URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple extraordinari d'octubre

Alternativa | 11 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui a les 16:00 ple extraordinari 

- Sol·licitud de subvenció de les obres "Rehabilitació conjunt zona calvari" a incloure en el POS 2012.

 L'equip de govern manté el seu avantprojecte  de presentar la rehabilitació del Calvari a les subvencions del POS del 2012, nosaltres pensam que  per un tema de simple justícia se hauria de fer la rehabilitació de la Cala Sant Vicenç  (veure article), oblidada i abandonada fa massa temps.

- Aprovació, si procedeix de la renúncia anticipada al conveni de col·laboració entre el Govern i l'Ajuntament per dur a terme la construcció d'un auditori.

 Durant anys ens hem cansat de denunciar que si es seguia marejant la perdiu amb el tema de l'auditori d'en Moneo corriam el perill de perdre unes subvencions més que necessàries per fer altres coses com una sala multifuncional adaptada a les necessitats reals de Pollença (veure per exemple article setembre 2010). El govern va anular la subvenció de la conselleria de turisme per l'auditori just abans de les eleccions i igualment s'ha perdut  els Fons de Cooperació Local d'aquest darrers anys per inactivitat al mateix de l'Ajuntament. Havia un conveni pel qual l'Ajuntament renunciava a cobrar el Fons de Cooperació local fins els 2018 i a canvi el Govern transferia anualment a l'Ajuntament una quantitat per finançar l'auditori (fins un total de 4,711.434 d'euros ) Com durant anys l'únic que va fer l'Ajuntament és comprar un solar, el govern no ha transferit cap quantitat des del 2008. 

- Execució, si procedeix de l'acord adoptat per l'Ajuntament Ple, en sessió ordinària de dia 31 de març de 2011, relatiu a la moció presentada pel PSM en relació a la reposició d'aixetes municipals al seu lloc original.

L'aixeta del carrer Mena ja no es pot posar perquè es va rompre, amb el tema de Ca'n Teresa, l'assessor jurídic ens ha comentat que hi ha una serie de detalls que no estan al projecte original que dificultaria la reposició de la font al seu lloc original, si bé hi ha un portal també hi ha un respirados i unes "tomes elèctriques" a la façana, al final serà retirat de l'ordre del dia.

 A més a més  es contestaran totes les preguntes que es van presentar per escrit a l'anterior ple.

A la junta de portaveus d'ahir a més a més s'ha confirmat que el PAC de Pollença serà de 24 hores, no tancarà per les nits. La Conselleria no veu viable l'ampliació del PAC de Pollença per tant s'hauria de fer nou, les opcions serien de moment Ca'n Conill  i un solar proper a Joan Mas.
De moment a Ca'n Conill se retiraran les pedres i es posarà "eco-gravilla" 

 


Genial Fontdevila, en nostres mans està canviar el conte. 

 

Comentaris

Margalida C.

LES MERDES D'ALGUN REGIDOR

Margalida C. | 11/10/2011, 22:40

Totalment d'acord amb tu Jaume Bibiloni, he sentit vergonya escoltar aquest senyor. El tò, les formes i les parrales d'aquest senyor deixen molt que desitjar.
"Va de merda avui" ha dit. Si se referia a la seva tasca com a regidor hauria d'haber obviat la paraula avui.
En referència als escrements de cans, vosté senyor Roca o l'ajuntament del que vosté en forma part, quines iniciatives ha duit a terme per tal d'arredicar aquest problema? Quans de dispensaría de boses per recollir escrements hi ha a Pollença? Quans pipicans hi ha al municipi? Comenci per aquí, possant sancions no se solucionen les coses.

Jaume Bibiloni

Mala educació

Jaume Bibiloni | 11/10/2011, 21:24

Tanta sort que els vostres regidors tenen un mínim d'educació, sobretot en Pepe que és un model en formes i compostura. Res a veure amb aquest element de la Lliga (Roca) que no s'en dona conta la posició que ocupa, és un regidor i a més quan és a un ple no pot utilitzar un llenguatge tan informal carregat de paraules ecatologiques i amb un to "xulesc" només comparable al del Batle. Vergonya aliena, és més crec que els regidors de l'oposició hauríeu de presentar una moció conjunta en referencia al tema.
El més preocupant es que en Roca s'en cuida de l'educacio del molts de petits pollencins!

Gracias

Re: Ple extraordinari d'octubre

Gracias | 11/10/2011, 21:17

Qué paciencia que teneís, es evidente que Magdalena sólo sabe insultar (lo ha hecho también en otros blogs)y a facebook no dijo nada para no dar la cara, a saber quien es. Gente cobarde como está es la que ha hundido Pollença.
Enhorabuena y seguir así que la envidia y el rencor no os hagan mella.

Miquel Sánchez

Re: Ple extraordinari d'octubre

Miquel Sánchez | 11/10/2011, 21:12

La veritat és que no esperava un ple de quasi 3 hores, els asumptes eren de tràmit, s'ha debatut molt, amb el tema del POS tothom ha estat constructiu, no aixi amb el tema de la sala multifuncional on tot han estat retrets, afortunadament aquesta locura ja és història.

Joan Ramon

Comunicau, i molt.

Joan Ramon | 11/10/2011, 18:53

Enhorabona per la vostre feina constant d'informació.

Salutacions

Pepe

Re: Ple extraordinari d'octubre

Pepe | 11/10/2011, 18:32

Magdalena si volies seguir el ple en directe la millor opció era la ràdio municipal. A Facebook només he posat el resultat de les votacions per què tampoc ningú ha comentat ni ha demanat res.
Així i tot hem estat l'únic partit que ha anat publicant els resultats del punts al seu perfil. M'imagin Magdalena que també els diràs alguna cosa a la resta no?
Demà publicam una primera valoració.

Joan C

Re: Ple extraordinari d'octubre

Joan C | 11/10/2011, 18:15

Magdalena si tens qualque dubte respecte al ple d' avui la pots plantetjar i en Pepe o en Miquel te la contestaràn amb molt de gust.En tot cas, segurament amb la teva ajuda podrem oferir una cobertura molt més professional en el proper ple.

Miquel Sánchez

Re: Ple extraordinari d'octubre

Miquel Sánchez | 11/10/2011, 17:54

Magdalena E.E., pot ser que comentaris hagin estat pocs però tot just havia tres punts i em estat prop de tres hores.

Miquel Riutort

Ofensiu

Miquel Riutort | 11/10/2011, 17:04

Magdalena. Crec que la teva publicació es una falta de respecte a
La feina tan bona que esta fent aquest partit per acostar la política al poble.

No se de quin partit ets tu. Pero segur que ela teus no ho han fet, pq no he vist cap altre grup que pengés el que passava.

Pero esta clar, cap altre partit te les capacitats que te A i sobretot l gent i un lideratge tan clar.

Ànim Pepe i CIA. A jo me pareix molt bona la feina que feis.

Magdalena E.E.

Seguiment del Ple

Magdalena E.E. | 11/10/2011, 16:59

Alternativa per Pollença | 11/10/2011, 16:57

Podeu seguir el ple a la ràdio municipal i al nostre perfil de facebook.

----------------

Una cobertura espectacular. Per ser els elegits, elegiu ben breument els comentaris del ple que publicau. Si nomes s'hagues dit el que publicau hauria durat 5 min i no prop de 3 hores..

Segur que la pròxima vegada ho feis millor ;)

Anim Messias i companyia

Alternativa per Pollença

Re: Ple extraordinari d'octubre

Alternativa per Pollença | 11/10/2011, 14:57

Podeu seguir el ple a la ràdio municipal i al nostre perfil de facebook.

Alternativa per Pollença

Re: Ple extraordinari d'octubre

Alternativa per Pollença | 11/10/2011, 06:33

Des de Indignats Pollença ens complau convidar-vos al cine-fòrum amb el títol "No som mercaderia en mans de polítics i banquers" que tindrà lloc al Centre Cultural de Pollença dijous dia 13 a les 20.00h on es debatran temes que segur us són d´interés.

Alternativa per Pollença

Re: Ple extraordinari d'octubre

Alternativa per Pollença | 11/10/2011, 06:31

A Tribuna de Mallorca.

Alternativa per Pollença i el PSM proposen que el POS s'inverteixi en la millora de serveis a Cala Sant Vicenç

www.tribunamallorca.org/not%EDcies/pol%EDtica/alternativa-per-pollen%E7a-i-el-psm-proposen-que-el-pos-s'inverteixi-en-la-millora-de-serveis-a-cala-sant-vicen%E7/

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb