URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No vull saber res del Debat

Alternativa | 16 Novembre, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Aquí teniu un nou article d'Ichigo. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només heu d'escriure'ns al correu electrònic:alternativaperpollenca@gmail.com

Quanta gent ha vist el molt que s’assemblen el “regueton” i el que ells diuen 'Debat electoral'? Com pot ser que la gent voti si mai han pensat en les conseqüències reals de votar al PP o al PSOE? I com és que no-sé-què no-sé-quin...?

Vaja, que jo ho consideraria un “sempre igual”.

Però la gent sempre acaba veient debats cada quatre anys en els que sempre surten el PP i el PSOE, per doquier, i no surt cap partit més. I, com no, els mateixos sempre opten per fotre'ns i donar més forces als ricatxos pocavergonyes per què especulin i privatitzin tot el que vulguin.

Qui recordi l'any 2010, hauria d'entendre que va ser l'any més superficial de la història d'Espanya, per molta victòria de la Selecció Espanyola al Mundial de Futbol, que va ser completament en va (enteneu-ho).

I mentre, l'espanyol mig de 2010, “ay, mira a ese hombrecito que viene a decir todo lo que sabe y que nos trae todo lo bueno y que votando al PPSOE todos seremos libres”, com si fos veritat que això passés.

Però això jo no m'ho crec. Els governs que hi ha hagut fins ara no han arreglat res ni ens han fet més lliures. Basta veure alguns exemples:

Quant a Catalunya, amb CiU governant i gràcies a la privatització de la sanitat, l'estereotip de catalans garrepes ja és una realitat.

Per no parlar de la setmana de Constitució (desembre), que fins fa 2 anys es podia descansar 3 o més dies seguits i ara es descansa el dia de la Consti i el dia de l'Inmaculada. No hi ha pont. Quina vergonya i quina ràbia.

I que me’n dieu de Brussel·les, que hauria de sancionar el Govern Espanyol pels 10 anys de malifetes, però clar, no vol. I l’FMI continua dient moltes bestieses per doblers... què significa per a ells 'treballar amb sensatesa i honradesa'?

En resum, que la societat espanyola d'ara no m'agrada gens, i si ells voten al PP o al PSOE, que primer pensin en les conseqüències o s'atendran a elles, que comprenguin que són ciutadans, no serfs com a l'Edat Mitjana, i que aprenguin que la vida s'ha de viure.

Que reflexionin, els ho deman per favor.

Paraules subratllades:

Regueton: avorriment profund.

Fotre: robar drets.

Brussel·les: Unió Europea (o voldria dir, DesUnió Europea).

Autor: Ichigo

 

 

Comentaris

Ichigo

Re: No vull saber res del Debat

Ichigo | 26/11/2011, 19:27

I ara un acudit: en què es pareixen les granotes amb cabells i la Gran Festa de la Democràcia? En que ambdues no existeixen. XDXDXDXDXDXDXDXD

jrv

Fora agressivitat

jrv | 19/11/2011, 12:09

"Antonia", jo crec que és molt pobra, molt empobridora mutuament una visió de l'activitat politica que consisteixi en foter-se mutuament govern i opossició, en entendrer aquest treball politic com una brega de cans, tot hom hi perd, ningú hi guanya, fins i tot moralment i psiquicament hi perden. I naturalment, qui hi perd mes és la societat que diuen representar?
Si les dues parts cercan el bé col·lectiu de la comunitat que diuen representar, hi ha d'haver forçossament punts de trobada, qüestions en que és pugui treballar junts.
Les fobies i filies molt sovint son irracionals, i s'enten que sense deixar de defensar les diferentes opcions i visions pròpies del que és o ha de ser la societat, no s'ha de perdre de vista l'opció constructiva.
Una de les causes que me fa col·laborar amb Alternativa, sense menysprear cap altra opcció politica, és precissament la seva capacitat d'anàlisi objectiu que trasllada a la seva activitat política, amb errors a vegades, naturalment. Però no viu en l'error crònic visceral...

Garci

Re: No vull saber res del Debat

Garci | 19/11/2011, 08:42

Una de les feines de l'oposició també és fer propostes. Amés, això de "darrerament" no és cert: Alternativa presenta un mínim de dues mocions per plenari des de fa més de 4 anys. I també hem fet milers de precs i centenars d'al·legacions.

Antonia

Ajuntament

Antonia | 18/11/2011, 21:49

Si i darrerament els de l'opsicio feis la seva feina, amb les vostres propostes

Pepe

Re: No vull saber res del Debat

Pepe | 17/11/2011, 15:00

Joan Corralet, és clar que n'hi ha gent que no vol entendre, la mentida és el seu habitat natural,que hem de fer. N'hi ha un fet objectiu que és inqüestionable els regidors delegats cobren 14.000 euros anuals en brut i els de l'oposició cobram 6.000 euros.

L'assemblea és demà a les 20:30 a Can Manolo i com sempre està oberta a tothom.

Miquel Sánchez

Re: No vull saber res del Debat

Miquel Sánchez | 17/11/2011, 15:00

Demà Joan tomorrow tenim assemblea

Joan Corralet

junta-equip de govern

Joan Corralet | 17/11/2011, 14:48

Una altra vegada, encara hi ha gent que no entén el que és la junta de govern i l´equip de govern?... Ex votante de AxP:CLARITO Y EN ESPAÑOL, AxP NO ESTA EN EL EQUIPO DE GOBIERNO. Avui tenim Assamblea, vine i dius la teva, amb arguments i donant la cara.

jrv

Gracies Ichigo

jrv | 17/11/2011, 08:53

Si, gracies per aclarir. No tinc tanta sort amb altres "comentaristes" que confonen el debat i l'intercanvi d'opinions amb fer pets per escrit. I a mes, aquesta obssessio per criticar a n'en Pepe ja definitivament la trobo malaltissa.
I ja ho sabeu, cal anar als debats del club, és obligatori.
El meu respecte pels participants al debat , però tenia coses mes importants que fer.
Per cert, això de que impotin un ex batlle de Pollença, no és cap tonteria.
I desencriptant el comentari de "Jaume Ortiz", el mateix pesat de sempre amb alies diferents, sembla que diu que Michel passa al èxode, o qualque cosa així....doncs, Michel ja no és regidor??

Joan cifre

Re: No vull saber res del Debat

Joan cifre | 16/11/2011, 22:28

He fet el següent comentari al bloc del PSm que m'agradaria compartir amb els lectors del nostre bloc:
Hola a tots en primer lloc diré que som militant d'Alternativa i que comparteix la idea majoritaria al nostre partit de seguir la idea de la màxima "pensa globalment i actua localment", això al poble en que visc suposa defensar moltes de les idees que se suposa al nacionalisme, tot allò que te que veure en defensar la cultura i especialment la llengua pròpia. És evident que hi ha tantes idees del que és el nacionalisme com nacionalistes però per simplificar ho reduiré a dos tipus de nacionalisme. Un el podriem definir com un nacionalisme obert, és aquell que no és excloent i que com estratégia evita la confrontació i s'esforça per aconseguir la integració. Crec que vaig sentir més d'un pic a Carod Robira dir que els ciutadans de Catalunya eren tots aquells que vivien a Catalunya. L'altre és un nacionalisme més tancat i excloent que rebutja a tot aquell que no pensa com ells o no parla la mateixa llengua i que posa al nacionalisme com una finalitat en si mateixa més que com una eina per defensar la cultura propia. Aquest tipus de nacionalisme el trop poc inteligent en una societat com la actual que cada vegada és mes globalizadora. Crec que el nacionalisme que defensa el PSM s'acosta més a aquest nacionalisme obert, que sense renunciar a les rels de país i a la cultura própia cerca més la via de convencer i integrar al nouvingut. Sense ser propiament nacionalista sempre m'he sentit molt proper al nacionalisme que defensa el PSM. Crec que ara per ara és fonamental és fonamental aconseguir rompre el bipartidisme i aconseguir aquets diputat nacionalista per defensar els interessos de les Balears, per això votaré la Coalició PSM-Entesa-Iniciativa-Verds-Equo. Tant de bo entre tots puguem aconseguir l'objectiu.

Pepe

Re: No vull saber res del Debat

Pepe | 16/11/2011, 22:09

Ara entenc tot Jaume, ha de ser que els fiscals anticorrrupció i jutges també formen part d'Alternativa, i té una obsessió malatissa .

Respecte a les eleccions, que vol saber? Els afiliats d'Alternativa són lliures de triar l'opció que vulguin. És clar que a la nostra assemblea no li agrada el bipartidisme i que tenim a la mateixa des de socialdemòcrates a llibertaris.

Al debat no he anat, tinc molt clar a qui he de votar i una família a més de la meva feina que a pesar del que diu na Esperanza Aguirre exigeix hores fora del centre escolar.

Si t'interessa saber alguna cosa sobre les eleccions estic a la teva disposició.

Jaume Ortiz

Ja està be de palmeres

Jaume Ortiz | 16/11/2011, 21:59

Clar, deu ser això. La notícia del dia!!! Pues jo m'acab d'enterar ara per voltros, però clar es la notícia del dia per voltors, però només per la obsessió que te el vostre cap de llista amb l'èxode batlle a si i amb en Paraiso a i en Michel.

Xerrar de les eleccions i el debat electoral que son algo realment important es desviar el tema. Però xerrar de la obsessió malaltissa del vostre líder no ho es.

Si a nen Joan l'envien a declara o no si el culpen de algo o lo que sigui, segur que no serà ara abans de les eleccions i segur que no serà el darrer pic que ho comentareu perquè vos moririeu. Però seguiu així evitant parlar de les eleccions i continuau amb les vostres obsessions.

Passau-ho be amb els vostres debats egocèntrics.

Miquel Sánchez

Re: No vull saber res del Debat

Miquel Sánchez | 16/11/2011, 21:58

Afortunadament tinc una feina remunerada i no puc estar per tot, no he pogut anar al debat, l'estic sentint per la ràdio ara mateix i robant hores al meus estudis.

Alternativa per Pollença

Re: No vull saber res del Debat

Alternativa per Pollença | 16/11/2011, 21:17

No serà que tots aquests trolls volen desviar l'atenció sobre la notícia del dia; que el fiscal anticorrupció ha demanat la imputació del ex-alcalde al cas Voltor.

Ichigo

Jo tampoc sé què es gormitis

Ichigo | 16/11/2011, 21:10

Veuràs, JRV, ni tant sols sé el que és. Diuen que juguetes amb forma de monstre. Però crec que els que hi varen crear varen perdre massa temps.

Joan B.

Re: No vull saber res del Debat

Joan B. | 16/11/2011, 20:57

He sabut ara que avui es feia el debat al club, supòs que hi deveu haver anat, esper el vostre seriós i acurat resum... Especialment d'en Miquel o en Pepe... Que tenen gran poder d'anàlisis!

oient

Re: No vull saber res del Debat

oient | 16/11/2011, 20:55

Està clar que el debat no vos interessa perque no hi ha ningú de A al debat del club...

Miquel a jo també me pareix molt be que siguis apoderat de la coalició del PSM, tot ajuda a sumar el vot nacionalista. Enhorabona.

jrv

Ignorant

jrv | 16/11/2011, 19:46

Una aclaració per un pobre ignorant, adreçat als il·lustres, "EXBOTANTE" I "ICHIGO": Que és "gormitis"??

Ichigo

Un exvotante de AxP

Ichigo | 16/11/2011, 19:05

Yo nunca juego a gormitis, porque me parece un muermo de los mil c*****s; en su lugar juego a videojuegos porque me viene mejor. Este artículo habla de cómo España va de mal en peor.
¿O acaso te haces llamar 'asín', "ExVotante de AxP"? Pero si alguien ya ha visto que fuiste un abstencionista o votante del PP o PsoE o de UM/CxI...
Pues ¿sabes qué? ya está, te has cubierto de gloria.

maki

EXVOTANTE FUL

maki | 16/11/2011, 18:08

Más PD : Ha ver si cambias tu forma de expresión, se te nota demasiado que eres el pesado y aburrido de siempre

Miquel Sánchez

Re: No vull saber res del Debat

Miquel Sánchez | 16/11/2011, 18:05

Ex-votante de AXP, que le vamos hacer, el pasado pleno hicimos un gesto simbólico porque se va a quedar en eso, de no devolver la liquidación de 2009 que ha salido a favor del Gobierno Central, no importa ser un gurú de la finanzas para darse cuenta que tanto el 2010 como el 2011 también seran a favor del Gobierno Central y con los recortes que van a venir los ayuntamientos las vamos a pasar canutas, excepto los de Euskadi y Navarra que gracias a su concierto económico gozan de una situación de privilegio ¿Luchar contra esta injusticia es para ti un "pufo de Estambul"?

maki

Un otro exvotante.

maki | 16/11/2011, 18:03

Pues yo tambien soy un exvotante de AxP, porque ya hace casi 6 meses que voté(No puedo votar a Alternativa todos los dias, sinó, lo haria), però seguro que soy tambien un futuro votante de Alternativa para dentro de 3 años y medio, y asi mucha, más gente votante. Que Dios, Alà, Buda i los ciudadanos/as votantes mantegan a Alternativa en el gobierno municipal en beneficio de Pollensa i sus ciudadanos, aunque sea sin Pepe.
PD: Ni borracho me creo que hayas votado a alternativa...

Gori

Miquel Sánchez campió

Gori | 16/11/2011, 17:54

Ara resulta que en Miquel, s´ha destapat com un regionalista que diu que hem de lluitar perquè els diners no se´n vagin a altres regions de Espanya i fins i tot planteja un CONCERT ECONÒMIC. Sols una paraula: impresionant!!. Vull reiterar la meva enhorabona, per la part que vos toca

Un exvotante de AxP

Alternativa es una ful de Estambul

Un exvotante de AxP | 16/11/2011, 17:32

Alternativa siempre sorprendiendo a su electorado.
1ª.- y en la frente. Alternativa , unico partido de la oposicion que entra en el equipo de Gobierno, luego y aun hoy se pasa el dia justificandose.
2ª.- Pero como eso parece poco, Miguel Sanchez se pasa al PSM para ser apoderado,será porque entre los votantes del PSM no han encontrado suficientes.
Y por ultimo , un consejillo para Ichigo que aprende a escribir y poner en orden sus ideas o es mejor que lo deje, que siga jugando con sus gormitis , o como diablos se llame eso...

jrv

Ignorancia culpable

jrv | 16/11/2011, 17:23

Com dius, Garci, a la gent , a molta gent no li importa qui es pressenta. El pitjor, i crec que va en augment, és que tampoc SAP qui ens governa, qui ens pot governar, ni qui baixarà, apujarà els impostos, potenciarà la sanitat o l'ensenyament o la fotrà per terra...la democracia tudada en diria jo. Com deia un cap del PP de Pollença, en un lapsus de sinceritat molt freqüent en ell, que per a mi el "redimeix" relativament de militar a aquest partit(ben legitim per altra part), a un comentari cap a figurar Miquel Ramis a la candidatura , va dir: "ës igual, si possessim dues graneres també les votariem". Lamentablement és cert.

Garci

Re: No vull saber res del Debat

Garci | 16/11/2011, 16:54

En Miquel és lliure de ser apoderat del partit que trobi més convenient. Igual que qualsevol membre d'Alternativa en unes eleccions extra-municipals.

Gori

Eleccions

Gori | 16/11/2011, 16:40

A veure si preneu exemple den Miguel Sanchez, que s'ha afegit a la Coalició encapçalada pel PSM per ajudar, com apoderat, a les Eleccions del diumenge. Això es tot un gest i una superació de les propis lira ions ideològiques en benefici de les Illes Balears. Tots junts podrem aconseguir el diputat!!

Alternativa per Pollença

Re: No vull saber res del Debat

Alternativa per Pollença | 16/11/2011, 15:14

Avui al diari UH.
"El fiscal anticorrupción Miguel Ángel Subirán ha solicitado a la juez del caso Voltor que se impute al ex-alcalde de Pollença Joan Cerdà quien, según declaró José Florentino Roy, le encargó la página web del ayuntamiento de esa localidad en la que estuvo trabajando "durante un año sin presupuesto y sin cobrar".

José Florentino Roy ha facturat importants quantitats al Festival de Pollença sense fer els corresponents processos de contractació que marca la llei. Respecte a la pàgina web de la que parla la notícia, pensam que no era la de l'Ajuntament sinó la de UM.

Pepe

Re: No vull saber res del Debat

Pepe | 16/11/2011, 10:08

Com diu Santiago Alba:
egún un sondeo del CIS publicado el pasado 4 de noviembre, a la mayoría de los españoles –hasta un 76,7%– no le interesa en absoluto la política mientras que sólo un 7,6% declara sentir “mucho” interés por ella y apenas un 25,4%“bastante”. La desconfianza hacia políticos, partidos e instituciones se ha convertido en el suelo geológico de nuestra vida cotidiana. Y sin embargo, según la misma encuesta, el 83% de los españoles, casi todos ellos sin interés, sin fundamento, sin compromiso de ninguna clase, convencidos de que en ese gesto no se juega nada, declaraba su intención de acudir a las urnas el 20 de noviembre.¿Qué quiere decir esta paradoja? Con independencia de las razones que llevan a la mayor parte de los españoles a votar –adhesiones fiduciarias muy semejantes a las que pueden ligarnos a un equipo de fútbol, a una estrella de la canción o a un dictador– lo cierto es que hay que reconocer esta contradicción que, antes de cualquier acción de Gobierno, desconecta ya radicalmente democracia y elecciones: los indiferentes votan mientras que los comprometidos, los interesados, los conscientes se quedan en casa –o votan en miniatura–.

El bipartidismo gobierna desde hace años sobre la base de una ‘indiferencia’ social frente a la cual los políticos se sienten completamente libres de hacer lo que quieran: las urnas son tan vinculantes como el sexo ocasional en una noche de borrachera

h
ttp://iniciativadebate.wordpress.com/2011/11/15/el-poder-de-la-indiferencia/#comments

Garci

Re: No vull saber res del Debat

Garci | 16/11/2011, 09:44

El pitjor de tot és que ja sabem (o podem intuir-ho casi sense risc a equivocar-nos) el resultat de les eleccions i encara no s'han celebrat.

Es molt complicat haver de jugar un partit si ja en saps el resultat.

Per altre banda, diumenge qui guanyarà serà l'abstenció: una mostra més de que a la gent no li importa qui ens governi.

Pepe

Re: No vull saber res del Debat

Pepe | 16/11/2011, 09:31

Diumenge del nostre vot depèn, a les Balears;
o un 6 PP - 2 PSOE
o un 5 PP - 2 PSOE - 1 PSM-ICV-Entesa (EQUO)

Ichigo

Re: No vull saber res del Debat

Ichigo | 16/11/2011, 09:12

La veritat és que Espanya està corrent un risc extrem. Tant si guanya el PP com si guanya el PSOE, la gent perd i Espanya perilla encara més. Haurem de fer un pla com sigui.

jrv

Llanero

jrv | 16/11/2011, 08:41

Ben d'acord, llanero. El camí cap a la dignitat i una mínima impossició ètica a la societat en que vivim, i viurem esper, passa per les urnes, diumenge és veurà fins a quin punt l'honradessa i l'ètica tenen rellevança a la nostra societat, i al mateix temps fins a quin punt la manipulació "informativa" afecta el cervell dels votants fins al punt de fer-los votar contra els seus pròpis interessos. I després de les eleccions, fins a quin punt decideixen els governs elegits, o tenen la darrera paraula els "mercats", versus el grans capitalistes.

el llanero solitario

Re: No vull saber res del Debat

el llanero solitario | 16/11/2011, 08:16

Hola,

Totalment d'acord amb el que dius, Ichigo. Però, com volem que el país funcioni quan totes les institucions funcionen de la mateixa manera?

Basta veure la poca serietat i responsabilitat en què actuen les federacions esportives, societats o segons quines associacions. Si aquí roba fins i tot la monarquía! Encara que els hi paguem als Ducs de Palma 120.000 euros!!! És una vergonya.

Jo confiï que el sistema se caigui per inèrcia, ja que arribarà un moment en què els països no tendran ni doblers que robar. Tota aquesta gent ha enfonsat el país i si no corregim nosaltres mateixos en el nostre dia a dia, encara serà pitjor.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb