URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Exigim una rectificació.

Alternativa | 05 Gener, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Des d’Alternativa per Pollença exigim a l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Pollença que rectifiqui i desconvoqui el plenari extraordinari per avui dia 5 de gener de 2012, per tractar-se d’una mala jugada orquestrada pel PP i la Lliga Regionalista per poder donar una dedicació exclusiva a un regidor més.

En només 24h i 20 minuts d’antelació han convocat un plenari extraordinari per tractar únicament dos punts: triar els representants per la Caixa Colonya i, més important, intentar donar una dedicació exclusiva més. Pensam, i així ho expressam, que darrera aquesta urgència no hi ha més que l'interès de l'Equip de Govern municipal en l'absència dels nostres dos regidors, en Pepe García i en Miquel Sánchez, que es troben fora de l'Illa i que ho varen notificar amb temps per tal de que coses com aquestes no passessin. Així, l’equip de govern tindrà majoria absoluta quan en realitat, si hi hagués tots els regidors, quedarien en minoria.

Aquesta maniobra la qualificam de despreciable i un atac en tota regla a la democràcia. Amb dos regidors menys de l'oposició, el plenari queda desvirtuat en quant a la representativitat i el govern podrà aconseguir el que pels seus regidors i en circumstàncies normals no té (recordau que PP i Lliga tenen 8 regidors i la resta d’oposició en té 9).

Amés, consideram que cap  dels punts és urgent (i molt manco per ser convocat en només 24h.).

Des d'Alternativa per Pollença demanam una rectificació en la convocatòria del plenari extraordinari i que aquests punts passin a tractar-se en un plenari ordinari i amb tota normalitat.

 

Comentaris

Pepe

Re: Exigim una rectificació.

Pepe | 06/01/2012, 12:21

Buenos días Santiago.
Está claro que al tema de personal igual que a la mayoría de temas del ayuntamiento es necesario mucho trabajos ya que durante años las cosas se han hecho fatal. La solución es una dedicación exclusiva... Pienso que no.
Primero por qué cuando se está pidiendo austeridad y exigiendo sacrificios a los demás primero hay que dar ejemplo.

Segundo por que no tenemos ni idea de que piensan hacer respecto al tema de personal. El equipo de gobierno debe explicar que quiere hacer en este y otros temas, explicar sus prioridades,como lo piensa hacer y por qué considera que es necesaria una dedicación exclusiva más. Y la manera de plantear el tema con este punto por sorpres y un pleno convocado 24 horas antes...

Jaume

Re: Exigim una rectificació.

Jaume | 05/01/2012, 23:37

Rectificar es de gent savis pero haver de rectificar sempre pel mateix motiu es de collos i crec que ja esta be de voler justificar el que no ho es.

Santiago

POLÍTICA

Santiago | 05/01/2012, 23:22

Buenas noches.
Me alegro de la decisión de suspender el pleno. Rectificar es de sabios, dice el refrán.
Desconocía que no hubieran intentado pactar la dedicación exclusiva, siendo así, no era éticamente correcto la realización de este pleno.
Sigo pensando que esa dedicación exclusiva es necesaria.
Por favor, que nadie interpreta mal mis palabras anteriores, uno sigue estando a la izquierda del banquillo.
Por cierto, hablando de la izquierda, ¿queda alguien con criterio en la casa socialista? El silencio de estos es demoledor

Pepe

Re: Exigim una rectificació.

Pepe | 05/01/2012, 22:50

Demà publicarem un article més sobre el tema, avui volia donar les gràcies als companys de l'oposició, al nostre coordinador i companys (en Jona i Tonina) per la seva feina.
També volia comenta a Santiago (gràcies pel teu suport) que en cap moment s'havia intentat pactar amb la resta de grups la nova dedicació exclusiva.

Per altra part m'alegro de la rectificació de l'equip de govern,esper que el comenta el blog del PSM sobre la reacció del batle no sigui més que una encalentida del mateix.

Garci

Re: Exigim una rectificació.

Garci | 05/01/2012, 16:32

Totalment d'acord Jaume: per a nosaltres és molt greu i esperam no haver-ne de veure de més grosses.

M. Moreno

Complot

M. Moreno | 05/01/2012, 16:19

Doncs jo crec que na Miquela te raò. Hi ha un complot mundial del mon contra algun regidor. N'Obama i en Matas hi tenen a veura.

Jaume

Re: Exigim una rectificació.

Jaume | 05/01/2012, 16:19

Tot el que volgueu, objectivament, el que ha passat es que s'ha convocat un ple extraordinari, totalment injustificat i l'equip de Govern ha mostrat el llautó. Això ja comença a ser molt greu o trobau que encara els hem de veure mes grosses?.

Joan C

Re: Exigim una rectificació.

Joan C | 05/01/2012, 14:53

Lo teu es immaginació Miquela, has provat d'escriure noveles ?

Miquela C

Re: Exigim una rectificació.

Miquela C | 05/01/2012, 14:10

Pues jo crec que aquests de l'opocisió han fet una bona putada a Alternativa, segur que aixó de convocar u ple extraordinari quant els vostres regidors fosin de viatge, estva pactat axí ells podien treure endevant la nova dedicació exclusiva, i vosaltres Ah !! no hi herom !!!

Epictet.

Dinamisme

Epictet. | 05/01/2012, 13:34

"Realitat defensable":
- Futurs regidors: aquests que hi ha al govern de tal o cual partit, son uns inèptes, falsos, esburbats. Ara quan jo guanyi veureu com ho arreglo tot"
- Regidors nous: "Buff, tot estava fet un dessastre. Ara veureu amb les idees genials que tinc, ho arreglo tot. I posaré ordre, ja veuran aquests vagos. Fins i tot canviarem les cortines".

1 any de govern: "Uff, això significa també fer feina. I aquests funcionaris m'embullen, no els entenc, només emprenyen amb lleis i reglaments. I reunions. No tinc temps, a mes, no vull agraviar als del meu partit-secta. Jo , el nou/ nova Messies, no soc reconescut".
2 anys: " Soc un incompres, la meva "feina" no és reconescuda. Pero...no ho digueu, pero... amb les meves decissions "genials", ho he emmerdat mes. I molta gent ja ni me saluda. Però Jesucrist tampoc fou entés. Que estan d'enfora les properes eleccions, Deu meu! ara ja se perque l'Ajuntament està al Calvari.
3 anys: "ja no hi ha temps, val mes no moure res. Ja ho arreglaran els funcionaris, que per això cobren i saben de que va la cosa...
3 anys i mitg. "Val mes no fer res , no vull "condicionar" els que vindran després de les eleccions( CONDICIONAR, ufemisme-excussa per no fer-ne ni brot i contestar Als que demanen " i de lo meu que"?

PS: La realitat ni és defensable ni indefensable, és això: la realitat.

jrv

"La realitat indefendible"

jrv | 05/01/2012, 13:03

Suposo, Miquel, que això de que " moltes vegades la realitat és indefendible" és és un lapsus, perque no hi ha res mes que la realitat. O esrefereix als regidors. 30 anys de coneixer regidors no és suficient per coneixer la seva realitat???

Joan

UMPPutats

Joan | 05/01/2012, 12:55

Té raó en Miquel, com exemple de que la realitat és indefensable, pa pasada legislatura...

Joan C

Re: Exigim una rectificació.

Joan C | 05/01/2012, 12:55

Bones, he de dir que s'hi s'ha rectificat a estat gràcies a l'oposició ferme de tots els membres de l'oposició. Als quals els hi ho vui agraïr. La veritat és que el nostres regidors estaven per la montanya bastant desconectats. No ens podem atribuir aquest merit que com he dit es de tots els grups de l'oposició.

Miquel

Re: Exigim una rectificació.

Miquel | 05/01/2012, 12:47

Jo també trobo necessaria una dedicació exclusiva de Personal, i més coneguent els funcionaris d'aquest ajuntament.
En JRV sempre els defenserà però moltes vegades la realitat és indefendible.

Pere

Re: Exigim una rectificació.

Pere | 05/01/2012, 12:38

JRV jo estic convençut de que si s'ha rettificat lo del ple ha estat gracies a la feina de Alternativa i supos que tambe a l'intervenció de´n Pepe que deu haver convençut a na Malena perque ractificasin. Ara tens al tens i veurem que pasa amb la dedicació exclusiva.

jrv

Rectificar

jrv | 05/01/2012, 12:25

Amb la questió del ple a correcuita annulat, caldria saber qui ha rectificat, o qui ha fet rectificar...

jrv

BONES INTENCIONS.

jrv | 05/01/2012, 12:23

Tal volta soc massa repetitiu, amb allò de que rectificar és de savis, però sempre és veritat, una veritat massa ignorada, i massa absent del comportament dels politics, deuen pensar que rectificar els debilita. Tan de bò els debilites mes la mentida i l'arrogància...
Crec que el comentari de Santiago està carregat de bona fe, però això no basta per ser encertat. Les dedicacions exclussives no son bones "per se". Si fos així, després de l'anterior consistori , amb tantes dedicacions exclussives, i fins i tot "70% de dedicació" en un cas, l'Ajuntament de Pollença ara hauria de ser la vuitena marevella del mon. De la meva experiència de 30 anys puc dir que el grau de preparació i experiencia previa dels regidors, el sentit comú, considerar-se representants de TOT el poble i no tan sols de la seva camarilla, tenir una fulla de ruta del que ha de ser la seva gestió i la del seu equip CLARA, d'on partim i on se vol arribar, és mes important que la "dedicació exclussiva". Formar part d'un equip, d'una tripulació que vol navegar amb un rumb definit, això és útil.
I unes puntualitzacions: el cost d'un o una regidor (ja veus que no parlo del batle- batllessa)"dedicats exclussivament" és de prop de 50.000, contant la S. Social, que també és una despessa.
I que totes o casi totes les "idees genials " ja estan descobertes, el que cal és molta feina.
I per exemple te dire per mi, que a Emser, on aquest regidor n'es membre del Consell d'Administrció, encara no el coneixem. I que la regidora delegada, encara no s'ha presentat col·lectivament. I que per tenir una reunió, casi missió impossible. I no som un club de petanca, precissament.
Me podria alargar moltissim de l'actitud i les mesures que ha de prendre un regidor,si vol exercir d'autentic representant del poble, i no de jefesillo i totes comporten molte feina, escoltar, i destriar després el que és útil, el que, qui del personal aporta eficiencia i profit col·ctiu. I coratge per envestir qui no fa feina, qui fa el pengo malgrat sigui l'amic de sempre, el veinat, el parent, qui dona profit i qui no...

Alternativa per Pollença

Re: Exigim una rectificació.

Alternativa per Pollença | 05/01/2012, 11:46

Finalment el ple s'ha suspés, en alegram de que s'hagi tirat enrera una decisió que trobavem totalment equivocada. Més endavant hi quan els nostres regidors hagin pogut analitzar els desenvolupament dels fets farem un comunicat.

Santiago

POLÍTICA

Santiago | 05/01/2012, 10:58

Buenos días:
Si alguien tenía dudas de la habilidad política del adversario, aquí tiene una prueba.
Esto tipo de habilidades forma parte del "juego" político, es así, es completamente legal y se ajusta a reglamento en convocar un pleno extraordinario.
¿Es éticamente correcto correcto? Tengo mis dudas, desconozco si previamente se ha intentado pactar con el resto de grupos esta dedicación exclusiva más.
Por cierto, y al caso, creo que es necesaria. Creo que el área de personal requiere una dedicación exclusiva y el hecho de que la misma implique gastar (yo diría invertir) treinta y pico de mil euros más al ayuntamiento, no tiene que cegarla la realidad que engloba.
Esta realidad no es otra que, casi la mitad del presupuesto anual de este ayuntamiento lo gastamos en personal. ¿Realmente rinde este personal? ¿Tenemos un exceso de personal en el ayuntamiento? ¿Hay duplicidad de funciones? ¿hay manual de actuación? ¿Hay usurpaciones de labores entre funcionarios? Podría seguir, se me ocurren infinidad de cuestiones relacionadas con el personal y cantidad de ejemplos (algunos vividos en primero persona) que rozan el surrealismo más absoluto. Imagino que muchos de ustedes también son conocedores de algunas de estas realidades.
Creo que un ayuntamiento como el de Pollença tiene que empezar a poner un poco de orden dentro de este funcionariado y ello requiere tiempo y dedicación, para ello piense que es muy necesaria una dedicación exclusiva en esta área y no se puede demorar más.
Le deseo a David Alonso toda la suerte del mundo, porque no será nada fácil mejorar un funcionamiento que está mal acostumbrado, por no utilizar otras palabras.
A los amigos de Alternativa, mi total y absoluto apoyo. Creo que seguís haciendo un gran trabajo merecedor de las más grandes menciones. Ánimos y feliz Año a todos!

Joan Ramon

Fets

Joan Ramon | 05/01/2012, 10:31

De totes maneres, el fet que ara mateix té importància, és que es convoqui un ple, aprofitant que es coneix l’absència a l’illa de dos regidors, que ja havien advertit amb temps de la seva absència, per tal de treure una proposta endavant. Crec que dona fins i tot perquè l’oposició fes una plantada a aquest plenari, donat que per a mi suposa un atac frontal al exercici bàsic de la democràcia. Per tant, en aquest fet concret, crec que l’oposició en bloc ha de mostrar el seu rebuig

Joan Ramon

Observem

Joan Ramon | 05/01/2012, 10:07

Crec com t'he dit al blog del PSM "Joan", crec que confons observar= fet la tasca de seguiment de l'oposició, amb contemplar, però si interpretant així el que jo dic,tu ets feliç, segueix amb la teva interpretació d'observar la tasca de govern, que per a mi defineix prou bé fer oposició , però que tu veig que prefereixes interpretar-ho com a contemplació del govern, i sobretot, si això et fa sentir content, no canviis.
Salut

Joan

Re: Exigim una rectificació.

Joan | 05/01/2012, 08:28

Sí, Joan Ramon, nosaltres seguirem "observant la feina del govern". No es això que defenses?

Joan Ramon

trist

Joan Ramon | 05/01/2012, 07:47

Bé, supós que encara haura gent que mollara que vosaltres estau al govern, confonguent amb el fet que estau a la junta de govern...
Vist el vist, una actuació més que lamentable, que deixa molt en entredit la voluntat de diàleg d'aquest ajuntament.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb