URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Consell Rector del Patronat de Turisme. 26 de setembre(1)

Alternativa | 10 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Fa uns dies es va realitzar la reunió del Consell Rector del Patronat de Turisme. Aquest és el resum d'aquesta reunió

Assistents:
Maria Buades (PP)
Francisca Cerdá (PP)
Tomeu Cifre (PP) (sense vot)
Tomeu Inachitti (LLIGA)
Miquel Sánchez (A)
Maria del Mar Sastre (PSOE)
Miquel Ramon (CIU)
Margarita Lacalle (Secretària del Patronat)
Joan Prats (Interventor del Patronat)
Ordre del dia:

1. Dació de compte de la resolució de la Delegació de Presidència del Patronat

En aquest punt na Maria Buades ens ha informat que el Batle li ha delegat la Presidència del Patronat i que ella ha aceptat la delegació.

2. Aprovacio, si escau, de la finalització del contracte de lloguer de la Tafona de Ca'n Reiet.

A proposta de la Presidència, se'ns informa que que el lloguer de la Tafona de Ca'n Reiet ara mateix és de 2.124 euros al mes IVA inclòs, la proposta és rescindir en data 31/12/2011 aquest contracte i passar la oficina de turisme a l'actual oficina del Festival al convent, quan hagi festival compartiran l'espai, ens han dit que en un futur la idea es posar l'oficina de turisme a la peixateria a la plaça major. Aprovat per unanimitat.

3. Informació respecte a la dissolució del Patronat de Turisme.

El Batle ens comenta que el funcionament d'aquest Patronat ha estat completament nul, i que es millor passar la seva gestió com una àrea més de l'Ajuntament, com vosaltres sabeu a ALTERNATIVA sempre hem estat en contra d'aquests tipus de organismes per la seva falta de transparència i participació, per tant li hem donat el nostre suport, a l'igual que la resta de membres del Consell.

El Batle ha comentat també que ja s'està mirant de fer un consorci, l'Associació Hotelera de Pollença i l'Associació d'Habitatges Vacacionals estan dispostes a entrar i aporta recursos, na Maria del Mar(PSOE)  va demanar que en aquest consorci també es trobi representada l'oposició, el batle ha dit que sí.

4. Varis

També ens informen que no es renovarà el contracte de lloguer de l'oficina de turisme de la Cala, perquè s'ha de fer molta obra per posar-lo en condicions, a més no té aire condicionant etc. Hi ha dues opcions per posar aquesta oficina, el primer lloc és on actualment hi ha la Policia (plaça dels pins) o adapta un mòdul de fusta (ex-bany de l'Associació de Veïns) i posar-ho a l'aparcament de Cala Molins.

FIRA DE LONDRES

El Govern Balear ha delegat tota la promoció turística a la Federació  Hotelera de Mallorca, la Associació de Pollença ja ha manifestat que no enviara personal per promocionar el municipi ja que el deixa en mans de la Federació, l'Ajuntament vol que la tècnica de turisme es desplaci a la Fira de Londres un dies per fer una promoció individualitzada del municipi, estan pendents de la resposta dels organitzadors de la fira.

(Continuarà...)

 

 

 


Comentaris

Voltorarro

Re: Consell Rector del Patronat de Turisme. 26 de setembre(1)

Voltorarro | 11/10/2011, 13:36

h
ttp://maps.google.es/maps?q=POLLEN%C3%87A&hl=ca&ie=UTF8&ll=39.878366,3.017525&spn=0.001636,0.003484&hnear=Pollen%C3%A7a,+Illes+Balears&t=m&z=19&vpsrc=6&layer=c&cbll=39.878287,3.017579&panoid=N1XOzYhdsLfXdqR44FBc8g&cbp=12,348.3,,0,20.53

Voltorarro

Re: Consell Rector del Patronat de Turisme. 26 de setembre(1)

Voltorarro | 11/10/2011, 13:24

També hi surt en Toni Oliver, ex-regidor i ex-gerent de l'Inestur.

Joan Cifre

GOOGLE MAPS

Joan Cifre | 11/10/2011, 12:37

Hola
Avui he cercat una cosa a google maps i m'he ne duit una gran sorpresa, hi surt l'ex batle de Pollença, en Juan Cerda Rull. Amem qui és el que el troba. Jajajajaja

Otro desempleado que no cobra ni subsidios de ningún tipo

Yo no quiero irme a la mierda

Otro desempleado que no cobra ni subsidios de ningún tipo | 11/10/2011, 11:55

Sí, haber si se dejan de tantas tonterías, rivalidades y estupidas riñas políticas esta gente que solo quiere molestar haciéndose el gracioso y se centran en lo que de verdad es importante: sacar al pueblo y a sus gentes de la crisis.

Queremos trabajo, que el ayuntamiento pague a sus proveedores y empresas con las que trabaja. Queremos que se dejen de poner barreras a las empresas mediante impagos. También queremos el fomento del trabajo y medidas concretas para hacer esta crisis más llevadera y una salida de ella por la via ecológica.

Ahí quedan unas cuantas ideas para los que solo saben hacerse el gracioso.

Un recien desempleado.

Re: Consell Rector del Patronat de Turisme. 26 de setembre(1)

Un recien desempleado. | 11/10/2011, 11:02

Empresas que cierran, PRODIS en la cuerda floja, hoteles que ponen el Todo Incluido... y un conjunto de graciosos afortunados que repiten sus gracias una y otra vez.
Así está Pollença y así nos vamos a la mierda (hablando claro).

Miquel Riutort

Nou

Miquel Riutort | 11/10/2011, 10:15

Hola a tots.

Jo som nou a n'aixo dels blocs, pero fa molta d'anys que estic interesat per la política.

Fins ara pensava que cap partit me representava, pero ara estic convençut de que n'hi ha un que ho fa. A mes crec que en Pepe es un gran líder per dur endavant aquests canvis tan necessaris, i he de reconèixer despres de llegir els comentaris que hi ha per aqui que estic molt content de veure que hi ha tanta gent que pensa com jo.

Endavant i continuau fent tan bona feina, sobretot tu Pepe, que crec que ets el gran responsable de que tot això tiri endavant.

Nomes una sugerencia, tot i que no veig clara la continuitat de A sense en Pepe al capdavant, creieu que si no va de líder a Pollença pot fer una passa cap a les Autonòmiques. Despres de canviar la política de Pollença podria beneficiar-se'n tot mallorca del seu gran projecte.

Paco

Re: Consell Rector del Patronat de Turisme. 26 de setembre(1)

Paco | 11/10/2011, 07:39

como?
los hoteleros van a poner dinero de su bolsillo?

Josep C

Re: Consell Rector del Patronat de Turisme. 26 de setembre(1)

Josep C | 11/10/2011, 06:52

Si jo crec qie el millor, a no ser que en Pep digui una altra cosa, es un Patronat. Sens dubta els hotelers i empresaris de les vivendes vacacionals aportaran diners el consorci i més si el mateix el presideix en Pepe

Miquel Sánchez

Re: Consell Rector del Patronat de Turisme. 26 de setembre(1)

Miquel Sánchez | 10/10/2011, 20:55

El que sembla que està mes a prop és la creació d'un consorci, i tant hotelers com habitatges vacacionals aportaran recursos.

Pepe

Re: Consell Rector del Patronat de Turisme. 26 de setembre(1)

Pepe | 10/10/2011, 20:28

Doncs ara que parles de copyright si que hi ha una persona relacionada amb UM (encara que deia que només era una relació professional, les escoltes que havia fet la policia el van deixar el mal lloc; no es fan barbacoes professionals )que diu que te el copyright de la imatge del Festival.

Antonia

feina

Antonia | 10/10/2011, 20:21

L'unic problema de la lliga es no poder escriure al seu bloc, per lo demes fan bona feina i el poble així els ho va reconeixes.
es deixen de discusions esterils i van per feina

Mr. Reply

Re: Consell Rector del Patronat de Turisme. 26 de setembre(1)

Mr. Reply | 10/10/2011, 20:20

Si ho varen fer els d´UM-UNPI s´ha de suprimir la campanya, deu estar infectada. Segur que algú dels seus deu tenir el copyright. A no ser Pepe que tu diguis el contrari....si tu trobes que s´ha de mantenir, està be.

Pepe

Re: Consell Rector del Patronat de Turisme. 26 de setembre(1)

Pepe | 10/10/2011, 20:13

He de recordar que la campanya de la Ç no és de la passada legislatura sinó de l'anterior; UM_UNPi & PP_UMP i no tinc gens clar que el PP no la vulgui ressuscitar.
Sigui el que sigui és clar que cal una major implicació i coordinació entre l'Ajuntament i el sector privat. I també cal no destruir el que ens dona un plus diferent.

Mr, Reply

Re: Consell Rector del Patronat de Turisme. 26 de setembre(1)

Mr, Reply | 10/10/2011, 20:02

Es cert desmontem el Patronat i tot el que se va fer la passada legislatura. Na Santiago te tota la raó. Dels estatuts de Alternativa esperarem una mica, en Pepe es esencial pel futur. No podem percebre un futur sense ell.

Pepe

Re: Consell Rector del Patronat de Turisme. 26 de setembre(1)

Pepe | 10/10/2011, 19:48

Muy bien Santiago, apuntado queda, ya nos hablarás de los pros y contras.

May fair Laydi

Turismo

May fair Laydi | 10/10/2011, 19:46

Mirau si son bons els de la Lliga que nomes en dos mesos, varen ser capaços de treure tres regidors, aixo te molt de merit, ja que nosaltres en quatre anys de molta feina nomes hem traguerem dos. Jo crec que ens varen prende qualque vot i tot.

Pere P.

Pepe i Lliga

Pere P. | 10/10/2011, 19:40

Jo també estic d'acord que els de la Lliga fan una gran feina, juntament amb en Pepe es de lo millorat que hi ha a nivell de Balears... Franca, honsts, agradables i perquè no dir-ho també, guapos!

Pirri

Turismo

Pirri | 10/10/2011, 19:40

Tienes razón Santiago posiblemente una fundación seria mejor, esto ya se intento, el problema es que la iniciativa privada, hoteleros, no quieren poner ni un duro, quieren estar, controlar, pero no pagar,

Santiago

PEPE & TURISMO

Santiago | 10/10/2011, 19:26

Buenas tardes a todos:
En primer lugar, a los escépticos, decirles que los estatudos son normas de funcionamiento dinámicas, flexibles, cambiantes y por supuesto, modificables. Algunos proyectos no se curten en una legislatura ni en dos. En el mismo 20 N tienen ustedes un ejemplo; a la tercera va la vencida que diría quel. Dicho lo cual, os propongo que zanjemos el tema, trabajemos (que falta le hace a este municipio) reflexionemos y actuemos en consecuencia cuando llegue el momento.
Vayamos al tema que nos ocupa hoy, Turismo.
Me parece una postura correcta disolver el actuat patronato de Turismo. Todo lo que huele a la pasada legislatura está “infectado” de malas sinergias, empezando por esta campaña de la Ç, costosa, nula y con relevancia cero. Creo que hay que ser mucho más abierto, imaginativo y eficaz. Y aquí, en Pollença, hay gente que está haciendo cosas muy interesantes que pasan desapercibidas en las cercanías pero que estan teniendo buena repercusión fuera, que es lo esencial si uno quiere atraer turistas.
Consorcios, Patronatos, Asociaciones… Mi fórmula para promocionar y fomentar el turismo en nuestro municipio sería una fundación. Una fundación tiene múltiples ventajas, especialmente ventajas fiscales para los patronos de la misma. A todo ello, buscaría, sobretodo para garantizar el éxito de la misma, que fuera lo menos politizada posible.
Si les gusta la idea, ya les hablaré otro día de los pros y los contras de las fundaciones y les pondré algún ejemplo de buen funcionamiento.
Buenas noches.

Toni

ajuntament

Toni | 10/10/2011, 19:17

Jo vull donar l'enhorabona pel seu treball a l'equip de la lliga.
Se que en Marti ja fa feina amb el tema de les palmeres i na Malena amb els pressuposts ha fet una feina mai vista a n'aquest poble

Pepe

Re: Consell Rector del Patronat de Turisme. 26 de setembre(1)

Pepe | 10/10/2011, 18:55

No estaria de més, ja que vivim del turisme, comentar l'article al que Miguel ens ha resumit el que s'ha parlat a la darrera reunió del patronat de Turisme, on es va parlar i decidit coses importants.

Alternativa per Pollença

Informació

Alternativa per Pollença | 10/10/2011, 15:37

Segons els estatuts d'Alternativa per Pollença qualsevol càrrec de l'organització només pot estar en el seu lloc 8 anys. En Pepe només fa 4 anys que és regidor.

Jordi C.

Pepe

Jordi C. | 10/10/2011, 14:49

Que passa? Se va Pepe?
Pepe es el Guardiola de la política municipal.

Popeye

Viva Pepe

Popeye | 10/10/2011, 14:44

Es de bien nacidos ser agradecidos. Pollensa le debe a Pepe ser más digna, más culta, más humana, más rica, más..... . Pepe no puede irse, no puede percibirse nuestro municipio sin él. Lo siento por su familia pero Pepe es patrimonio de Alternativa. No existe nuestro grupo sin él.

Josep M. Balaguer

Re: Consell Rector del Patronat de Turisme. 26 de setembre(1)

Josep M. Balaguer | 10/10/2011, 13:15

Totalment d'acor jrv.
Fins a que Pepe no va entrar a la política d'aquest el nostre poble, la política no m'interessava gens gracies a ell molts de Pollencins ens hem vist la llum i hem començat a interessar-nos per la politica del nostre poble. Com bé tu vens a dir s'hauria de poder clonar en Pepe perque es tornas a presentar una legislatura més. Me dona la sensació que sense ell tant alternativa com l'ajuntament quedara desemparat com el barça sense en Messi, el tumbet sense el carabaçó, la Patrona sense mesclat u Pi sense gall...
En serio Pepe Forever!

Alternativa per Pollença

Demà ple extraordinari.

Alternativa per Pollença | 10/10/2011, 10:45

Ple extraordinari demà a les 16:00.
- Sol·licitud de subvenció de les obres "Rehabilitació conjunt zona calvari" a incloure en el POS 2012.

- Aprovació, si procedeix de la renúncia anticipada al conveni de col·laboració entre el Govern i l'Ajuntament per dur a terme la construcció d'un auditori.

- Execució, si procedeix de l'acord adoptat per l'Ajuntament Ple, en sessió ordinària de dia 31 de març de 2011, relatiu a la moció presentada pel PSM en relació a la reposició d'aixetes municipals al seu lloc original

Alternativa per Pollença

Re: Consell Rector del Patronat de Turisme. 26 de setembre(1)

Alternativa per Pollença | 10/10/2011, 10:13

Publicat a aquest blog;
"Al tema del becut vermell ha estat positiva l'actuació de cremar les restes que havia a Llenaire, però cal cercar ajuda per a la seva vegada poder ajudar als particulars i aturar l'extensió de la plaga. Al manco s'hauria d'intentar tirar endavant la proposta que vam fer la passada legislatura de facilitar l'eliminació de restes de particulars al solar municipal."

Tomeu

Avals

Tomeu | 10/10/2011, 09:31

Hartos.org és un partit polític que es vol presentar a les eleccions del 20-N, cosa ben legítima. S'ha de recordar, emperò, que la llei-trampa que aprovaren PSOE, PP,CiU i PNV impedeix avalar a dos partits diferents, de manera que si ja heu avalat a qualque altre partit no es pot fer un altre aval.

jrv

Pepet

jrv | 10/10/2011, 09:28

A aquestes alçades, el que me te alucinat és que Pepe no hagui acabat el combustible, com han fet tants, a mes, sembla que en te de sobra per els devers 4 anys que queden...una persona sola, per molt dinàmica i assenyada que sigui, no se basta, i fins i tot amb l'ajuda inestimable d'en Miquel, dins aquest Ajuntament. Tal volta els que no heu perdut la sensibilitat cap a un municipi mes digne, mes just, mes cult, mes humà en una paraula, podeu aportar la vostra ajuda cap aqueixa "cosa" tan sorpresivament positiva que és Alternativa, i implicarvos en la mesura de les vostres possibilitats.
Ningú és imprescindible, però tot hom és necessari en aquesta tasca, ni Pepe ni ningú s'han de cremar, per tant i molt a pesar meu i el futur de Pollença municipi, Pepe passats els 4 anys, ha de retirar-se de la primera linia talment va dir , en benefici seu, en benefici de la seva familia i en pro de la majoria d'edat d'Alternativa.
El primer son les persones, els essers humans i Pepe abans que polític és esser humà...Mal assumpte un partit, un grup que no consideri els individus i els crema.

Miquel Sánchez

Re: Consell Rector del Patronat de Turisme. 26 de setembre(1)

Miquel Sánchez | 10/10/2011, 09:24

Pepet (i ja que hi som n'Alex del blog de CxI de Pollença), de moment el que sembla és que s'han de tallar les palmeres perquè el mal ja està fet, ara el que preocupa més són les palmeres dels particulars a veure que diu la Conselleria corresponent, en resum de moment tallar, i segons tinc entés s'estan fent tractaments, però la solució la teniem anys passats no ara.

pepet

Becut

pepet | 10/10/2011, 08:52

Benvolguts compañeros, estic un poc decebut per la falta de contundència davant la informació que el becut vermell segueix disfrutant de la politica municipal, crec que vareu ser contundents en recriminar a Marti del Paraiso la seva gestio per afavrir l'extensio de puta escarabat,i ara que feis? no han passat ja els 100 dies? Pepe desperta i segueix iluminan-nos.

Ichigo

Emergència!!!

Ichigo | 10/10/2011, 08:25

Hartos.org necessita que tothom (o la majoria) signi per evitar que el PPSOE faci de les seves:
hartos.org/avales.html
Però és urgent que ho fàcim.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb