URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cal crear la Junta de Representants del Mercat

Alternativa | 13 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquest són algun dels precs que vam presentar al darrer ple, només falta un respecte a can escarrintxo al que dedicarem un article.

PRECS

1 - Tornam a recordar i demanar l'execució d'una sèrie de mocions aprovades a l'anterior legislatura que no s'han realitzat:

- Portar al ple l'expedient per donar el nom de Margarita Comas Camps al carrer que es diu "prolongació de la Gola" il'expedient per nomenar filla adoptiva de la Villa a la Sra Clara Hammerl 

- Obrir diligències prèvies de la situació del Camí públic del Coll d'en Patró. 

- Realitzar un pla  bàsic d' accessibilitat. 

- Realitzar un estudi  sobre la contaminació del torrent de Sant Jordi. 

2- Un prec al regidor d’esports, i es que les subvencions que es donin als clubs esportius del nostre municipi siguin per que els joves pollencins pugin fer esport i no s’hagin d’anar  a altres municipis, ja que s’estan donat casos massa freqüents que les famílies no poden pagar les quotes que aquests clubs sol·liciten per pertànyer als seus equips base, i els que si poden al no tenir aquests clubs el mínim d’esportistes d’una edat determinada han d’anar com hem dit abans a altres municipis, quan aquests clubs empren unes instal·lacions que són municipals i de propietat de tots el pollencins. Demanem que part d’aquestes subvencions fossin per beques per aquest tipus de família que no poden pagar les quotes ja que al final tots els pollencins sortirien beneficiats. Hem vist qualque ajuda per aquest concepte amb càrrec a “serveis socials” i pensam que aquest capítol no és el més correcte per aquest tipus d’ajuda.

- El regidor d'esport va agraïr la pregunta i va dir que no havia  trobat cap municipi que sigui més econòmic que nosaltres. També va dir que s’havia previst revisar l’ordenança de subvencions.

3.- Hem tingut notícia  de la petició de danys i perjudicis d’un venedor de la plaça a l’Ajuntament entre altres coses per l’incompliment de diferents articles de l’ordenança de mercats que també han afectat a altres venedors de la plaça. I demanam el seu compliment.

- L’article 3 diu que l’assignació dels emplaçaments s’ha de realitzar  “escoltades totes les parts”, cosa que no s’ha fet. Demanam que es faci una reunió amb els venedors als que s’ha canviat d’emplaçament.

-        L’article 23 diu que el primer trimestre de cada exercici es constituirà una Junta de Representants dels mercadet, cosa que no s’ha fet. Demanam que l’Ajuntament recordi als venedors la necessitat de triar aquesta Junta per tenir un interlocutor vàlid i representatiu.

Vam parlar amb el venedor denunciant i amb el regidor de mercat, i hem intentat fer una reunió tots plegats per cercar solucions però ens ha estat impossible tornar a contactar amb el venedor.
El 15 d'octubre (15-O) hi ha convocades a nivell mundial manifestacions a multitud de ciutats. A Mallorca, la manifestació convocada, és a Palma, al Parc de la Mar, el dissabte dia 15 a les 19h Una manifestació que  vol un canvi global des de la unió de persones i col·lectius per fer front a aquesta dictadura dels mercats que no sols està fent malbé la democràcia, sinó els drets socials i els serveis públics justament en el moment històric en què els ciutadans i ciutadanes d’Europa estan patint més necessitats socials que mai com a conseqüència de la crisi

 

 

 

 

Comentaris

jrv

Manifestació.

jrv | 14/10/2011, 07:08

Els motius que és donen per a la protesta multitudinaria del dia 15, son contundents...esper trobar-mi amb tota l'esquerra de Pollença, sobre tot als que escriuen reiteradament a aquest blog. Allà ens veurem.

Per altra part, i referent al nostre regidor d'esports, i seguint el fil justificatiu de que és jove, novell, etc. tal volta el consell COM A REGIDOR del nostre Ajuntament, és que pensi un poc les coses abans de dir-les, deixi les seves opinions un poc de costat, i pensi, com també els restants 16 regidors han de fer , que ens representa a TOTS i TOTES, i això mereix mes reflexió i mes pensar amb tots, amb el bé comú. I així no hauran de sortir els altres atacant o defensant.lo, que ja és major d'edat, i sap on s'ha ficat, o ho hauria de saber. I com tots els altres que llegeixi de tan en quan el programa, que no hauria de ser una simple formalitat, això del programa

Miquel Sánchez

Re: Cal crear la Junta de Representants del Mercat

Miquel Sánchez | 13/10/2011, 21:45

El que està ben clar és que per part de simpatitzants de CIU X Pollença la baula més febla de la cadena que formen PP i LLIGA és el regidor de joventut i esports entre altres coses, i cap all'a van els tirs i de quina manera.

Pepe

Re: Cal crear la Junta de Representants del Mercat

Pepe | 13/10/2011, 21:04

(Pels que no saben de que va el tema. venim d'un debat al blog del regidor d'esport, sobre el lloguer de les pistes de Duva.)

Maria no es tracta de defensar ni atacar a ningú, es tracta de veure els arrels d'un problema per poder aportar solucions.
Si tot s'hagués fet per escrit,com marca la llei,no hauria tema.

Només has de revisar el que vaig dir a Tomeu quan va defensar els plens bimensuals o el que vam dir a la premsa (www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/06/24/alcalde-propone-reducir-numero-plenos-mitad/681247.html) per veure que no es tracta de filies o fòbies personal.

Estic d'acord la secretària és fonamental i tenim una excel·lent secretària, i el mateix va dir Tomeu al ple.

Alternativa per Pollença

15 -octubre

Alternativa per Pollença | 13/10/2011, 20:35

En aquest blog compartim els set motius que dona Ignacio Escolar al seu blog (www.escolar.net) per donar suport a les manifestacions del 15 d'octubre en 719 ciutats de 71 països:

1. Porque no me resigno a que de esta crisis sólo podamos salir agachando la cabeza, apretando los dientes y renunciando a lo que tantos años costó construir.

2. Porque no fueron ni los trabajadores ni los parados ni los profesores ni sus alumnos ni los médicos ni sus pacientes ni los pensionistas ni nuestros hijos quienes hundieron la economía. Pero sí son ellos, somos nosotros, los únicos que lo vamos a pagar.

3. Porque quiero un modelo fiscal donde cada cual aporte según su capacidad y cada cual reciba según su necesidad. Porque exijo ese “sistema tributario justo, inspirado en los principios de igualdad y progresividad” que me prometió el artículo 31 de la Constitución.

4. Porque la Constitución también me dijo que “la soberanía nacional reside en el
pueblo español”, no en el Banco Central Europeo o en Wall Street.

5. Porque si hay dinero público suficiente para volver a rescatar a los bancos, a las cajas o a sus millonarios directivos, también debería haberlo para ayudar a esas familias hipotecadas que lo pierden todo porque no pueden pagar.

6. Porque las desigualdades económicas aumentan y me niego a que sea la eficacia, sin la equidad, el único patrón para medir el éxito de una sociedad.

7. Porque tal vez no sirva de nada. Porque tal vez nada vaya a cambiar. Porque puede que sólo nos quede la protesta y la palabra. Pero lo que seguro que será completamente inútil es quedarse en casa y esperar sentado a que todo se solucione sin más.

Por estos siete motivos, y otros cuantos muchos más, este sábado 15 de octubre estaré en la calle para pedir al mundo un cambio global. Un cambio a mejor.

www.15october.net

Maria

transparencia

Maria | 13/10/2011, 20:34

A mi Pepe, que puguis sortir a la defensa d'un pimpollo que es va ficar en politica fa 2 dies pensant que la lliga d'en Jaume Font era d'esquerra nacionalista, que diu que els plens son un rollo i que s'han de reduir i que secretaria es un embut...

Que vols que et digui. I tu defenses la transparencia i la legalitat?

Per començar un regidor capaç de dir tot això des d'un punt de vista democràtic ja hauria d'haver dimitit i cap partit hauria de pactar amb un partir que dona feina a n'aquests cacics.
Si es el meu punt de vista.
crec que els plens son importants i que la secretaria es basica en un ajuntament

Joan C

Re: Cal crear la Junta de Representants del Mercat

Joan C | 13/10/2011, 08:00

Ostia Miquel, m'has llegit el pensament?, mentre publicaves el teu comentari jo escribia el meu.

Miquel Sánchez

Re: Cal crear la Junta de Representants del Mercat

Miquel Sánchez | 13/10/2011, 07:34

Damunt aquest prec que es va fer al regidor d'esports farem un article, ja que ahir vaig tenir una sèrie de consultes al respecte i que no es va entendre molt bé el contingut del prec en questió.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb