URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Director del Festival, auditoria, complement de productivitat, artefactes...(JG 20.12.11)

Alternativa | 23 Desembre, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

  Publicam un resum de la Junta de Govern del passat dimarts (va començar una hora més tard de l’habitual, a les 10 i el nostre portaveu no va poder estar fins el final).

A més de l’aprovació de la contractació del nou director artístic del festival, els temes més importants:

Vam aprovar de la realització d'una auditoria per part de l'empresa Deloitte (17.500 € sense IVA). Les altres empreses a les que s'havia presentat pressupost  eren auditorias Moyà i Ernst Young. Aquesta era una petició que veniam fent des de fa anys i que és més que necessària sobre tot quan encara arriben factures de feines fetes al 2007!

Vam aprovar el canvi del pagament del complement de productivitat del personal de l’Ajuntament. Aquest complement respon a circumstàncies d’especial rendiment, activitat extraordinària, interès i iniciativa que demostri el funcionari a les seves funcions. L’apreciació de la productivitat s’haurà de dur a terme en funció de les circumstàncies objectives relacionades directament amb el  desenvolupament de les tasques del lloc de feina i objectius assignats al mateix... Però a l’Ajuntament durant anys s’ha vinculat el cobrament d’aquest complement amb el compliment de la jornada, el que no és motiu suficient per aquest complement, i mai s’han establert criteris per avaluar la productivitat.

La proposta que vam aprovar és:

- establir per part de l’òrgan competent els criteris per avaluar la productivitat dels treballadors de l’ajuntament.

- Designar a cada àrea un responsable de l’avaluació de la productivitats dels funcionaris d’acord amb els criteris prèviament establerts.

- La Unificació del pagament del complement de productivitat a les nòmines dels mesos d’abril i octubre, prèvia evaluació dels responsables de cada àrea i suprimir el sistema de pagament mensual.

- Establir com a base per a la determinació de la quantia del complement de productivitat les indicacions en quant a percentatges establerts als vigents pacte de funcionaris i conveni col·lectiu respectivament.

 Vam aprovar la recuperació dels  22 marquesines o artefactes de fusta que es troben al municipi i de les enyals indicatives als camins. Una altra petició que veniam fent des de fa anys. Als artefactes es col·locaran mapes amb diferents rutes de biodiversitat. L'empresa que realitzarà la feina serà Gram,(8.300 €) les altres empreses que havien presentat pressupost són GAAT i SITISBA.

Artefacte de la Talaia d'Albercuix que vam aconseguir retirar a la passada legislatura

 

Vam aprovar 14 llicències d’urbanisme i la resolució de sis expedients sancionadors d’infraccions urbanístiques.

Vam aprovar la resolució d’un expedient sancionador per una infracció greu degut a la realització d’activitats musicals a un bar sense llicència per les mateixes.

Vam resoldre quatre expedients de responsabilitat patrimonial (reclamacions de diferents veïns d’indemnitzacions de danys als seus vehícles per la responsabilitat de l’Ajuntament).

Vam resoldre sis expedients sancionadors per circular per la via pública amb cans perillosos sense correa i documentació, renous, tirar aigua a la via pública perjudicant a vianants i local públic.

Vam aprovar el pressupost de 44.508,51 € dels treballs realitzat a l’escoleta municipal la Gola del Port de Pollença  per arreglar els desperfectes i danys causats  a l’escoleta  per una fuita d’aigua a la planta segona propietat de l’IBAVI al que s’ha reclamat la quantitat assenyalada.

Vam aprovar la prorroga per quatre mesos del contracte amb la Fundació Natura Parc del servei de recollida d’animals domèstics abandonats. Per la nostra part vam informar de les denúncies que hem rebut respecte a animals que han sortit de les instal·lacions de Natura Parc amb clars símptomes  de desnutrició.

Es va aprovar el projecte bàsic d’execució del canvi de coberta, millora d’accessibilitat i instal·lacions a Ca’n Llobera (497.132,28 €, finançament d’un 50% per part del Consell de Mallorca).

Es va aprovar el projecte complementari “millora de l’eficiència energètica de l’àmbit de la plaça Miquel Capllonch i voltants. Adjudicat a l’empresa Coexa S.A. per n import total de 84.775,68 €.

Territorio Vergara,

 

Comentaris

Sebastia

Corruocio a la lliga

Sebastia | 24/12/2011, 08:06

Sembla que la condemna es falsificacio documental, tan per aconseguir el lloc de feina com per ascendir

Paco

Re: Director del Festival, auditoria, complement de productivitat, artefactes...(JG 20.12.11)

Paco | 23/12/2011, 21:28

leido en la prensa:
El Consell de Govern ha aprovat que es disposi la quantitat de 211.977’33 euros del Fons de Cooperació Local per a l’Ajuntament de Pollença corresponent al 2011. El procediment és necessari per regularitzar el procés de fiscalització dels doblers. Aquesta modificació per part del Govern de les Illes Balears, permetrà que l’Ajuntament de Pollença pugui cobrar el que li correspon de l’anualitat de 2011 del Fons de Cooperació Local. El Govern, igual que en la resta d’ajuntaments de les Illes Balears, es compromet a pagar dins aquest any el 25% del que correspon al FCL de 2011. El 75% s’abonarà al llarg de 2012.

Joan Ramon

Exabruptes

Joan Ramon | 23/12/2011, 20:22

Hi ha gent que sembla no haver pogut pair els resultats electorals de les darreres municipals, he de dir que a mi m'haurien agradat més uns altres, però d'aquí a aquest crispació constnat... després diurem que en Mourinho no sap perdre...

Miquel Sánchez

Re: Director del Festival, auditoria, complement de productivitat, artefactes...(JG 20.12.11)

Miquel Sánchez | 23/12/2011, 18:39

Vull dir de "les corregudes de bous", lapsus

Miquel Sánchez

Re: Director del Festival, auditoria, complement de productivitat, artefactes...(JG 20.12.11)

Miquel Sánchez | 23/12/2011, 18:37

Si d'aquestes, la de la talaia es va llevar per antiestètica i jo mateix arrancava els cartels de les corregudes de brous, si se'ls dóna una utilitat, benvinguda.

Sembla que excessos nadalenc a uns els hi dona colesterol i a altres el seguir amb l'atac de banyes

señor X

Re: Director del Festival, auditoria, complement de productivitat, artefactes...(JG 20.12.11)

señor X | 23/12/2011, 18:29

Estam xerrant de les mateixes marquesines que aqui

h(ttp://alternativa.balearweb.net/post/37060#comment244406

Apuntat .
Pepe | 05/07/2007, 23:52

Apuntam el tema de la Talaia, procurarem pujar, però si algú ha de pujar aquests dies que ens faci arribar una foto d'aquesta marquesina. Supós que serà d'aquestes marquesines inútils per la majoria però un bon negoci per un parell (Leymen). Demanarem la seva ubicació on dius i també demanarem la retirada dels fems.
De moment farem la petició com un ciutadà normal o sigui fent una instància de l'Ajuntament, a veure si es nota el canvi de govern i contesten, si segueix igual i no contesten utilitzaren el telèfon del regidor de torn i si no soluciona el problema el portarem al plenari.

i aqui?

h(ttp://alternativa.balearweb.net/post/37652

"Un artefacte de fusta inútil (de moment no té cap informació, a pesar de que fa sis mesos que va ser instal·lat) que suposam que forma part d'aquella partida que l'anterior consistori va comprar a l'empresa Leymen ( la famosa empresa del germà del dimitit regidor d'Urbanisme del PP de Calvià a l'anterior legislatura)"

Segur que son les mateixes marquesines? O m'he perdut colque cosa?
Quina forma mes alegre de tirar els doblers publics. Los mismos perros con distintos collares...

Per cert, abans de jutjar la informació den Diego Feliu com a falsa, has provat de comprovar el que diu? Des de la teva posició no hauria de ser complicat. O potser no interessa?

Corta -pega

Una altra opinió

Corta -pega | 23/12/2011, 18:23

Un Festivalero

Aquí hi ha unes qüestions de fons que no cal oblidar:
- La regidora responsable no ha cercat el consens i s'ha equivocat. Si hagués fet una reunió, que l'havia d'haver fet, tot estaria igual que ara i tendriem un nou director contractat per menys de 18.000 euros i per un any. L'Equip de Govern té la responsabilitat d'haver aprovat la decisió que no sabem si és bona o dolenta, però que sabem que estalvia molts diners i s'ajusta a la llei, no com fins ara (no entraré a demanar responsabilitats al sr. Garcia en particular, ja que consider responsable a la Sra Estrany i a tots els altres, en conjunt, en menor mesura).
- No se renova a un director que cobrava tres vegades més que l'actual i sense contracte. Tot a dit de forma il·legal.
- La gestió del Festival dels anys passats (quan fins i tot hi havia patronat) està dins d'un cas que actualment està en manys dels jutges. Per tant, és indefensable.
- Hi haurà canvis en la concepció del model de festival. Això pot ser bo o dolent. Però ho hem de jutjar un cop passat. Un exemple: a RNE Clàssica hi ha fins i tot programes de bandes sonores de cine, etc. Si aquest director està un any i no ha funcionat, doncs en posam un altre.

Esper que el meu comentari ni es tergiversi ni es malinterpreti. Senzillament crec que feis un gra massa de tot plegat. I crec que ho feis per política o per manies personals. Jo senzillament som un asidu al festival i hi seguiré anant.

Joan

JRV

Joan | 23/12/2011, 17:56

El que mos faltava a lleguir.... aquest no te color i l´objectivitat...millor ho deixam.

jrv

Yo, sigo...

jrv | 23/12/2011, 17:48

Mirant la virulència amb que alguns alguns comentaristes a aquest blog critican qualsevol cosa que facin els membres de la opossició Pepe Garcia i Miquel Sànchez, qualsevol pensaria que en Pepe és el batlle i en Miquel el primer tinent batlle de l'aAjuntament de Pollença..
To això us passa, alternatius, per ser massa transparent i legals , Pepe i Miquel.
Ja ABANS DE LES ELECCIONS VAREU EXPLICAR que si estaveu a l'opossició, farieu una opossició leal i constructiva, recolzant les mesures col·lectivament profitoses i parlant clar del que és fes malament, i això és el que feis, sou massa constructius i coherents, i això a una societat en bona part contaminada i acostumada al cutrerio moral no se perdona...

Pepe

Re: Director del Festival, auditoria, complement de productivitat, artefactes...(JG 20.12.11)

Pepe | 23/12/2011, 17:36

Doncs no tenia ni idea Sebastià, . Per què ha estat condemnada?

Pepe

Re: Director del Festival, auditoria, complement de productivitat, artefactes...(JG 20.12.11)

Pepe | 23/12/2011, 17:35

Hem votat a favor d'arreglar aquestes marquesines per què ja que les tenim cal aprofitar-les.
La informació del blog d'en Diego Feliu ex-cap de premsa del ex-batle Hidalgo no tenen gens de credibilitat; no han estat recollides per cap mitjà de comunicació seriós.Si Gram és una empresa propera al pSM com és que ha guanyat concurs amb ajuntaments de tots els colors o com aquest amb una regidora de medi ambient del PP?
El negociat ha estat net, si tens proves del contrari ens les pots fer arribar.

Sebastia

condemna judicial lliga

Sebastia | 23/12/2011, 17:13

Que sabeu que a una membre de la llista de la Lliga de Poollença l'han condemnada a 1 any i mig de presó? Sabieu que treballava a l'hospital d'Inca?

indignat

Crec que deveu una explicació

indignat | 23/12/2011, 10:13

Perque votau a favor de reposar unes marquesines carissimes que no han servit per res mes que per estar podrintse?
Quin va ser el criteri per seleccionar Gram abans que les altres dues empreses?
Tenen relació gaat i sitisba amb gram? Heu votat a favor d'un negociat fet a mida?
Aquestes son les formes polítiques que defensau?

h(ttp://www.ciutat.es/inicio/politica/19942-empresas-afines-al-psm-nontan-una-red-para-beneficiarse-de-contratos-publicos

La empresa Gram Illes Balears 21 SL, relacionada con el Partido Socialista de Mallorca (PSM) por la afinidad ideológica de sus miembros y su compromiso político, viene utilizando desde el año 2007, inicio de la etapa de Govern multicolor en las principales instituciones de la isla de Mallorca, una tupida red societaria para contratar con las distintas Administraciones sin dejar sospecha de favoritismo.

h(ttp://www.tablondenoticias.com/2011/10/el-pacto-de-progreso-de-andratx-adjudico-un-contrato-a-gram-illes-baleares-en-claro-fraude-de-ley.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb