URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Vuit anys de fum. 1

Alternativa | 14 Novembre, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Al mes de gener deiem que entre les pedres i l'auditori de Moneo havia alternatives... Ja no hi ha pedres però tampoc auditori, ni la sala multifuncional que nosaltres demanavam.

 

Vuit anys de fum, de mentides i promeses incompreses que cal recordar.  A aquests articles trobareu el que s'ha declarat aquest anys a la premsa, per poder constatar com s'ha marejat  la perdiu, i també recordarem el que hem dit i defensat a  Alternativa aquests anys.

 

A aquest primera part podeu llegir a la premsa com en dues ocasions l'anterior batle, en Joan Cerdà, va parlar fer un edifici més modest fet pels tècnics municipals o després d'un concurs, però aquestes paraules se les va portar l'aire com el fum.Igualment llegireu com les obres començarien al 2007, al 2008...

 

- Al Maig 2003 una de les promeses que en Jaume Matas va fer per aconseguir l'acord  municipal entre PP-UMP  i UM-UNPi va ser la de la construcció d'un auditori. No es deia que fos necessàriament en Moneo.

 

- Maig de 2004 s'anunciava al PIP (pdf 1) "el prestigiós arquitecte Rafel Moneo podria fer el teatre de Pollença".

 

- El 26 de març de 2005, el batle, en Joan Cerdà anunciava que es renunciava definitivament a l'auditori d'en Moneo i que els serveis tècnics municipals projectarien un edifici multifuncional amb grades retràctils més a l'estil del teatre de Lloseta, amb un pressupost de 5 milions (pdf 2).Aquest moment de lucidesa no durarà massa. En aquell moment el Govern a través de la Conselleria de Turisme aportava 3 milions d'euros. El projecte inicial d'en Moneo es deia que era de 10 milions i s'informava que l'arquitecte el podia ajustar a 8,5 milions. El 24 de maig Jaume Matas, Joan Cerdà i Tomeu Cifre visitaven a l'arquitecte Moneo per demanar-li aquesta rebaixa.(pdf 3-4) Començava el ball de xifres i reunions amb Moneo per demanar-li rebaixes.

 

- Al mes d'abril del 2006 el Part Forana titulava " Pollença tendrá su auditorium de Moneo".(pdf 5) Es deia que les obres s'iniciarien a principi del 2007. Segon la notícia el govern aportaria 6,5 milions i l'Ajuntament 1,8 milions. Ara el projecte d'en Moneo era de 8,3 milions d'euros.

 

- En Maig del 2006 en Moneo presentava el seu projecte a Pollença (pdf 6). Vam publicar dos articles sobre la presentació del projecte d'en Moneo a Pollença.

 

TEATRE DE POLLENÇA II. NO CABIEN TOTS.   

 

TEATRE DE POLLENÇA III. MONEO A POLLENÇA

 

- Juny del 2006 publicam el primer article al nostre blog sobre el tema. TEATRE DE POLLENÇA I. El CAPRITX DEL BATLE. i deim entre altres coses:

 

... Per fer una obra tan important i cara el millor és fer un concurs públic i comparar diversos projectes però, com en casi tot que fa l'ajuntament, han primat més les aparences que els resultats.

 

- Març 2007 El Consell de govern informa de la firma d'un conveni de 4.711.434 euros per fer l'auditori  del Fons de Cooperació local fins el 2018. (article premsa)

 

- Novembre 2007 es firma el Conveni citat, que era per la construcció d'un auditori però no tenia perquè ser el seu autor en Moneo. 

 

- Al mes d'abril de 2008 en Joan Cerdà acordava amb el conseller de turisme, en Francesc Buils, visitar a Rafel Moneo per tancar la construcció de l'auditori i va assegurar que si d'aquesta visita no aclarim d'una vegada per totes el preu final de l'obra; convocarem un concurs i tirar endavant aquesta obra" (pdf 8). Un altre moment de lucidesa que s'esfumarà.  El batle va dir que demanarien a Moneo ajustar el seu pressupost a 9,5 milions d'euros. L'Ajuntament disposava de 3 milions de la conselleria de turisme  i 4,7 milions de Presidència.

 

-  Finalment va ser en Moneo qui va venir a Mallorca per desbloquejar l'auditori. Es deia que el pressupost es disparava fins els 12 milions. El batle en Joan Cerdà " es va manifestar optimista i confiat en que les obres començassin dins el 2008"(pdf 9).

 

- En gener del 2009 el batle Joan Cerdà declarava a la premsa que Pollença aprovaria al ple l'auditori d'en Moneo "a excepción del grupo de Esquerra Unida, "que siempre ha estado en contra", el "resto de regidores -PP, PSOE, PSM y UM- siempre han defendido el proyecto" (veure notícia)

 

- Al ple de gener de 2009 vam publicar a aquest blog "L'Auditori d'en Moneo. Dubtes." on vam plantejar algunes de les nostres dubtes:

... Ja s'ha fet un estudi del projecte tècnic i del projecte de manteniment? No -Quan de doblers pagarà l'Ajuntament? Hi haurà que pagar  interessos? No varen contestar. No hi ha a Pollença necessitats més urgents que fer aquest macroprojecte? ...

 

Continuarà...

Més d'un ha de donar una explicació pública de per què a Pollença no tenim ni una sala multifuncional ni  els doblers de les subvencions.

Comentaris

Miquel Sánchez

Re: Vuit anys de fum. 1

Miquel Sánchez | 15/11/2011, 23:15

I també perque a la Junta de Govern tot just són sis regidors per llei i amb el tema del festival encara tenim factures sense signar.

Elitisme on? Ja ho podia ser elitiste (*), seria un senyal que els bons temps han tornat.

(*) En el bon sentit de la paraula

Pepe

Margalida

Pepe | 15/11/2011, 21:53

Margalida la democràcia és alguna cosa més viva i participativa que una divisió de rols.
Els que governaven havien de prendre una decisió i si no la van prendre no va ser per culpa de l'oposició. I la nostra oposició no es va limitar a dir no a l'auditori d'en Moneo sinó que vam presentar i aportar alternatives i idees.

Pepe

Aina

Pepe | 15/11/2011, 21:46

Aina respecte al Festival, lamentam la perduda de totes les ajudes del govern, quasi res.
Pens que les afirmacions s'han de documentar i si no em sap greu però et diré que vols embullar és més te diré que ets una mentidera. Mai hem parlat d'eliminar el festival.
Si que demanavam una gestió transparent i legal... i per desgràcia per tu el temps ens ha donat la raó; et remeteix al sumari del cas voltor o als informes d'intervenció.
El per què no es convida a la resta de l'oposició a formar part de la Junta de Govern se l'has de demanar al batle ja que és la seva potestat. Això sí s'hauria d'anar qualque membre actual ja que nomé spot haver sis membres. Les raons per triar-nos a al Junta de Govern van ser i així el va declarar públicament el batle perquè eram el partit de l'oposició més votat i valorava el suport que haviem tingut a les urnes.
I sí Aina estic cansat de tenir que repetir cada temps el mateix, a veure si canviau el disc.

Aina

Junta de govern

Aina | 15/11/2011, 21:02

Vos cansau de repetir q no formau part del govern. Pero porque no es va convidar a la resta de l'oposicio a formar part de la junta?

I no me contesteu q embull, que ja sou massa reiteratius i avorrits

Aina

Aina

Aina | 15/11/2011, 21:00

No se q vos pica ara amb el festival ni de que vos lamentau, si quan ereu esquerra unida, el volieu eliminar porque era car elitista i la musica classica no vos agradavs,.
La vostra concepcio de cultura es fer castells amb palillos.
I pollenca necessita i es mereis un bon festival i un bon auditorium ovsala multifuncional, batiaula com volgueu.

En Bosses

Re: Vuit anys de fum. 1

En Bosses | 15/11/2011, 18:42

No hi ha més sord que el que no hi vol sentir.

Margalida Cifre

Auditori

Margalida Cifre | 15/11/2011, 18:13

El que he dit està escrit i està clar que tú, Pepe, no ho comparteixes. Tu et quedes en part del que he escrit i vas al que t´interessa. Jo ho puc respectar. Estigui escrit o no un pacte de govern, es fa i jo he de suposar que qualque cosa pactaren. Voltros no formareu part dels governs, llavors no hi participareu. Els altres sí (tots en les dues legislatures), qualque cosa degueren parlar o no?. La reflexió que faig en quan a la responsabilitat , la mantenc i no crec que sigui un tema de justícia sinó de rols a desenvolupar. Crec que el que va passar es tot un exemple de que el govern a de governar i l´oposició, ha de fer això, oposició. En democràcia les majories manden i s´ha de ser responsable i coherent.

Pepe

Re: Vuit anys de fum. 1

Pepe | 15/11/2011, 17:12

Margalida dius que penses que l'equip de govern var intentar cercar un consens més ampli, llevat de nosaltres, evidentment això no el puc saber, però el mateix Tomeu del PSM diu que ni van cercar aquest consens dins l'equip de govern.
No sabem el que vam pactar UM_UNPI i PSOE, com bé recorda en jrv aquest pacte mai va ser públic, igual que no és públic el pacte actual i això és un dèficit democràtic que no s'havia de consentir.
Qui si va publicar el seu pacte va ser el PSM on es parlava de construir una sala multifuncional, cosa amb la que tots els partits estavam d'acord.
La responsabilitat del que ha passat no es pot fer extensiva a tots per igual, això és d'una injustícia manifesta.

Maria

Teatre den Moneo

Maria | 15/11/2011, 14:43

Jrv, parlam de Pollença i tu surts per Manacor, que te a veure el que diu na Margalida i el teu comentari?si no t'interessa el que ella diu, d'acord, però que hi te a veure si els pactes de govern se signan o no? Que hi tenen a veure les dedicaciond exclusives del PSOE en tot això?. crec q el mes logic, si no t'agraden els termes del debat, es q tu en propòsit uns altres.

jrv

Verbus fugit, scripta manet

jrv | 15/11/2011, 13:45

Bona questió aquesta que surt, malgrat sigui de passada, al teu comentari Margalida, això: "recordo que el pacte de govern és va signar amb altres partits...etc": Signar, Margalida? Qualcú, qualque vegada ha vist un pacte dels suposadament signats durant aquests 32 anys d'Ajuntaments democràtics? Tidrà èxit en Pepe quan a cada plenari reclama que és doni publicitat als pactes entre PP-Lliga? Suposo que no, perque el rigor dels mal anomenats pactes, no solen anar mes enllà del Bla, Bla , Bla. Tan de bò m'equivòqui...
Que m'equivoco me passa sovint. La prova està en que en l'anterior comentari, he posat que a l'anterior consistori hi havia 2 regidores del psoe en dedicació exclussiva, és a dir, la meitat. Però no, eran 2 regidores i un regidor amb un 70% ?? de dedicació mal anomenada "exclussiva".
I sento discrepar de tu, però segueixo diguent que el 99% de responsabilitat amb la no construcció d'una sala polivalent, era, és, de l'equip de govern.

Margalida Cifre

Auditori

Margalida Cifre | 15/11/2011, 12:49

Aquests debats es fan per escrit, llavors la pretensió es la que escriu, simplement, s´ha de llegir el que diu. Les suposicions son subjectives de cada un dels comentaristes. Reiter que record que hi havia debat, i que fins i tot hi havia discrepàncies. Record que el PP estava d´acord, de fet per poder fer-se es necessitaven els diners de l´administració autonòmica i ells els prometeren a canvi d´un any de Batlia. Fins i tot en Matas va venir a Pollença a defençar el projecte. Record que a la legislatura del 2007 al 2011, el pacte de govern es va signar amb altres partits, PSOE i PSM´, hi he de suposar que d´aquest tema en degueren parlar o acordar qualque cosa. Per la seva importància no se fa un pacte de govern de qualsevol manera, i si així se va fer, qualque responsabilitat en varen tenir en tot això. Si hi havia discrepàncies hi havia diàleg i si es compartia la voluntat de govern hi havia d´haver qualque coincidència. Sinó es va materialitzar, repeteix no entenc perquè, voltros deis que per diners, jo no ho he negat simplement he afegit altres factors que crec que hi tengueren la seva importància. Jo no necessit justificar a ningú, ni en tenc cap pretensió ni es el meu proposit simplement reiter es que no entenc que els que governen no governin i els que fan oposició vulgui jugar a governar. Davant això la ciutadania es la que surt perdent i en això del auditori es un clar exemple. MOtiu pel que vaig dir que els polítics en son responsables, per no saber jugar els seus respectius rols. Es la meva opinió, la meva i la dels altres, jrv, els hi demanes.

jrv

Injustificable

jrv | 15/11/2011, 12:01

Margalida, voler justificar les actuacions de l'anterior equip de govern és si es vol fer amb arguments objectius(que no amb demagògia) " MISIÓN IMPOSIBLE". Però ja que parlem de l'anterior equip de govern cal recordar que... EL PSOE hi era, ja que sembla quan és debat sobre la passada legislatura, com si els 4 regidors/es del PSOE mai hi haguessin estat, i cal recordar que dos(dues, la meitat) cobraven dedicació exclussiva, malgrat no és notés ...

Garci

Re: Vuit anys de fum. 1

Garci | 15/11/2011, 11:57

Margalida, ho hem explicat molts cops, però el problema principal fou el de no tenir diners: els diners compromesos pel govern i que havien de ser suficients no ho eren: l'ajuntament havia de pagar uns diners i fer-se càrrec dels interessos (si no record malament). Amb aquest panorama els polítics pollencins anaren a veure a Moneo més d'un pic a demanar-li per favor una rebaixa. Aquesta és la història.

Com diu Tomeu i Joan, no hi va haver cerca de consens ni res parescut, senzillament caparrudesa en fer un projecte inasumible, sense plans de viabilitat, plans artístics, etc.

Esper haver-me explicat.

Tomeu Cifre

Margalida...

Tomeu Cifre | 15/11/2011, 11:51

Margalida, per al·lusions. Dius que :"UM/PSOE/PSM va voler cercar massa el consens". Com vols que cercas el consens amb la oposició si no el cercava ni tan sols dins l'EEqip de Govern?

Joan C

Re: Vuit anys de fum. 1

Joan C | 15/11/2011, 11:43

Margalida, no estic d'acord en que l'anterior govern no executàs el projecte per voler arribar a qualque tipus de concéns amb altres partits i per falta de valentía. No van cercar en cap moment reunir-se amb els altres grups per tractar l'assumpte. No ho van fer simplement per que l'assumpte econòmic els hi va fugir de les mans, normal amb la manera de funcionar que tenien, presentant els pressupots a final d'any quan ja s'ho havien gastat tot.

Margalida Cifre

Auditori

Margalida Cifre | 15/11/2011, 11:34

Gracis "Garci", crec que ara podem debatir. Voltros estaveu a l´oposició i tenieu una postura de fer una sala multifuncional i plantejaveu un proces per fer-se. Aquesta postura me sembla que no era totalment compartida per altres partits, i manco per la majoria que governava. El que no entenc es que aquesta majoria no executas el projecte. Tu dius que no tenien els diners, idò queda clar que els que els havien compromés no varen cumplir.

Personalment jo també crec que era molt millor una sala multifuncional però, per desgràcia, no ho creien els que estaven legitimats per poder decidir. Que va passar perquè no executassin el seu projecte? No ho sé, però jo crec que, apart dels diners, varen intentar cercar un consens més ampli (està clar que no amb Alternativa, la vostra relació hauràs de reconeixer que tampoc era massa bona). També suposo que no tenien clar la viabilitat econòmica. Fins i tot, supos que com una part dels diners promesos pel PP venien de la Conselleria de Turisme, no es lo mateix un projecte den Moneo que un redactat pels serveis tècnics municipals. I no me refereixo a que sigui millor o pitjor sinó que no té el mateix interés turístic , que era el que justificava els diners compromesos.

En definitiva, o crec que la discrepància es bona però partint de la base que qui pot decidir es el que està legitimat democràticament per fer-ho i els altres hauran de cumplir el seu rol. Quan no cumpleixen la seva responsabilitat, passa el que ha passat, que qui pateixen les consequències son els ciutadans. Podeu estar o no d´acord però es la meva opinió que he intentat justificar per sobre dels tòpics.

Pepe

Re: Vuit anys de fum. 1

Pepe | 15/11/2011, 11:17

Margalida al teu primer comentaris deies que la responsabilitat de no tenir ni auditori, ni sala, ni doblers era de tots els polítics i que l'equip de govern. I això t'agradi o no simplement no és cert i em remeteix als articles de premsa, precs, preguntes i mocions que vam presentar.

Garci

Re: Vuit anys de fum. 1

Garci | 15/11/2011, 10:57

Segurament la majoria no va executar el projecte perquè tot i les aportacions milionaries del Consell i el Govern, l'Ajuntament havia de posar molts diners que no tenia. Segurament tot fou fruit de la falta de diners per portar endavant el projecte de Moneo (que tant ansiava el sr. Joan Cerdà). I com que el caprici havia de ser de Moneo, no va saber rectificar i fer bastar els diners per una sala multifuncional sortida d'un concurs públic, tal com nosaltres reclamàven. La culpa és dels polítics, però no de tots, sinó dels que no ho saberen tirar endavant.

Margalida Cifre

Auditori

Margalida Cifre | 15/11/2011, 10:53

Sempre que treis un article veig que tot acaba en acusacions mutues i la mateixa conclusió. A mi m´agradaria que si algú creu que en la meva reflexió o comentari estic equivocada ho digui, crec que es bo i millora el debat. Però aquí no passa això, te posen dins un grup, te contesten parcialment i t´acusen de no sé qué.

Vaig dir, i reiter, que el que ha passat es que ni auditori ni sala multifuncional ni res, algú ho nega?. Que això es responsabilitat dels polítics, on m´equivocat?. I ara la meva opinió: els que tenen majoria per governar han de governar i els que no la tenen han d´estar a l´oposició. Si pots tenir consens l´has de tenir i sinó la majoria manda. Això es la democracia si algú no hi està d´acord, ho puc respectar però no compartir. Crec que a l´oposició, apart de Alternativa, hi va haver altres partits que varen tenir diferentes postures. Record perfectament els debats sobre aquestea questió a la ràdio i a altres foros i també que hi havia bastantes discrepàncies. Quan va passar això, el que no entenc es que la majoria no executàs el projecte, amb independència que jo hi estigui o no d´acord, sinó perquè el contrari a suposat que no tenim ni una cosa ni l´altre.

Ichigo

Pepe

Ichigo | 15/11/2011, 09:01

Aquesta és la meva opinió del que has dit a "Aina", si es que diu així:
............................................________
....................................,.-'"...................``~.,
.............................,.-"..................................."-.,
.........................,/...............................................":,
.....................,?......................................................,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:"........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(....."~-,_..............................,:`........../
.........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....}
...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../
...,,,___.`~,......"~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-"
............/.`~,......`-...................................../
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,
.....`=~-,__......`,.................................
...................`=~-,,.,...............................
................................`:,,...........................`..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_..........._,-%.......`
...................................,

maki

AINA", si bebes, ja ho saps

maki | 14/11/2011, 22:04

Va molt be que aquesta falsa "Aina" desbarri, això dona ocassió a recordar l'immensa merda que fou el passat equip de govern...

Joan

Astorat

Joan | 14/11/2011, 21:45

N'Aina aquesta parla enserio? O senzillament vol escampar la merda pq no es vegi el mal govern de la pasada legislatura?

Follonero

Re: Vuit anys de fum. 1

Follonero | 14/11/2011, 21:44

Joder Pepe! La teva maldat no te limits...Com pots ser tan cruel nira que perjudicar els interessos de Pollença (per el qui no ho sapiga els interessos de Pollença= interessos de Joan Rull, Marti...)

maki

"Aina", si bebes, no escribas

maki | 14/11/2011, 21:43

En Pepe, no fa govern(con de forma un tant críptica afirmes). Forma part de la Junta de Govern, que és molt diferent(Cal que te llegeixis un poc la Llei de Regim Local, i el seu text refós, "reina"). Una altra cosa és que vulguis embullar, en que la afortunadament L'extinta UM- UNPI n'és experta, amb els passatS escolanets i escolanetes del PSOE SECTOR APROFITATS, col·laboraren, així li ha anat.
"Vosaltres sou responsables de que els nostros fills, bla, bla, bla" I MES DESBARRAMENTS...
Pots estar segur que Alternativa i aquest consistori actual els 16 regidors, i tal volta el mamporrero i tot, procurarà que el desgavell i engany que fou el passat equip de govern no és pugui repetir. NEVER AGAIN!!

Pepe

Nit del'humor.

Pepe | 14/11/2011, 21:35

Gràcies Aina i María per donar-me la raó, sabia que aquests articles eren necessaris. Demà us agradarà encara més llegir les declaracions de l'anterior batle a la premsa quan deia que només nosaltres ens oposavem a l'auditori d'en Moneo.
Ara resulta que un regidor tot sol va aturar l'auditori d'en Moneo, gràcies però crec que sobreestimau la meva importància.
El que és cert és que l'anterior batle es va obsesionar amb l'auditori d'en Moneo, a pesar de no disposar dels doblers necessaris per fer-ho i que no va ser capaç de rectificar i fer el que va declarar a la premsa al 2005 i al 2008; una sala multifuncional adaptada al pressupost existent, feta pels tècnics municipal o per una arquitecte triat a un concurs públic.

maki

Si bebes, no escribas.

maki | 14/11/2011, 21:30

O sigui, que amb el fiasco del centre de dia, Can Llobera que practicament no és pot utilitzar, el claustre se Sant Domingo i dependències anexes infrautilitzats, el Festival gens clar , amb l'"inestimable" ajuda den Delgado per enfonsar-lo, amb dèficit municipal i a les seves hores mes baixes, una crisi econòmica galopant, encara ens volieu carregar amb un "mort" de mes de 10.000.000€?
i un manteniment posterior anual insuportable? L'opossició, Alternativa concretament, fent honor al seu nom proposava l'alternativa de la sala multifuncional, però no, havia de ser l'obra faraònica d'en Joan, l'obra que paliés la xapussa d'una legislatura sencera!!Això del desenbarcament d'en Dragut, les repressalies de la revolta de part forana, tot hagués semblat una broma vora un auditorium excessiu fruit del caprici que no haguessim pogut pagar mai.

Aina

Suport al pp

Aina | 14/11/2011, 21:23

Pepe, si vols dades, porque ara en lloc de fer oposicio fas govern i aportacions?

A la llida i el PP son dels teus?
Son guapos?

Aina

Sala multifuncional

Aina | 14/11/2011, 21:21

Vosaltres en sou molt responsables de que nosaltres i els nostres fills no tinguin un espai public, i record que el centre cultural es privat, per assetjar teatre, musica o dansa.
Vosaltres amb la vostra oposicio destructiva
Vosaltres obligau a les nostres filles a canviarse devroba a un passillo del centre cultural, vosaltres feis que els usuaris de la biblio haguib d' escoltar musica en directe.
Vosaltres sou els q ue fereu l'oposicio destructiva i posareu per endavant interesos electorals en base a justificacions economiques per davant de les necessitats i interessos del poble de pollenca. I amb aquest article ho posau en evidencia

Gracies Pepe, ara ens hem de conformar amb el q tenim i no tenim una opcio millor.

maki

Lamentable

maki | 14/11/2011, 20:50

Lamentable, però tal volta un Palma Arena pollencí tal volta fos pitjor.

Maria Cerdà

Re: Vuit anys de fum. 1

Maria Cerdà | 14/11/2011, 20:43

Na Margalida no crec que vagi tan desencaminada. Crec que se va enredar per culpa del govern i per voler contentar a l'oposició. Però que hi farem... Associacions d'artistes, agrupacions de teatre, corals, escoles de música... Tots confirmats a zulos de l'institut vell o assetjant a pisos o entitats privades i fent representacions al claustre, això es el que tenim!

Joan

Uffff

Joan | 14/11/2011, 20:36

L'anterior equip de Govern va cercar consens?

I on el va cercar?

jrv

Indefensable

jrv | 14/11/2011, 20:22

Surrealista, Margalida Cifre, ara resultarà que la culpa de la m. d'equip de govern de la passada legislatura, la te la opossició!!
El que millor va fer Alternativa i el PSM l'anterior legislatura fou evidenciar les malifetes, tractes de favor, enxufes, componendes amb tancadors de camins, engany i mes engany, etc. etc. que s'evidenciaven per elles mateixes, perque el que fou facilitar la informació deguda als altres regidors, ZERO.
Ho sento però voler fer veura ara que l'equip d'embullosos de l'anterior consistori ha de compartir la culpa amb els 17 regidors actuals és pura i simplement demagogia baratera, la mateixa que ja no impera a l'actual consistori, " corramos un túpido velo", per favor, en benefici dels teus, sobre tot.

Pepe

Re: Vuit anys de fum. 1

Pepe | 14/11/2011, 18:29

Margalida dona-me dades concretes d'aquest consens que dius va cercar l'anterior equip de govern a aquest tema.

No va haver cap reunió de tots els grups polítics per parlar de l'auditori. ZERO REUNIONS.

En quatre anys només vaig tenir una reunió amb el batle per parlar del tema.

Si això és cercar el consens el teu concepte de consens és tan peculiar com el de repartir culpes.

Margalidad Cifre

Auditori

Margalidad Cifre | 14/11/2011, 18:17

Teniu tota la raó per entendre el present basta veure el que fereu voltros i altres en el passat i així tot es veu en perspectiva. No es cap crítica. Jo no defens ningú, al contrari, dic que el polítics no defensarau els interessos dels ciutadans. El resultats son els que son, hi tots hi teniu responsabilitats. Crec que es varen cercar consensos i això ha acabat en el resultat que tenim:res. Crec que els que varen ser triats per governar han de governar i els altres han de fer oposició i el consens s´ha de cercar quan es possible, quan no s´ha de decidir i executar. Personalmente crec que l´anterior govern (UM/PP o UM/PSOE/PSM va voler cercar massa el consens i quan no el va trobar, no va ser valent. Això crec que es una lliçó del que no ha de tornar a passar.

Pepe

Re: Vuit anys de fum. 1

Pepe | 14/11/2011, 15:38

Margalida, aquests articles van precisament per demostrar la falsedat de la idea que tu i altres voleu estendre.

Dir que el govern escoltava a l'oposició i que aquesta té una responsabilitat en la no realització d'una sala multifuncional, és una gran mentida. Només cal llegir les diferents declaracions que va fer el batle i el que va fer l'anterior equip de govern respecte a les nostres peticions.

Per fer feina pel present cal entendre el passat, i el present a aquest tema són milions perduts per una mala gestió.

Garci

Re: Vuit anys de fum. 1

Garci | 14/11/2011, 12:13

Tant de bo fos com tu dius i el govern ens hagués escoltat. Ara tendríem una sala multifuncional o bé els diners del Fons de Cooperació. El que han fet és badar i deixar perdre oportunitats.

Margalida Cifre

Auditori

Margalida Cifre | 14/11/2011, 11:20

Per què no tenim res? Perquè els polítics no sabeu gestionar la responsabilitat que vos donen els ciutadans, uns, el govern, i els altres, l´oposició. Si els que governen volen fer el que diu l´oposició paralitzan la seva acció i viceversa. I en això del Auditoria ha quedat molt clar, si el que governaven volien fer l´auditori haurien d´haver aprofitat el moment i fer qualque cosa. Varen escoltar a l´oposició i no varen fer res, ni una cosa ni l´altre. I els unics que hi hem perdut hem estat esl ciutadans. Esper que qualque cosa se pugui extreure d´aquesta lliçó. Agraïr a Alternativa que ens vagi recordant el passat i a veure si fa un esforç pel present.

Garci

Re: Vuit anys de fum. 1

Garci | 14/11/2011, 09:37

Molt temps i molts diners perduts, això és el que hi ha, ni pedres ni auditori...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb