URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Parc infantil del Pt. de Pollença.

Alternativa | 14 Setembre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

A través del nostre correu i del perfil de facebook ens han fet arribar les fotografies denúncia que acompanyen aquest article i que farem arribar als regidors responsables.

Estas fotos son del parque infantil que está situado en la esquina de calles Roger de Flor/Llevant, Pto. Pollença. El parque está en un estado vergonzosa y peligroso, con una superficie desigual, aparatos roto y la cerca floja, como ustedes pueden ver en las fotos.
 
¿se puede hacer algo antes de un niño salga herido?

 

 

 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. Aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc. Ens pots enviar les fotografies a alternativaperpollenca@gmail.com

A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladam a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions. Entre tots construirem una Pollença millor.

Comentaris

Joan C

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Joan C | 16/09/2011, 12:26

IP, em sembla que la posició ideològica d'Alternativa ha estat sempre bastant clara tant en paraules com en fets. Més dificil seria averiguar la posició ideológica d'altres partits com el PSOE, La lliga, UMPI, Unió Mollera... Convergència pareix que vol ser Naciolista i de dretes però de la mateixa manera que elPSOE les seves accions no sempre se corresponen amn el que diuen ser

Garci

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Garci | 16/09/2011, 11:01

Benvolgut IP. Ara se que no has seguit el nostre bloc fins avui o fins fa poc. Només fa uns mesos, quan hi va haver les eleccions, tractárem aquest tema de les esquerres i les dretes en moltes ocasions, posicionant-nos com a partit d'esquerres. Però, per debatre sobre ideología, no fa falta saber una cosa tan difusa con si ets d'esquerres o dretes. I t'he remès als articles i accions perquè això és el que defineix la ideologia d'un partit i no les etiquetes.

Salut

ip

IP

ip | 16/09/2011, 10:02

Sr. garci,
No s'ha ignorat cap resposta, simplement que fins avui no has contestat a la pregunta de quina era la vostra ideologia. La resposta era tan simple com dir d'esquerres i no insistir en el tema dels vostres articles, feina, o web... Ara se que sou d'esquerres.
També vos recomanan que ho digueu clarament a la vostra web ja que el liberalisme no va en contradiccio amb el feminisme, etc
I ara si que podem debatre ideologicament, pero era necessari que vos definissiu

Pepe

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Pepe | 16/09/2011, 09:34

Marxista de Grucho i Karl.

Garci

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Garci | 16/09/2011, 07:55

Benvolgut IP. No se si has seguit el bloc o si has vist la nostra actuació als plenaris. Tampoc se si has arribat fa dos dies a Pollença o si fa poc temps que t'interesses per la política. Però ens hem definit amb els nostres actes i amb els nostres articles (pots llegir els més de 2000 que hi ha al bloc). Hem repetit mil cops que som d'esquerres, mil cops més ens hem posicionat contra el liberalisme, i molts cops més hem emprès accions i opinions que defineixen el que som. Potser alguns de nosaltres siguin marxistes i altres no. El millor de tot això és la unitat en la diversitat: el respecte a l'assemblea i la posada en comú de les línies polítiques a tirar endavant.

Crec que les vostres preguntes, que tant insistiu en que responem, no venen acompanyades de la sinceritat necessaria. Manipulau. Emprau diferents noms per tal que creguem que sou persones diferents. Anau amb mala intenció. I, amés, exigiu que us tractem bé. I quan donam respostes les ignorau. Que hi farem, haurem de tenir paciència.

IP

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

IP | 16/09/2011, 07:21

Ja se que tu et defineixes com marxista Pepe, però supos que la teva autodefinició no és la del partit , o si?

IP

IP

IP | 16/09/2011, 07:18

Vos definiu com:
partit progressista, ecologista, feminista, pacifista, republicà, laïcista i assembleari.

El liberalisme ta,bé inclou aquestes opcions.
Pero que sou d'esquerres o de dretes?

Pepe

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Pepe | 15/09/2011, 22:03

Fins demà, després de veure aquesta web tal vegada puguis entendre els textos del nostre blog i pàgina web.
h
ttp://www.sesamestreet.org/
Bona nit.

IP

IP

IP | 15/09/2011, 21:46

I dali en la IP.
Pero contestau la pregunta. que a la web no la contestau i supos que al darrer enllaç de juntes de govern tampoc

Pepe

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Pepe | 15/09/2011, 21:25

Catalluis una mostra més de la teva objectivitat i racionalitat
h
ttp://alternativa.balearweb.net/category/4628

Miquel Sánchez

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Miquel Sánchez | 15/09/2011, 21:07

Catalina-Lluis o qui siguis, al manco desconnecta el "router" perquè l'ordinador canviï la IP de la teva connexió

LLuis

Ideologia

LLuis | 15/09/2011, 20:45

Aleshores sou liberals o neoliberals? O millor dit, aquests ideologies no són contraries al vostre discurs

Un consell Pepe. : Penja una foto sense fotoshop, sobretot despres del discurs de transparencia i simplicitat

Catalina

Junat de Govern

Catalina | 15/09/2011, 20:40

I ara que formau part de la junta de Goven, pq no n'informau?

Pepe

A Lluís

Pepe | 15/09/2011, 20:36

A la nostra pàgina web.
h
ttp://alternativaperpollenca.com/Que_i_qui_som.html

Lluis

Ideologia

Lluis | 15/09/2011, 20:27

I quína és la vostra ideologia?
Esquerra?
Dreta?
Centre?
Comunisme?
Troskisme?
stalinisme?

Pepe

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Pepe | 15/09/2011, 19:28

Lluís, davant un comentari tan racional, amb tantes solucions i tan bé argumentat només puc dir salut i alegria

Garci

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Garci | 15/09/2011, 18:39

Lluis, has d'entendre que estem cansats d'insinuacions falses, de mentides i de ganes de rompre les bones relacions que tots els partits de l'oposició tenim. Hi ha molta ràbia i no se d'on surt. I com que n'estem farts de tot això i de que per molt que donem arguments, escrivim cada dia al bloc, contestem a tot el que ens demanen (amb bona i mala intenció), reaccionam d'aquesta manera. Però crec que la nostra actitud dialogant no s'ha de menystenir. Imagina fins a quin punt som pacients quan fins i tot hi ha gent que es fica amb la pronúncia del nom d'en Pepe. És increïble.

Per altre banda, no em vull presentar a cap eleccions a nivell extramunicipal. No en se més que ningú. Però dic el que pens i tenc una ideología i l'exprés. Això és dolent? Existeix política sense ideología? Pot un partit ser una opció de govern sense una ideología? Em pots rebatre amb arguments el que he dit sobre la política nacional i internacional?

Vos deman a tots que empreu el bloc no per emprenyar, sinó per debatre amb arguments. No és tant difícil. I també vos demanaria que abans de criticar mireu que heu fet vosaltres.

Lluis

CxI

Lluis | 15/09/2011, 17:54

Pepe, Trop que et poses molt a la defensiva i dones molt poques solusions.
tampoc crec que si et demanen per CxI siguin ningú per parlar de la seva ideologia. Sobretot pq encara no l'han definida ja que no han celebrat cap congres. Hauries d'haver remes a la persoba al blog de convergencia i no contestar tu.

sr. Garci, vos haurieu de presentar a les generals i a les Europees si en sabeu més que tots els partits que tenen representacio als difernts països.
I per cert els experts en treure coses fora de context sou vosaltres però a nivell històric.
Ara no se si pq Pepe i PP es pronuncien igual o pq na Malena es mona.
Ja que no hi veig ni racionalitat ni sentit a n'aquesta manera d'actuar. Vos trp molt violents

Pepe

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Pepe | 15/09/2011, 14:17

Troll i trollet haveu de llegir més, diluir la vostra malvolença i tal vegada un dia arribeu a ser persones que no s'hagin d'amagar darrera de l'anoimat i amb les quals poder debatre de debò.

Garci

Responent a gent que gosa exigir respostes

Garci | 15/09/2011, 11:45

Tots els països han aprofitat per fer retalla socials, laborals i dur endavant polítiques antisocials. I no és cert que sigui obligatori, que no s'hi pugui fer res o que haguem de ressignar-mos. CIU, PP, PSOE, CC, UPN, PNV... son tots culpables de la mala situació en que ens trobam les persones a l'Estat espanyol. Tots han aprovat o facilitat l'aprovació de les mesures que ens han precaritzat la vida. I, per respondre encara més a la pregunta, no hi ha cap país governat per l'esquerra a europa (que jo sàpiga).

Troll

Pepe, contesta al que te demanan

Troll | 15/09/2011, 11:04

Qui t´ha demanat el que constestes? No sols no me constestes sinó que surts per una altra banda. Torna a llegir el que te deman. Jo no te parlat de despeses socials ni de polítiques impositives. Jo te dit que tots el paísos, per desgràcia, han degut de prendre mesures antisocials (tots)...que es el que tu deies que tan sols havia fet CiU a Catalunya. Evidentment que hi ha paisos que per diferentes raons, especialment de densitat de població (els paisos nordics), tenen millors index de despeses socials o polítiques impositives. Ja ens agradaria tenir unes altres circumstàncies però som el que som. El cert es que te pots fer pallas mentals i adressar-te a qualque article però no creguis que tots som tan beneits de no veure el que fas.

Trollet

Xip xup

Trollet | 15/09/2011, 10:14

Quedant de cada vegada pitjor... Ofici ni benefici... Esperam que ara que pintau mes en el govern ho faseu pensant amb tots els pollencins incloent els anònims sense ofici ni benefici!

maki

embulloset

maki | 15/09/2011, 10:12

No veig molt convenient per a la veritat i per a la salut mental contestar a algú que demostra que l'aclariment de les coses i la informació objectiva li importa un pebre, i s'expressa des de el resentiment, el que no aporta res constructiu. Ho dic per "embullosset", perdò troll-trollet.

Pepe

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Pepe | 15/09/2011, 10:07

Trollet, quedam que nosaltres som persones que donam el nostre nom i llinatges i que fem feina política i donam explicacions a gent anònima com tu que no te ni ofici ni benefici.

Trollet

Demagògia barata

Trollet | 15/09/2011, 09:59

Ara val, ara no val... A que recorda? Defensar acusant... Arguments cap... No he tret res de context només he demanat com quedam?

Pepe

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Pepe | 15/09/2011, 09:48

Trollet aquest truc de treure frases de context si que és demagògic i una eina que veig utilitzau amb freqüència un grapat d'anònims comentaristes "troleros".
El pressupost eren assenyats respecte a anteriors pressuposts també en el sentit de què els ingressos s'havien calculat d'una manera més realista i no s'havien inflat per després justificar despeses per les que no havia doblers.
Sobre les retallades hem fet les nostres preguntes i amb les respostes ja veurem si són o no assenyats.

Fet: tots els grups de l'oposició ens vam oposar al pressupost que es va retirar i sobre el que ara farem preguntes i propostes.

Miquel Sánchez

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Miquel Sánchez | 15/09/2011, 09:47

Trollet, no traguis de contexte les meves paraules, jo vaig dir que els pressupost els hi veia assenyats, simplement perquè ja estem al mes de setembre i estem parlant d'aquest any, a més l'informe d'intervenció diu més o manco que "no serveixen per la seva funció atesa les dates que estem i per tant ja són fets consumats" algú es va gastar el doblers per joventut amb altres coses, idò que li hem de fer.

Trollet

demagogia barata

Trollet | 15/09/2011, 09:12

Si Pepe, demagogia com la del teu partit. Que en el darrer ple va assegurar que li semblava que els pressupostos presentats eren molt assenyats i que l'unic emperò eren les liquidacions.
Assenyats? retallant en educació i eliminant la partida en joventut? com quedam?

Pepe

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Pepe | 15/09/2011, 09:08

Bon dia troll, primer vull dir que el meu comentari respecte a CxI era una resposta
una pregunta a aquest blog sobre el perfil de Convergència, no crec que sigui pixar fora de test.

A Europa els meus referents, si parlam de política impositiva i de despeses socials, són els països nòrdics. Però si miràs objectivament dades numèriques podràs constatar que la mitjana de l'estat espanyol, despesa social (et recoman el blog de Vicenç Navarro, www.vnavarro.org/?lang=CA) i depesa en educació d'Espanya està per sota de la mitjana.

Com s'informava ahir despeses en educació; Espanya;4,6% mitjana europea 5,2%. I encara hi ha gent com Artur Mas, Esperanza Aguirre i companya que volen retallar més...

Fins i tot a països on governa la dreta neoliberal com Alemanya, França inclús a Itàlia has posat qualque mesura impositiva a les grans fortunes.

Això són dades, no demagògia de la que alguns anau sobrats.

Miquel Sánchez

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Miquel Sánchez | 15/09/2011, 07:25

Troll, amb "CxI i Unió" ens asseiem per a intercanviar idees i postures una vegada o dos cada mes, l'únic que critiquen són alguns comentaris, de moment al blog de CxI no s'ha fet cap article contra Alternativa, simplement són els comentaristes que es fiquen amb nosaltres, l'actual relació entre partits al manco a Pollença és de total correcció i cordialitat, i per aix`alguns van ben escaldats.

I amb respecte del sentiments els que ha se ser humil ets tu, TROLL que dispares amb molta facilitat des de l'anonimat

Troll

Miquel Sánchez "Lumbrera" i Pepe

Troll | 15/09/2011, 07:05

Miquel, el sentiment del que parla la senyora Fuster ni en tens ni l´entens. La meva recomenació, amic lumbrera, es´una mica de respecte i humiltat. Ja se que en el teu cas es un esforç inmens...

Pepe, dir que CXI es un partit neoliberal i retallador de prestacions es pixar fora de test. Hem de suposar que així ho califiques per tenir com a referència a CiU. Si es així...diguem quin país o Estat d´Europa, en la actual conjuntura econòmica, no ha preses mesures o actuacions similars?. Per desgràcia tots els Estats, de dretes d´esquerres i del mig. Quin es el referen de partit d´Alternativa?....cap. Me pareix molt be però ja comença a ser bastant "obsessiva" i repetitiva la teva demagogia cap a CXI. Te vull recordar el teu propi referent:
Repeteix mil vegades una mentida i es convertirà en veritat”
Autor: Joseph Paul Goebbels (Rheydt, 1897 – Berlín, 1945), ministre de propaganda i il•lustració popular en el govern nazi d’Adolf Hitler.

Miquel Sánchez

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Miquel Sánchez | 14/09/2011, 22:46

Al blog de La Punta de CxI:

Bonissim el comentari de la Senyora o Senyoreta Fuster, quina lliço de política local "cum laude" que ens ha impartit. Sentiment de poble? Plorar quan sona el Visca Pollença? la política és una cosa molt seriosa i les festes i bauxes tot just són un agradable parèntesi dins aquesta activitat, no és ni de molt el més important d'un poble, per molt vistoses i precioses que siguin. Et recoman l'ecrit de na Laura Jones Albertí al Punt Informatiu d'aquesta quinzena.

J. García

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

J. García | 14/09/2011, 21:50

Sr. García, para muchos es usted un personaje "foraster". Su lugar de procedencia molesta a muchos y lo usan con tono despectivo. Sus formas en política, directa y muchas veces dura, hacen que la política "de siempre" y que las cosas que "siempre se han hecho así" queden en entredicho. Y aún molesta más el carácter político e ideológico que da a su acción. Y hablo de usted, pero realmente quiero hablar de su partido.

Sinceramente, comentarios como los de hoy en el blog del partido de CxI, dicen que no tienen ni la ideología marcada ya que no han hecho ni un congreso. Eso significa o bien que no tienen ideología o bien que mantienen la ideología de las personas que han venido mayoritariamente del partido UM. Y, además, parece que se alegran de no tener una ideología definida. Entonces ¿que quieren en política?

Y yo también soy de la opinión de que lo que molesta no es ni CxI ni Lliga ni PP. Lo que molesta es su ideología política contraria a la vida (bajo mi parecer).

Pepe

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Pepe | 14/09/2011, 21:33

Resulta grotesca l'obsessió d'alguns comentaristes del blog de Convergència per la meva persona. Es veu que més d'un encara no ha assimilat els darrers resultats electorals.
Esper que un dia aquests comentaristes es cansin de fer oposició a l'oposició.

Pepe

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Pepe | 14/09/2011, 18:30

Totalment d'acord amb Joan, el millor canvi de Convergència ha estat obrir un blog obert.
Llorenç a mi no em fa nosa Convergència, mantenim reunions mensuals i hem presentat i presentarem mocions conjuntes. El que he dit simplement és que no m'agrada el seu model neoliberal que és el mateix que el del PP i la Lliga i tot tres no m'agraden.

LLorenç

CxI

LLorenç | 14/09/2011, 17:05

Em podeu exolicar com vos fa tanta nosa CxI i no vos en fa el PP o la LLiga(exPP=Jaume Font). Aquests si que són de dretes i a més s'hi declaren en Congres

J. García

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

J. García | 14/09/2011, 16:34

Una de las grandes diferencias entre UM y CxI es básicamente el de su representatividad y las posibilidades de abuso de poder, que ahora son inexistentes. Mucha gente de UM ha pasado directamente a CxI. Por tanto, la continuidad en los dos proyectos es lógica. Además, muchos de los dirigentes, conocedores de las actividades ilícitas de UM, son ahora dirigentes y afiliados a CxI. Por eso, no creo que vuelvan a "robar" o aprovecharse de su posición de poder, porque no creo que vuelvan a tener poder (al menos a nivel autonómico), pero por sus dinámicas anteriores su predisposición está ahí.

Nacionalistas o no, ¿eso que más da? A mi lo que preocupa es que quieran imitar un modelo neoliberal, muy de derechas, antisocial y empobrecedor, como es el de CIU. Su ideología, respecto a UM no ha variado. Y mirad como tenemos el pueblo.

Joan C

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Joan C | 14/09/2011, 16:01

Tal vegada més que el perfil nacionalista la diferència de convergència amb l'antiga UM és que ara tenen un bloc obert des de on mostrar-mos la seva ideològia. També que UM havia deixat de banda precisament la ideologia i es centrava principalment en colocar la seva gent i les seves empreses, cal dir que en aquest sentit encara està per demostrar que Convergència sigui diferent, el temps dirà. Aquest és un comentari a titol personal ja que malament fariem a Alternativa si ens dedicasim a fer oposició als partits de l'oposició

Ichigo

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Ichigo | 14/09/2011, 14:44

D'acord, rectific: No era Joan Cerdà, sinó més bé que... Però mira quin desastre. >:-(

Pepe

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Pepe | 14/09/2011, 14:22

Respecte al "perfil" nacionalista de Convergència, no veig cap novetat respecte al que era UM.

El problema és que el seu model és el neoliberal de Convergència i Unió a Catalunya que està retallant la sanitat, l’educació i els serveis socials, fent pagar la crisi als sectors socials més desfavorits i la classe mitjana .
Tancament de plantes a hospitals, disminució d'intervencions sanitàries, reducció del pressupost a educació...

Branca i canya

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Branca i canya | 14/09/2011, 14:04

Ichigo, crec que hauries de deixar de consumir..... o posar-te en tractament perquè aquest element, per sort, ja no es dins l´ajuntament.

deman?

que us sembla?

deman? | 14/09/2011, 10:28

Que opinau del perfil que està agafant convergència?
Mirau el seu darrer article:
lapuntacxi.wordpress.com/2011/09/14/per-reflexionar-i-pendre-mostra/

Ichigo

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Ichigo | 14/09/2011, 09:02

I una vegada més, John Pig Rull la va pifiar.

Pepe

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Pepe | 14/09/2011, 09:01

I això que vivim del turisme familiar que si no...

Guillem Frontera

Re: Parc infantil del Pt. de Pollença.

Guillem Frontera | 14/09/2011, 08:14

Els de Pollença està igual. En tres mesos, com a mínim, els podrien haver fet nets i arreglar els serveis.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb