URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Eleccions

Alternativa | 18 Novembre, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

 Com  sembla pels seus comentaris que n'hi ha gent  que està molt preocupada per la nostra postura davant de les eleccions del proper diumenge. Recordam  que Alternativa per Pollença és un partit municipal, assambleari  i que els afiliats a Alternativa per Pollença  poden pertànyer a altres partits d'àmbit autonòmic i estatal o a associacions, sempre que és comprometin a defensar un programa d'actuació basat en:

1. La participació ciutadana fonamentada en la informació, transparència i comunicació. Defensem un nou estil de governar, transparent i des de la humilitat. Perquè tothom és important, cal un govern per a tothom, a través d'una democràcia més participativa i elaborant les polítiques des de la proximitat als ciutadans.

2. La cohesió social: Ens marquem com a objectiu eliminar les diferents desigualtats que existeixen actualment  ja siguin per motius econòmics, d'edat, de raça o de gènere. Cal una igualtat d'oportunitats real.

3. La sostenibilitat: Volem dissenyar polítiques per al demà, pensant en les generacions futures, sense comprometre les seves necessitats i sense malmetre el medi ambient, amb respecte al medi natural, al patrimoni històric i cultural del poble.

4. La defensa dels interessos col·lectius i els espais públics. Defensem l'impuls econòmic de caràcter social que s'orienti a millorar la qualitat de vida dels ciutadans amb bons equipaments i serveis públics.

5. La defensa de la nostra identitat. Veim necessària la defensa d'aquells trets que ens identifiquen com a poble: la llengua, la història i la cultura popular, aprofundint en el seu coneixement i evitant que caiguin en especulacions i manipulacions. A més, aquests trets, lluny de representar un factor exclusiu, han d'esdevenir una eina al servei de la cohesió social abans esmentada.

Quan vam debatre el tema de les eleccions a l'assemblea vam decidir no donar suport com Alternativa per Pollença a cap candidatura concreta. El que es va comentar a l'assemblea és que individualment  optarem majoritàriament per candidatures a l'esquerra del PSOE; alguns dels nostres companys ja han fet públic el seu suport a la candidatura del PSM-ICV-Entesa-EQUO  i altres optaran per mètodes de protesta com l'abstenció activa o el vot nul(per exemple escrivint una frase que expliqui per què els partits que hi ha no ens representen, què és el que volem que canviï, etc.)

Més informació sobre opcions de vot a:

http://acampadadebarcelona.org/index.php/es/acampadabcn/item/502-ells-volen-el-teu-vot-nosaltres-volem-sentir-la-teva-opini%C3%B3

Com cada divendres abans del ple l'Assemblea d'Alternativa per Pollença ens reunim per  tractar la feina feta, la feina per fer i els temes relacionats amb el ple que els nostres regidors han de defensar o rebutjar.

Aquestes assemblees son obertes i segueixen una màxima: "almenys una cosa n'ha de sortir de profit" així que abans de l'assemblea sopam.Tothom pot dir la seva i cada persona és un vot, sense líders ni caps que s'imposin per sobre de ningú ni decideixin a les espatlles de tots. Un funcionament transparent, participatiu on tothom pot participar a la mesura de les seves posibilitats i de la seva voluntat. Una democràcia real per defugir de dirigismes, òrgans de poder interns i burocràcies absurdes que releguen als militants a simples cuotes. A Alternativa per Pollença tothom és important. 

Avui assemblea ordinària a les 20:30 a Can Manolo.

Si voleu venir o formar part del projecte d'Alternativa per Pollença posau-vos en contacte amb algú d'Alternativa o enviau un correu a alternativaperpollenca@gmail.com

Podeu consultar què és Alternativa per Pollença, com s'organitza, com funciona i quins objectius té a:

QUÈ ÉS ALTERNATIVA PER POLLENCA

EIXOS D'ACTUACIÓ

FUNCIONAMENT : ASSEMBLEARISME I MUNICIPALISME

Així que no t'ho pensis més:

AFILIA'T a ALTERNATIVA PER POLLENÇA  

 Des d'aquí volem fer una crida a tothom que es senti identificat amb el nostre projecte, que vengui, que participi en la nostra Assemblea, i que posi les mans en un projecte assembleari, municipalista, que té com a fonament l'aprofundiment en la Democràcia Participativa que permeti a les persones decidir sobre aspectes essencials de la seva vida i desenvolupar-se com a individus lliures, responsables i solidàris.

A territorio Vergara.


 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb