URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Trescant pel món (CLXIV) Nevada del 4 de febrer.

Alternativa | 12 Febrer, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

El passat dissabte 4 de febrer va fer una bona nevada a la Serra de Tramuntana i això era més o manco el previst, fins i tot que ho fes a cotes molt baixes però ens va sorprendre que nevàs a nivell de mar. A Palmanova que era on havíem de fer nit, ens aixecàrem amb el paisatge ben blanc i continuava nevant amb força.
Abans ja ens havien anul•lat l’activitat prevista per a aquest dia en previsió de nevades a la serra però noltros decidírem fer alguna ruta per el nostre compte.
En haver fet els preparatius adients i algunes fotos, partim de cap a Calvià (vila) on hem de fer una petita aturada i d’allà pensam guanyar altura per alguna de les carreteres que pugen cap a la serra però les trobam tancades.
No ens rendim i decidim anar a Andratx i agafar la carretera que va cap a Pollença perquè al Km 97, a la zona recreativa de Son Fortuny, podem prendre algun itinerari pels voltants del Puig de Galatzó. A la sortida del poble quan volem agafar dita carretera també la trobam tallada però després d’alguna gestió podem passar. Com més avançam el paisatge és més espectacular, hi ha gruixos de neu de fins a 30 centímetres.
Un pic arribats al camí de Son Fortuny  començam l’itinerari a peu de cap a la Boval de ses Serveres, no hi ha passat ningú i la sensació d’anar obrint camí és molt agradable. Llavors fem un tram de cap al Galatzó i més tard tornam fins a la Boval ja que hi ha un petit refugi on podrem dinar còmodament. No se veu ni se sent ningú, l’únic que se mou són els ocells i les cabres que ja veuen que avui ho tindran una mica més complicat per trobar menjar.
En haver descansat una entona començam a baixar de cap a la carretera perquè si hi ha temps hem de cercar un refugi del que n'hem sentit parlar, se troba prop d’Estellencs. Passam pel poble una mica ràpids però un dia hi tornarem per visitar alguns racons interessants.
Arribam a Banyalbufar i fem algunes fotos a les parades nevades; per cert, com se dirà aquest poble si en Joserra i la seva colla continuen amb la seva il•luminació i la desnormalització de topònims?
 Diuen que aquest fred és bo, els pagesos asseguren que això mata totes les plagues, altres estan convençuts de que se carrega els virus i els bitxos que estan per l’aire que respiram, pot ser que també acabi amb aquesta proliferació de corc franquista que mina el cervell, causant beneitura i que tan greument afecta als nostres governants , els que ens “representen”.
                                                                                                       ARFV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Trescant pel món (CLXIV) Nevada del 4 de febrer.

Alternativa per Pollença | 12/02/2012, 22:22

Lectura interessant:

"El deseo de crear un funcionariado afín ha conducido a la intromisión directa o indirecta de los gobernantes en procesos de selección de funcionarios, influyendo en la convocatoria de plazas, la definición de sus perfiles y temarios e incluso en la composición de los tribunales. Este modo clientelar de entender la Administración, en sí mismo una corrupción, tiene mucho que ver con la corrupción económico-política conocida y con el fallo en los controles para atajarla."

www.lne.es/opinion/2012/01/15/desprecio-politico-funcionariado/1184310.html

jrv

Realitat

jrv | 12/02/2012, 20:09

Tal volta me faci repetitiu i poc original, però una vegada mes segueix essent vigent la frase de Jeroni Llobera dins el seu escrit , allà pel 1989, quan, (rara avis) va dimitir de la seva acta de regidor, cansat de lluitar durant ja 10 anys contra el caciquisme barroer local. " Don les gracies al personal d'aquesta casa que fa que el desgavell no sigui mes manifest".
I jo hi afegiria la gratitut i reconeixament cap a la part del personal que encara, i esper que sigui sempre, dignifica l'administració i el funcionament de lo públic complint escrupulosament les seves obligacions, treballant amb una eficiència que algun cap diu exercir no essent cert, ans si, es eficient i eficaç, però al servei d'ionteressos particulars, els de sempre, traicionant a qui el paga( els ciutadans tots) i posant el seu temps i els diners que cobra al servei de qui mai els hauria de posar, ben lluny de l'interàs públic.
Des de la meva modesta condició, procuraré sempre estar al costat d'aquests funcionaris i treballadors que miren per l'interés públic, i enfront dels que diuen defensar-lo i el traicionen.

ARFV

Re: Trescant pel món (CLXIV) Nevada del 4 de febrer.

ARFV | 12/02/2012, 19:54

Sí, és increïble que una persona amb suposada bona formació, redacti i registri un escrit com el que ha enviat al batlle. Si pretenia acusar i pressionar, crec que li ha sortit el tir pel darrere demostrant realment la seva ignorància i incompetència.
Salut.

Pepe

Re: Trescant pel món (CLXIV) Nevada del 4 de febrer.

Pepe | 12/02/2012, 18:57

Resulta increïble que un senyor arquitecte municipal ignori el deure dels funcionaris de mostrar documentació a un càrrec electe, i acusi a un funcionari de deslleialtat per complir amb el seu deure. Tan increïble que no el puc creure. Darrera del seu escrit i denúncies
es veu que l'arquitecte municipal s'ha convertit en una eina útil en mans d'altres.

Garci

Re: Trescant pel món (CLXIV) Nevada del 4 de febrer.

Garci | 12/02/2012, 12:36

Quina passada de fotos!

L'Ullal Monster from 2022

Apocalipsi al futur proper

L'Ullal Monster from 2022 | 12/02/2012, 11:54

Hola, venc del futur per dir-vos a tots els humans pollencins que L'Ullal va ser destruït l'any en que estic, i el que passarà pròximament:
-Any 2013, varen ser construïts tots els edificis sobre l'Ullal.
-Any 2015, els primers gèrmens de l'Ullal varen començar a mutar-se sense control. Dies més tard, es va crear una nova raça de monstres que varen començar a destruïr els edificis de tota Pollença.
-Any 2016, hi va haver una guerra entre humans i monstres al municipi de Pollença. A l'any següent, els monstres varem descobrir el viatge espai-temporal.
-Al cap de cinc anys, la guerra encara continua.
I aquí sóc per advertir-vos del que passarà a l'any 2022.

J.R.Bosch Sangroniz

Aquest, beneficia, o perjudica?

J.R.Bosch Sangroniz | 12/02/2012, 11:48

Un AJUNTAMENT, EL NOSTRE TAMBÉ, ES UN ORGANISME QUE EXISTEIX PER ESTAR AL SERVEI I DEL BENEFICI, LA CONVIVÈNCIA DE TOTS ELS CIUTADANS, EL GOVERN LOCAL ES DE LES POQUES ENTITATS QUE AL LLARG DE LA HISTORIA, DES DE SEMPRE I AMB TOTS ELS PROS I CONTRES, MAI HA ACABAT DE PERDRE LA PRESENCIA DE LA DEMOCRACIA EN EL SEU FUNCIONAMENT, ENCARA QUE SIGUI MÍNIM. FINS I TOT DINS LES MES OSCURES HORES FRANQUISTES...
PER AIXÒ SERIA ABSOLUTAMENT REBUJABLE QUE UN FUNCIONARI ACTUES DE DICTADORET, QUE SI PER UNA PART RESULTA PATÈTIC EN LA DEFENSA DEL QUE NO HAURIA DE DEFENSAR, ES MOLT PREOCUPANT I PERNICIOS EN LA NO DEFENSA DEL QUE SI HAURIA DE DEFENSAR, QUE PER AIXÓ COBRA(I BE!!) I A AIXÒ S'HA COMPROMÉS, PERÒ NO DE FER DE CARREC POLITIC IMPOSSAT, DE COMISSARI POLITIC. SI VOL FER DE POLITIC, QUE ES PRESENTI A LES ELECCIONS, COM TOT HOM, I ALLÀ PODRÀ DIR ELS DOIS QUE VULGUI, FINS I TOT ES PODRAN VESTIR MANGARRUFES COM A ACTES POLITICS NORMALS, (CADA VEGADA HI ESTEM MES ACOSTUMATS ELS CIUTADANS).AIXÍ ESTARÀ DINS EL PAPER QUE LA VIDA LA PORTAT A JUGAR, PODRÀ JUSTIFICAR , FINS I TOT SERVIR ELS ABUSOS DELS CACICS, O D'ELS NO CACICS, D'ELS TANCADORS DE CAMINS, D'ELS DESTRUCTORS D'ELEMENTS HISTÒRICS, PERÒ NO DES DE LA CÒMODA POSSICIO DE TÈCNIC, COMODITAT QUE FINS I TOT LI PERMET PUTEJAR ARBITRARIAMENT AL SECTOR DE FUNCIONARIS, MINORITARI PER DESGRACIA, QUE VOLEN QUE LA COSA PÚBLICA FUNCIONI I ESTIGUI REALMENT AL SERVEI DELS CIUTADANS, DEL BE PUBLIC, I NO DELS AMIGOTS. UN FUNCIONARI AIXÍ, SERIA ABSOLUTAMENT PRESCINDIBLE.

Joan Ramon

Quin fred.

Joan Ramon | 12/02/2012, 10:52

Molt bones les imatges, i fredes...

Joan Ramon

L'Ullal

Joan Ramon | 12/02/2012, 10:40

Realment, l'informe del arquitecte en el tema del Ullal és de vergonya al meu parer.

Pepe

Re: Trescant pel món (CLXIV) Nevada del 4 de febrer.

Pepe | 12/02/2012, 09:06

Respecte al impactant titular d'avui ja us informarem (de moment estam estudiant el cas amb el nostre misser.)
El que puc dir respecte al titular és que
sóc pacifista, al seu dia vaig ser objector de consciència i vaig fer la prestació social substitutòria. L'arquitecte la única cosa que ha de témer de mi és la meva activitat política que entre altres coses ha qüestionat i qüestiona algunes de les seves actuacions com la que ha realitzat en referència a la zona humida de l'Ullal.

Pepe

Re: Trescant pel món (CLXIV) Nevada del 4 de febrer.

Pepe | 12/02/2012, 08:57

Gràcies pel teu article i fotografies una vegada més, esper que el fred tingui els efectes beneficiosos dels que parles.

Alternativa per Pollença

Re: Trescant pel món (CLXIV) Nevada del 4 de febrer.

Alternativa per Pollença | 12/02/2012, 08:32

No és broma:
El arquitecto municipal pide escolta policial en las visitas del regidor García.
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/el-arquitecto-municipal-pide-escolta-policial-en-las-visitas-del-regidor-garcia.html

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 12/02/2012, 08:30

El intento frustrado de un ´hidropuerto´ en Pollença.
www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/02/12/frustrado-hidropuerto-pollenca/743841.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb