodelació de la urbanització amb contribucions epecials, cosa que no farem els residents, hauràn de demostrar amb totes les factures etc. els serveis que hem tengut durant el 40 anys en que la urbanització va esser rebuda per l´ajuntament. Noslatres hem pagat molst durant anys i anys i no hem rebut res de res. Ara veurem com afrontam els veins el tema de les contribucions especials..ja ens esteim asesorant legalment..

Jaime Todos los Santos

Gotmar aun abandonada

Jaime Todos los Santos | 09/10/2011, 09:00

Veremos si la nueva legislatura esta capaz de escuchar y solucionar y colaborar con los vecinos o no.

Nosotros vecinos debemos vigilar mas a los políticos, que no habrá una repitición de la corrupción y auto- servicio de la ultima legislatura.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb