URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

On és el pacte de govern? i la fàbrica es cau.

Alternativa | 01 Novembre, 2011 07:00

Aquestes són algunes preguntes que van fer al ple ordinari de setembre i es van contestar al ple extraordinari del 11 d’octubre.

- Fa mesos que la patrona va acabar i i encara no "ens han regalat" la publicació del seu pacte de govern com ens van dir per juliol. Pensen publicar aquest pacte o tenen alguna cosa que amagar?

El batle va contestar amb ironia que ens donaria el pacte de govern al proper dia i que no sabia que esperàvem trobar a aquest pacte. El que esperam és una mica de serietat i transparència per part dels que governen i que no intentin amagar amb una ironia que només els fa gràcia a ells. Cal que tothom tingui clar quin és el full de ruta que han pactat per aquesta legislatura; PP i Lliga.

- Tenen alguna informació de quan es tornarà a obrir el refugi del pont romà?

 Falta executar l’obra de la cúpula a falta de pressupost. S’ha previst que es trobi obert per gener-febrer 2012. Increïble que a un refugi nou de trinca passin aquestes coses i es trobi tan de mesos tancats.

- S'ha obert cap expedient per l'electrificació de la barrera que ocupa la Carretera Vella de Pollença a Lluc a les parcel·les 308 i 309 (l’Empeltada)

No s’ha obert cap expedient per què nosaltres no som els titulars, s’ha comunicat al Consell els problemes del tema, inclós el conveni de l’anterior propietari amb el Consell... Ara resultarà que aquesta finca no es troba a Pollença.

-Com es troba l’expedient per infraccions obert a la propietat de Fartaritx?

S’ha incoat un expedient d’infracció urbanística.

- Com es troba el procés sancionador de l'antena sense llicència d’activitats que es troba a la cantonada del carrer Cecilio Metelo amb el carrer Camila Pers?

S’ha incoat un expedient d’infracció i l’antenta està aturada

- Al darrer ple de juliol el batlle va dir que cap tècnic competent avalaria una rehabilitació de l'edifici. S’ha demanat un informe als tècnics municipals sobre la possible rehabilitació de la fàbrica? Quan es pensa actuar contra uns propietaris que estan deixar caure un bé catalogat com la fàbrica? Quan pensa l’Ajuntament aturar el deteriorament de la fàbrica i obrir el camí públic de Can Joanot? Li recordam al batle que al ple del mes de desembre de 2010, es va aprovar una moció d'Alternativa donant suport  al decret de batlia de 6  maig  que demanava a la Comissió Insular d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Històric que adoptés les mesures necessàries per aturar el deteriorament del bé catalogat de l'antiga fàbrica de tapissos Can Morató; multa coercitiva, declaració d'interès social a efectes d'expropiació...

El batle ha tingut una reunió amb la propietat i amb el Consell. La propietat es troba inquietada per la inseguretat jurídica. El que és segur es que ni se comprarà ni s’expropiarà. Com podeu veure no es va contestar a la majoria del que demanàvem i es continua sense actuar, i això que fa un any que tenim un camí públic tancat i un bé catalogat que es cau. Aquest tracte de favor és clamorós i ha d’acabar ja.

Demanam al regidor de personal si s’ha informat de la situació dels treballadors municipals que van ser subrogats a l’empresa de neteja i si s’ha fet alguna acció per complir el conveni col·lectiu? Per altra part volem saber si s’està controlant el compliment del plec  de condicions de l’empresa de neteja?

Contesta el regidor de personal que n’hi ha recursos presentat per part dels set treballadors subrogats i que s’han traslladat les queixes a l’empresa.

Respecte al control del plec de condicions es fan reunions periòdiques per començar a reclamar el que no s’ha fet. S’està pagant un cost excessiu a 10 anys i s’ha de fer feina amb una brutor acumulada durant molt d’anys. L’empresa encara no compleix el plec de condicions i això no es pot permetre.

 Govern obert.

 

Comentaris

Ichigo

Ζήτω η Ελλάδα, μπάσταρδοι!

Ichigo | 01/11/2011, 14:24

Yorgos Papandreu s'ha decantat per un referendum que els grecs votaran si volen el rescat o no.
font: www.adn.es/economia/20111031/NWS-1038-Papandreu-Grecia-referendum-propone-rescate.html

Alternativa per Pollença

Conmvocatòries

Alternativa per Pollença | 01/11/2011, 12:42

Dijous 3 de novembre, la Plataforma Pro camins Públics i Oberts ha organitzat un acte per tal d’explicar la seva postura respecte la recent sentència sobre el camí de Ternelles. L’acte es farà al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya, a partir de les 20.30h, i tendrà com a ponent a Jaume Cerdà, a més de la presència de Joan Crespí.

Divendres 4, inauguració de l’exposició de fotografia de Hans Monheim al Club Pollença. A partir de les 20h a les dues sales de la primera planta.

Alternativa per Pollença

Re: On és el pacte de govern? i la fàbrica es cau.

Alternativa per Pollença | 01/11/2011, 12:07

Al diari Ultima Hora.
Exigen dos millones de euros por un solar convertido en zona verde en 1991

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/exigen-dos-millones-de-euros-por-un-solar-convertido-en-zona-verde-en-1991.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb