URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Alternativa | 19 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui publicam aquest excel·lent article que ens ha fet arribar Josep M. Torrens Armengol. Ja sabeu que si voleu que publiquem els vostres escrits només els heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença
 
He sentit que una de les darreres cases d'estiueig del començament del s. xx que queden al moll serà esbucada per fer-hi apartaments. Es tracta de can Franc, coneguda també com can Llobera, situada a la cantonada del que es coneix com el passeig de «la base» quan agafa el seu tram final cap a l’hotel Illa d'Or. Aquesta casa, per les seves característiques arquitectòniques, la seva situació, el seu jardí, etc., és una de les que hi dóna més caràcter i està present en la memòria de generacions d'estiuejants i de pollencins, de manera que aquest passeig sense aquesta casa ja no serà el mateix. La meva sorpresa ha estat gran, perquè donava per fet que una casa així havia d'estar protegida, i si aquesta no ho està probablement cap de les que altres que hi queden tampoc.  
Record quan el passeig era un seguit de cases d'estiueig antigues, que, amb la zona de cases més populars i de pescadors constituïa el patrimoni arquitectònic del moll, i juntament amb el paisatge, en feia un indret únic al Mediterrani. Omple de tristesa pensar com seria ara el Port de Pollença si s’hagués seguit un creixement més acurat, conservant i tenint cura de la mescla de poble de pescadors i balneari d'estiueig que era. D'això no en queda gairebé res, aquesta oportunitat s’ha perdut, però és d'esperar que almenys el que hi resta, ni que sigui com a testimoni, sigui protegit, com correspon a una societat que es vol avançada. 
No se m'acut un terme millor que balearització per dir el que ha passat en el moll els darrers anys. És com si un seguit de canvis (com ara el creixement desmesurat, les rondes que semblen autopistes, la destrucció del patrimoni arquitectònic, l’aparició per tot de bars i souvenirs de baixíssim nivell estètic, la destrucció de Gotmar), haguessin cristal·litzat i, de cop, el que eren canvis quantitatius hagin esdevingut un canvi qualitatiu que fa que ja no reconeguem el lloc. Si no volem que el que era un dels llocs més únics del Mediterrani es converteixi en un petit Magalluf hem d'aturar aquest procés de degradació. L’experiència d'altres llocs de Mallorca ens haurien de fer veure que arriba un punt en què ja no hi ha retorn, el lloc esdevé un polígon industrial d'ús turístic, on la mateixa gent del lloc ja no hi posa els peus si no és per fer-hi feina. Si volem ni que sigui conservar algunes de les coses que fan del moll un lloc singular, com les cases d'estiueig antigues que encara hi queden, s'ha d'actuar ràpid, i s'ha de fer un pla per catalogar i protegir el que ha sobreviscut a l'especulació, i com a mesura urgent aturar, si és el cas, la destrucció de la casa esmentada.  
El paisatge i el patrimoni arquitectònic és el patrimoni de tots perquè es la memòria del poble i un valor econòmic de primer ordre en un municipi turístic com Pollença. 
No deixem que els interessos econòmics d'uns pocs (que sovint són venuts com els interessos de tothom) destrueixin el passat i hipotequin el futur de tots. 
 
Comentaris

jrv

Adicció

jrv | 21/10/2011, 09:56

Crec que aquest blog crea adicció, n'estic convençut amb alguns comentaris que jo en diria paranòics. Caldria fer-ne un estudi psicològic en el sentit que molta gent el critica, el posa a parir de forma anònima, però no s'en pot estar de llegir-lo i participar per descalificar-lo. Jo no se si Joan Cerdà s'en ha "curat" perque se que n'era un adicte, i com sigui que jo no crec en absolut que sigui gens malaltis participar-hi, malgrat sigui de forma anònima, l'anim a ell i els seus a participar-hi obertament, sense seudònims, i ja que hi som, a ser mes constructius, a discrepar amb arguments, tots els que en dispossin, i aixì tots hi sortirem guanyant, ells els primers, substituir les descalificacions i els insults per arguments ajuda a millorar la salut mental.
El que és absurd és atacar-lo continuament al blog, que no en te cap culpa de res , pobret, però no deixar de llegir-lo i dejetar-lo, és malaltís. El mateix que l'anonimat innecessari ho és.

Realitat

El Camí de Ternelles

Realitat | 21/10/2011, 09:35

jrv, els teus complexes son els que les teves propies paraules manifestan. Jo no crec que per aconseguir noves fites com a poble s´hagi de fer el cabra. Una cosa es la covarcia i l´altra l´imprudència. Les coses se poden fer d´una altra manera, des de la legalitat i pens que això no sols ho crec jo sinó la majoria de gent que vivim a Mallorca, o no?.

Alternativa per Pollença

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Alternativa per Pollença | 21/10/2011, 09:30

Aquest "patètic" bloc ha posat a la teva disposició la sentència per a que la puguis llegir i opinar.

Miquel Sánchez

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Miquel Sánchez | 21/10/2011, 09:13

Patetisme, encara queden molt d'episodis de la passada legislatura.

Miquel Sánchez

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Miquel Sánchez | 21/10/2011, 09:11

Realitat, que jo estigui de bon humor i li amolli una conya a en garci no suposa cap problema per nosaltres i gràcies per preucupar-te per la meva salut.

Si no haguessim botat la tanca ni les 20 persones passarien ara.

Patetisme

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Patetisme | 21/10/2011, 09:07

Aquest bloc de cada dia és més patètic i en part pel comportament dels seus comentaristes (lo trist que molts d'ells pertanyen al propi partit) entrant a aquest joc de tot es blanc o negre i en Joan Rull es un desastre i en Pepe el gran salvador.
Perd tota la raó de ser.
Per cert la sentencia pot agradar mes o manco però voleu dir que abans de botar la barrera tenieu tants de problemes per anar a Ternelles? Jo no conec ningú de ca'n Verga i mai vaig tenir problemes. Els problemes han vengut després. Que si ets un grup major a 20 o si ja hi ha places ocupades no pots anar-hi.
Garcí el cas de Ternelles si que es un exemple, poques finque hi ha tan ben cuidadors com aquesta.
A tots els que us preocupa tant aquesta sentencia en lloc de seguir pegant òsties als fantasmes del passat preocupauvos mes per llegirà que mostrava ahir en Tomeu quan donava en primícia la notícia a Radio Pollença i la poca possibilitat de recurs que hi veia.

jrv

Barrera

jrv | 21/10/2011, 09:06

Acte ple de dignitat i coratge, voldràs dir, botar una barrera que impedeix el dret de pas. Si tot hom fes com tu, que t'expresses despres de la sentencia, el que vol dir que no has mogut un dit abans, encara portariem cadenes i estaria vigent el dret de cuixa. Afortunadament, no tot hom pensa com tu, i el mon avança...

jrv

realitat

jrv | 21/10/2011, 09:01

L'expressió del que diu "realitat" correspon a aquest tipus de mallorquinet, afortunadament cada vegada mes minoritari, practicant crònic del servilisme, d'oposar-se, per caure be a l'amo, a qualsevol reivindicació del poble , per molt justa que sigui. L'excursió reivindicativa de fa dos anys fou un acte ple de dignitat i de coratge, que dignifica a qui la va portar a terme. I on se va veura qui es capaç de mourer-se pels vertaders interesos de Pollença, qui fa comedia, qui anteposa els seus interesos partidistes, o fins i tot particulars als dels pollencins, mallorquins i visitants. I realment, el batlle anterior crec que està entre els servils, o al manco, covards, i ara se veurà també qui hi està actualment, perque encara que la sentencia no sigui completament desfavorable(no dona la raó a la propietat de Ternelles en la qüestió del dret de pas) el camí entenc, i entenen molts pollencins, és públic, digui el que digui el jutge. Com diuen juridicament, acato, però discrepo.

Realitat

Cami de Ternelles

Realitat | 21/10/2011, 08:58

Abans de la Sentència i després d´ella, abans del lamentable expectacle de saltar la barrera, l´accés al camí estava restringit a 20 persones. Ningú està satisfet del contingut de la Sentència, però diu el que diu i el tracta que vosaltres donareu a nen Joan Cerdà per aquest tema es del tot injustificable.

Pepe

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Pepe | 21/10/2011, 08:37

No comprenc com pot haver gent (fora de la famíla March) que l'agradi la sentència.
Amb aquesta sentència saltar la barrera estava justificat, recorda que abans la família March deixava o no deixava passar segons el seu criteri. Ja que consideraven el camí d'ús privat i per tant deixar passar era un favor, i un dels seus objectius a aquest judici era tornar a aquella situació.

J.S.

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

J.S. | 21/10/2011, 08:20

El salto de la barrera estaba justificado y a partir de ese momento pudimos pasar 20 personas al día. La actuación de J. Cerdà fue pésima des del momento en que nos tuvo cerrado el camino durante años. Un camino que recordemos debe estar abierto al paso de las personas.

Realitat

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Realitat | 21/10/2011, 07:56

Vos agradi o no la Sentència diu lo que diu. Ratifica la servitud, d´acord, però aquesta ja la teniem. Hi havia motiu perquè se votàs una tanca i fer el fantasme, jo crec que no. A l´espera de les altres instàncies judicials, com a mínim, estava justificada l´actuació den Joan Cerdà. A qui voltros acusareu de : "esbirro", "venut a la propietat", "corrupte", un llarg etc...

Protecció del territori: sí en Joan tal vegada no va fer tot el possible però ara veurem que fan aquests.... lo cosa (mirau els vostres propis comentaris) no pinta gaire be.

Miquel Sánchez: necessites unes vacacions, cada vegada de veig mes malament. T´has de recuperar!!

maki

Un altre...doi.

maki | 20/10/2011, 20:13

Jo no tinc la raó, el que hi ha de tot el que dic és l'EVIDÊNCIA, ben constatable i documentada!
Per cert, Joan Cerdà era un seguidor fidel d'aquest blog, fins a extrems patètics: us en recordeu?
Al cap de 5 minuts d'haver sortit un comentari, ja telefonava a n'en Pepe!. No deu ser el mateix que ara és fa dir "un altre"? Seria el summum del dessequilibri.

Miquel Sánchez

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Miquel Sánchez | 20/10/2011, 19:31

Garci, no has de dir coses que jo faré sense consult-me ok?

Amb la notícia del dia a Mallorca, més del mateix, el que no estic d'acord és que això sigui seguir amb les 20 persones dia, però això ja és un altre tema.

Amb la notícia del día a Espanya, supòs que des de ara mateix BATASUNA i SORTU ja són legals perquè no hi ha violència que comdemnar, si l'esquerra abertzale aconsegueix que les seva tesi independentista triomfi i tingi el recolzament de la societat basca. Què farà el PPSOE? España se rompe?
No hi ha cap dubte de que el nou escenari donarà molt que parlar, el proper 20-N tindrem la primera prova

un altre

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

un altre | 20/10/2011, 19:17

maki no te puc donar la rao, perque per tu la rao, en lletres grosses, es teva, tens la veritat absoluta, ets massa, algun dia podreu explicar que has fet.

Garci

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Garci | 20/10/2011, 19:07

Si, dimitirem de l'equip de govern. Dimitirem de totes les àrees que gestionam. Dimitirem i deixarem de cobrar els grans sous que cobram gràcies a la nostra tasca de govern. Ja no direm mai més AMEN. Ens l'han jugada. En Joan Cerdà era un àngel. (per si no ho heu notat, és ironia).

Anau a embullar i dir mentides a una altre banda: Alternativa no governa. I Alternativa no ha cedit ni un pas en aquest tema. Alternativa treballa, des d'ahir i des de fa anys, perquè el que vol el PP no sigui una realitat i poguem gaudir del que tenim i no de més urbanitzacions.

maki

"Cerdà Superstar"!

maki | 20/10/2011, 18:43

Certament, és va fer a les urnes la seva valoració, però com sempre, ell se va escaquejar de la responsabilitat. I també la "gestió" està a les actes de les Comissions de Govern, als Plens, als seus amigots encausats, quan no condenats o a la pressó, als milenars de promesses incomplides d'aparaulaments no mantinguts, de concertar cites amb ciutadans i cioutadanes a l'Ajuntament i després no compareixer, de passar-se el dia corrguent per amunt i paravall i no ser mai a l'Ajuntament en hores de feina, de Paraisos, de Michels...no cal continuar, cada vegada que voleu defensar l'indefensable, donau peu a mals records del personatge, afortunadament ja EX batlle de Pollença.

Cerdà superestar.

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Cerdà superestar. | 20/10/2011, 18:26

La valoración sobre el trabajo de Joan Cerdà y compañía se hizo en las urnas.

jrv

Netedat?

jrv | 20/10/2011, 18:11

A que digueu netedat? A asfaltar mes? a construir mes?
A especular mes? Aquesta cançoneta de que si està tancat "esta mes net", que no és certa, equival a dir que al cementeri hi ha mes silenci...que és el tipus de silenci i netedat que vol la caverna.
Per cert, la NO urbanització de Cala Carbó no és mèrit de Joan Cerdà, ni d'aprop.

Un altre

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Un altre | 20/10/2011, 17:18

Durant anys l'anterior batle va lluitar per protegir cala carbo, i encara que intentassin fer 80xalets, poc a poc es va aconseguir aturar, i els de alternativa els varen acusar de interessos urbanistics,etc.. Ara el govern del PP, recordau que a pollenca en Pepe forma part de la comissio de govern amb el PP, desprotegira cala carbo, que fereu seguireu dins al govern diguent amen, odimitireu?

cami public

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

cami public | 20/10/2011, 16:36

No es que no ho cuidin els excursionistes, es que no ho cuiden les administracions.

Garci

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Garci | 20/10/2011, 16:19

Que els llocs millor cuidats son els privats??? Crec que la majoria d'excursionistes que visiten el bloc podran confirmar que quan van d'excusió pràcticament per tot està net. La Serra, per exemple, està cuidada i, en gran part, pels excursionistes que mantenen els camins oberts, que d'altre manera restarien sota el càrritx. Està clar que sempre hi ha algú que pot tirar papers, però amb les 15.000 o 20.000 persones que hi ha cada cap de setmana per les muntanyes, aquestes estan molt netes.

cami public

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

cami public | 20/10/2011, 15:37

Hi ha que veure com vos agrada sembrar dubtes respecte als altres per intentar treure'n profit. L'altra dia el PSM que si "espera que no s'especuli amb el calvari", ara en JRV que si "els lligams de no se que putes", sou uns folloneros. No vos recorda res aquesta forma d'anar sembrant dubtes de la gent "per si acas no se que,...", "algo habra hecho"? i per no parlar de la presumpcio d'innocencia que la vos passau per la regata.
Per cert jo voldria cami public, pero els fets son que on hi ha un cami public sense control hi ha una degradacio de l'entorn. Els llocs mes ben cuidats son els de titularitat privada, i això ens ha de donar que pensar. Tal vegada abans de demanar tenir coses, valdria aprenguessim a cuidar-les

Realitat

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Realitat | 20/10/2011, 15:25

Si,si a la Sentència ens remetem. I més ara resulta que el que va aconseguir en Joan i companyia, el PP se ho carregarà en 4 mesos. Que voleu que vos digui? tot son formes de veure les coses. Per cert la Llei electoral no permet el Consell de Ministres l´aprovació del pla Hidrològic de les Illes Balears en temps preelectoral, manca un mes per les eleccions.

Caminante

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Caminante | 20/10/2011, 15:05

"Realitat" siguiendo tu teoría el camino ahora sería de uso privado.
Joan Rull debe miles de disculpas a esta pueblo, entre otras por haber perdido millones de euros y la sala multifuncional por su obsesión moneística.
Comparto lo que dice maki, lo mejor que ha hecho es irse.

Un altre

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Un altre | 20/10/2011, 14:55

Aiii maki, mesquinet, es veu la teva emprenyadura, i ara fes potadeta com un nin petito,....aiiiii

maki

Realitat?

maki | 20/10/2011, 14:14

Realitat, el que fa el ridicul, fins i tot davant tu mateix, ets tu, amb el teu servilisme, d'aquells que quan els compixen, diuen que plou.
A mes que me repugnen els futurolegs del passat com tu, ni que sigui per la seva covardia. Defensar Joan Cerdà. El millor que ha fet en la seva gestió, fou dessapareixer.

Pepe

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Pepe | 20/10/2011, 13:55

També hem de recordar que quan es va portar a judici l'ús del camí, els jutjats van donar la raó a la propietat (ús privat) a Inca i Palma, va ser el Tribunal Suprem a Madrid qui va dictar que l'ús del camí és públic.

Realitat

Cami de Ternelles

Realitat | 20/10/2011, 13:54

El que queda clar, amb la Sentència, es el que ja sabíem abans de fer el ridícul davant la barrera de Ternelles. Mirau que se´n varen fer de collonades i dites de parides per acabar on erem. El camí es privat i té un ús public restringit. Ens agradi o no.El que hem de fer es regular el millor possible l´accés, donar publicitat en aquest i les seves condicions perquè tothom o pugui gaudir. I si encara hi ha dubtes, podem seguir recurrint, en definitiva, son els diners de tots. Tampoc estaria demés que qualcu se disculpes davant en Joan Cerdà Rull...clar això seria massa.

jrv

Ternelles

jrv | 20/10/2011, 13:48

I cal veura de quin costat cau la Lliga, ara que te responsabilitats de govern, i quina trascendència dona a aquesta sentencia, que indubtablement la te. Sera una de les proves de foc per veura si està al servei d'ella mateixa, o del poble de Pollença...

jrv

Ternelles.

jrv | 20/10/2011, 13:45

La noticia en relació a la sentencia del plet sobre el camí de Ternelles i el Cami al Castell del Rei i a Cala Castell, no és tan dolenta. Està per confirmar, però sembla que si per una part reconeix la titularitat privada del cami, també és confirma l'us públic. Cal recordar que la propietat de Ternelles el que pretenia amb el seu recurs, era anular aquest ús públic...
El preocupant, ara, és si els lligams del batlle actual amb la propietat, seran mes importants per ell que aquest ús públic, a tota llum beneficios per els pollencins en particular, per tots els mallorquins, i per els visitants com a oferta de primera clase, paisagisticament, culturalment i mediambientalment, i si la declaració de la Serra de Tramuntana Patrimoni de la Humanitat, reforça encara mes aquest ús públic. Cal esperar que una vegada mes, el nostre consistori NO converteixi l'or en merda, com tantes vegades a succeït.
A ´l'ús públic del cami s'el pot treura molt profit, i no tan sols econòmic.

Alternativa per Pollença

Primera sentència camí de Ternelles.

Alternativa per Pollença | 20/10/2011, 10:50

Una mala notícia;el Jutjat número 2 de Primera Instància d'Inca dona la raò a la propietat de Ternelles i diu que el camí no és públic. Evidentment es manté l'ús públic (recordem que n'hi ha una sentència del Suprem en aquest sentit).
Pensam que aquesta sentència en primera instància és en gran part conseqüència de les actuacions incorrectes de l'Ajutament (que al seu PGOU parlava de camí privat), ara l'Ajuntament ha de recórrer la Sentència

jrv

Lamentable

jrv | 20/10/2011, 09:42

Crc que hi ha molta veritat i realisme a aquest darrer comentari. Desgraciadament.

Qui molts d'anys viurà moltes coses veurà

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Qui molts d'anys viurà moltes coses veurà | 20/10/2011, 09:23

Na Malena Claudicarà quan li possin un chec en blanc davant ella, s'admiteixen apostes. No parlo d'un chec de diners, que ningú interpreti malament les meves paraules, parlo per exemple d'ésser la pròxima número 1 del PP a Pollença, cohaligats o fusionats PP i LLIGA, parlo d'ésser batlesa de Pollença aquesta legislatura ( a ne'n Tomeu podrien oferir-li una legislatura), etc. Al tanto, Cala Carbó encara té, desgraciadamente, molt de recorregut, haurieu d'estar vigilants, vosaltres i el PSM, els altres estan dormits, la del PSOE no té criteri, el d'en Carod està encarodtat, l'altre només és d'és Moll i els altres dos menets de cordella d'en Rull

Follonero

Un Poc d'humor

Follonero | 20/10/2011, 08:47

A la puerta de este Excmo. Ayuntamiento, se produce el hallazgo de un bebé abandonado.

> Después de asear y alimentar al bebé, los funcionarios se lo entregan al Secretario. Al cabo
> de unos días el secretario emite una nota
>
> De SECRETARIO para R.R.H.H.
> Acusamos recibo de un recién nacido de origen desconocido en la puerta de este consistorio.
> Formen una comisión de investigación para determinar:
> A/ SI EL 'ENCONTRADO' ES PRODUCTO DOMESTICO DE ESTE AYUNTAMIENTO
> B/ SI ALGUN FUNCIONARIO DE ESTE AYUNTAMIENTO SE ENCUENTRA INVOLUCRADO EN ESTE ASUNTO.
>
> Firmado: EL SECRETARIO
>
> Al cabo de un mes la comisión emite un comunicado :
>
> De COMISION DE INVESTIGACION para SECRETARIO
> Tras cuatro semanas de investigación, esta comisión concluye y le comunica, que el hallazgo NO PUEDE SER producto de este ayuntamiento por las siguientes razones:
> A/ Aquí nunca se hace nada por placer ni con amor.
> B/ En este departamento jamás dos personas colaboran íntimamente para hacer algo positivo.
> C/ Aquí nada de lo que se hace tiene pies ni cabeza
> D/ En nuestros archivos no consta nada que estuviera listo en tan sólo 9 meses.
>
> Firmado: LA COMISIÓN

maki

Futur negre

maki | 19/10/2011, 16:03

Amb una majoria absoluta del PP a les Illes, ho veig negre en quan a natura, paissatge i qualitat de vida, versus, futur negre a llarg plaç...tan de bo Malena, i la unió de l'opossició aturi la destrucció del municipi...

Los Mundos de Yuppi

Cala Carbó

Los Mundos de Yuppi | 19/10/2011, 13:44

Sí Ichigo ho podrem aturar!!. Una majoria absoluta del PP i unes Administracions arruinades....hem de ser optimistes. Tenim la Lliga de na Malena i pot condicionar el Govern municipal però què podrà fer el municipi? pagarem les indemnitzacions, només faltaria.

Ichigo

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Ichigo | 19/10/2011, 08:10

Hem d'impedir-ho com sigui.
Pollença no volia especuladors ni ho voldrà de cap de les maneres. I així ens paguen els Governs Autonòmic i Estatal?
BOICOT A LA BALEARITZACIÓ.

Alternativa per Pollença

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Alternativa per Pollença | 19/10/2011, 08:04

Al blog del PSM amb els que hem fet una nota de premsa conjunta sobre el tema de l'article d'avui teniu més informació.
h
ttp://psm-pollenca.balearweb.net/post/105669#comments

Alternativa per Pollença

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Alternativa per Pollença | 19/10/2011, 08:02

Al diari Balears una notícia més que preocupant:

Cala Carbó: hi torna l’amenaça dels 50 xalets
L’anunci que el Govern i el Consell volen reclassificar la urbanització de Pollença és rebut amb preocupació.

El PP segueix ancorat a la balearització.

Alternativa per Pollença

Re: El patrimoni arquitectònic del Port de Pollença (1)

Alternativa per Pollença | 19/10/2011, 07:59

Al diari Última Hora.

Inquietud ante el posible derribo de Can Franc para hacer apartamentos
El Ajuntament estudia catalogar la antigua casa de veraneo.

A la notícia ens sorprèn la reacció del batle que diu que ens ha informat del tema,quan no és cert. La informació ens va arribar a través de l'article que publicam avui i després l'hem comprovat.
Es realment sorprenent també que el batle s'emprenyi cada vegada que fem una nota de premsa, sembla que només ell te dret a anar a la premsa.
Esperam veure que fa a l'hora de la veritat per evitar l'esbucament de la casa.
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/inquietud-ante-el-posible-derribo-de-can-franc-para-hacer-apartamentos.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb