URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Salut i molts d'anys!

Alternativa | 24 Desembre, 2011 07:00

Des d'Alternativa per Pollença us volem desitjar a tots SALUT I MOLTS D'ANYS. Esperem que l'any que ve siguem capaços de reaccionar i fer front a la greu situació en la que estem. El nostre propòsit és que siguem capaços de combatre amb respostes efectives l'onada de neoliberalisme que ens caurà damunt. 

Com digué Max Stirner fa molts anys, "els grans són grans perquè estem de genolls" i no li faltava (ni li falta) raó. Som les persones les que hem d'aixecar-nos i decidir per nosaltres mateixos el nostre futur. Ni Europa, ni els Organismes Internacionals, ni el propi Govern, ni cap minoria poderosa, hauria de decidir el que és bo i el que no per la majoria.

Esperem que l'any 2012 ens porti una mica més de sang a les venes i que entre tots comencem a crear un món millor, just, igualitari i, sobre tot, lliure.

Les persones que surten aquí només són una mostra representativa de la gent que decideix sobre nosaltres i el nostre futur. Probablement no els coneguem a tots... i encara n'hi ha molts més que són menys coneguts! Sortejam un aplaudiment al primer que els identifiqui a tots i/o en proposi de nous.
 

Comentaris

Tomeu Cifre

Re: Salut i molts d'anys!

Tomeu Cifre | 24/12/2011, 18:29

Molts d'anys !

Garci

Re: Salut i molts d'anys!

Garci | 24/12/2011, 13:33

Molts d'anys amb salut. Que l'any que ve sigui millor que aquest!

Pepe

Re: Salut i molts d'anys!

Pepe | 24/12/2011, 12:57

Igualment Joan Ramon,bones festes.
Salut, república i alegria.

Joan Ramon

Molts anys

Joan Ramon | 24/12/2011, 11:09

Molts anys i bons!
Salut i república.

Ichigo

Re: Salut i molts d'anys!

Ichigo | 24/12/2011, 10:50

Proposo 2 persones noves:
-Lamar Smith, el congressista republicà per Texas que vol destruïr Internet a base de la Llei SOPA, i que rep financiació de Hollywood des de fa 10 anys.
-Hiroto Gensai, un "pro-nuclear" japonés pessi a estar exposat a la radiació de la central nuclear de Fukkushima. cht, Sempre vol més Txernòbils.
L'any que vé, si trob més (i esper que no s'acabi Internet), vos ho diré.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb