URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pacte, ORA, instal·lacions...

Alternativa | 17 Novembre, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Aquests són els precs que vam presentar al darrer ple.

Cada vegada que hem demanat a l’equip de govern pel seu compromís de publicar el seu pacte de govern, el senyor batle ens ha contestat amb una ironia fora de lloc. Li demanam que es deixi de fer acudits sobre el tema i facin efectiu un dels seus compromisos i  publiquen d’una vegada el seu pacte de govern.

 

Respecte a la notícia publicada a la premsa de que  el batle vol tornar a implant l’Ordenança Reguladora d’Aparcament (ORA) al Moll a l’inici de la propera temporada turística,que la zona de limitació de aparcament serà la mateixa que hi havia al 2009 i que s’aplicarà el sistema habitual de pagaments per fracció. Li volem recordar que a més de tenir en compte l’opinió de part dels comerciants d’eu moll ha de tenir en compte l’opinió de la resta dels grups polítics i dels ciutadans. I el demanam que faci un estudi sobre  la zona blava pintada al Port, que pensam és millorable, recordam que als carrers de la zona blava n’hi ha molt de residents que no tenen cap tipus de targeta. Si consideren que la zona blava és necessària per la rotació de vehicles, els demanam seguir el sistema gratuït  de l’aparcament de Ports.

 

Als precs referents a esport, el regidor ens va contestar via email i al seu blog.

 

Ens han arribat queixes de les molèsties que provoquen la porteria que s’ha col·locat entre les pistes de tennis i el bar del Poliesportiu del Port. Els demanam la ubicació d’aquest elements a un lloc més adient (per exemple el pati de l’antic Miquel Capllonch) i que s’intenti arribar a un acord amb la conselleria d’educació per obrir les pistes dels col·legis.

 

El regidor d'esport ens va demanar quines molèsties eren. Li vam contestar  que les  queixes ens han arribat per part del club de tennis d'eu moll i d'usuaris de les pistes de tennis, sembla que no l'utilitzen només nins i que alguns de les que utilitzen tenen moltes males formes; insults, pilotades a les pistes de tennis...

 

També ens han arribat queixes del material perillós que s’ha usat per tancar alguns dels forats a les reixes del poliesportiu del Port de Pollença, demanam la seva substitució per material més adient.

 El regidor d'esport diu que abans de rebre els precs ja ho havíem esmenat.

 

Un ciutadà ens ha fet arribar aquestes aportacions (sempre susceptibles de millora),que demanam siguin recollides per un possible reglament d’usos d’instal·lacions i materials municipals:


1-. Fer un inventari, tot comprovant el seu bon estat d’us, tant de les instal•lacions, equipaments i d’altres materials, que siguin susceptibles de poder ser usats per persones particulars, entitats etc. etc. fer-ne públic el llistat, per tal que la generalitat de la població, sàpiga quins locals o coses li poden ser deixades.
2-. Les persones o entitats que volguessin fer ús de qualsevol instal•lació o equipament de propietat municipal, s’haurien d’adreçar mitjançant un escrit (per exemple a l’àrea de participació ciutadana o a la que s’entengui que es més adient) per tal de fer la sol•licitud.
3-. L’àrea a la que se li encarregui aquest servei, garantirà que els locals, equipaments o qualsevol que sigui la cosa que l’Ajuntament deixi a persones o entitats, esta en perfecte estat d’ús en el moment en que li es deixada.
4-. Les dites persones o entitats sol•licitants a més de estar perfectament identificades mitjançant la sol•licitud anterior (punt 1), haurien de deixar una quantitat econòmica , en concepte de fiança (la quantitat hauria de ser suficientment dissuasiva, per obligar als usuaris a tenir cura d’allò que se’ls deixa).
Aquesta fiança se retornaria als usuaris, després de que qualque responsable de l’àrea a qui li sia encomanada la gestió d’aquests assumptes, comprovés que tant instal•lacions com el material o qualsevol altre cosa, que l’Ajuntament hagi deixat es retornat en bon estat.


Si no es així, a més de perdre la fiança se li passarà la factura de la neteja del local o de la reparació del que s’hagi fet mal be, a més de que en funció de la gravetat dels fets se li deneguin futures prestacions d’instal•lacions, mitjans etc. etc.
La comprovació de l’estat en que son retornats els locals, equipaments etc. etc. se hauria de fer el primer dia hàbil després de que hagin estat usats.

 

El regidor d'esport va contestar que aquestes aportacions ja les estan aplicant i que des l'àrea d'esports, s'han donat ordres per l'inici del inventari i dur un control de totes les compres per saber perquè i a on es fa la despesa. Fa més de dos mesos que demanam una fiança, per poder utilitzar equipament de propietat municipal, i es fan les comprovacions per tal de garantir el seu funcionament.

Tant al nostre blog com de paraula s'han adreçat a nosaltres ciutadans que comprenen que els equips federats tinguin preferència en les instal·lacions esportives del poliesportiu de Pollença, però en el cas del tennis no consta cap club a la Federació corresponent, aquest ciutadans no poden triar els horaris que voldrien "perquè un club federat té preferència" Quin és aquest club de tennis? No dubtem que estigui constituït, però si no està inscrit a la Federació corresponent crem que no ha de tenir la preferència d'horaris.

Resposta del regidor d’esports; el Club tennis Pollença,  està constituït , d'aquesta manera els nins i nines de Pollença poden entrenar i competir, és veritat que no està inscrit a la Federació corresponent, el motiu és degut a que les instal·lacions municipals no hi ha tres pistes de tennis, que exigeix la Federació Balear de Tennis per poder competir, i els nins i nines que entrenen a Pollença competeixen amb nom d'un club de tennis d' Alcúdia, Club Pollentia, que si,disposen de tres pistes de tennis  

 

El tancament i les instal·lacions al poliesportiu del Port de Pollença al que feiam referència.

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Pacte, ORA, instal·lacions...

Alternativa per Pollença | 18/11/2011, 10:01

Un article sobre el tema comentat per Ichigo.

El 16 de Noviembre empezó la sesión, en el Congreso de los Estados Unidos de América, para decidir si la cámara de representantes aprueba o no la SOPA, la Stop Online Piracy Act.
h
ttp://iniciativadebate.wordpress.com/2011/11/17/de-e-parasites-a-sopa-o-como-pasar-de-lo-peor-a-lo-horrible-tremendo/

Ichigo

Hem de salvar Internet

Ichigo | 17/11/2011, 15:05

Salvemos Internet

En estos momentos, el Congreso norteamericano está debatiendo una ley que le daría a EE.UU poder para censurar Internet a nivel mundial, ¡creando una lista negra que podría incluir a YouTube, WikiLeaks, e incluso a grupos como Avaaz!

Bajo la nueva ley, EE.UU. podría obligar a los proveedores de Internet a bloquear cualquier página web sospechosa de violar derechos de autor o leyes de propiedad intelectual. También podrían inutilizar aquellas páginas que no vigilasen suficientemente la actividad de sus usuarios. Y como la mayoría de servicios de alojamiento de Internet están ubicados en EE.UU., esta lista negra podría restringir de manera drástica el acceso de todos nosotros a una red libre.

La ley podría aprobarse en los próximos días, pero podemos ayudar a parar esto. Algunos congresistas defensores de la libertad de expresión nos han dicho que una protesta internacional fortalecería el pulso que están manteniendo en el Congreso. Alcemos nuestras voces ahora desde todos los rincones del mundo, y construyamos una petición global sin precedentes pidiéndole a los legisladores estadounidenses que rechacen la ley, y que detengan la censura en Internet. Firma ahora, y luego reenvíala a todo el mundo -- nuestro mensaje será entregado directamente a los miembros del Congreso de EE.UU. antes del voto crucial.

font:www.avaaz.org/es/save_the_internet/?cl=1398775516&v=11178
Jo ja he signat aquesta petició. I voltros?

turgut

Re: Pacte, ORA, instal·lacions...

turgut | 17/11/2011, 11:42

Miquel, crec que tens raó, però la solució quina és? No serà que hem gastat el que no teniem i ara ho hem de pagar? O la solucio es no pagar?

TJS

Re: Pacte, ORA, instal·lacions...

TJS | 17/11/2011, 11:41

Muchas gracias Sanchez!
Vuestro ayuntamiento de Pollença es muy bueno, es decir, yo puedo crear un club de tennis darme de alta en la federación y todo e ir al ayuntamiento de pollença y pedir las pistas de tennis y me las dejan, y luego ir al Puerto Pollença, y luego a Alcudia, y Muro...
Supongo que el dueño del club Pollentia debe tener un amigo en el ayuntamiento de pollença que le deje las pistas!

Yo colaboro en un club de futbol que no es de este municipio, i estamos de alta en la federación, pagando todo cada año, cres que si le pido al ayuntamiento de pollensa el campo me lo van a dejar???
Gracias otra vez señor Sanchez!

anonimo!

seguridad

anonimo! | 17/11/2011, 11:31

Como padre lo peor del polideportivo del puerto Pollença es la seguridad! Como de pueden tener bancos metalicos en una zona deportiva? (campo de basquet i pistass de tennis),
Como decis en el blog cerrar la pista con mateial que corta y oxidado!
No hay protección en las canastas de baloncesto.
Hay niños de 10, 11 años que van sin miramientos si hay niños de 5 años.
La delimitación del terreno de juego es una rejilla con su pared!

Hay muchas cosas que con ganas de trabajar, un poco de imaginación se podrian mejorar mucho.
Podrian habilitar la antigua escuela miquel Capllonch i poner dos porterias i canastas!

Miquel Sánchez

Re: Pacte, ORA, instal·lacions...

Miquel Sánchez | 17/11/2011, 11:23

Te puedo dar la información que hice la consulta a la Federación de tenis.

Las tres pistas son para un determinado tipo de competición no todos, hay otras competiciones que con dos pistas bastan.

El tema de las pistas no es indispensable para incribirse como club.

TJS

Re: Pacte, ORA, instal·lacions...

TJS | 17/11/2011, 11:13

Trabajo en el mundo del deporte pero no en el tennis, pero más o menos entiendo de papeleo, etc. de entidades deportivas. Si no me equivoco lo de darse de alta en la federación Española de tennis a través de la federación Balear no tiene nada que ver tener 2 ó 3 pistas para darse de alta. Las 3 pistas si son necesarias para que el club pueda organizar torneos, pueda competir en la modalidad por equipos (tipo copa Davis) o competir a nivel individual. Supongo que lo que no quiere hacer el club tennis de Pollensa es pagar la cuota anual a la federación! Un saludo y espero la respuesta de alguien de alternativa, porque si he de esperar la respuesta de el señor regidor de deportes...

Miquel Sánchez

Re: Pacte, ORA, instal·lacions...

Miquel Sánchez | 17/11/2011, 10:25

"Los mercados" s'estan donant la darrera panxada abans de les eleccions, la prima de risc ara mateix a 485 punts bàsics, això vol dir que el Govern del PP retallarà drets d'una manera indiscriminada per poder dir que ha baixat la prima de risc, recordem que per baixar la prima de risc s'ha de pagar el deute sobirà sense haver de demanar crèdit per pagar-lo, concretament amb recursos propis cosa que ara mateix l'estat espanyol no té i que tendria congelant pensions, retallant en educació i sanitat.

Ichigo

Re: Pacte, ORA, instal·lacions...

Ichigo | 17/11/2011, 09:13

I quan arribarà la tercera part de "Vuit anys de fum"? Estic preocupat.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb