URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta de govern del 7 de desembre

Alternativa | 14 Desembre, 2011 07:00

Publicam un resum del més destacat de la darrera Junta de Govern del 7 de desembr, quan sigui aprovada i disposem de la mateixa publicam l'acta respectant la llei de protecció de dades.

Vam aprovar 27 llicències, la majoria obres menors. Vam incoar  dos expedients disciplinaris i sancionadors per infraccions urbanístiques.

Vam aprovar la declaració d’interés general a les edificacions de la Fundació Rotger Villalonga a Cala Murta, on es  realitzen campaments juvenils  fa més de 30 anys.

Vam aprovar la caducitat de 12 expedients d’infraccions (propietaris que no compleixen les normes i vehicles abandonats. S’iniciaven els expedients però després no es resolien ( es tenia un any per fer-ho).

Vam aprovar l’excedència voluntària del tècnic d’informàtica (mínim dos anys i màxim cinc anys).

A la Junta de Govern del 18 d’octubre vam desestimar el contracte dels serveis informàtics, ja que s'havia comés una irregularitat al procediment d'adjudicació (amb dos informes de valoració, un extern) . Vista la necessitat de cobrir amb la màxima celeritat possible el servei informàtic, i més en aquest moment que no n’hi ha tècnic, es va optar per fer un negociat sense publicitat i convidar a tres empreses a participar  al mateix. A l’anterior Junta de Govern no vam acceptar aquest negociat ja que no s’havia convidat a l’empresa que havia empatat al concurs inicial i es va retirar la seva aprovació. A aquesta Junta després d’haver convidat també a aquesta empresa , que finalment ha renunciat a participar, hem aprovat un contracte menor amb Logics Mallorca SL per un import de 3600 € mensual sense IVA per un període màxim de 5 mesos . Cal que quan es faci el nou concurs  per cobrir aquest servei es faci de forma que no hagi cap dubte de que s’ha fet tot correctament.

Vam aprovar mesures per millorar la coordinació del Salvament de Platges. Va haver un ofegament el 15 de setembre a la platja dels Tamarells i es van detectar problemes de coordinació.

Vam aprovar l’adjudicació del contracte de serveis per les tasques d’actualització de les bases de dades de transcendència tributària mitjançant contracte menor (18.000 euros sense IVA). S’ha contractat a l’empresa Coordinadora de Gestión de Ingresos per millorar la gestió i cobrament d’impostos. Sobre tot al cas de l'impost de construccions a promocions plurifamiliars. 

Vam aprovar dos projecte complementari de millora de l’eficiència energètica a les obres fetes al Port de Pollença amb el darrer plan E, i vam adjudicar  les obres mitjançant procediment negociat sense publicitat.  A les obres del Plan E es va detectat  la mala situació de l’enllumenat públic de la zona, ara amb aquest contracte menor es faran millores a aquest enllumenat i es canviaran les faroles de la primer línia.

Vam aprovar el pressupost de la segona exposició d’Art Jove del 2011 (1.650 euros).

Medina a Público.

 

Comentaris

PEP TONI

XEREMIERS

PEP TONI | 12/01/2012, 09:20

Primer de tot, vull i que quedi clar, desitjar als xeremiers que a partir d'ara toquin a les festes de sant Antoni i sant Sebastià que gaudexin de la festa tan com noltros ho hem fet. He de dir que el hi consider amics meus. Lo que no puc permetre son le declaracions del senyor regidor de festes o de la FREDIGURIA DE CULTURA, que mos han convidat a tocar, peró, sense retribució. Simplement convid a aquest senyor a que vagi cada dia a l'ajuntament pero sense retribució. Aixi estarem empatats. Vos record que "xeremiers" també es un ofici tan digne com un altre, i que per suposat, els oficials també han de cobrar per la seva feina. Ho entenc, la política es així. Se ben cert (TENC ES CUL PELAT DE REBOSTEJAR PELS AJUNTAMENTS DE TOTA MALLORCA DES DE FA MES DE 35 ANYS) i pel Consell i pel Govern....... que hià altres despeses dins l'ajuntament com per exemple cents de edicions de llibres que a ningú els interessa que l'únic que fan es redolar pels magatzems de l'institució (ho veig amb els meus propis ulls) i que acabarán al fems. Me consta i ho se ben cert. Amb una d'aquestes edicions, simplement, estarien pagats tots els xeremiers de Pollença i els de sa calatrava. VOS HO ASSEGUR, SENYOR REGIDOR. Ho de saber on retallar, simplement. Entenc que fer de polític es una tasca molt dificil, massa i tot, per aixó no me hi dedic, peró pensau que cada vegada que faceu una injusticia "politica" sempre haurà gent que ho analitzarà i a lo millor vos costarà la HONORABILITAT de pasetjar tranquilament pels carrers de POLLENÇA. També vos propós cinc minuts de feina. Calculau el que val el fetival de Pollença (uns 400000 euros?) i ho dividiu per la gent que ho ha gaudit i veureu lo que ha "pagat" cada persona. DESCOMUNAL si ho comparam a lo que costen els quatre xeremiers per concepte de dos assatjos de cavallets, anar a tallar el pi, beneides, Ternelles, foguerons de sant Antoni, processó de sant Sebastià. Vos assegur que si comptem per hores ........una riailla. Voltros mateixos. De tot cor. Moltes gracies pollencins pel que m'heu fet vibrar durant aquets 32 anys. I moltes gràcies al "molleros" que han fet una recol.lecta per que poguem anar a tocar al moll. I recordi senyor regidor, el que cobri del moll serà per alimentar a les meves filles, que no momes vivem d'amor o d'art. POLLENCINS. VOS ESTIM, I FINS SEMPRE. Sabeu on som si voleu res meu,per qualsevol cosa dins el meu abast. No deixeu de cantar..... SANT ANTOOOOOONI, ERA UN PUTEEEEEEEEEEERO, ANAVA DE PUUUUUUUUUUUUTES AMB XUBASQUEEEEEEEEEEERO.

JRV

Monarquia paràsita.

JRV | 17/12/2011, 09:00

Llegit avui com a titular a "El País": "La casa del Rey(Borbó) intentó en 2007 "PONER EN ORDEN" (No li van donar comissió?) en los negocios de Urmangarin".
"El Gobierno Valenciano "ESTUDIA" personarse en el caso(Per cobrar mes comissions, també?).
Las facturas prueban el desvio de fondos a la trama mercantil(Mercantil? Jo diria pirata!) que se contrato a si mismo por 116.000€!!
Curiosament, el seu soci, de Urmangarin, està encausat, no així ell mateix.
Vaja guarda!
Poner en orden, "estudiar", quants d'eufemismes per no ficarse amb la Casa Real... I ENCARA ELS EMPRESARIS MALLORQUINS, AQUESTS DELS CONTRACTE - BASURA I LA EXPLOTACIÓ DEL PERSONAL D'HOTELERIA, LI REGALEN UN IOT DE 6.000.000 D'EURONS!!

Joan Rafel Covas

Re: Junta de govern del 7 de desembre

Joan Rafel Covas | 16/12/2011, 20:28

Segons tenc entès per personal de l'Ajuntament (tècnic) relacionats en festes cobraven 2180€ i els deuen 2 anys... No comensem a dir idò mes de 3000 i 3 anys.
Algú me pot dir que deu cobrar un grup de música per realitzar un concert a una plaça sobre un cadafal duran 2 o 3 hores?
Trob que no es lo seu subvencions a canvi de feina professional. Això es diu competència deslleial i es el que esta forçant a fer en Llobeta a músics aficionats de bona fe... O almenys això pareix.

Xavier

Llobetades

Xavier | 16/12/2011, 20:00

No vos passeu amb en Llobeta, que encara l'embullareu. Si el presionau tant aviat treura defora les treballadores de la residencia, que cobren massa. La seva gran tasca en serveis socials consisteix en donar cantines a Afama. Aixi mata dos pajaros d'un tir.

maki

Responsabilitat

maki | 16/12/2011, 18:36

Heu de perdonar al regidor de festes, és nou i comet errors, donau.li un poc mes de temps, cents anys, per exemple. La seva actuació a l'altra àmbit de la seva regidoría, els serveis socials, no va tan malament perque encara no ha fet casi res, quan qualcú li hagui explicat que son els serveis socials i ell ho hagui entés ja voreu com farà "coses", encara que això de "socials" li deu sonar sospitós, i te barra de suprimir-ho, tot pot passar cada regidor te el seu estil, son coses de la democràcia. Un poc de comprensió.

Alternativa per Pollença

Re: Junta de govern del 7 de desembre

Alternativa per Pollença | 16/12/2011, 17:39

Pedro no ens han donat una xifra exacta, només el que hem comentat, més de 3.000 euros. I com també encara se els deuen els tres darrers anys.

Fabioler

Llobeta dimissió

Fabioler | 16/12/2011, 12:18

Són a la cua, però estaven disposats a venir tot i no haver bobrat, això demostra la seva bona predisposició i les males formes del regidor de festes.
Si no serveix, ell tampoc hauria de cobrar per fer de regidor...

Pedro Mas

xeremiers de franc

Pedro Mas | 16/12/2011, 12:16

A més, sabeu que cobren aquesta gent per venir a tocar (5-6 persones) el dia del foguerons, Sant Antoni (i aquests si que toquen) + tots els ensalls del Cavallets i la processo del Cavallets? M'agradaria que algú d'Alternativa m'ho confirmes, però crec que surten més cares les hores de picapedrer. Esper que els que rebin els doblers desde ara, justifiquin els gastos d'una manera transparent i tots poguem veure que no sel's gasten en sortides, sopars o material per ells mateixos.

pro musica

dimisio

pro musica | 16/12/2011, 11:11

Llobeta dimisio!!! Les formes de fer les cosses aquest senyor(per dirli qualque cosa)no tenen sentit,perque si es aixi com diuen qualcuns per aqui tots u musics de pollença tenen dret a cobrar per tocar,pero no es aixi.
Els xeremiers de Sa calatrva son profesionals que se dediquen a la musica les 24 hores del dia 365 dies al any,crec que comparar el xeremiers de pollença amb el de calatrava no te sentit i a mes es una falta de respecte cap a la profesio de music.
Esper que tot aixo s´arregli lo mes aviat possible i poguem gaudir d´unes festes com les de cada any almenys per Sant Antoni.

Pedro Mas

Xeremiers

Pedro Mas | 16/12/2011, 09:56

Enguany els sonadors pollencins que tenguin un respecte i estimació per la música tradicional a Mallorca, deixaran els instruments a ca seva dia 17 de gener i vos puc assegurar que n'hi haurà més d'un. Dir que es per fomentar els músics pollencins es una manera de quedar bé de cara a la galeria, però ells mateixos saben que no es així.

cobrar

Re: Junta de govern del 7 de desembre

cobrar | 16/12/2011, 07:17

No hauran cobrat perque se'ls hi deu, com a tantes empreses de Pollença. Això no vol dir que hagin perdonat la deute, son a la cua com tothom.

Toni

Sa calatrava

Toni | 16/12/2011, 06:49

El que pasa és el segëut:
Tots els xaremiers i fabiolers de Pollença han apres dels Xeremiers de Sa Calatrava.
Els Xeremiers de Sa Calatrava els dos darrers anys no han cobrat.
El regidor, en lloc de mirar de renegociar amb ells, els ha dit que enguany no és contava amb ells.
Després de 32 anys de tocar per les festes i d'ensenyar a molta gent de Pollença, es mereixen una mica de consideració, d'altre manera s'està actuant amb gens de respecte cap els que han fent neixer el que ara tenim a Pollença.

circo

Re: Junta de govern del 7 de desembre

circo | 16/12/2011, 06:27

Paco, eso pasa desde siempre. Las asociaciones deportivas y culturales de Pollença reciben ayudas del ayto., las de fuera no. Que le haremos no hay para tantos. Lo que cobran los Calatrava en dos dias basta para muchas asociaciones y clubes todo un año.
Estos que defienden que vengan para tener a los mejores deben ser los mismos que defienden que el mejor festival de musica de mallorca tiene que traer peores musicos porque si no sale muy caro.
I si me gustaria que vinieran, pero no voy a hacer un drama. Maki habla de acabar con las fiestas de Pollença, por favor. Con las fiestas de Pollença acabaran los meados en la calle, los petardos al lado de niños pequeños -los niños ya no pueden subir a Ternelles por el peligro de los petardos-, pero un cambio de musicos,... una vez allí ni nos enteraremos.
Por cierto vaya movilizacion, desde lo de las papelinas quemadas no se habia visto tanto movimiento por una causa. Pan y circo, pan y circo pal pueblo. Que facil es tenernos entretenidos.

Paco

Re: Junta de govern del 7 de desembre

Paco | 15/12/2011, 23:07

me he hecho un lio:
los xeremiers de sa calatrava esos deberian venir a tocar por amor al arte, sin embargo a los orats y los del camp de l'oca se les debe pagar para ayudarles porque son de aqui ...

Pepe

Re: Junta de govern del 7 de desembre

Pepe | 15/12/2011, 23:07

Aina explicacions n'hi ha, una altra cosa és que agradin o no. Seria important que els dos grups de xeremiers de Pollença donassin la seva opinió. Uns no accepten el conveni amb l'Ajuntament per tot aquest tema i els altres, els xeremies orats el firmaran?, què opinen?

Maki

De Franc

Maki | 15/12/2011, 22:06

Tampoc els regidors cobraven, un temps, i ara, ja ho veus...

Maki

Musica de franc

Maki | 15/12/2011, 22:01

"Xeremiers de franc". Tal volta el que tu vols, sense adonarte'n no és música, ans renou. Involuntariament i amb ingenuitat vols acabar amb les festes de Pollença a base de portar "músics" que mes que tocar, martiritzen al personal. I una estoneta de Toni Bisanyes, per exemple, està bé i convenient, però no m'imagino ni a ell ni fins i tot a Fidel Castro amollant glosses diferents del matí a la nit, sense que la gent s'intentés suicidar o fugir a corrent...
Música si, martiri sonor, NO PER FAVOR, que poden acabar amb les festes per sempre!!

Aina

Xeremiers

Aina | 15/12/2011, 21:43

Pepe, no hi ha explicacions. Volem els xeremiers de cala trava tots els quevivim i estimam la festa. Son els millors

Joan Ramon

Xeremies i altres herbes

Joan Ramon | 15/12/2011, 21:20

En Pep Toni Rubio és un dels millors músics en quan a música tradicional a Mallorca, penso que és un luxe poder comptar amb ell, a més, l'ajuntament els deu els dos darrers anys, per tant, no crec que ell prioritzi el tema ecònomic, tot i voler viuré de la música, i això crec que s'ho mareix.
És més, crec que ell no ha obert boca, per tant, també crec que es mareix una certa consideració.
Penso que el regidor de festes a fallat sobretot en les formes, i es mareixerien la gratitud per ser ells que han fet que a pollença ara mateix tinguem bastants xeremiers i fabiolers, doncs ells han sigut la llavor.
Només una darrera cosa, penso que qui hauria d'explicar és el regidor de festes, el motiu pq ha prescindit d'ells. No estaria de més...
Salut

Per Pedro Mas

Re: Junta de govern del 7 de desembre

Per Pedro Mas | 15/12/2011, 16:40

Si ho agafen com una feina, evidentment ho han de cobrar. Tal vegada aqui esta el problema, uns volen cobrar el que d'altres ho farien de franc.
En Pep Toni Rubio fa una feina collonuda a l'escola de musica i la deu cobrar. Res a dir.
Que jo si venen, encantat, tenc varis dels seus discs a ca meva i m'encanten.

Pedro Mas

xeremiers de franc

Pedro Mas | 15/12/2011, 16:12

Per xeremiers de franc:
Tu fas feina? I cobres? S'ha intentat negociar el preu o acabar be? S'ha intentat per tots el mitjans que després de tants d'anys sortissin de la festa dignament?

enterrat

Re: Junta de govern del 7 de desembre

enterrat | 15/12/2011, 16:01

Pobre Bissanyes, ja t'han enterrat

J. Ll. B. R.

Xeremiers de franc

J. Ll. B. R. | 15/12/2011, 15:27

Cap dels que anomenes viu del que has dit. Ells si.
Vols mil exemples de institucions que cobren per la seva feina?

Per pujar de franc primer to poden proposar o deixar que surti de tu. Ara quant t'engeguen de la manera que sa fet lleves les ganes a la gent de tornar. Les formes son molt importants i sabem que a l'ajuntament algú no en te..

xeremiers de franc

Re: Junta de govern del 7 de desembre

xeremiers de franc | 15/12/2011, 15:12

Tothom que vulgui pujar a cercar el pi i toqui les xeremies, flabiol, etc, hi pot pujar supòs. Seria realment un gest que si han vengut 32 anys cobrant, pujassin enguany sense cobrar.
Una altra cosa es Sant Sebastià, que es en processo, etc,...però per St. Antoni, tothom esta convidat a venir a tocar dic jo. Ademés un d'ells cobra de l'escola de musica, es professor, no?
Els germans Formentor també eren una institució, i no crec que cobrassin mai. Alguns "Joan Mas" varen ser institucions i mai varen cobrar. Na "Reala" i en Bissanyes son institucions i mai han cobrat per glossar per St. Antoni. Jo mateix, si sapigues tocar, tocaria ben de franc.

Pepe

Re: Junta de govern del 7 de desembre

Pepe | 15/12/2011, 13:35

Els arguments del regidor tenen lògica però si agafam el criteri musical evidentment no n'hi ha color, tothom reconeix que els xeremiers de Sa Calatrava són els millors. A aixo s'ha d'afegir el criteri emocional; 32 anys animant la festa els converteix en una institució.
Pens que per tot això com mínim s'hauria de donar l'oportunitat d'acomiadar-se als xeremiers de Sa Calatrava amb un homenatge.

Joan S.

Re: Junta de govern del 7 de desembre

Joan S. | 15/12/2011, 12:57

No me parece mal la idea de ayudar a los músicos locales. Puede que las formas no sean las más adecuadas, pero se debe ir dando paso a los músicos de aquí. Puede que no sean tan buenos musicalmente, pero su nivel es bueno y lo hemos podido comprobar en cantidad de veces.

Alternativa per Pollença

Informació

Alternativa per Pollença | 15/12/2011, 11:18

De moment després de demanar al regidor de festes i xerrar amb un xeremier de Pollença la informació que ens han donat és aquesta:

El regidor de festes ha decidit recolzar els sonadors de Pollença ja que duen una trajectòria de més de 10 anys, una escola que necessita recolzament , actuen a casi totes las festes del poble i ens representen en sortides per altres indrets de Mallorca i la península, nomes els faltava sonar per Sant Sebastià i el Sant Antoni de Pollença i del Port.

Davant aquesta circumstancia i la reclamació de xeremiers de Pollença de poder actuar en aquests esdeveniments i que las factures del 2010 i 2011 dels xeremiers de Sa Caltrava , no estan pagades i els costos anuals ascendeixen a mes de 3000€. El regidor ha cregut oportú xerrar en totes les parts per arribar al acord de invertir els recursos en las colles ja formades de Pollença, recolzem la nostra cultura ,incentivant la escola i els sonadors Pollencins.

D'aquesta manera es va acomiadar als xeremiers de sa Calatrava i es va fer un conveni per signar amb els dos grups de xeremiers que n'hi ha a Pollença; els orats i el que en part coincideix amb l'associació del camp de l'oca. Pel que sabem aquest segon grup ha renunciat a signar el conveni.

Pedro Mas

Xeremiers

Pedro Mas | 15/12/2011, 10:30

Amic Joan S.,

Es veritat que la festa continuara sense els Xeremiers de Sa Calatrava, però també et puc dir que no será el mateix. El mes important i que fins ara ningú ha dit, es saber el que realment ha passat, que segur que se sabrà i desprès podrem opinar. No es fer un gra massa gros perquè les coses mes petites també crec que son importants, si ens lleven un "fonteta", callam, si ens llevan un servei, callam, si els Xeremiers de Sa Calatrava no venen i tampoc es dona cap explicació convincent, callam... ido no! M'agradaria que totes les empreses de Pollença no tenguessin cap conte pendent amb l'Ajuntament, seria una gran noticia, pero no crec que la cupa sigui dels xeremiers, segur que hi ha altres llocs on poder estalviar. Deix un link que no te desperdici i m'ha fet recordar moments molts bons de la meva infància gracies a n'aquest senyors, siempre nos quedara youtube...

h ttp://www.youtube.com/watch?v=sbYozqpQIrs&feature=related

Joan S.

Re: Junta de govern del 7 de desembre

Joan S. | 15/12/2011, 10:29

Veig que vostè sap molt més del que aquí s'ha dit. Gràcies per compartir-ho. Ara fa falta veure els motius.

I jo em ratific: hi ha temes moltíssim més importants.

J.Ll.B.R.

Xeremiers

J.Ll.B.R. | 15/12/2011, 10:15

Joan S.

Me sembla que des del moment que no sels ha proposat una rebaixa d'onoraris o venir a tocar de gratis no podem dir que sigui un tema econòmic. Ho se de font ben certa que no se va negociar res simplement se li va comunicar una decisió ja presa, es mes ni tan sols ho volia fer en persona sinó per carta, però algú el va fer rectificar.

Joan S.

Re: Junta de govern del 7 de desembre

Joan S. | 15/12/2011, 09:15

Des del respecte i l'admiració als xeremiers de sa Calatrava m'agradaria dir unes coses:
No estem fent un gra massa amb tot plegat?
Sense tenir els motius vertaders (o almenys ningú els ha dit), perquè demanam dimissions ja?
Algú els ha prohibit venir a sonar a Pollença? O és un tema econòmic? Voldrien venir gratis?
Ni la música tradicional ni la cultura acaben en aquests dos senyors (per molt bons que siguin i molta feina hi hagin fet).
Dir que no s'estima, no es respecte, etc. la cultura perquè un any no venguin dos músics de primer ordre és excessiu.
Algú se'n recorda de les empreses (entre elles, una a la que faig feina) que no cobren de l'Ajuntament i que fan que se me pagui tard (el meu banc i la meva hipoteca estan contentes). Pens que això és el que ens hauria d'importar.

De totes formes, vull agraïr públicament als mestres de sa Calatrava tots els anys de bons Sant Antonis que ens han deixat. I tant de bo puguin venir. Però no en faré un drama.

On ens hem d´informar?

Xeremiers i Xeremies

On ens hem d´informar? | 15/12/2011, 08:58

Senyor Xeremier...Orat, vos qwue teniu tanta "informació" perque no ens explicau el tema. On se suposa que ens podem informar?. Al bloc del PP?, Al bloc de la Lliga?, a la pàgina web de l´Ajuntament?...no hi trobam res. Así, ens informarem al bloc de n´Inachitti.

Joan Llorenç Bota Rotger

Xeremiers

Joan Llorenç Bota Rotger | 15/12/2011, 08:58

Tal vegada tens mes informació que jo o no i simplement dius el que a tu sembla que ha passat (tots podem tenir una opinió).

Jo tot el que dic és arrel d'haver pogut xerrar amb en Pepet de Sa Calatrava varies vegades aquests dos dies.

I a n'aquest cas com a alts el regidor es qui te la decisió final. No valorare altres conspiracions perquè entre altres coses no he xerrat amb totes les parts. Però el tallant den Llobeta alhora de prendre decisions el sabem tots. Ara que cada colla decideixi la seva postura, estic segur que a cap xeremiers pollenci que estimi la festa i la Música li pot parèixer be aquesta decisió. Però això es la meva opinió. Es hora de ser valents.

xeremiers... orats

Re: Junta de govern del 7 de desembre

xeremiers... orats | 15/12/2011, 08:36

Abans de demanar dimissions i xerrar de mes tal vegada vos haurieu d'informar de què ha passat realment, a lo millor vos endurieu quolque sorpresa. Es significatiu que en Pep Rotger no hagi parlat del regidor de festes, els tirs van per una altra banda diria jo.
I els que xerren pel facebook dels retalls, tampoc s'enteren, no hi ha hagut cap retall

Joan Llorenç Bota Rotger

Xeremiers

Joan Llorenç Bota Rotger | 15/12/2011, 08:10

Trobo super fort això dels xeremiers. El regidor de festes ha demostrat una vegada mes que es un cazique dictador que no estima ni al nostre poble ni la nostre cultura.

Volem ser el poble de la cultura i renunciam als millors xeremiers de mallorca o del món? Que es que la Música tradicional no mereix respecte com la culta?
Que em pensaria la gent si això se fes amb el festival de música de Pollença?

Ho trobo molt trist, crec que el poble hauri de demanar la dimissió del regidor de festes, degut a la seva incompetència, ja són massa coses i només dur mig any!!!

Joan Llorenç Bota Rotger

Xeremiers

Joan Llorenç Bota Rotger | 15/12/2011, 08:10

Trobo super fort això dels xeremiers. El regidor de festes ha demostrat una vegada mes que es un cazique dictador que no estima ni al nostre poble ni la nostre cultura.

Volem ser el poble de la cultura i renunciam als millors xeremiers de mallorca o del món? Que es que la Música tradicional no mereix respecte com la culta?
Que em pensaria la gent si això se fes amb el festival de música de Pollença?

Ho trobo molt trist, crec que el poble hauri de demanar la dimissió del regidor de festes, degut a la seva incompetència, ja són massa coses i només dur mig any!!!

VOLEM ELS XEREMIERS DE SEMPRE

LLOBETADES

VOLEM ELS XEREMIERS DE SEMPRE | 14/12/2011, 23:31

Prest o tart habia d'arribar, i el PP i en Llobeta ja pixen fora de test. No és la primera ni la darrera, en veurem moltes de Llobetades aquesta legislatura. El mestre Bauza ha creat escola, i l'alumne vol semblar-se al mestre.
I el més trist de tot son algunes paparres, que con tal de fer sonar la flauta a dins i a defora son capaços de tot.
Les paraules d'en Pepet tenien una paparra ben enverinada.

Pepe

Re: Junta de govern del 7 de desembre

Pepe | 14/12/2011, 21:39

Gràcies per les vostres opinions i aportacions al tema. Esper que el regidor de festes ens doni una bona explicació sobre aquest tema.
Les paraules de Josep Rotger demostren que les coses no s'han fet bé.

Joan Rafel Covas

Xeremiers

Joan Rafel Covas | 14/12/2011, 16:51

Estic totalment d'acord amb tot el que diu en Joan, especialment amb l'ànimalada de comparar els xeremiers de sa Calatrava amb una tropa de cornetes militars. És més els motius no son ben be els mateixos...
Jo he estat 2 anys cavallet i puc dir ben fort que he pogut compartir moments inoblidables amb els que se'ns dubte han estat agents importantíssims en la recuperació del nostre llegat cultural i tradicional i en l'evolució d'aquestes tradicions, incloent algunes de les tradicions pollencines. Crec que aquesta desició per part de l'equip de govern no és purament econòmica i crec que no ens podem quedar de mans plegades davant aquest greu error. No podem quedar-nos aturats mentre es deixa perdre un valor artístic dins les festes de Pollença com és el comptar amb en Pep Rotger i en Pep Toni i tota la resta de la colla.
També pens com aficionat a la música tradicional que per a qualsevol xeremier hauria de ser una ilisio poder-los tenir dos cops l'any amb nosaltres i el poder algun dia compartir sonada!

Maria

Re: Junta de govern del 7 de desembre

Maria | 14/12/2011, 16:38

Si no volen venir gratis, facem una recolecta!

Joan Ramon

Una llastima

Joan Ramon | 14/12/2011, 16:31

Jo penso una cosa,i amb això estic d'acord amb en Joan, Poder tenir els xeremiers de Sa calatrava, és poder comptar amb el millor en quan a xeremiers arreu de MAllorca.
En tot cas penso una cosa, si l'ajuntament n'ha prescindit per motius ecònomics (fet mal d'entendre quan no han cobrat els darres anys encarà), s'ha intentat negociar amb ells un preu a la baixa?

Joan

Re: Junta de govern del 7 de desembre

Joan | 14/12/2011, 16:10

Voler comparar lo de les cornetes de Palma 47 amb els Xeremiers de la Calatrava es no tocar bolla.

Pedro Mas

Xeremiers

Pedro Mas | 14/12/2011, 16:02

En Pep Rotger "Pepet" es una de les figures més importants a la recuperació de la música tradicional a Mallorca actualment. No crec que sigui un tema de enveges, ja que qualsevol aficionat hauria d'estar molt content de poder tocar aunque fos per un dia a l'any amb ells.

turgut

Re: Junta de govern del 7 de desembre

turgut | 14/12/2011, 15:09

Això ja va passar amb el Palma 47, jo supos que hi ha gent de Pollença que toca xeremies i vol una oportunitat, com volia la tropa del soldà. Crec que el comentari de'n Pep Rotger va en aquest sentit. El que pareix mentida es que hi hagi tantes envejes entre els xeremiers i no se puguin entendre per tocar junts.

Pepe

Re: Junta de govern del 7 de desembre

Pepe | 14/12/2011, 14:09

Bones Pedro, Bones. La informació és fiable i certa, l'única explicació que tenim fins el moment és que el regidor de festes els han dit que gràcies per la seva feina però que ja havia pres la decisió de posar al seu lloc a xeremiers de Pollença.

El mateix Josep Rotger un dels dos membres més antics s'acomiada al perfil de facebook d'en Rafel Covas amb aquest missatge:
"Vull agrair al poble de Pollença la seva confiança i fidelitat tots aquests anys, sempre sereu al meu cor, les punyalades han vengut d'alla on no m'esperava, pot ser els que senblen amigs son els pitjors. fins sempre. VISCA SANT ANTONI i VISCA POLLENÇA. Fins sempre"

Demanarem més explicacions al regidor de festes i us informarem, com bé dius crec que després de 32 anys de venir a a Pollença (des de 1979)val que hagi una bona raó per aquest canvi.

Pedro Mas

Xeremiers de Sa Calatrava

Pedro Mas | 14/12/2011, 13:36

Bones,

S'ha publicat això al Facebook que no es una font fiable "Miquel LLobeta, regidor de festes, fa tot just una hora acaba d'acomiadar als Xeremiers de Sa Calatrava, qui feia 32 anys que animaven les nostres festes més tradicionals. Ja no els sentirem sonar ni per Sant Antoni ni per Sant Sebastià.", sabeu res? Si fos veritat, me pareix molt malament. Com que no la informació es molt escassa no vull opinar en profunditat però una cosa es segura, no hi ha ningú a Mallorca que els hi pugui fer ombra musicalment xerrant, mai han dit res a ningú que hagi volgut participar a les xeremies i la seva implicació sempre ha estat màxima. M'agradaria que si ho veis convenient féssiu el possible per que tornassin i que si es per problemes econòmics s'intentàs xerrar amb ells per solventarlo. Els Xeremiers de Sa Calatrava tenen molt d'apreci a les nostres festes, això vos ho puc assegurar, i no se'ls pot treure així com així.

Ichigo

Terrorisme xenofòbic a altres puntes d'Europa

Ichigo | 14/12/2011, 09:35

Hi ha hagut un atemptat contra varies persones a la ciutat de Liegue (Bèlgica).
www.adn.es/internacional/20111213/NWS-1354-Lieja-suicidarse-personas-hombre-hiere.html
També hi ha hagut un altre atemptat a Florència (Itàlia).
www.adn.es/internacional/20111213/NWS-1052-Italia-Mata-inmigrantes-suicida-despues.html
I ambdós es varen suïcidar. Un dels cadàvers va ser a Lieja:
www.adn.es/internacional/20111214/NWS-0161-Lieja-asesino-ataque-mujer-mato.html

Alternativa per Pollença

Re: Junta de govern del 7 de desembre

Alternativa per Pollença | 14/12/2011, 08:13

Al diari Última Hora; Alternativa per Pollença denuncia los usos indebidos del aparcamiento de la Gola.

Alternativa per Pollença

Re: Junta de govern del 7 de desembre

Alternativa per Pollença | 14/12/2011, 08:12

Al diari Ultima Hora.
La base pagaba la tasa de basuras hasta que en 2009 el Ajuntament se la dejó de cobrar
El Consistorio reclamará ahora cerca de 20.000 euros al Ministerio de Defensa por este concepto.

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/la-base-pagaba-la-tasa-de-basuras-hasta-que-en-2009-el-ajuntament-se-la-dejo-de-cobrar.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb