URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Assemblea de setembre.

Alternativa | 22 Setembre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Com cada divendres abans del ple l'Assemblea d'Alternativa per Pollença ens reunim per  tractar la feina feta, la feina per fer i els temes relacionats amb el ple que els nostres regidors han de defensar o rebutjar.
 
Aquestes assemblees son obertes i segueixen una màxima: "almenys una cosa n'ha de sortir de profit" així que abans de l'assemblea sopam.
 
Alternativa per Pollença funciona de forma assembleària,  tothom pot dir la seva i cada persona és un vot, sense líders ni caps que s'imposin per sobre de ningú ni decideixin a les espatlles de tots. Un funcionament transparent, participatiu on tothom pot participar a la mesura de les seves posibilitats i de la seva voluntat. Una democràcia real per defugir de dirigismes, òrgans de poder interns i burocràcies absurdes que releguen als militants a simples cuotes. A Alternativa per Pollença tothom és important. 

Demà divendres assemblea ordinària a les 20:30 a Can Ramon.

Si voleu venir o formar part del projecte d'Alternativa per Pollença posau-vos en contacte amb algú d'Alternativa o enviau un correu a alternativaperpollenca@gmail.com 

Alternativa per Pollença simplement sóm un grup de ciutadans amb ganes de fer feina per un canvi en les formes de governar i gestionar els nostres doblers. Tots tenim altres feines i cap de nosaltres vol fer carrera política, simplement exercitam la nostra responsabilitat com a ciutadans.

Alternativa és un partit municipal que permet la doble militància. Volem unir a  gent diversa, independents i de diversos partits supramunicipals amb la voluntat de liderar un canvi a Pollença i avançar cap a un model de poble on poguem aconseguir el benestar social.

Demanam als ciutadans que a més de demanar-nos "més branca" ens donin una mà. Hi ha molta de feina per  fer una bona oposició que un dia ens permeti governar i assolir el tant necessari canvi a Pollença.

Podeu consultar què és Alternativa per Pollença, com s'organitza, com funciona i quins objectius té a:

QUÈ ÉS ALTERNATIVA PER POLLENCA

EIXOS D'ACTUACIÓ

FUNCIONAMENT : ASSEMBLEARISME I MUNICIPALISME

Així que no t'ho pensis més:

AFILIA'T a ALTERNATIVA PER POLLENÇA   


Avui

Iniciativa Ciutadana per Pollença i Lleonard Muntaner, Editor es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre

La presó de Can Mir. Un exemple de la repressió feixista durant la Guerra Civil a Mallorca
original de MANEL SUÁREZ SALVÀ

L'acte tindrà lloc avui, dijous dia 22 de setembre de 2011, a les 20,00h al Centre Cultural Guillem Cifre (carrer Guillem Cifre, 33, de Pollença).

Presentarà l'obra el Sr. Pere J. Cànaves.

Pregam que faceu la major difusió possible
 

Comentaris

Joan C

Re: Assemblea de setembre.

Joan C | 24/09/2011, 15:26

Respecte al lidup, veient les fotos si que semble que hi ha un excès de estelades, a mi personalment no em molesten , però entenc que simbols indepentistes(una cosa és una bandera de Mallorca o de les illes que si representen la nostra cultura i una altre es l'estelada que té un caire més polític) poden molestar de la mateixa forma que a algu li podria molestar que hi hagués qualque bandera espanyola. De totes formes abans de res hauriem de veure el lipdup

Un que va anar al lidup

Re: Assemblea de setembre.

Un que va anar al lidup | 24/09/2011, 11:28

Polititzar la defensa de la llengua i la cultura pròpia no és cap pecat. Ho fa el Govern d'en Bauzà i ho fa tothom. Al cap i a la fi la defensa de la llengua i la cultura pròpies depen, en gran part, de la política. El que no estaria bé es Partiditzar aquests sentiments. I en aquest sentit la OCB va ser rigurosa, NO convidant a cap partit. Les estelades que hi havia no estaven amagades, estaven a la vista de tothom, i tothom era lliure de deixar el Lidup si no li agradaven. Tothom va dur les banderes i els simbols que va voler. Ningú no va protestar llavors, així que no s'hi val fer-ho ara.

lipdub

Re: Assemblea de setembre.

lipdub | 24/09/2011, 10:29

JRV a veure o no has llegit el fil complet o no l'has volgut entendre. Activitats com aquesta son absolutament recomanables, tant de bo n'hi hagués mes sovint pero:
1.- La comparacio amb fa 70 anys no eren amb l'activitat, sino amb l'actitut de Magdalena de repartir visats de bons mallorquins i bons forasters segons si pensen com jo
2.- Ja m'agués agradat veure tot ple de banderes pollencines i mallorquines, de fet era "Pollença m'agrada". N'hi havia perpo poques. La majoria eren quatribarrades catalanes, estelades dels paisos catalans i estelades "cubanes" d'ERC
3.- Ni me consider espanyol ni integrant de les seves cultures de toros, flamencos i altres herbes
4.- La teva darrera frase generalitza un colectiu de 40 millons de persones. Es un error. Jo som mallorqui, i de segons quins mallorquins hi vull estar ben lluny.
5.- El moneiot de l'estelada, que la passetja per tot, no fa mes que espanyar el video.

jrv

Lipdup?

jrv | 24/09/2011, 08:38

"Lipdup anònim, si defensar una cultura i el futur d'aquesta cultura i d'un pais tu ho veus comparable a Alemanya fa 70 anys, qualque cosa de la teva informació o del teu sentit comú falla estreìtosament. Es ben legitim i recomenable activitats com aquesta, no pots estimar els altres si no t'estimes a tu mateix, i d'autoestima anem ben mancats els mallorquins, però com veus, no tots. I a mes aquesta activitat no anava contra ningú, anava per afavorir a tots, fins i tot el que no l'entenem, com tu, però parlen d'ella pels colzes i tot, malhauradament malament.
Feis bò continuament, allò de " el español desprecia cuanto ignora".

lipdub

Re: Assemblea de setembre.

lipdub | 24/09/2011, 06:20

Quina resposta mes ben argumentada! Ets pur, no tens pura idea, dius tonteries, fas que Mallorca no avanci, seu a mirar toros (per cert a tve ja fa molt que no fan toros, estan vetats, que sents la paraula "espanyola" i ja te creus que tot son toros i faralaes)
Amb aquests argumentassos tu ets la mar d'intel·ligent. Apren a dialogar i discutir argumentant. Si no en saps, no pretenguis tenir raó.

Magdalena E. E.

Lipdup

Magdalena E. E. | 23/09/2011, 21:53

Mira libdup, amb aquets comentaris només puc pensar una cosa ets pur.

Promocionar Pollença amb el vídeo de mallorca magrada sense dir les coses clares i enganant a nins? A més de pur no tens ni pura idea del que xerres.

Deu fer mes de un any que circulen els vídeos de mallorca magrada per la xarxa i si a aquestes altures encara no saps de que va, ja està tot dit, millor seu-te a davant la tele te poses tve2 i mires u toros. Així mentres estiguis entretingut no aniràs diguent tonteries pels blocs.

La gent com tu sou la que fa que Mallorca no avanci.

lipdub

Re: Assemblea de setembre.

lipdub | 23/09/2011, 14:12

Aqui està el quid, Biel, conviden a tothom a fer munt i no expliquen de que anirà la cosa "... un video promocional de Pollença" diuen. I una merda, jo a un video promocional de Pollença no n'hi he de menester cap d'estelada. Si vols fer un acte contra els atemptats que sofreixes per part del PP, diga-ho clar, ja veurem com te va la convocatoria.
Ai Magdalena, com sempre els mateixos repartint carnets de bons mallorquins i bons forasters a qui ho fa com a jo m'agrada, i els altres uns fatxes i mallorquins de mala raça. Fa 70 anys a Alemanya un grup de gent va fer el mateix,...

Biel Canyelles

lipdub

Biel Canyelles | 23/09/2011, 14:03

A n'aquest cas només s'haurien d'haver convidat a participar a les associacions que estan d'acord amb aquests ideals, i molt manco "utilitzar" els nins i nines que hi participaren per passar-ho bé, sense cap ideal a defensar.

Magdalena E. E.

Lipdub

Magdalena E. E. | 23/09/2011, 13:25

Cada cosa al seu lloc, tens tota la raó.. L'unic emperò per tu supos que no saps veure quin és el lloc de les coses.

Si tenguessis la més mínima idea de com és el terednà de la gent que forme aquestes iniciatives sabries que és precissament el seu lloc.

I és més, tot i que una seria de mallorquins malarreigats vos capfiqueu en tirar merda damunt tots aquets temes... Ara més que mai és el moment de dur endavant iniciatives com aquestes, ara que cada dia estem sufrint atentats a la nostra identitat per part del PP i els fatxes que el conformen, és el moment. I que tris veure com els pollencins del PP no s'han sabut desmarcar d'aquets atemptats i encara els duen la bandera.

Però be, també tenim partits com EU que això de la llengua i la identitat els importaun pepino (tot i que fan política local, però com ja s'ha dit local de qualsevol lloc), un PSOE massa dominat per Madrid, tot i que n'Antic havia ssabut defensar aquets temes, s'ha de reconeixes.

Que trist tot això.. I citant una cançó den Majoral: val més foraster ben integrat que mallorquí mal arraigat!!!

jrv

Aportacions

jrv | 23/09/2011, 13:04

A.G. Samorano, tu si fas una gran aportació, estic emocionat! I la comparació amb el gran filòsof alemany amb Pepe, un poc exagerada, encara que que Pepe , tal volta incoscientment és un seguidor de Hegel, cada dia dignifica la feina a travers de la pràctica diaria i la defensa dels no paràsits. No tot hom fa el mateix...

jrv.

Cada cosa al seu lloc.

jrv. | 23/09/2011, 12:59

Que al lipdup hi hagui estelades o quatribarrades(jo personalment no en vaig veura cap al carrer General Bosch, on era) és ben normal quan el que és promou i és defensa és una llengua i una cultura directament relacionada amb aquests símbols. També seria normal si el castellà estes amenaçat( tan de bo no hi estigui mai!) i es traguesem , anem a suposar que a Toro, o a Valladolid, penons morats( el que haurien de ser també a la bandera espanyola!), ben normal, cada qual mostra el que és seu, no se a que ve aquest escandalitzar-se per normalitzar les coses.

lipdub

Re: Assemblea de setembre.

lipdub | 23/09/2011, 12:23

Jo no hi veig defensa possible en que a un lipdub de Pollença m'agrada se treguin simbols que res hi tenen a veure, siguin estelades o banderes espanyoles o en favor del toro de lidia m'es igual. Qui se senti vulnerat amb quolque aspecte que ho manifesti on toca. Que passara si això arriba, per exemple, a la batalla de moros i cristians? Au, tot ple de banderes estelades i espanyoles, i a osties, es que me sent atacat.
Cada cosa al seu lloc

Joan Rafel Covas

lipdub

Joan Rafel Covas | 23/09/2011, 11:46

Tens tota la raó. Que la gent s'expresi lliurament en defensa del que sent seu i veu atacat... on arribarem.
Molt millor és que l'administració prengui iniciatives com aquesta:

www.dbalears.cat/actualitat/balears/jorge-campos-col-loca-una-bandera-espanyola-a-la-finca-publica-de-son-real.html

Antonio Garcia Zamorano

LLASTIMA

Antonio Garcia Zamorano | 23/09/2011, 08:51

(MAYUSCULAS= GRITOS)
PENOSO EL BLOG, ENTRE JVR E ICHIGO, BATEN RECORDS DE TONTERIAS SIN SENTIDO, QUE NI SIQUIERA SON SIMPATICAS.

pd: Pepe, jamás rectifica,cual aprendiz de Hegel, esta en posesion de la verdad absoluta

lipdub

Re: Assemblea de setembre.

lipdub | 22/09/2011, 18:11

He vist fotos del lipdub Pollença m'agrada. Tot ple d'estelades i quolque bandera de Pollença. Es penós, tot s'ha de polititzar, perque hem de ser tan patètics. I si hi hagues anat algu amb una bandera espanyola allà s'arma un cristo. Que penos tot, ni això ja sabem fer.

maria

DUVA

maria | 22/09/2011, 17:57

pep,
crec que no tindreu cap problema amb aclarir-ho. El Batle i na Malena vos ho aclariran. En Tomeu estava a intervenció aquets anys i les factures eren aprovades per junta

Ichigo

Re: Assemblea de setembre.

Ichigo | 22/09/2011, 17:40

Es veu que tens raó, JRV.
Maleïts assèptics!

jrv

Ichigo

jrv | 22/09/2011, 17:29

Això de Partit Nazi Basc, Partit feixista Burgués Espanyol, ja s'hem fa sospitos, Ichigo, segurament son els " quiero i no puedo" espanyolistes de sempre, donantseles de asseptics nacionalisticament, però que possen el crit al cel quan no sels hi parla en castellà, i no veig cap referéncia al partit de Una , Grande i Libre, es a dir PyD, "España no hay mas que una", o demagogos al poder!
HO sento però no me fio un pel d'aquests asseptics postissos.

Pepe

Re: Assemblea de setembre.

Pepe | 22/09/2011, 17:26

Maria I Joan
Realment tot això no et sembla un disbarat; com deia jo al meu comentari.

Enhorabona a Michel per la resposta però n'hi ha temes que necessiten una explicació.

Els anys i xifres d'en Michel i Duva no coincideixen. Michel parla de contractes o "acords", esper que siguin contractes,i que ens mostrin aquests contractes.

Si Duva només tenia contracte o acords referents al 2006 i al 2007. Per què segon Tomeu no se li va pagar una factura
original del 2006?
Quan Duva presentava reclamacions al 2008 i al 2010 de pagaments d'exercicis teòricament no contractats se'l va contestar?

Ichigo

Re: Assemblea de setembre.

Ichigo | 22/09/2011, 16:14

Vet aquí el nou Web "Sin voz ni voto". I parla de que Partit Patáenelculo, Partit Feixista Burguès Espanyol, Partit Nazi Basc, InConvergéncia i DesUnió i DesCoalició Canària no es conformen... i per això s'acosten les Eleccions Generals (vull dir "Ereccions del General" LOL).
sinvoznivoto.org
I si voleu publicar el vostre partit, només heu de cumplir els requisits:
sinvoznivoto.org/publicamipartido.php
M'agradaria veure'l en aquest Web. Higiene Democrática i Mayoría Democrática ho varen fer.

maria

Duva

maria | 22/09/2011, 14:49

pep crec que també pots donar l'enhorabona al bloc de CxI, com feres amb en Tomeu i rectificar, ja que en Miquel ha parlat en fets i documents contrastables i no en rumors.
També em sembla un insult cap els tecnics el fet de parlar de mala gestió. Els politics marquen linees i decideixen i els tècnics gestionen.
El Sr. Fuster abans d'escriure s'hauria d'haver informat en la seva cap de llista i el batle, que per qualque cosa formaven part de la junta i manejaven la documentacio i el batle manejava els contractes i els doblers i factures a intervencio.
Sr. joan, els monitors, evidentment que han de cobrar, pero de l'empresa que els contracte.
El tema de pagar a DUVa per les pists, en temps de cirsi estic totalment en contra, que juguin a les municipals si no volen pagar lloguer com feim la resta.

Joan

Patinades

Joan | 22/09/2011, 11:40

A més ell mateix al seu Bloc també pareix no tenir-ho gaire clar segons el seu darrer comentari.

Joan C

Re: Assemblea de setembre.

Joan C | 22/09/2011, 11:35

Que els monitors de tennis cobrin per donar les seves classes és el més normal del món. També cobram els monitors de les estades, o els monitors que fan les classes de manteniment. Jo no se fins a quin punt és necesari pagar un lloguer a DUVA si tenim pistes municipals,en principi es perque les pistes municipals no reuneixen les condicions, en tot cas el lloguer hauria de ser raonable. Una cosa es clara si l'anterior regidor hagués estat tan transparent com aquest no s'hagués arrivat a aquets extrems

Joan

Patinades

Joan | 22/09/2011, 11:33

Possiblement idò Pepe no estaria gens malament una petita rectificació o reconeixament de precipitació com et diuen alguns en referencia aquets comentaris que feres a aquest mateix bloc, no?

"Cristfol i Juana, que m'acusau de precipitació, tan al comentari a aquest blog, com al de Tomeu simplement he parlat de desbarat. I pens que amb les dades que ens dona el regidor no és precipitat parlar de desbarat.
Sense entrar en el tema de l'existència o no de contractes (si no existeixen ja és de traca); els dos mil euros per utilitzar les instal·lacions durant 25 hores setmanals és un disbarat. I la manca de respostes a Duva i de pagament durant anys és un disbarat."

"Mereix la pena llegir el darrer article al blog d'en Tomeu, el regidor d'esports, per poder comprovar una vegada més fins on havia arribat el desbarat de gestió a l'ajuntament.
h
ttp://tomeufuster.flog.cat/pistes-tennis-duva-5658#comentaris"

Margalida Segui

Re: Assemblea de setembre.

Margalida Segui | 22/09/2011, 10:54

També en Tomeu Fuster, a la fí, ha contestat els comentaris que li han fet. Reconeix que no s´ha de pagar la quantitat que deia. El que me preocupa es que després de dir que no hi havia contractes i que no s´ha de pagar cap quantitat, digui que està dispost a llogar les pistes perque el Club de tennis Port de Pollença els pugui gaudir. Per favor, això es un agraujant comparatiu amb altres clubs i esports. Estic d´acord que s´utilitzin instalacions públiques però llogar-ne de privades, me pareix un absurt. Hem de recordar que el club de Tennis Port de Pollença ofereix clases per infants i les cobra. De fet, hi ha un parell de monitors que viven d´aquesta activitat.

Pepe

Re: Assemblea de setembre.

Pepe | 22/09/2011, 07:50

Al blog de Convergència han publicat una carta oberta del regidor Miquel Ramon A. al regidor d’esports Tomeu Fuster respecte al tema de les pistes de tenis de Duva.
Ens agrada aquesta transparència i que els temes es tractin de manera pública i oberta

h
ttp://lapuntacxi.wordpress.com/2011/09/22/carta-oberta-del-regidor-miquel-ramon-a-al-regidor-desports-tomeu-fuster/

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb