URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Idees pel POS. Recuperar la Cala

Alternativa | 07 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Al ple del passat dijous havia dos punts relacionats amb les sol·licituds de subvencions de les obres a incloure en el Pla d’Obres i Serveis

Al pla d’obres i serveis de 2011 es va aprovar (amb la nostra abstenció i  el vot en contra del PSM) canviar l'obra del pont elevat per travessar la carretera per reparar la teulada de Ca'n Llobera, a més de circuits elèctrics, tubs d'aigua, reparacions en general i posar un ascensor per les barreres arquitectòniques. 

 Al Pla d’Obres i Serveis de 2012 L’avantprojecte de millorar els accessos a la rodona del gall des de Cecili Metel  va ser aprovat amb el vot a favor de tots els grups excepte el PSM que es va abstenir. A aquest punt l'equip de govern , va retirar el projecte de reparació i embelliment del calvari, amb el compromís de que els grups de l’oposició donem idees de projectes que  s'han d’aprovar en ple abans del 14 d'octubre. També s’ha de dir que no se sap si n’hi haurà dobles per fer més d’un projecte al 2012

Per això us demanam les vostres idees i la vostra participació, és clar que n’hi ha molt poc temps i que això no és un procés participatiu com pertoca, però volem escoltar els vostres projectes encara que sigui per fer-nos una millor idea de que considereu més necessari pel municipi.

A aquest enllaç trobareu el reglament de cooperació local que regula el Pla d’Obres i Serveis. I a aquest altre enllaç la memòria del Pla d’Obres i Serveis dels darrers 4 anys (2007-2010), amb una relació de les inversions fetes els darrers anys.

Per la nostra part ja hem presentat a l’equip de govern com avantprojecte la feina que va fer l’Associació de Veïns de la Cala Sant Vicenç fa ja quatre anys. Un extens dossier al que s’identifiquen tota una sèrie de feines a realitzar per millorar l’espai públic de la cala; repàs de pintura, senyals de transits i indicadors, enllumenat, papereres, zones enjardinades, portetes del comptadors, els parques, les coves, la plaça dels pins...

 La Cala Sant Vicenç ha estat la gran oblidada als Plans E (només es va fer una actuació lamentable com la dels contenidors soterranis)  i als Plans d’Obres i serveis, ja és hora de començar a recuperar la seva esplendor i invertir amb la seva millora.

  El pla de millorar els accessos a la rodona del del gall des de Cecili Metel (soluciona el que es va denunciar a la forografia guanyadora del darrer concurs Urxella)

 

 

 

Comentaris

Guiem

¡"Justicía" què no ho és!!.

Guiem | 07/10/2011, 21:11

¿Què haguès passat si l'autobús què cremà díes passats a sa benzinere il·legal de sa carretera d'Ariany haguès anat plè d'escolars,passatgers de línea,veïnats de Sineu o pobles des voltants o jubilats??.A hores d'ara tendríem 100 cadàvers carbonitzats per culpa de tots es inútils i imcompetents què autoritzaren una benzinere què és una il·legalitat i què no acomplèix ses condicions mínimes de seguretat.¿És què és necessari què morin persones o cremin 80 tones de combustible a l'atmósfera amb el conseqüent perjudici migambiental perquè es tanqui de manera definitiva i per sempre aital il·legalitat?.Lo què ha passat tornarà a passar.¿Qui són tots es irresponsables d'Indústria què han autoritzat aqueste benzinere il·legal de corrupció en contra de l'interès general i del migambient?.¿Per què la "Justicia" no obliga al tancament definitiu d'aquesta immundícia?.¿Per què el partits de l'oposició de Sineu no fan del tancament d'aquesta benzinere il·legal el seu cavall de batalla?.¿Hi ha què esperar a què es contaminin els aqüífers??.

Alternativa per Pollença

Re: Idees pel POS. Recuperar la Cala

Alternativa per Pollença | 07/10/2011, 15:29

La notícia a la que fa referència M.N.
h
ttp://www.diariodemallorca.es/mallorca/2011/10/07/oliver-niega-inestur-pagara-6000-euros-informe-plagiado/709608.html
Aquests judicis pel bé de tots haurien de ser més ràpids. Una democràcia que no té una justícia com pertoca està coixa.

Conchi

Re: Idees pel POS. Recuperar la Cala

Conchi | 07/10/2011, 13:41

Tengo que hacer obra casa, por favor, pueden venir los del ayuntamiento con el arquitecto municipal a la cabeza a quitarme l'uvarador de San Isidro que me molesta?
Gracias

PD Guardenlo si quieren en las cocheras q no me gusta y no lo quiero volver a ver en mi casa

M.N.

Re: Idees pel POS. Recuperar la Cala

M.N. | 07/10/2011, 11:41

Oliver niega que Inestur pagara 6.000 euros por un informe plagiado
El documento redactado por un militante de UM recoge toda su información de datos de internet

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb