URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Quan no s’ha d’amagar res, les coses són més senzilles.

Alternativa | 06 Febrer, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Al primer ple d’aquesta legislatura vam dir que esperavam per part del nou equip de govern, transparència absoluta en tot el relacionat amb la gestió dels doblers públics i els vam demanar fer públic el seu acord de govern.

Al ple de juliol els vam reiterar la petició de publicar el seu pacte de govern… el batle amb to jocós ens va contestar que ens faria aquest "regal" de la publicació del seu pacte per les festes de la  patrona...

Hem tornat a fer aquesta petició pràcticament un ple si i altre també, al ple d’octubre el batle va contestar amb ironia que ens donaria el pacte de govern al proper dia i que no sabia que esperàvem trobar a aquest pacte...

Al darrer ple alguns partits van argumentar la seva votació en contra de la quarta dedicació exclusiva per la falta de publicació del pacte de govern... La qüestió és que a la comissió informativa de divendres el batle ens va dir que estava disposat a enviar-nos el pacte de govern als portaveus dels grups sempre que no el féssim públic. Va dir que primer el volien fer públic ells fent a la vegada un balanç del que han fet. Per què no ens va dir això al primer ple? La nostra resposta va ser que publicariam el pacte tot d'una de tenir el mateix i que amb aquestes condicions no el voliam. Si volen fer un acte propagandístic del que hauria de ser una cosa normal que el facin però no tenien que haver estat marejant la perdiu durant mesos.

El batle també va reiterar que no sabia que esperàvem trobar al pacte? Senyors de l’equip de govern no esperam trobar res extraordinari al pacte de govern que publiquen, per què res extraordinari és que dos partits que han fet un pacte de govern el facin públic per coneixement de tots els ciutadans i no nomes dels portaveus dels grups polítics. És la seva manca de claredat, les seves respostes al ple no complides, les que han convertida la publicació del pacte de govern en una “cosa extraordinària” el que hauria d’haver estat una cosa senzilla i immediata.

A la comissió el batle també va recordar que a l’anterior legislatura UM-UNPI i PSOE no van publicar el seu pacte de govern, però també és cert que mai van dir que el farien. Si que va publicar el seu acord de govern el PSM, sense ironies, sense cap problema i amb rapidesa. I és que quan no s’ha d’amagar res, les coses són més senzilles.

 No volem el pacte de govern per a nosaltres,si no pels ciutadans. A aquestes alçades i amb totes les voltes que han donat al tema ja sabem que no publicaran tot el que han pactat i que al seu pacte  van deixar molt de temes sense concretar, però els demanam  una mica de serietat i no crear polèmiques on no les havia d’haver.

Demà ple en sessió extraordinària , a les 12.00 h. a la casa consistorial:

1.- Aprovació inicial, si procedeix, del Pressupost General de la Corporació Municipal 2012.

2.- Aprovació, si procedeix, de la determinació de càrrec amb dedicació exclusiva i retribució corresponent"

 


PRESENTACIÓ DE L'ANUARI CONTRAINFO. CAT

DIJOUS US ESPERAM A LES 20:00 AL CENTRE CULTURAL DE POLLENÇA

 

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Ultima Hora

Alternativa per Pollença | 07/02/2012, 11:51

Los ingresos por multas urbanísticas en Pollença rompen todas las previsiones en 2011.
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/los-ingresos-por-multas-urbanisticas-rompen-todas-las-previsiones-en-2011.html

Pepe

Re: Quan no s’ha d’amagar res, les coses són més senzilles.

Pepe | 07/02/2012, 11:48

Hem tengut problemes amb internet però de moment s'han solucionat, seguim a facebook.

Pepe

Re: Quan no s’ha d’amagar res, les coses són més senzilles.

Pepe | 07/02/2012, 11:47

Pens que és greu que una persona de l'executiva d'un partit escampi remors com aquest, inventant polèmiques, ja tenim suficients problemes a l'Ajuntament per afegir d'inventats.

Joana F

Patrona'12

Joana F | 07/02/2012, 11:30

El tema el me va comentar un membre d'una ejecutiva d'un partit politic a l'oposicio.

Pepe

Re: Quan no s’ha d’amagar res, les coses són més senzilles.

Pepe | 07/02/2012, 11:11

Abans del ple el regidor de festes també me diu que els càrrecs es votaran, res de sorteig.
Qui i per què fa circular aquests remors seria la pregunta.

Pepe

Re: Quan no s’ha d’amagar res, les coses són més senzilles.

Pepe | 07/02/2012, 11:08

I just abans del ple, el batle m'ha informat que al carrer cabrilles hi ha una llicència de reforma interior. Al carrer econom Cifre 3 no hi ha res.

Pepe

Re: Quan no s’ha d’amagar res, les coses són més senzilles.

Pepe | 07/02/2012, 11:01

Bon dia Pedro ja he passat la informació al batle i aquest enviarà a la policia a comprovar aquestes obres.

CR7

Molts de vots

CR7 | 07/02/2012, 08:19

Jo he sentit que s'introduirà una votació per correu.
També m'han dit que en Messi es planteja presentar-se per Joan Mas, jo el penso votar.

CR7

Molts de vots

CR7 | 07/02/2012, 08:19

Jo he sentit que s'introduirà una votació per correu.
També m'han dit que en Messi es planteja presentar-se per Joan Mas, jo el penso votar.

Joana F

Patrona'12

Joana F | 07/02/2012, 08:01

Bon dia, no voldria començar la polemica abans d'hora, pero sabeu qualque cosa del tema de les votacions per els carrecs de la Patrona?M'han comentat p'el carrer que desde la Regidoria de Festes volen llevar "les votacions" i que es fara per sorteig...
Nomes hens faltava aixo, l'unic acte de la Patrona que es totalment nostre, que es el principi de la Festa, que es mes important (al manco per jo) que les eleccions municipals i el volen llevar.....¿Sabeu qualque cosa?

Pepe

Re: Quan no s’ha d’amagar res, les coses són més senzilles.

Pepe | 06/02/2012, 23:14

Bona nit Pedro.
Com bé dius el tema de la vigilància urbanística és continua fent mal i entre altres coses se segueix sense posar els cartells preceptius a les obres. Demanarem per les obres que comentes.
De res

Pedro

PRECS

Pedro | 06/02/2012, 23:03

Bones,
Ara que sou socis o estau dins la junta de govern, jo també vos deman un prec. Mos pugen les taxes i els imposts per pagar un sou més de 36000 euros al any, i me deman jo. Un poc de vigilància urbanísitca no se podria fer? No deman en sól rústic, ho dic dins el mateix poble. Hi ha obres majors flagrants sense cartell de llicència, i ja que en Rull duia malament urbanisme, al manco digau-li al Batle Tomeu Cifre que no faci el mateix. Ah! i no me val srs d'Alternativa, que el celador està malalt com a resposta. Fa mesos d'aquestes obres.
Per començar Carrer Cabrelles 17, i Econom Cifre 3.
P.D. Qui pot fer una obra major, també pot pagar la llicència, perquè sino, tots li pagam l'obra amb el que no ingresa l'ajuntament.
Gràcies.

Joa

Re: Quan no s’ha d’amagar res, les coses són més senzilles.

Joa | 06/02/2012, 16:12

Totalment d´acord amb l´article. El pressupost hauria de fonamentar econòmicament l´acció de govern. Les partides son un reflexe de com se distribuiran els ingressos que té l´Ajuntament

Pepe

Re: Quan no s’ha d’amagar res, les coses són més senzilles.

Pepe | 06/02/2012, 15:40

De res Tomeu, per desgràcia tenim la força que tenim i el que podem fer és el que fem; portarem el tema al ple, insistir si cal al Consell, i comunicar les respostes que ens donen.

Tomeu

PREC

Tomeu | 06/02/2012, 12:48

Moltes gràcies, al menys vosaltres establiu comunicació, no com els del psoe, o ciu,...

Miguel Sánchez

Re: Quan no s’ha d’amagar res, les coses són més senzilles.

Miguel Sánchez | 06/02/2012, 09:58

Tomeu, i també afagirem que el semafor es posa vermell quan plou ell tot solet i és un perill perquè no ho esperes, gràcies.

Garci

Re: Quan no s’ha d’amagar res, les coses són més senzilles.

Garci | 06/02/2012, 09:43

Els nostres articles diaris des de fa anys han aconseguit que molta gent per primera vegada pugui saber que està passant al municipi en matèria política. Així que "farem un article" és sinònim de donarem més informació. Molts cops informació que el mateix ajuntament hauria de donar i no dóna.
Pots comptar que farem el prec Tomeu. I si hem de fer un article el farem.

Pere

Re: Quan no s’ha d’amagar res, les coses són més senzilles.

Pere | 06/02/2012, 09:29

Tranquil, Tomeu, arreglar no ho sé però segur que "hem ferem un article".

Tomeu

PREC

Tomeu | 06/02/2012, 08:24

Bon dia. Tenc un prec, consulta, suggeriment, com volgueu dir-li.
A la carretera que va al port, el tram comprès entre el cp joan mas i el desviament cap a llenaira, hi ha uns clotets incòmodes i cada cop que plou es fan més grosos, arribarà a haver-hi un clot per enterrar-hi una bèstie.
Podeu fer alguna cosa, tot i que és competència del consell, podeu instar-los a que ho arreglin?

Gràcies

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb