URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Vergonya. Caça "major" a Formentor.

Alternativa | 30 Gener, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Avui publicam un nou article del nostre company Joan Ramon Bosch Cerdà. Ja sabeu que si voleu que publiquem els vostres escrits només els heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

Després diran que són els excursionistes els que es carreguen la natura… aquí teniu un exemple del que suposa la caça major a Formentor, algú arriba amb el cotxet, amb una escopeta amb un bon punt de mira pega el tro i ja està... l’espectacle és trobar després amb la cabra o el boc amb un forat de bala i es queda allà enmig,és a dir, una caça feta només pel gust a matar, ni tan sols s'aprofita l'animal, molt trist al meu parer. 

Aquesta és la conseqüència de la caça major de cabres que diuen salvatges, i que venen a beure aigua de la ma dels excursionistes de simples que són, per a mi, una gran comèdia que l’únic que demostra és que no es tracta més que d’un reclam per part del hotel Formentor per fer negoci.

Articles anteriors sobre aquest tema:

Del Formentor literari al caçador.

Cala Murta. De vedats i diades

 

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Vergonya. Caça "major" a Formentor.

Pepe | 31/01/2012, 09:04

La caça major de "cabres mallorquines" és de vergonya aliena, tan m'és l'etiqueta que es vulguin posar els responsables.

Alternativa per Pollença

Maó

Alternativa per Pollença | 30/01/2012, 22:26

Tal vegada cal escoltar a la Universitat de les Illes Balears (UIB)
La UIB ha recordat que, d’acord amb la llei, “no són els ajuntaments els que determinen la forma dels topònims”, sinó que ho ha de fer el govern i amb l’assessorament de la pròpia universitat. El Departament de Filologia Catalana de la UIB considera que inventar-se topònims sense haver estat estudiats prèviament “crea confusió i pot suposar un retorn a la situació existent abans de l’establiment dels topònims oficials”.

Josera

Mart, pels martians.

Josera | 30/01/2012, 21:54

Jo crec que el canvi de topònim en català, ens afecta a tots, però bé, tot és opinable.

Maó, pels maonesos

Re: Vergonya. Caça "major" a Formentor.

Maó, pels maonesos | 30/01/2012, 21:41

Jo m'estim mes que se quedi en Maó, però en tot cas això haurà de ser una decissió dels Maonesos, tal com canviar Palma per Palma de Mallorca ho ha de ser dels Palmesans, tant a través de consulta popular com a traves dels seus representants. No seré jo qui me fiqui en les seves decissions, tal com no m'agradaria que se ficassin en les de Pollença. Sense anar mes lluny noltros a la consulta popular dels carrecs de la patrona no deixam votar als que no son d'aquí.

Tofol Plomer

TAXES

Tofol Plomer | 30/01/2012, 18:46

Avui a diari de Mallorca,
L'ajuntament de Sant Llorenç rebra de l'estat 2'6 milions per taxes d'IVA cobrades irregularment, ¿Podria ser que EMSER es trobés amb la mateixa situacio? Segons la noticia dona a entender que les empreses públiques estan exemptes per els serveis que donen i son considerats bàsics i obligatoris, com podrien ser l'aigua o la recollida de fems.

Alternativa per Pollença

Re: Vergonya. Caça "major" a Formentor.

Alternativa per Pollença | 30/01/2012, 16:52

Si no esteu d'acord en que Maó passi a dir-se Mahón signau en el següent enllaç! Només és un minutet i dos si després ho reenviau als vostres contactes!

www.peticionpublica.es/PeticaoVer.aspx?pi=P2012N19343

Garci

Re: Vergonya. Caça "major" a Formentor.

Garci | 30/01/2012, 16:20

La gestió en moltes àrees del "pacte de progrés" i, en molts casos, àrees que protaven consellers del BLOC, deixa molt que desitjar. Personalment pens que en molts temes es varen perdre els 4 anys i ara se'n perdran molts més amb el govern del PP. Si voleu exemples, basta mirar els camins tancats o aquest de la caça que s'està comentant.

receptes

Re: Vergonya. Caça "major" a Formentor.

receptes | 30/01/2012, 15:37

"No es el mateix receptar que prendre", un refrany que ve com un guant

Miguel Sánchez

Re: Vergonya. Caça "major" a Formentor.

Miguel Sánchez | 30/01/2012, 15:09

Esquerra Unida els Verds va dur la Conselleria, i una bona "trifulca" que varem tenir per aquest tema i altres, coses com aquesta i principalment el pacte amb UM varen ser la llavor de ALTERNATIVA PER POLLENÇA

ZARAKI KENPACHI

alerta!!!

ZARAKI KENPACHI | 30/01/2012, 14:56

Alerta Praxedes, si fas preguntas como aquesta en aquest blog et cauran un bon grapat de insults.

Praxedes

Ido

Praxedes | 30/01/2012, 14:20

Quant varen cesar els consellers de UM quin partit va dur la consellaria de Medi Ambient?

Ignaxi

Trist

Ignaxi | 30/01/2012, 14:13

La pasada legislatura es va posar en marxa aquesta pràctica, avalada per la COnselleria de Medi Ambient, en temps de UM però després no es va aturar, ara el PP la manten, i la vergonya de veure aquestes pàctiques continua.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb