URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els plans d'obres i serveis requereixen consens.

Alternativa | 26 Setembre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Des d'Alternativa per Pollença volem mostrar el nostre desacord en l'actitud del batlle de Pollença en la qüestió de les inversions del Pla d'Obres i Serveis i les seves decisions unilaterals, preses sense consens ni consulta, i preses contra l'acordat al ple, tot i estar en minoria.


  El dimecres (notícia) ens sorprenguérem amb la intenció del batle de Pollença d'aplaçar la realització d'un pont elevat per travessar la carretera per comunicar el poble, el poliesportiu i el cementeri, fet que estava previst al Pla d'Obres i Serveis d'enguany. El senyor batlle de Pollença ara vol utilitzar aquest Pla d'Obres i Serveis per arreglar la teulada de Can Llobera. 

El que sorprèn més és que el senyor batlle no té en compte que aquesta proposta suposa canviar l'acord del ple de setembre del 2010, on el mateix PP va votar a favor de fer el pont. Estant en minoria no es pot decidir un canvi d'una decisió presa en un ple sense haver consensuat aquest tema amb la resta de grups. És un fet totalment inaudit.

Respecte a la proposta unilateral d'emprar el Pla d'Obres i Serveis del 2012 per fer una reforma del Calvari, pensam també que cal que l'Equip de Govern cerqui el diàleg i col·laboració de la resta de grups i que entre tots pensem i acordem quin és el millor projecte per aquesta inversió.

És clar que cap persona raonable pot posar en dubte que el Calvari i Can Llobera són part important del nostre patrimoni i que necessiten una reforma. Però les propostes per inversions tan importants s'han de fer després de dialogar i escoltar a tots els grups polítics.

 

Comentaris

Pepe

Re: Els plans d'obres i serveis requereixen consens.

Pepe | 27/09/2011, 21:30

Gràcies per la informació, el temps dirà.

Santiago

DE BUENA TINTA

Santiago | 27/09/2011, 19:56

Buenas noches a todos:
De buena tinta os diré que Jaume Font está "negociando" su regreso al PP. Pongo negociando entre comillas porque siempre he pensado que Font interpreto la mejor actuación de la historia política de esta tierra, convenciendo hasta la mismísima Malena Estrany.
Todo apunta que para principios de 2012 Font estará de nuevo en las filas del PP. Será muy interesante ver las reacciones de sus "compañeros" de "partido", será muy interesante ver la reacción de Malena Estrany. Se pasará también al PP? Tomará las riendas de su partido a nivel insular?
La Liga acaba de empezar, se prevé movidita esta temporada

Joan

Majaroia minoritaria

Joan | 26/09/2011, 17:51

Realment el Batle ha entrat en pla "majoria absoluta", alomillor se li hauria de recordar que jsut té un 33% dels vots, molt enfora de la majoria absoluta.

Pepe

Re: Els plans d'obres i serveis requereixen consens.

Pepe | 26/09/2011, 15:38

El que deia la premsa, no el deia un periodista, va sortir a un bon grapat de diaris. I pens que és molt clar; el batle fa unes propostes al Consell, i una de les mateixes suposa canviar un acord d'un ple sense haver informat als grups que formen el mateix. Això no és admisible i evidentment amb aquestes formes no trobarà el nostre suport. Igual que no va trobar suport als pressupost o al tema de posar un ple cada dos mesos. Cal canviar les formes, i si no el fa per que no té aquesta idea purament democràtica que el faci per la situació política i econòmica de l'Ajuntament.

Garci

Re: Els plans d'obres i serveis requereixen consens.

Garci | 26/09/2011, 14:24

No és qüestió de convenciment en un tema. Si has llegit la nota de premsa, és qüestió de que s'ha saltat un acord de plenari sense consensuar amb els grups que formen el plenari i ha anat a la Conselleria a demanar coses que no li pertocaven. Per decidir un canvi a un acord de ple, almenys hauria d'haver consultat. Que en penses d'això?

I nosaltres hem fet el que hem cregut més oportú: anar a la premsa, que és on llegírem el que havia fet, i expressar públicament el nostre desacord amb les formes i el procediment d'un batlle que fa i desfà sense tenir en compte a la resta (estant en minoria).

Aixo hagues fet

Re: Els plans d'obres i serveis requereixen consens.

Aixo hagues fet | 26/09/2011, 14:08

Ido lo primer, telefonar-li i demanar-li, això que surt a la premsa, m'ho pots explicar exactament? (Ja sabem que la premsa de vegades explica el que interessa, o el que pot, o el que li deixen, o el que el nivell intel·lectual del periodista li permet)
Una vegada conegut de primera ma, dir-li el que pens i si no me convenç escriure a la premsa.

Garci

Nota de premsa

Garci | 26/09/2011, 12:39

No és dialogant, perquè el batlle ja havia anat a la Conselleria a dir que volia un canvi del que s'havia acordat al ple. I, després d'anar a la conselleria, va anar a la prensa a dir-ho. Quin diàleg podíem establir quan la cosa ja estava feta? Si volíem una resposta pública al mateix mitjà que va emprar ell, havíem de donar una resposta immediata. Que hauries fet tu?

Pepe

Re: Els plans d'obres i serveis requereixen consens.

Pepe | 26/09/2011, 08:55

Parlar amb el batle no pot canviar el que ja havia fet i el que vam opinar i continuam opinant.
Respecte a la "propaganda gratis", això no és propaganda, sinó una opinió raonada t'agradi o no i no surt gratis, s'ha de fer una petita feina.

Miquel Sánchez

Per en Jordi d'es Recó

Miquel Sánchez | 26/09/2011, 08:15

Per en Jordi d'es Recó .

Jordi, he fet una volta per la zona que esmentes al teu comentari i no he trobat res del que dius, naturalment no he entrat a cap propietat privada.

On és exactament l'abocament d'enderrocs?

Gràcies anticipades.

nota de premsa

Re: Els plans d'obres i serveis requereixen consens.

nota de premsa | 26/09/2011, 08:12

Molt dialogant idò, si la reaccio immediata es una nota de premsa.

Garci

Re: Els plans d'obres i serveis requereixen consens.

Garci | 26/09/2011, 07:40

La nota de premsa és una reacció immediata al veure les declaracions del batlle a la premsa. És una resposta que requereix urgència. I és una resposta que hem de fer pública a la premsa per a que la gent s'adoni del tarannà del nostre batlle, que pretén canviar unilateralment el que va decidir el plenari (màxim òrgan de l'ajuntament).

notes de premsa

Re: Els plans d'obres i serveis requereixen consens.

notes de premsa | 26/09/2011, 07:35

Aqui tothom fa les coses a l'inreves. Primer es parlar amb el batle i despres escriure la nota de premsa. Ho feis a l'inreves no sigui cosa que despres de parlar amb el batle ja no hi hagi raons per escriure nota de premsa i vos quedeu sense propaganda gratis.

Pepe

Re: Els plans d'obres i serveis requereixen consens.

Pepe | 26/09/2011, 07:20

Divendres a la Comissió Informativa i a la ràdio el batle va mostrar el seu malestar per la nota de premsa que publicam avui.
Ja sabem que el PP està habituat al "dit i fet" però abans d'anunciar a la premsa i al conseller el canvi d'un acord del ple havia d'haver parlat amb els grups que formam el ple. I el mateix el podem dir respecte a la seva idea d'inversió pel 2012.
No ens serveix que després vingui a la Comissió amb aquests projectes. L'ordre pensam que és al revés; primer reunió i consens amb els grups i després anar al conseller i a la premsa.
És més pensam que s'hauria de facilitar la participació ciutadana a tot aquest tipus d'inversions.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb