URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta 20 de setembre.

Alternativa | 21 Setembre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Comentam  el més destacat de la Junta de govern d’ahir.

-  Entre els expedients presentats, destacam la caducitat  de 27 expedients (entre març i juliol del 2010) d’infracció per l’abandonament de vehicles a la via pública ( uns per que han caducat i altres per que ni tan sols s’havia fet la notificació.  Un exemple més de com es feien les coses a la passada legislatura.

- Vam  aprovar el projecte modificat d’execució del centre de dia. Un projecte registrat el 7 d’abril de 2010 i ja fet ... un disbarat més. Aquestes obres van ser realitzades per a Llabrés i Feliu  després de la fallida de Construccions Crespí. La idea actual és destinar el primer pis d’aquest edifici a ampliar places per a la Residència.

- Vam aprovar el contracte menor de serveis d’un educador per al programa ALTER (10.800 € (IVA exclòs).

ALTER és un programa d'integració social i educativa per a joves de 14 a 16 anys. Es tracta d'una mesura extraordinària pels alumnes i les alumnes que s'aconsella una escolarització adaptada a les seves circumstàncies, que alterni l'assistència a classes al centre on cursen els seus estudis amb la realització d'activitats eminentment pràctiques (aprenent de mecànica, de cuina, de perruqueria, de manteniment...). Així, s'ofereix una acció formativa molt més dinàmica i senzilla, mitjançant la qual els i les alumnes també reben nocions sobre habilitats socials, autoestima, normes de convivència, etc. 

El principal problema dels i de les alumnes és el risc d'exclusió social i escolar, així com també la problemàtica familiar i de grup d'iguals. Els i les alumnes presenten un alt risc d'exclusió social i/o escolar per als quals tant les mesures ordinàries com extraordinàries aplicades als centres d'ensenyament secundari no han obtingut els resultats esperats.

Aquest dijous
Iniciativa Ciutadana per Pollença i Lleonard Muntaner, Editor es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre

La presó de Can Mir. Un exemple de la repressió feixista durant la Guerra Civil a Mallorca
original de MANEL SUÁREZ SALVÀ

L'acte tindrà lloc dijous dia 22 de setembre de 2011, a les 20,00h al Centre Cultural Guillem Cifre (carrer Guillem Cifre, 33, de Pollença).

Presentarà l'obra el Sr. Pere J. Cànaves.

Pregam que faceu la major difusió possible


Comentaris

María

Embulls

María | 22/09/2011, 19:10

Jo no perdría un minut en contestar a aquesta gent que no és resigna A PERDRE, Garci les repostes a segons quines xorrades no valen ni la pena a que te estrenyis el cervell. A pendre... VENT.

jrv

Residència

jrv | 22/09/2011, 07:51

Tal volta, "Gosviolinista", les teves preguntes s'haurien d'adreçar als residents de les Residències de tercera edat. On volen estar? a la Residència de Pollença, al centre del poble, on caminant cuatre passes poden veura gent de tota edat, anar al jardi, a l'hort, participar a les tasques els que ho poden fer, anar a prendre un café, on molts de familiars no han d'agafar cotxe o bus per visitar-los quan vulguin, on les instal·lacions, malgrat antigues tenen calor humà, o a una residència on la direcció ha de mirar, primer de tot, la rentabilitat i el guany econòmic de l'empresa i els accionistes , situada a un quilómetre de qualsevol passeig o establiment on prendre un café, on els familiars han d'agafar cotxe, o caminar quilometres per anar a veurer-los, d'ambient fred i assèptic...on d'aquests llocs voldries tenir un familiar major, SI L'ESTIMES i no el vols "aparcar" , simplement? Cert que que la Residència de Pollença te greus mancances per els usuaris depenents, però estem parlant de persones, no ce cotxes!
En benefici dels residents, que son els afectats cal acondicionar el centre de dia, que és actualment un momument a l'ineficacia, la xapussa i la insensibilitat, una necessitat urgent pospossada darrera una capritxada vanitosa com l'auditorium , per exemple, del que el seny dels votants i la crisi economica ens han salvat, afortunadament.
Crec que en el tema del benestar dels nostres majors, no s'ha de frivolitzar.

Pepe

Re: Junta 20 de setembre.

Pepe | 22/09/2011, 07:31

Bon dia Jordi,gràcies per la informació, et puc assegurar que és la primera notícia que tinc d'aquestes obres. Per això entre altres coses serveix aquest blog.
Si es com dius demanarem la corresponent obertura d'expedient.

Per altra part no està de més recordar que qualsevol ciutadà pot denunciar aquests fets a l'Ajuntament. Si s'entra una denúncia al registre difícilment l'equip de govern pot mirar cap a altre costat.

G

Re: Junta 20 de setembre.

G | 22/09/2011, 07:06

I que has fet tu, Jordi des Racó, per solucionar el tema? ho has denunciat a la justícia? Perquè exigeixes coses a Alternativa que ni tu mateix has fet? Perquè insinues coses que no son, pel simple fet de fer mal i embullar?

Miquel Sánchez

Re: Junta 20 de setembre.

Miquel Sánchez | 22/09/2011, 05:59

Gràcies per la informació Jordi, com pots imaginar aquesta zona que esmentes no és de les que ni en Pepe ni jo transitem a diari i és la primera notícia que tenim, fixat't que no savia ni que havia un centre eqüestre per aquesta zona.

Jordi, És a prop de Ca'n Pelotà?

Jordi d'es Recó

VERGONYA

Jordi d'es Recó | 21/09/2011, 22:24

Just fa uns mesos de la declaració de la Serra de Tramuntana Patrimoni de l'Humanitat i a Pollença, sota l'equip de govern municipal ( PP+lliga) s’està realitzant activitats il•legals de desmunti, abocaments d'enderrocs en una zona protegida (ARIP) concretament en el Port De Pollença, a la zona de Siller, a la vessant de la muntanya prop del centre eqüestre( a uns 100m.)
Però no passa res, és la política de parts i quarts de l'equip de govern.
De qui serà l'activitat que PP i lliga no s'atreveixen a enviar al cel.lador.?
Perquè Alternativa tan reivindicativa passades legislatures i ara amb mes força al estar a la Junta de Govern no denuncia la infracció? Ignorància tal vegada?
Potser el propietari és un destacat dirigent d'UMP i no interessa enemistar-se amb un possible aliat d'aquesta legislatura?
Per favor senyors n'hi ha prou de plorar i posau-vos a treballar, la excusa de que són herències de passades legislatures ja no son creïbles.
Ja n'hi ha prou de construccions il•legals a Pollença, la Serra ho necessita.
Jordi d'es Recó

Pepe

Re: Junta 20 de setembre.

Pepe | 21/09/2011, 19:24

Gosviolinista cal una reunió de tots els grups amb les dades a la taula. El que és clar és que farem noves habitacions per la residència al Centre de dia i que la part antiga de la Residència no compleix ni pot complir la llei.

Respecte a les places que disposa l'Ajuntament a la residència del moll, pel que sabem cap ni una que nosaltres sapiguem, el que si que n'hi ha és certa prioritat a l'hora de demanar places però això no assegura res.

Pepe

gràcies Joan

Pepe | 21/09/2011, 19:18

És clar que ninguna persona raonable pot posar en dubte que el calvari i Can Llobera són part important del nostre patrimoni i que necessiten una reforma.
Però al cas de la teulada de Can Llobera el batle no pot canviar un acord del ple sense tenir en compte al mateix.
Igualment la proposta pel 2011 hauria de ser "dialogada" i consensuada amb la resta de grups.

gosviolinista

Residència

gosviolinista | 21/09/2011, 18:49

I amb l'actual residència, que incompleix les normatives actuals en aquesta matèria, i que "teòricament" impedeixen el seu funcionament, l'equip de govern o l'oposició ¿teniu qualque idea, de que fer amb ella?
Pel que diuen els que hi entenen, sembla que només se podrien salvar les instal·lacions que estan a l'exterior de l'edifici antic.
Encara que es una necessitat social ¿es viable la residència, en les condicions socioeconòmiques actuals?
¿Pot fer front l'Ajuntament a les despeses que suposa mantenir dignament aquest important servei?
¿de quantes places disposa l'Ajuntament, a la residència del moll?

jrv

Paranoies, fanatisme

jrv | 21/09/2011, 18:07

Garci, entenc el teu cansament, però aquesta desfilada de dois i mala llet no s'acabarà mai, tan de bò minvi, però ens hem de mentalitzar i no perdré masa, cap energia en respondre polemiques, retòriques estèrils iniciades des de el resentiment. Però estic molt satisfet de vosaltres, de la linia d'objectivitat, de ser constructius i dialogants, d'estar al servei del poble, en una paraula, d'Alternativa. Certament que no sou els únics benintencionats, certament que a tots els partits hi ha gent sana, mentalment i moralment, però tal volta Alternativa ho és globalment, i a la seva dinàmica el cutrerio i hipocresía no hi ha tingut cabuda. Tan de bò tots els partits és poguessin espolsar de damunt els resentits i embullosos com vosaltres, que puc dir que sou singulars en aquest aspècte, tan de bò sigui així sempre.
"Ladran, luego cabalgamos". Endevant!! Hi ha comentaris que son de psiquiatre, i vosaltres, que jo sapigue, no ho sou, no teniu consulta oberta, voler un poble mes equilibrat, mes digne, amb mes qualitat de vida , mes cult, mes savi, mes assenyat no inclou respondrer, a dessequilibrats, quan no mentals, morals....

Garci

Re: Junta 20 de setembre.

Garci | 21/09/2011, 17:48

Com cansa tot això: gent que només vol intoxicar, perjudicar i molestar. Que va de bloc en bloc dient mentides. I que amés, sembla que se les creu les seves mentides.

Joan C

Re: Junta 20 de setembre.

Joan C | 21/09/2011, 17:42

Com vos agrada embullar, no es que no ho posi ben clar a dalt.
Aquest blog és plural i lliure. Les opinions dels comentaris reflecteixen només el parer de l'autor del mateix i des del blog URXELLA no ens fem responsables del seu contingut.

Joan

Re: Junta 20 de setembre.

Joan | 21/09/2011, 17:41

Jo no som d'Alternativa, ni PP ni votant de cap dels dos (vaig votar a un partit de centre-esquerra). Veig que hi ha nirvis Giracamies. Pareix que Alternativa son el dimoni i els hi voleu donar la culpa de tot. Heu perdut el nord o ho feis aposta per emprenyar als que llegim aquest bloc casi cada dia?

calvari

Re: Junta 20 de setembre.

calvari | 21/09/2011, 17:28

S'ha de ser rebuscat per pensar que com que el calvari te alguna cosa a veure amb uns familiars,... buf. Jo si fos l'amo hi fotria pany i clau despres de sentir això.

giracamies

Re: Junta 20 de setembre.

giracamies | 21/09/2011, 17:13

Els que sempre han vist conspiracions d'interessos particulars per tot, quan es tracta de defensar en Tomeu Cifre giren la postura 180 graus.
Com heu tornat Alternativa...

Joan

Re: Junta 20 de setembre.

Joan | 21/09/2011, 16:08

L'escalonada del Calvari i la part d'alt està degradada. Reb centenars de visites a diari. Algú dubte que invertir-hi i millorar-ho és bo?

Mirau massa películes si creis que això té a veure amb interessos particulars. Son interessos de tots.

N'hi ha que viuen dins una conspiració-paranoia constant.

Gertrudis

Re: Junta 20 de setembre.

Gertrudis | 21/09/2011, 14:54

De que familia es el Calvario? Que no es de la familia del alcalde ? Ido ja començam amb les Batlades.

Alternativa per Pollença

Re: Junta 20 de setembre.

Alternativa per Pollença | 21/09/2011, 07:38

Al ple de setembre del 2010 es van aprovar els projectes per a les subvencions del Pla d'Obres i Serveis d'enguany.

A- Un pont elevat per travessar la carretera i comunicar el poble i el poliesportiu i cementeri, i millorar  l'aparcament  al costat del pavelló de Pollença.

B- Asfaltat de l'aparcament devora el pavelló

El batle proposa ara aplaçar la realització del pont per arreglar la teulada de Can Llobera. Pensam que propostes com aquesta s'han de comentar i explicar a tots els grups abans de res.

Alternativa per Pollença

Consens?

Alternativa per Pollença | 21/09/2011, 07:13

Avui en DdM.
El Consell estudiará la creación de una nueva línea de financiación municipal
La intención es que los ayuntamientos afronten el gasto corriente y asuman los proyectos del POS

...en Pollença el alcalde Bartomeu Cifre, planteó "la imperiosa necesidad" de realizar un proyecto para arreglar el tejado de la casa de can Llobera, que fue adquirida con ayuda del Consell de Mallorca y se encuentra en pésimo estado. El Ayuntamiento solicitó aplazar la ejecución de otro proyecto para dar prioridad a este. En cuanto al proyecto que prevén incluir este año en el POS, se trata de la reforma del entorno del Calvario, una zona muy visitada en Pollença.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb