URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta de Govern 19 de gener

Alternativa | 20 Gener, 2012 07:00

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

 Després d’aclarir el tema del ple extraordinari de gener, ahir vam tenir Junta de Govern i avui tenim comissió informativa pel proper ple ordinari, on anirà entre altres temes la proposta de l’equip de govern d’una nova dedicació exclusiva. Aquest és el resum del més destacat la Junta de Govern d’ahir.

- Vam aprovar vuit llicències d’obres i incoar tres expedients disciplinaris i sancionadors per infracció urbanística.

- L’empresa adjudicatària de les platges de Tamarells i Albercutx demana compensacions econòmiques per les inversions realitzades. Després d’estudiar la seva petició els serveis tècnics municipals arriben a la conclusió de que és l’empresa la que ha de pagar uns 63.000 euros a l’Ajuntament (a falta de valorar alguns temes). Al que s’haurien d’afegir 30.000 euros que encara no han pagat del cànon. Hem reiterat a la Junta la nostra proposta de que ja que les platges s’han de licitar cada any  i és vol apostar més per la qualitat del servei que pel negoci caldria apostar per una gestió municipal. Un problema és que al capítol II del Reial decret llei 20/2011, de 30 de desembre, que va aprovar el Govern Central sobre mesures urgents en matèria pressupostària, tributària i financera per a la correcció del dèficit públic acorda la congelació de l'oferta d'ocupació pública.

- Un tema curiós; vam aprovar una factura de 1500 euros per enviar  els canons de la patrona a Victòria, ja que són "arcabussos" i per tant armes de foc històriques. Cal fer-les una revisió ( per evitar possibles accidents) i donar-lis un nombre de guia.

-  Vam aprovar  la cessió gratuïta de la l’empresa que fa la neteja viària a l'Ajuntament de la titularitat de la  plataforma informàtica de control de la neteja viària. Es podrà controlar millor la feina d'aquesta empresa i aplicar a altres ares. Es tracta del programa GIS WK Manager de l’empresa Distromel.

- Vam aprovar la prorroga per sis mesos del contracte de la directora del museu. En aquest moment s’estan preparant les noves bases per fer una nova contractació quan acabi la prorroga. La nostra proposta de fer les corresponents oposicions per incloure a la plantilla les places dels autònoms que fa anys fan feina per l’Ajuntament xoca al 2012 amb el Reial decret ja comentat.

 - Vam aprovar la prorroga de sis mesos del contracte d'un becari a través de la FELIB del programa TUO (Titulats universitaris a l’ocupació). Les seves feines de col·laboració al museu van des de la  catalogació als projecte pedagògics.


 Avui inaguració de l'exposició del concurs “Art Jove”,  “Escultures”, de Maria Serna. A les 20 hrs. al Museu de Pollença i la mostra es podrà visitar fins al dia 29 de febrer de 2012, en horari de dimarts a diumenge de 10:30 a 13 hrs.

(Imatge i més informació a Cultura Pollença)

 

Comentaris

Miquel Sánchez

Re: Junta de Govern 19 de gener

Miquel Sánchez | 22/01/2012, 19:53

I per no parlar de la tudada de doblers amb l'auditoria que està a punt de començar si no ha començat ja, és que no es sap ni el que se deu, Seguim amb tudades un altre?

Miquel Sánchez

Re: Junta de Govern 19 de gener

Miquel Sánchez | 22/01/2012, 19:38

M'han si no tindrem dret a fer el recursos que trobem adients, només faltaria aquesta.

Els pollencins en varen tudar molt de doblers la passada legislatura i sense poder demanar doblers a l'ICO perquè s'havien fets concesions a dit sense concurs ni res.

Un altre

Re: Junta de Govern 19 de gener

Un altre | 22/01/2012, 19:12

Es cert cadascun haura de pagar les seves despeses, l'ajuntament haura de pagar les despeses propies del vostre recurs, tots els pollencins i pollencines hauran de pagar tanguent sentencia favorable, pel vostre contencios.A lo millor quedau be i pagau voltros, tambe podriu demanar que ha costat la bro guanyant el pleit

Un altre

Re: Junta de Govern 19 de gener

Un altre | 22/01/2012, 19:12

Es cert cadascun haura de pagar les seves despeses, l'ajuntament haura de pagar les despeses propies del vostre recurs, tots els pollencins i pollencines hauran de pagar tanguent sentencia favorable, pel vostre contencios.A lo millor quedau be i pagau voltros, tambe podriu demanar que ha costat la bro guanyant el pleit

Miquel Sánchez

Re: Junta de Govern 19 de gener

Miquel Sánchez | 22/01/2012, 18:26

He llegit la sentència en questiò i no hem de pagar "despeses",estava ben argumentada, no havia "mala fe" diu la mateixa. Respectem però no compartim setència, el mal ja està fet (la destrucció de la Cala), per cert avui m'han comentat que no tenen el "fi d'obra" perquè no s'han ajustat al projecte, "hauré de mirar" si es veritat

Miquel Sánchez

Re: Junta de Govern 19 de gener

Miquel Sánchez | 22/01/2012, 10:56

O dels informes negatius que haguessin tirat pel terra la llicència si ells creien que no era correcta, la prevaricació no es jutja mitjans un contenciós administratiu, aquí no estaven d'acord amb l'informe positiu, no amb la desició "correcte" de donar la llicència.

Un altre

Re: Junta de Govern 19 de gener

Un altre | 22/01/2012, 10:08

Miquel el contencios administratiu tambe l'hagues pogut posar la propietat si davant els informes positius dels tecnics no s'hagues donat la llicencia i ara hsuriem de pagar danys i perjudicis, a mes a lo millor tambe parlariem de prevaricacio

Garci

Re: Junta de Govern 19 de gener

Garci | 22/01/2012, 09:32

Perdó, volia dir Pep.

Garci

Re: Junta de Govern 19 de gener

Garci | 22/01/2012, 09:31

Bon dia Pepe, crec que ratifiques el meu comentari: s'ha perdut la consciència de classe i que els treballadors ens autoconvencem que les crisis les hem de pagar nosaltres i no els que l'han creada.
Conec les condicions laborals actuals i per això no puc entendre que els propis treballadors vulguin que els seus "germans" (en termes catòlics) estiguin pitjor enlloc de lluitar perquè aquestes condicions lògiques les tenguem tots els treballadors.

Miquel Sánchez

Re: Junta de Govern 19 de gener

Miquel Sánchez | 21/01/2012, 22:41

Un altre, el contenciós administratiu és una eina que té la ciudatania per recórrer una decisió de l'Administració que creu que injustament s'han vulnerat els seus drets, a diferència del defensor del pueblo, aquesta no és gratuïta i és vinculant, si Alternativa EU-EV en aquell moment va prendre la decisió de acompanyar al GOB amb aquest contenciós és que interpretàven que la llicència no s'ajustava a dret, el jutge a dit que és correcta i ha donat la raó a l'Ajuntament, si hagués estat al contrari, els apartaments s'haguessin tingut de demolir i l'Ajuntament hagués hagut d'indemnitzar als promotors amb la despesa de l'obra o el que els tribunal haguessin decidit.

També el serveis jurídics de l'Ajuntament de Manacor i els del Govern varen informar favorablement del "Pont de Porto Cristo" i ara és un munt de pedres no es sap on.

Un altre

Re: Junta de Govern 19 de gener

Un altre | 21/01/2012, 20:29

Miquel, el que vols dir es que si qualque partit amenaca en posar un contencios que pugui suposar una indemnitzacio, ido l'ajuntament no ha de fer el que els tecnics informin el que ha de fer es no fer res i evitar el contencios, aiii! Visca l'estat de dret. ah i si els propietaris posan una demanda a l'ajuntament per danys i perjudicis, no passa res, o una per prevaricacio perque no se dona una llicencia informada positivament, no passa res, si alternativa troba que no s'ha de donar no s'ha de donar, i els drets de les persones a filar estopa

Tofol Plomer

A PEP I ANDREU

Tofol Plomer | 21/01/2012, 19:08

La realitat cadasqú la pinta com vol, un oficial 1ª amb vint anys d'antiguitat amb tots el beneficis del conveni ve a cobrar el mateix que un oficial 1ª de picapedrer des de el primer mes que fa feina, abans de arribar a n'aquesta antigüitat s'ha hagut d'estreyer el cinturò o cercar-se la vida.En quant als privilegis te diré:
1ª Els picapedrers normals tenen els dies del minut a final d'any o segons s'acorda a la seva empresa,dies que no tenen per exemple el conveni del metall o el de neteja de vials, son els picaperders un afavorits? a hosteleria també tenen dies d'assumptes pròpis gràcies a la negociació col·lectiva i fins i tot cobren un plus de desplaçament tant faqci que vinguin d'un altre poble com si viuen a deïnat del lloc de feina, son els treballadors d'hoteleria uns afavorits? ¿També son afavorits aquells treballadors que pertanyen a un conveni i cobren molt més que els que pertanyen a l'altre? abans de xerrar compara els diferents convenis i mira't per exemple el de comerç, per no dir un altre.
2. En quant als altres "privilegis" pensa, que l'acompanyar a un familiar al metge,sobretot al pare o al fill, o bé que la persona estigui impedida o no es pugui desenvolupar per ella mateixa, es un dret legal establert a la llei,el assumptes pròpis els dona la mateixa Llei de la Funció Pública, igual que altres punts, i en quant a les prestacions mèdiques es fruït de negociació i no es l'únic conveni que en té.
Per altra part, i referent a la diferència de sous, si feis feina comprovau i veureu que no cobra el mateix el peó que l'oficial i molt menys que l'encarregat o el gerent.
I si no en feis, teniu en compte que a la funció públca si accedeix mitjançant unes proves lliures a les quals i ha treballadors que si han hagut de presentar més d'una dotcena de vegades, tant a Pollença com a altres pobles, quant surti una plaça vos convit a presentaros, segur que si consegui entrar vos dureu un bon desengany.

Pep

fora privilegis

Pep | 21/01/2012, 18:51

Garci, vius en aquest món o en una bombolla. El món real i quotidià de la majoria dels trabajdores és molt dur. Les condicions laborals dels empleats públics que tu dius q haurien q ser les normals per a tots no ho són. Ves a demanar feina i exigeix ​​aquestes condicions, es van a riure de tu. Aquest és el món real: atur, impagament de nòmines, salaris baixos, regalar vacances a l'empresa,...... no el q teu imagines. Baixa a terra.

Miquel Sánchez

Re: Junta de Govern 19 de gener

Miquel Sánchez | 21/01/2012, 18:31

Pep i Garci crec que estau barrejant molt de conceptes el de pagar puntual és una obligació de totes les empreses, a turisme per exemple el dies de vacances són 35 naturals, el tema d'assumptes propis a l'empresa privada depen més dels propietaris de l'empresa que del conveni.

Ara coincideix amb en Pep que hi ha temes discutibles.

Garci

Re: Junta de Govern 19 de gener

Garci | 21/01/2012, 18:16

Que la majoria de treballadors no puguin accedir a aquestes prestacions que comentes no fa que qui les té sigui un privilegiat. Ben al contrari, hauríem de ser conscients i aspirar a que això fos el normal per a tots els que fem (o volem fer) feina.
Tot això: "cobrar puntualment cada mes, 28 dies laborables de vacances, 7 dies d'assumptes propis, poder acompanyar al metge un familiar quan vulguis, ajudes socials, mèdiques, etc." és el que ha de ser normal i a partir d'aquí demanar més. Llàstima que s'ha perdut la consciència de classe i que els treballadors ens autoconvencem que les crisis les hem de pagar nosaltres i no els que l'han creada.

Pep

fora privilegis

Pep | 21/01/2012, 18:07

800 € fins .................... 4.500 €. I tots tenen privilegis. O no és un privilagi avui en dia cobrar puntualment cada mes, 28 dies laborables de vacances, 7 dies d'assumptes propis, poder acompanyar al metge un familiar quan vulguis, ajudes socials, mèdiques, etc. El món ha canviat a pitjor, per desgràcia. La situació econòmica general és pèssima, així q siguem realistes, els empleats públics no es poden queixar

Miquel Sánchez

Re: Junta de Govern 19 de gener

Miquel Sánchez | 21/01/2012, 16:58

Jo no crec que hagi pixat fora de lloc, simplement és una opinió, i si ara es guanya el possible recurs, què passa?

Garci

Re: Junta de Govern 19 de gener

Garci | 21/01/2012, 11:00

Andreu, el que cal és que la resta de treballadors puguin gaudir de millores en els seus convenis, no que els que tenen un bon conveni se l'hagin de rebaixar. Tu treballaries per 800 euros, que és el sou d'un treballador de l'ajuntament? I encara els vols llevar coses que s'han guanyat en els convenis?

Andreu

fora privilegis

Andreu | 21/01/2012, 09:30

Crec que donada la mala situació econòmica actual, el mé adient seria suprimir tots els privilegis dels funcionaris i equiparar-los als treballadors nornals. Amb això em referesc a que l'administració no ha de pagar la meitat de la matricula escolar dels seus fills, oferirlis escollir entre segudad social o privada, protessis dentals, ulleres pels fills i ells...

Ja ho se

Re: Junta de Govern 19 de gener

Ja ho se | 20/01/2012, 19:10

Garci llegeix be, de totes formes les indemnitzacions poden esser per accio o OMISIO

Garci

Re: Junta de Govern 19 de gener

Garci | 20/01/2012, 18:05

Jo no veig que en Miquel hagi dit res d'això. Senzillament que l'ajuntament no està per pagar indemnitzacions amb el forat que té.

Pere

Re: Junta de Govern 19 de gener

Pere | 20/01/2012, 17:40

Miquel, aquest pic has pixat fora de test. Vols dir que les Administracions no han d´actuar per por a les indemnitzacions?. Jo crec que les Administracions han d´actuar de conformitat a la legalitat i això, malgrat a tu i a nen Pepe no vos agradi, es el que va fer l´Ajuntament de Pollença. Varen donar llicències als propietaris que les havien demanades de conformitat als seus drets. En Pepe i el GOB ho varen recurrir i el Tribunal ha donat la raó a l´Ajuntament. Dins un Estat de Dret, tothom te dret a opinar diferent però tots tenim drets que s´han de protegir per damunt de les opinions.

Un altre

Re: Junta de Govern 19 de gener

Un altre | 20/01/2012, 16:37

Pero els drets de les persones estan pwr damunt de les opinions dels partits, aixo es un estat de dret. miquel i si no haguessin donat les llicencies i la propietat hagued demanat les indemnizacions ara l'ajuntament hauria de pagar perque en tenien dret

Pepe

Re: Junta de Govern 19 de gener

Pepe | 20/01/2012, 16:17

Realment la mala notícia és que a ple segle XXI s'hagi destruït can Colom i el seu entorn.

Miguel Sánchez

Re: Junta de Govern 19 de gener

Miguel Sánchez | 20/01/2012, 16:14

Nosaltres seguim pensant que no és correcte malgrat tot s'han de respectar les decisions judicials, que el GOB també interposés contenciós-administratiu és que interpretava el mateix que nosaltres. El que no vull pensar és que hagués passat amb una setència favorable, demolició? amb indemnitzacions millonàries pels promotors? Està l'Ajuntament per pagar indemnitzacions, escarrufa.

Joan C.

Re: Junta de Govern 19 de gener

Joan C. | 20/01/2012, 15:52

Estic d´acord amb el que diu "un altre", el que seria una mala notícia es que l´Ajuntament donés les llicències sense poder fer-ho. Crec que si un propietari d´un solar urbà el vol edificar ho ha de poder fer. El que es inexplicable es que no se donin llicències urbanístiques a solars on se pot edificar. En el cas de Cala Molins, ja ens agradaria que estàs protegit però, tal com diu la Sentència, pareix que no ho estava i això vol dir que els propietaris que solicitaren y obtengueren la llicència ho feren correctament.

Un altre

Re: Junta de Govern 19 de gener

Un altre | 20/01/2012, 13:56

Pepe, no es una mala noticia, si l'ajuntament es va ajustar a dret es una bona noticia vol dir que va fer les coses be, una altre cosa es que no mos agradi,

Ichigo

Re: Junta de Govern 19 de gener

Ichigo | 20/01/2012, 12:38

Fa molt de temps ja hi existia un refran: "el caçador caçat". El dia que farem "el judge judjat"... Quan es farà efecte? Ningú ho sap. Maleït sia, Cala Molins s'ha anat "al guano".

Alternativa per Pollença

Europa Press

Alternativa per Pollença | 20/01/2012, 11:46

Caso Voltor
El excontable de UM: "Farrús ganó como compensación económica un concurso inventado en una reunión entre tres amigos"
Apunta a Antoni Oliver como el interesado en beneficiar a Farrús ya que "quería ser candidato a alcalde de Pollença y necesitaba apoyos"

Alternativa per Pollença

Ultima Hora

Alternativa per Pollença | 20/01/2012, 11:42

Una mala notícia per a nosaltres.
El juez avala las licencias de construcción de los pisos de Cala Molins.
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/el-juez-avala-las-licencias-de-construccion-de-los-pisos-de-cala-molins.html

Estudiarem amb el GOB si hem de presentar recurs o no, encara que la destrossa ja està feta i el paisatge de la primera línia de Cala Molins ja és irrecuperable.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb