URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Mercadet solidari del Refugi d'Animals.

Alternativa | 10 Desembre, 2011 07:00

Demà diumenge entre les 10 i les 14 hores el mercadet solidari de Nadal del Refugi d’animals de Pollença al Claustre de Sant Domingo.

L’entrada serà d’un euro i els beneficis obtinguts es destinaran al manteniment del refugi, que acull animals de companyia abandonats o sense família.

Al mercadet hi trobarem tot tipus d’objectes. A més, podrem participar a sorteigs, tómboles i molt més.

 


 Com sabeu el refugi d'animals de Pollença ja no té el conveni amb l'Ajuntament  pel qual el refugi recullia i custodiava els animals perduts o abandonats del municipi a canvi d'un cànon anual.  Actualment aquest servei el fa Natura Park, i tenim informacions de que no tracten gens bé als animals recollits. Uns quants han sortit desnutrits i malalts. Aquestes queixes també han arribat a l'àea de medi ambient que esperam es replantegi el tema.  Hem passat d'un refugi a una empresa que pensa més en el negoci que en el benestar dels animals.

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Mercadet solidari del Refugi d'Animals.

Alternativa per Pollença | 10/12/2011, 17:20

Demà diumenge, a les 10.00 hores, a la plaça Nova de Calvià, començarà la segona pujada reivindicativa al Molí des Castellet. posteriorment, hi haurà una excursió a Na Bauçana per l'antic camí de Calvià a Puigpunyent. L'organització de l'activitat és de la Comissió Pro Molí des Castellet, de la qual forma part l'OCB de Calvià.

Amb aquesta marxa els convocants demanen la consolidació d´aquest Bé catalogat, la seva urgent restauració, el dret històric a accedir-hi com a lloc simbòlic i l´eliminació de la barrera del camí.

Alternativa per Pollença

Re: Mercadet solidari del Refugi d'Animals.

Alternativa per Pollença | 10/12/2011, 15:53

Avui al diari Ultima Hora. Alternativa denuncia una usurpación de suelo público a Habitat.
h
ttps://picasaweb.google.com/lh/photo/g_Kzs0JTAguunfwVsrmwoXe7MLVeIdhl9uPORyPqlxw?feat=directlink

Joan Ramon

Fins demà

Joan Ramon | 10/12/2011, 11:48

Alla ens veurem,
Salut

...

Re: Mercadet solidari del Refugi d'Animals.

... | 10/12/2011, 09:13

...l'exsecretària tècnica de Nadal, Eugènia Cañellas, també va ser interrogada per aquests fets i va afirmar que es va encarregar de gestionar la contractació de diverses persones afins a UM en el Cilma a instàncies tant de la secretària personal de Nadal, Antònia Vidal, com, en una de les ocasions, del llavors director insular de Projectes, Mateu Cañellas, i del batle de Pollença, Joan Cerdà.

Balears 9/12/12

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb