URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La carretera vella de Lluc segueix tancada

Alternativa | 09 Gener, 2012 07:00

 Avui publicam un comunicat de la Plataforma pro camins públics i oberts en referència a la carretera vella de Lluc.La Plataforma ha demanat una reunió amb la consellera de Medi Ambient , per parlar del tema.  (article anterior sobre el mateix tema)

 

Desprès de gairebé set anys de reivindicacions la carretera vella de Pollença a Lluc, construïda a principis de segle passat per la diputació provincial, predecessora del que avui és el Consell Insular de Mallorca, segueix patint tancaments de particulars allà on nosaltres considerem a tots els efectes, que s’hi troba  una via pública, doncs com ja hem esmentat, al seu moment va ser realitzada l’obra per la diputació provincial. Per tant, volem encoratjar al govern del Consell Insular de Mallorca, a resoldre aquest conflicte.

 

 Per altre banda, curiosament a la finca de l’empeltada, que tanca el camí vell de Lluc i la carretera vella de Pollença a Lluc, s’obrin camins interiors sense que des de l’ajuntament, aparentment s’haguí obert cap infracció, per tant, ens demanem si hi ha algun fet desconegut que permeti a la propietat d’aquest finca saltar-se la normativa.

 


Al ple de novembre vam demanar per aques tema

S'ha obert  expedient per infraccions a la propietat de la finca de l'empeltada, parcel·les 308 i 309 del polígon 7.

El batle ens va mostrar les actes d'inspecció; havien demanat llicència per arreglar parets i no van trobar motiu d'infracció. Respecte al tema de la barrera, la nova propietat no vol que entrin cotxes, però no té problemes en que es pugui transitar a peu.  Per la nostra part tampoc volem cotxes però una carretera pública no es pot tancar amb una barrera privada.

 

 

(Les fotografies són del 7 de Gener de 2012.)

 

PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

 

Barrera a la carretera.

 

Camins interiors.

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: La carretera vella de Lluc segueix tancada

Alternativa per Pollença | 11/01/2012, 08:10

Al diari Ultima Hora.
El alcalde sólo autorizará a 20 personas a cruzar Ternelles para talar el pino
Nunca hasta ahora en la historia de Sant Antoni se había restringido el paso
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/el-alcalde-solo-autorizara-a-20-personas-a-cruzar-ternelles-para-talar-el-pino.html

Pepe

Re: La carretera vella de Lluc segueix tancada

Pepe | 10/01/2012, 16:02

Del que es va negociar no tenim cap informació, el que és cert és que finalment les negociacions no van a arribar a cap lloc i tan la propietat de Ternelles com l'Ajuntament van recórrer la sentència.És clar que si ara hagués qualque novetat a aquest temael batle ha d'informar a tots els grups.

El que em sembla trist és que s'utilitzi el tema del pi per justificar una actitud submisa davant d'uns particulars que usurpen un camí públic.

Joan C.C

Re: La carretera vella de Lluc segueix tancada

Joan C.C | 10/01/2012, 10:30

Bones aquest darrer comentari no és meu. Som en Joan Cifre Cerdà, membre d'Alternativa hi a partir d'ara firmaré com a Joan C.C per que no hi hagi confusions.

Joan c.

Re: La carretera vella de Lluc segueix tancada

Joan c. | 10/01/2012, 09:38

Estic d´acord amb tu Pepe. El que preocupa es que el Batlle parlas de "negociar" amb la propietat. Seria bo saber quins son els postulats a negociar perque ja es un mal símptoma la restricció a l´hora d´anar a tallar el pi. aquest tema no s´ha tractat dins la Junta de Govern?. Si aquest tema no surt a les Juntes de Govern i donat que el Batlle vol governar a cops de vara, tal vegada l´Oposició ho podria plantejar dins un ple municipal.

Pepe

Re: La carretera vella de Lluc segueix tancada

Pepe | 10/01/2012, 07:49

Ahir vaig llegir al Punt Informatiu les declaracions del regidor de festes, a les que sembla que es relaciona les restriccions a Ternelles per anar a tallar el pi amb "certs grups polítics que han volgut recórrer la sentència judicial cap a la propietat de Ternelles".
Primer el regidor hauria de tenir clar i reflexionar sobre que el seu grup, el PP, ha estat l'únic que no volia recórrer la sentència i que s'ha mostrat públicament contrari a la opinió del misser de l'Ajuntament.

Per altra part no s'ha de confondre camí públic i propietat de Ternelles, i per tant no s'hauria de mesclar el pi amb el camí ni a les declaracions, ni a les negociacions entre el batle i la propietat de les que mai ens han informat.

Joan Ramon

inexplicable

Joan Ramon | 09/01/2012, 20:40

Si, només podem dir que és un tema que clama al cel...

Joan

Vergonyant

Joan | 09/01/2012, 17:32

Realment, de vergonya, estic d'acord amb vosaltres.

Garci

Re: La carretera vella de Lluc segueix tancada

Garci | 09/01/2012, 12:16

Set anys de reivindicacions, governs de tot color i la carretera segueix igual. Si que és vergonyós...

Jordi

Vergonyos

Jordi | 09/01/2012, 09:29

De vergonya aquest tema de la carretera vella...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb