URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Alternativa | 17 Setembre, 2011 08:28 | facebook.com twitter.com

Com venim fent des de la nostra entrada a l'ajuntament (fa ja quatre anys), encara que alguns sembla que encara no s'han assabentat, i hem continuat fent des de que participam en la mateixa, publicam les actes de les Juntes de Govern d'agost, respectant la llei de protecció de dades.

 - Junta de govern de 4 d'agost.

Destaca l’inici del procediment, a proposta del Regidor d’Esports, de firmar un conveni de patrocini  a canvi de publicitat amb el ja  palista olímpic, Alfonso Benavides :

“... /... Des de l'Àrea d'Esports volem recolzar la trajectòria esportiva del palista pollencí Alfonso Benavides, el qual ha quedat subcampió a l’Europeu de Belgrado i que té series possibilitats de classificar-se per les properes olimpíades de Londres 2012, formant part de la selecció espanyola de palistes.

Però hem de ser conscients que l’esport per poder treballar a n’ aquests nivells necessita ajudes de les administracions publiques, ja sigui per viatges, material específic per poder entrenar, etc...   Per això, a més de les subvencions rebudes per part de l’Àrea d’Esports demanem que s’estudiï la possibilitat d’altres ajudes econòmiques. Una possibilitat seria veure la publicitat que aquest esportista pot donar al municipi de Pollença, invertint en ell per a que pugui dur l’escut de l’Ajuntament i l’anagrama de l’Àrea de Turisme per tal de promocionar la marca turística de Pollença. En aquest sentit, es podria firmar un conveni de patrocini a canvi de publicitat. D’aquesta manera l’Ajuntament de Pollença a través de les Àrees d’Esports i Turisme, podria donar suport econòmic per tal de que el palista Pollencí pugui entrenar en les millors condicions per arribar a les olimpíades i de passada promocionar el nostre poble.../...

S’aprova la proposta de la regidora de cultura als efectes de donar continuïtat a la programació anual del Museu Municipal de Pollença, aprovant la col·laboració, mitjançant el Conveni TUO de la UIB, d’un/a  llicenciat/ada universitari/ària en pràctiques, durant un període de 3 mesos, amb un cost de  2.550 euros .

 Es va aprovar la proposta de la regidora de Medi Ambient de nomenar el un coordinador de salvament i seguretat de platges, amb 1.189 euros mensuals IVA inclòs, amb facturació entre els mesos d’abril a novembre de 2011 inclosos fins a un màxim de 9.512 euros anuals.

Es van aprovar, les autoritzacions per al mercat nocturn durant la temporada turísticaen la plaça Miquel Capllonch (dimarts) i en el passeig Anglada Camarassa (dijous), amb una superfície màxima de 6 m2,  per a la venda de productes d’artesania,  durant els dies de la setmana assenyalats comprensius de la temporada turística 2011 i en l’horari de 18:00 a 24:00 hores:

 - Junta de govern de 16 d'agost.

Ja vam fer un article al seu dia

- Junta de govern de 7 de setembre

Ja vam fer un article al seu dia. Ara que participam a les Jutnes,primer publicam un article, el més ràpid possible sobre la junta corresponent (dimarts n'hi ha) i després publicam l'acta respectant la llei de protecció de dades.

Eneko en Diagonal.

 

 

Comentaris

Jaume baixa del carro

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Jaume baixa del carro | 19/09/2011, 17:09

Resulta que el Club de Tennis, a iniciativa pròpia, ha seguit utilitzant les pistes de Duva. L´Ajuntament havia signat un conveni d´utilització provisional de les pistes de Duva el temps que durassin les obres del Miquel Capllonch. Una vegada varen finalitzar, el Club de tennis havia de tornar a utillitzar les del poliesportiu. No ho varen fer i es el motiu perquè Duva presenta ara les factures. O poden fer però no a l´Ajuntament sinó al Club de Tennis.

Jaume

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Jaume | 19/09/2011, 16:16

He llegit l'article del blog d'en Tomeu Fuster i hem sembla que hi podem trobar algunes errades i possiblement es pugui considerar una mica d'inexperiència per la seva part.
Però a mi no hem preocupa la inexperiència de l'actual equip de govern, allò que realment hem dol i hem fa passar pena, és tot allò que surt i que sortirà de la mala gestió de l'anterior equip de govern.
La mancança de sensibilitat que varen tenir cap als pollencins i la gran capacitat que tenen els successors o hereus dels seus partits per donar les culpes als actuals regidors de l'Ajuntament. Quant realment foren ells els que varen tudar els diners públics i a la vegada han fet ostentació de càrrec i han millorat el poder adquisitiu de la seva família i amics.
Els actuals regidors heu de continuar en les vostres tasques de govern o oposició, però fent feina per Pollença.

Juan Palomo

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Juan Palomo | 19/09/2011, 13:23

El nivel de rabieta sube exponencialmente así como van saliendo trejemenes de la pasada legislatura, pero ojito que también afecta a la anterior (2003-2007).

El tema de los 40 euros de sobrecoste en los alquileres mensuales es una cosa sin importancia comparado con el verdadero problema, de verdad nadie, y repito nadie del Ayuntamiento, Alcalde, Concejales y los mimsmos funcionarios se dan cuenta que faltan facturas de los servicios contratados o cobros de los canones correspondientes, ¿Tanta es la desídia que hay? Esto es tristísimo y cabreante.

Y a vosotros Alternativa no dejéis que os cuelguen los mochuelos de los demás pese a quien le pese

Joan Rafel

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Joan Rafel | 19/09/2011, 13:22

Possiblement hauria de començar demanant a dins ca seva. A lo millor ho trobau un disbarat, però la reconstrucció del Poliesportiu del Moll vengué arrel de la construcció del Miquel Capllonch... Si no me falla la memòria la numero 1 d'en Tomeu era la regidora d'educació en aquell temps, cosa deu saber a més el Batle era el mateix que governa ara gràcies al seu partit... Jo crec que hauria de començar per aquí que segur que ells no l'enganaran.

Pepe

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Pepe | 19/09/2011, 11:09

Cristfol i Juana, que m'acusau de precipitació, tan al comentari a aquest blog, com al de Tomeu simplement he parlat de desbarat. I pens que amb les dades que ens dona el regidor no és precipitat parlar de desbarat.
Sense entrar en el tema de l'existència o no de contractes (si no existeixen ja és de traca); els dos mil euros per utilitzar les instal·lacions durant 25 hores setmanals és un disbarat. I la manca de respostes a Duva i de pagament durant anys és un disbarat.

Joan c

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Joan c | 19/09/2011, 10:59

Em sembla molt important la voluntat de transparència d'en Tomeu, sols esper que les "bufetades" que se'n pot dur per algunes errades degut a la inèxperiència no es tradueixin en tancar el bloc o en deixar de contar les coses així com són. A algunes persones els hi molesta molt el que fa i aniràn per ell.

Miquel Sánchez

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Miquel Sánchez | 19/09/2011, 10:16

Sembla que alguns han trobat un filó amb l'inexperiècia dels regidors de la Lliga, no seré jo qui el defensi ja que tenen una cap de files molt experimentada amb aquestes batalles i ho farà molt millor que jo, no tinc cap dubte.

El meu comentari tal com diu en el mateix és un tecnicisme, en Tomeu parla de factures "proformes i instàncies presentades reclamant els pagament dels seus serveis", jo només dic que si les factures no són com cal hauren de pagar 40 euros de més per mes pel canvi d'IVA si això no és ser rigurós ja em diràs com se fa i ha algú li hauria de caure la cara de vergonya si això es confirma. Jo no he parlat de contractes ni de cap tipus d'hipòtesis

Juana Servera

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Juana Servera | 19/09/2011, 09:42

He llegit el comentari del regidor d´esports en el seu bloc. Me pareix molt delicat el que diu. No sé com pot fer aquestes afirmacions sense haver vist els contractes i segons comentaris que li han fet. Me pareix irresponsable. Pero, com a seguidora d´aquest bloc estic molt decebuda pels comentaris de´n Miquel Sanchez i en Pepe. Sempre heu demostrat ser mes rigurosos i aquest pic......vos heu precipitat. Haurie d´haver demanat més informació abans d´opinar.

Cristofol Gamundí

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Cristofol Gamundí | 19/09/2011, 08:56

Benvolgut Pep, el que he comprovat, una vegada més, es la teva precipitació i disbarat en tirar pedres.

Crec que el senyor Inachitti hauria d´haver llegit i estudiat els contractes abans de fer els comentaris. No me pareix normal que un regidor del equip de govern faci comentaris fonamentats en un "m´han dit". Li pagam perque llegueixi i ell, estarem d´acord, pot obtenir fàcilment els contrastes. I llavors, parlar...però no damunt hipòtesis.

Finalment, sense tenir la possibilitat que sí te el senyor Inachitti, jo crec que no hi ha ningú que construeixi unes pistes de tenis dins uns terrenys publics si no pot tenir cap benefici.

Pepe

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Pepe | 18/09/2011, 16:08

Mereix la pena llegir el darrer article al blog d'en Tomeu, el regidor d'esports, per poder comprovar una vegada més fins on havia arribat el desbarat de gestió a l'ajuntament.
h
ttp://tomeufuster.flog.cat/pistes-tennis-duva-5658#comentaris

Pepe

a Ç

Pepe | 18/09/2011, 08:04

Gràcies per les teves paraules Ç.
Respecte al conveni de patrocini amb Benavides, per mi els problemes són; que la situació econòmica de l'Ajuntament és més que complicada, la marca turística de Pollença no es troba gens publicitada i en aquest moment que Benavides ja és olímpic i disposarà de les beques ADO no crec que necessiti ajudes econòmiques.
Pens que si parlam de promoció és més urgent fer una inversió en informació i comunicació a través d'internet.

Miquel Sánchez

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Miquel Sánchez | 17/09/2011, 22:36

Paco, la empresa ttakun producciones es la empresa que representa en exclusiva a la cantante israelí NOA que actuó en el Festival este verano.

Paco

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Paco | 17/09/2011, 21:33

por cierto, podemos saber a que se deben esos 34.810 € a ttakun producciones, sl?
gracias

Paco

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Paco | 17/09/2011, 21:20

pues yo las sigo buscando en la web del ajuntament quees donde tendrian que estar, pero sigo sin encontrarlas
por cierto, en elapartado de decfretos solo esta el de delegacions a los concejales de 2007

jrv

Informació

jrv | 17/09/2011, 13:45

Allà on no he pogut llegir les actes es als blogs de CxI, ERC, UMP, PP, Lliga, etc. etc. ah, i no oblidem a l'inefable Partit Socialista Independent Pollencí !
Per cert, aquestes tergiversacions, donen ocassions magnifiques, en la rèplica, per donar a coneixer millor l'activitat d'Alternativa. Enhorabona així i tot també al PSM.

Pepe

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Pepe | 17/09/2011, 11:36

Gràcies Josep, pens que els que necessiten ajuda sicològica o relaxar-se són altres.
Un fet objectiu és que Alternativa és l'únic partit que fa anys publica les Juntes de Govern. Fet que ens han agraït ciutadans que no són simpatitzants nostres.

Ç

JJOO

Ç | 17/09/2011, 11:13

Un contracte publicitari perquè promocioni la marca turística de Pollença en Setè Benavides?

I perquè no amb en Rafel Nadal? Almanco aquest sabria que vol dir la Ç..

A jo me sap greu i no vull pareixa irespectuos, els mèrits que ha fet aquest al·lot son una passada, però jo com a pollenci no me sent representat amb una persona que dur tota la vida aquí i no ha tengut nassos de dir una sola paraula amb mallorquí en cap moment.

Per jo la llengua és el tret d'identitat mes carecteristic del meu Poble i no me sent identificat amb aquesta gent que tot i viure aquí mai ha tingut el mes mínim respecte cap a la meva llengua, i en el seu cas no m'estranya perquè és el que ha mamat a ca seva.

A nen Pepe, a n'aquest no se si tant però si a altres blogs, s'han referit a ell com el foresteret etc. Jo sent un gran respecte pen Pepe, tot i no combregar amb la gran majoria de idees que defensen i no ser votant seu, sempre li he agraït que faci l'esforç de conèixer i practicar la nostra llengua, la llengua pròpia del poble que l'ha acollit, com també se li ha dit.. Això demostra un respecta d'ell cap a la nostre cultura i això sempre és d'agrair.

I mes amb els temps que corren crec que hem de tenir molt mes en compte tots aquets fets, hem de tenir clara la nostra identitat i hem d'actuar sempre en consonancia a la nostra cultura. La crisis es una excusa perfecte per menysprear aquets temes "perquè ara hi ha coses mes importants" i amb aquest discurs anam trepitjant cultura. No vos enganeu no hi ha res mes important que la identitat dun poble, només falta que hi creguem.

Alternativa per Pollença

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Alternativa per Pollença | 17/09/2011, 10:24

A l'article d'avui hem afegit la Junta de Govern de dia 7 de setembre

Arnaldo Otegi

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Arnaldo Otegi | 17/09/2011, 10:11

Josep, ponte pronto en manos de un psiquiatra, empieza a ser grave tu obsesión.

Josep

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Josep | 17/09/2011, 09:23

Estos trolls recién llegados a los blogs políticos no se cansan de que les deís revolcones dialécticos, pero no perdaís tiempo con ellos.
Los lectores de este blog os estamos muy agradecidos por que hace ya unos cuantos años que nos informaís y rompisteís la opacidad informativa de nuestro Ayuntmiento

Pepe

Beneïtures a go go

Pepe | 17/09/2011, 08:56

Lluísa no us cansau de tergiversar?

No sé si mereix la pena explicar-te el tema, però el faré per la resta de lectors.

El PSM ha publicat un article sobre la Junta del 4 d'agost. Nosaltres a més del article, publicam les actes originals censurades per respectar la llei de protecció de dades. Hem d'esperar que ens enviïn les actes en word i després fer la feina de llevar les dades. Crec que és de les vegades que hem tardat menys en publicar aquestes actes.

Per altra part a les dus juntes que he assistit he fet l'article corresponent al dia següent. Inclosa la del 16 d'agost.

Lluisa

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Lluisa | 17/09/2011, 08:45

Ja era hora que la publicassiu, aquesta vegada se vos ha avançat el PSM
A clar vosaltres teniu molta feina com la lliga

Alternativa per Pollença

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Alternativa per Pollença | 17/09/2011, 08:29

Los ayuntamientos tienen hasta el día 30 para presentar las cuentas de 2010
Las entidades que incumplan el compromiso sufrirán retenciones en los fondos que reciben de Madrid

www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/09/17/ayuntamientos-dia-30-presentar-cuentas-2010/703895.html

Alternativa per Pollença

Re: Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Alternativa per Pollença | 17/09/2011, 08:29

Ja ha començat a les escales del Calvari, a Pollença, l’enregistrament del lipdub "Pollença m’agrada". A les 16.00 hores, es farà la part del Port de Pollença. L’organització és de l’OCB de Pollença, amb la col•laboració de diverses associacions del poble. La cançó triada és “Si fossis terra”, del grup pollencí Syphosis.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb