URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Platges i AAVV (Juntes de govern),

Alternativa | 02 Desembre, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Publicam la Junta de Govern del 18 d'octubre respectant la llei de protecció de dades. 

I el més destacat de la darrera Junta de Govern del 15 de novembre.

- Vam rebutjar  el recurs de reposició interposat per l’Associació de Veïns del Port de Pollença contra l’acord de la Junta de Govern del 19 de juliol de 2011. A aquest acord es va requerir a l’Associació de Veïns del Port, en compliment del conveni del 19 de maig de 2006, la reversió de les instal·lacions de les platges, el tractor i la màquina que han passat a l’Ajuntament al deixar l’Associació de ser adjudicatària de les platges . L’Associació ha estat indemnitzada per la quantitat de 20.005,55€ que han estat descomptats del seu deute.

El recurs de reposició de l’Associació es fonamentava en que si que se l’havia adjudicat els canals d’embarcacions de les platges, però el conveni es referia expressament als serveis de les platges de Tamarells i Albercuix.

- Vam concedir, sempre que es presenten els avals corresponents, el fraccionament del deute de l’Associació de Veïns del Port de Pollença fins el 25 de setembre de 2013.

El deute de l’Ajuntament era de 93555,75 euros que s’ha vist reduït en 20.0005,55 euros corresponent a vehicles i instal·lacions que han passat a l’Ajuntament.  El deute de l’Associació  que era de 93555,75 euros  s’ha vist reduït en 20.0005,55 euros corresponent a vehicles i instal·lacions que han passat a l’Ajuntament. 

- Vam aprovar la concessió de 15 llicències (la majoria obres menors i de reforma). També vam aprovar la resolució de quatre expedients sancionadors i l’incoació de vuit expedients disciplinaris i sancionadors per infreaccions urbanístiques.

Medina a Público.

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Una breu lectura

Alternativa per Pollença | 02/12/2011, 20:22

Un científico, que vivía preocupado con los problemas del mundo estaba resuelto a encontrar los medios para aminorarlos.

Pasaba días en su laboratorio en busca de respuestas para sus dudas. Cierto día, su hijo de 7 años invadió su santuario decidido a ayudarlo a trabajar. El científico, nervioso por la interrupción, le pidió al niño que fuese a jugar a otro lado.Viendo que era imposible sacarlo de allí, el padre pensó en algo que pudiese darle con el objetivo de distraer su atención.

De repente se encontró con una revista, en donde había un mapa con el mundo, justo lo que precisaba.

Con unas tijeras recortó el mapa en varios pedazos y junto con un rollo de cinta adhesiva se lo entregó a su hijo diciendo:

- Como te gustan los rompecabezas, te voy a dar el mundo todo roto para que lo repares sin ayuda de nadie.

Entonces calculó que al pequeño le llevaría 10 días componer aquel mapa, pero no fue así…

Pasadas algunas horas, escuchó la voz del niño que lo llamaba calmadamente.

-Papá, papá, ya hice todo, conseguí terminarlo…

Al principio el padre no creyó lo que le decía el niño. Pensó que era imposible que, a su edad, hubiera conseguido recomponer un mapa que jamás había visto antes. Desconfiado, el científico levantó la vista de sus anotaciones con la certeza de que vería el trabajo digno de un niño.

Para su sorpresa, el mapa estaba completo. Todos los pedazos habían sido colocados en sus debidos lugares.

¿Cómo era posible? ¿Cómo el niño había sido capaz?

De esta manera, el padre preguntó con asombro a su hijo:

- Hijito, tú no sabías cómo era el mundo, ¿cómo lo lograste?

- Papá – respondió el niño – yo no sabía como era el mundo, pero cuando sacaste el mapa de la revista para recortarlo, vi que del otro lado estaba la figura de un hombre.

Así que di vuelta a los recortes y comencé a recomponer al hombre, que sí sabía como era. Cuando conseguí arreglar al hombre, vi que había arreglado al mundo…

GABRIEL GARCÍA MARQUEZ

Alternativa per Pollença

Convocatòria

Alternativa per Pollença | 02/12/2011, 20:18

Campanya d'excavació arqueològica al Campament dels Soldats a Artà.

Els dies triats per dur a terme les feines de camp són divendres dia 10, dissabte dia 11, divendres dia 16, dissabte dia 17 i diumenge dia 18 de desembre de 2011.

Tal com vam fer el passat mes de juliol les tasques seran desenvolupades per voluntaris. Donada la natura del projecte hi ha feina per a voluntaris de qualsevol nivell d'experiència arqueològica, des de professionals a neòfits. Així és que totes les mans seran agraïdes.

Per participar a l'excavació, la primera en el seu àmbit a les illes Balears i de les primeres en tot l'Estat Espanyol, vos heu de posar en contacte amb l'associació mitjançant la nostra adreça de correu electrònic: campamentdelssoldats@gmail.com

h
ttp://campamentsoldats.blogspot.com/2011/12/i-campanya-dexcavacio-arqueologica-al.html

Vos esperam a tots!

Atentament

Associació d'Amics del Campament dels Soldats

Alternativa per Pollença

Convocatòria

Alternativa per Pollença | 02/12/2011, 10:37

Aquest diumenge 4 de desembre hi haurà un mercadet solidari de productes de segona mà a benefici d’un projecte d’agricultura natural a Tasnimakunda, Casamance (Senegal). Serà al Claustre del Convent de Sant Domingo de Pollença a partir de les 10 h. del matí.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb