URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No cal una altra dedicació exclusiva.

Alternativa | 03 Febrer, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Al darrer ple l'equip de govern va presentar, i després retirar per la falta de suports, la seva petició d'una quarta dedicació exclusiva  pel regidor de personal, oficina d'atenció ciutadana i noves tecnologies. Ara fan la mateixa petició pel ple extraordinari del dimarts, on també es presenten el pressuposti plantilla del 2012.

Ple en sessió extraordinària tindrà lloc dia 7 de febrer de 2012, a les 12.00 h. a la casa consistorial.
Els assumptes a tractar seran els següents:

1.- Aprovació inicial, si procedeix, del Pressupost General de la Corporació Municipal 2012.

2.- Aprovació, si procedeix, de la determinació de càrrec amb dedicació exclusiva i retribució corresponent"

 No sabem si qualque partit de l'oposició ha canviat d'opinió respecte a aquesta quarta dedicació exclusiva, nosaltres no. Com sabeu un dels punts mínims que a alternativa demanavam per fer qualque pacte de govern era reduir a tres les dedicacions exclusives dels regidors (article), i així el vam defensar a totes les negociacions que va haver prèvies a la formació de l’equip de govern. La Lliga, PSOE,PSM i Esquerra van acceptar aquest punt.

Com van dir en aquell moment pensam que s’ha de canviar l’organització tradicional de l’Ajuntament de delegacions tancades i que el que cal fer és feina com un equip de govern transversal sense tancar-se en àrees. Les tres dedicacions exclusives s’haurien d’utilitzar per coordinar la resta de regidors de l’equip de govern i repartir feines segon el moment, les necessitats i el temps disponible dels regidors. Pensam que tres regidors amb 112 hores setmanals més l'ajuda i col·laboració de altres cinc regidors com és el cas és suficient per gestionar l'Ajuntament. Per això quan l’actual equip de govern va iniciar la legislatura amb tres dedicacions exclusives els vam felicitar pel que pensam era una bona decisió.

Tenim un Ajuntament amb els fonaments tocats que exigeix un esforç extra a tots els regidors, però també és cert que a la situació actual som els polítics els primers que hem de donar exemple, sobre tot quan s’està exigint esforços als ciutadans i als treballadors de l’Ajuntament.

 

Si parlam de la dedicació exclusiva en particular del regidor de recursos humans, oficina d’atenció ciutadana i noves tecnologies. Pensam que el mateix ens hauria d’explicar les feines fetes fins ara a les seves àrees, les dificultats trobades, i els projectes i feina que pensa fer a les mateixes. En una paraula explicar de la manera més raonada i completa per què s’han d’utilitzar més de 20.000 euros públics a una nova dedicació exclusiva. No només no han fet això, sinó que a dia d’avui i a pesar de les seves paraules a aquest ple no tenim ni tan sols el seu pacte de govern.

La responsabilitat dels polítics és prendre decisions, la feina la fan els tècnics. A personal tenim una tècnica i una auxiliar, i al 2012 no podem fer cap contractació, el que cal es donar bé les directrius.

 El cataleg o relació de llocs de feina, es fa mitjançant especialistes i ha de ser aprovat pels agents socials, no du gaire feina al regidor. La negociació de convenis, dues hores cada quinze dies per cada conveni com a màxim.   També es possible que es pugui fer una valoracio de llocs de feina que fa uns deu anys com a mínim que  està establerta en el conveni, però això també ho fan mitjançant empreses especialitzades i forma part de negociació amb agents socials.

Per acabar no està de més que recordem que els regidors de l’equip de govern que no tenen dedicació exclusiva cobren més que molt de treballadors que fan feina completa a aquest Ajuntament.

A Eivissa confidencial

 

 

 

Comentaris

Ichigo

Re: No cal una altra dedicació exclusiva.

Ichigo | 03/02/2012, 15:19

Nova notícia:
La Electronic Frontier Foundation pide formalmente que los datos de Megaupload sean conservados
www.itespresso.es/la-electronic-frontier-foundation-pide-formalmente-que-los-datos-de-megaupload-sean-conservados-59966.html
Si Megaupload vos torna sense cap alteració totes les vostres dades, de ben segur que farieu un recopilatori de totes les emissions de Ràdio Pollença. Estau salvats. :-)

Pepe

Re: No cal una altra dedicació exclusiva.

Pepe | 03/02/2012, 10:26

Nosaltres hem estat coherents a aquest tema i sempre hem defensat el mateix, seran altres els que hauran d'explicar el seu canvi de vot.
I continuarem fent el que fem; fent feina per Pollença a l'oposició des del nostre programa i la nostra assemblea

coherència

Re: No cal una altra dedicació exclusiva.

coherència | 03/02/2012, 10:02

I si s'aprova la nova dedicacio exclusiva quina sera la vostra postura respecte l'equip de govern?

Miguel Sánchez

Re: No cal una altra dedicació exclusiva.

Miguel Sánchez | 03/02/2012, 08:23

Ahir BALEARWEB estava de tasques de manteniment, sembla que els darrers comentaris de darrera hora gan desaparegut, si els voleu tornar posar esteriem agraïts.

Per mi en falten 2 al manco.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb