URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Aparcament de la Gola.

Alternativa | 17 Desembre, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

A través del nostre correu i del perfil de facebook ens han fet arribar aquesta denúncia ¡. Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat,degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions. Entre tots construirem una Pollença millor.

Ens ha arribat la denúncia dels usos indeguts que es fa de l'aparcament de la Gola. Usos indeguts que ja hem posat en coneixement de la regidora de policia i que esperam es solucionen prest.


 A les fotografies podeu veure dues barques estacionades fa setmanes a l'aparcament, amb l'afegit que com podeu veure a la fotografia una de les mateixes perd oli (al costat de la zona humida).El tema del polígon nàutic és un dels nombrosos temes que es va comentar al principi de la passada legislatura (adaptació del PGOU al PlaTerritorial) i que després va restar aturat i oblidat.

 

 

Igualment es troba al mateix aparcamet de la Gola un cotxe abandonat i a mig desballestar, com mínim, n'hi ha altres que també semblen abandonats.



Abans de tornar a posar la zona blava cal tenir els aparcaments existents en condicions, i més aquest al costat de la zona humida i que a pesar de la nostra oposició es van fer en part damunt la zona humida.

Denúncia al diari Ultima Hora.

 

Comentaris

ISP

Re: Aparcament de la Gola.

ISP | 17/12/2011, 19:57

Hola María,
Ha de ser algun tipus d'avaria o fallada en els serveis del proveïdor de l'allotjament web o de les comunicacions.
És un error generalitzat, gairebé totes les pàgines web dels ajuntaments de Mallorca estan "caigudes".

Alternativa per Pollença

Re: Aparcament de la Gola.

Alternativa per Pollença | 17/12/2011, 17:07

Demà

TENIM DRET. PER UN TÚNEL GRATUÏT.
MANIFESTACIÓ A LAS 10.30 A LA PLAÇA DE BUNYOLA. MARXAREM FINS AL TÚNEL

La AVIVBunyola con casi dos años de andadura, hemos aglutinado esfuerzos e iniciativas diversas, de particulares, de trabajadores y de padres de estudiantes de centros de Sóller. Hemos recogido 1600 firmas que entregamos al Govern, Consell, Ajuntaments y defensor del Pueblo. Hasta el momento este último ha sido el único en darnos respuesta - requeriendo a las administraciones aludidas que nos de una respuesta a nuestras demandas. Con esta manifestación pretendemos hacer pública y notoria nuestra exigencia a la gratuidad y bonificaciones del peaje del túnel con las mismas condiciones que los ciudadanos de Sóller, Fornalutx o Escorca. Tenemos derecho y queremos que así se nos reconozca.

Alternativa per Pollença

Re: Aparcament de la Gola.

Alternativa per Pollença | 17/12/2011, 16:57

Ni idea Maria

Alternativa per Pollença

Re: Aparcament de la Gola.

Alternativa per Pollença | 17/12/2011, 16:56

SUBVENCIÓN RETIRADA GRATUITA PALMERAS AFECTADAS PICUDO ROJO

La Conselleria de Agricultura, Medi Ambient y Territori del Govern Balear ha reactivado una subvención para la retirada gratuita de PALMERAS afectadas por el "PICUDO ROJO".

Se trata de una medida recogida en la Resolución de la Conselleria de Agricultura, de 12 de mayo de 2010, por la que se declaraba la existencia de la plaga Rhynchophorus ferrugineus en Mallorca e Ibiza. Publicada en el BOIB 77/2010 del 25 de mayo.

Según la resolución todos los afectados están obligados a ponerlo en conocimiento de la Conselleria, sea de forma directa o a través del Ayuntamiento de cada municipio.

La subvención FINALIZA este mes de DICIEMBRE de 2011 y está limitada a 250e por palmera, pero salvo casos de gran dificultad, se cubren la totalidad de los gastos.

El procedimiento para beneficiarse de la subvención pasa por poner en conocimiento de la Conselleria de Agricultura de la existencia de las Palmeras afectadas, mediante teléfono o mail:

La Conselleria se compromete a realizar, de forma gratuita para el afectado:

Inspección y emisión de un informe por parte de un técnico de la Conselleria de Agricultura o del ayuntamiento, confirmando la afectación y consecuente orden de eliminación. Trámite a realizar ANTES DEL DIA 31 DE DICIEMBRE de 2011 para que puedan acogerse a la SUBVENCION.

Encargo de los trabajos a una empresa autorizada para la poda y retirada de la palmera o parte de la palmera afectada.

Así pues, en el caso de estar afectados, se le recomienda que lo ponga en conocimiento de la Conselleria de Agricultura lo antes posible. Le recordamos que para beneficiarse de la Subvención el DIA 31 DE DICIEMBRE UN TECNICO DE LA CONSELLERIA DE AGRICULTURA (O DELEGADO SUYO) TIENE QUE HABER CONFIRMADO LA AFECTACION.

Adjuntamos BOIB 77/2010
www.fehm.info/fehm/files/1324050305436.pdf

Maria

Ajpollenca

Maria | 17/12/2011, 16:38

Sabeu porque la pagina de l'ajuntament no funciona?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb