URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Hay Alternativas

Alternativa | 03 Desembre, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

L'editorial Sequitur i amb col·laboració amb ATTAC España ha publicat el nou llibre de Vicenç Navarro, Juan Torres López i Alberto Garzón Espinosa: Hay alternativas.
 
L'Editorial Aguilar (l'editorial forma part del Grupo Santillana, del holding PRISA) havia de publicar  el llibre però va decidri a última hora retardar la publicació. Per aquest motiu els autors han decidit oferir l'obra gratuïtament en forma de PDF. a través d'Internet i demanen la divulgació d'aquesta versió, a estudiar-la i difondre'n les seves propostes.
 
Així comença el llibre:

"Semanas antes que termináramos de escribir este libro el presidente de la Comisión Europea, José Manuel Durão Barroso, afirmaba referiéndose a la situación en la que se encontraba Grecia: “No hay alternativas ni plan B para Grecia. La alternativa es la catástrofe”.

Siempre dicen lo mismo: sólo se puede hacer lo que digan quienes están en el poder. Y cuando también insisten tanto en que la alternativa es el desastre, la catástrofe, como dice Barroso, ¿a quién puede estrañar que la gente normal y corriente, que se informa leyendo sus diarios o viendo los telediarios en sus televisores, termine sintiendo miedo y acepte sin rechistar esa “única” alternativa?"

 
 
Aquest llibre es podrà comprar a les llibreries a un preu de 10€. A ATTAC Mallorca en tendran una remesa que oferiran als socis i simpatitzants a un preu de 8€. Si en voleu, podeu posar-vos en contacte al tf. 677606817 o bé enviar un correu a info@attacmallorca.es

Podeu descarregar gratuïtament el llibre a aquest enllaç: http://www.attac.es/hay-alternativas-nuevo-libro-de-vicenc-navarro-juan-torres-y-alberto-garzon/

En relació a aquest llibre, podeu llegir el següent article de Vicenç Navarro: http://www.vnavarro.org/?p=6470
 
 
 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Hay Alternativas

Alternativa per Pollença | 04/12/2011, 12:56

Crida l'atenció que cap diari ni mitjà informatiu (que haguem vist) parli d'això:

BILDU pactará los presupuestos con los y las ciudadan@s.
Bildu está impulsando la participación tanto en las localidades en las que gobierna como en las que está en la oposición (...) Reivindicar unos presupuestos participativos, supone reivindicar una verdadera democracia, eje fundamental del modelo de gestión política municipal que vamos a desarrollar y que se convierte en indispensable en el desarrollo de nuestro proyecto político.

Sembla que de BILDU (i de la política en general) només importin les aparences i no els fets.

Més informació a: www.kaosenlared.net/noticia/terroristas-fusilen-bildu-pactara-presupuestos-ciudadans

jrv

PSOE versus PP

jrv | 04/12/2011, 08:48

Ben d'acord, Garci. Les "caricies" anti obreres i privatitzadors de molts elements del PsoE les he patides, jo i els meus companys de feina sobre la meva esquena repetidament, fins i tot ara mateix....
Aquests molt sovint son com el clero, prediquen el que no practiquen.^Però me referia al PP, perque ara governa el PP, i rebem del PP

Garci

Re: Hay Alternativas

Garci | 03/12/2011, 21:05

No només el PP... hi ha altres partits que se diuen Obrers i Socialistes que fan més o manco el mateix.

jrv

pp i votants

jrv | 03/12/2011, 19:55

El PP és el partit dels rics, que defensa els interessos dels mes rics, i que voten els pobres els dessinformats i els "vull esser frustrats"
Peque no crec que hi hagui 240.000 rics de mes de 700.000, € a Balears...

Alternativa per Pollença

Re: Hay Alternativas

Alternativa per Pollença | 03/12/2011, 16:21

AIXÒ ÉS EL PP.VERGONYÓS. el Govern Balear ha renunciat als ingressos de l’impost de Patrimoni, a través de la seva bonificació del 100%. Un impost que només gravava als patrimonis de més de 700.000 euros. I això es fa a la vegada que retallen en prestacions tant bàsiques com salut, educació o serveis socials.
Els tècnics del Ministeri d'Hisenda (Gestha) estimen que podia generar una recaptació a les Balears de 29,5 milions d'euros i circumscriure's a 5.611 declarants.
I a més a més s'ha fet amb un decret-llei evitant el debat parlamentari

Alternativa per Pollença

Re: Hay Alternativas

Alternativa per Pollença | 03/12/2011, 08:48

Al Diario de Mallorca:
El Consistorio calcula que entre 150 y 200 palmeras privadas están afectadas por el picudo
Los propietarios empiezan a retirar los ejemplares enfermos para evitar una sanción de hasta 2.500 euros.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/12/03/consistorio-calcula-150-200-palmeras-privadas-afectadas-picudo/725268.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb