URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Anuari contrainfo

Alternativa | 21 Gener, 2012 07:00

 Des de contrainfo.cat va sorgir la iniciativa d’elaborar un anuari que fes un balanç de les diferents lluites dels moviments socials que hi ha hagut  durant l’any 2011 a Mallorca.

Per dur a terme aquesta tasca, hem comptat amb la col·laboració de més de trenta activistes vinculats a un ampli ventall dels moviments socials de la nostra terra.

Aviat sortirà publicat l’anuari (finals de gener) i en farem una presentació pública. És un llibre de més de 70 pàgines i que, a part de resumir les principals notícies esdevengudes durant el primer any del nostre web, també fa una repassada a l’estat de salut de lluites tan diverses com el moviment 15M, l’agroecologia, l’okupació, la defensa del territori i la llengua, etc.

Pensam que és un projecte innovador a Mallorca. Tant de bo que aquest llibre, pel seu format i pel seu contingut, sigui un alè d’aire fresc que permeti difondre les diferents lluites que duen a terme els Moviments Socials de Mallorca.

Com que el projecte Contrainfo.cat és molt jove i de naturalesa autogestionada, publicar aquest anuari ens suposa un esforç. Per això aquest mes engegarem una campanya per obtenir els recursos necessaris per imprimir l’anuari. Així doncs, ens ajudaria molt poder fer una previsió aproximada de la demanda de llibres que hi haurà i així decidir quin nombre d’exemplars s’han de publicar.

En cas d’estar interessats a adquirir-lo, agrairíem que ens envieu un e-mail a anuari@contrainfo.cat informant-nos del número d’exemplars que voleu. Calculam que cada exemplar es vendrà per 4 euros. També ho podeu fer des de la web.

Altre possible forma de col·laborar seria realitzant-nos una donació econòmica. A canvi, nosaltres vos faríem arribar un número d’exemplars per a que restin a la vostra disposició. En cas de voler fer-ho, hauríeu d’enviar un e-mail a anuari@contrainfo.cat, especificant quina aportació voldríeu fer, i donant un número i un nom de contacte.

Faceu arribar aquest e-mail a qui trobeu que li pugui interessar, per favor.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Una de les seccions del projecte contrainformatiu autogestionat contrainfo; granadures desinformatives.

 

 
 

 

Comentaris

Ichigo

Re: Anuari contrainfo

Ichigo | 23/01/2012, 09:20

13 de desembre: Bauza no deixa fer referèndums. És que aquest tio s'ha tornat dictador o què?

Pepe

Re: Anuari contrainfo

Pepe | 22/01/2012, 23:11

Uns quants si que han mort ja que al manco ara s'han eliminat una gran quantitat de palmeres públiques que eren focus de la plaga. A més de donar facilitar als particulars per què facin el mateix al solar municipal de Llenaire.
O no t'alegres d'aquestes millores "un altre"?

Un altre

Re: Anuari contrainfo

Un altre | 22/01/2012, 18:04

O encara hi ha escarabat vermell, no es mort?, jo em pensava que sense en Marti paraiso i amb govern nou ja estaria solucionat.a quests putes escarabats no saben que hi ha hagut canvi de govern?

Abed Zamrik

Picudo rojo.

Abed Zamrik | 22/01/2012, 17:28

Toda vía el Valle se puede salvar si se actúa con responsabilidad y rapidez, al estar rodeado de montaneas el picudo podría acabar rápidamente con todo tipo de palmacias como las Cycas o el Garballo. Pero si se informa población de los modos de actuar en contra de la plaga como la aplicación de tratamientos fito sanitarios o la eliminación de las palmeras que no se quieren tratar para que no sirvan de cobijo y se conviertan en focos de infecciones a las otras palmeras. el comportamiento agresivo del picudo rojo ha roto las reglas, la buen climatología y la abundante materia vegetal están sirviendo el progreso de la plaga en la isla. recomendaciones tratamientos quincenales (no son costosos), materias activas: CLORPIRIFOS 48% Y INIDACLOPRID 20%.

Pepe

Re: Anuari contrainfo

Pepe | 21/01/2012, 22:07

Esper que l'anuari es pugui presentar a Pollença,

Garci

Re: Anuari contrainfo

Garci | 21/01/2012, 11:05

Molt interessant aquest anuari. Ha estat un any molt mogut i deixar-ne constància reflexiva està molt bé.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb