URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Preguntes i precs pressupost .

Alternativa | 10 Febrer, 2012 07:00

Continuam parlant del pressupost 2012 pdf  aprovat al darrer ple. A les reunions prèvies  vam fer un bon grapat de preguntes i precs sobre partides del pressupost, que van ser respostes per la regidor d’hisenda.

PREGUNTES.


- Lloguer vehicles de l’àrea de serveis?

És un camió, una excavadora i dos furgonetes. S’estan estudiants opcions més econòmiques (renting, lessing...).
 
- Com es troba el tema de la garantia dels camps de futbol de  gespa?

Es continua negociant però és prou complicat. Un desgavell del passat més; el primer any ja es van detectar problemes però no es va fer un informe dels mateixos. Igualment l’empresa instal•ladora no va venir a fer el manteniment anual que havia de fer.

Finalment es va decidir ajornar la inversió per canviar la gespa dels camps de futbol al 2013.
 
 - La possible compra de les aules d’assaig?

S’està negociant, l’empresa ha de passar una valoració. Les actuals s’haurien d’arreglar ja que es troben en mal estat. També s’ha demanat pressupost d’unes aules noves per tenir un referent
 
- Per què el lloguer de Ca n’Escarinxo ha passat de 20.000 a 25.180 euros?

En principi no el sabien, després van comprovar que 20.000 eren de lloguer del camp i 5.180 de l’accés al camp (obligatori per seguretat).

És clar que cal treure més profit del lloguer del camp ca n’escarrinxo i que el preu de l’accés és abusiu i cal cercar alternatives.
 
- SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino), quin  serveis ens donen a Pollença ?


Els 2.500 euros pressupostats són per campanyes d’adhesió, informació, fer reunions...
 
 - Conveni llançadora Bus-Tren. No s’havia eliminat ? (encara sortia als primers esborranys)


Efectivament s’ha eliminat.
 
- Conservació de camins. Quins camins estan afectats, com es trien ?


Segurament els  euros pressupostats es dedicaran a carrers.
 
-Assignacions membres de la Corporació. Per què igual que la passada legislatura?

Es va reduir encara que finalment es va incloure la quarta dedicació. exclusiva del regidor de personal.
 
-Reparacions rellotge església. És el del Moll ?

Sembla que sí.
 
-Subvencions a Entitats religioses i al Puig . Amb quins criteris?

Ni idea.
 
Expedició de documents administratius. Per què és duplica? Pujarem els preus ? Ocupacio via publica amb taules i cadires No haviem de fer una reducció ? Multes urbanístiques. El càrrec que hi ha és molt més gros.

Tots els ingressos que n’hi ha al pressupost es fonamenten a la liquidació feta al 2011. Respecte al tema de les multes urbanístiques hem demanat una reunió monotemàtica per tractar el tema.
 
- Adequació asolls Sinia?


 Es tracta de millorar el parc al costat de la sinia i les casetes del parc infantil.

- Reforma habitacions residència. Per adequar-les a normativa?

 Sí.

PRECS

-Consideram que s'hauria de disminuir la partida de "fires i turisme,"
 
La regidora de turisme va dir  que es manté el que es feia fins ara i que considera que és el mínim; fires de Londres, Berlín, Madrid, mitja marató, regata Barcelona…
 
- Estudiar el costos del Conveni de recaptació

El tenen en compte  i s’han compromés a estudiar el tema enguany.
 
- És possible llevar el lloguer del local de l’àrea de serveis socials?
 
Només quan s’acabi el centre de dia, previsiblement enguany.
               
- És possible regularitzar les places d’autònoms que hi ha a l’Ajuntament?
 
No al 2012 una normativa estatal prohibeix a l’Ajuntament crear noves places.
Això també pràcticament impossibilita que enguany les platges i les piscines siguin gestionades per l’empresa municipal com seria el nostre desig.

 

 

Comentaris

Miquel Sánchez

Re: Preguntes i precs pressupost .

Miquel Sánchez | 28/02/2012, 21:50

Hola Angelines, la pasada semana hubo una reunión entre comerciantes y ayuntamiento, una de la quejas de los comerciantes fue que los comercios que están cerrados en invierno, que tanto sus cristales, accesos, terrazas, etc están muy sucios y si el vecino tiene abierto su negocio la imagen es muy mala.

Yo también añadiría que hasta los domicilios particulares destinados a alquiler en verano tambien están muy sucios, en Navidad di parte a la concejal de medio ambiente de un patio particular de la calle Pescadors lleno de basura y escombros hasta arriba, propios o del vecino no hay que dejar la proliferación de suciedad en invierno, asi que con los argumentos que te expongo ya me imagino como debía estar la playa.

angelines

cala barques

angelines | 28/02/2012, 20:03

el domingo estuvimos con unos amigos en cala barques y fue vergonzoso, menuda porqueria que habia en la playa,impresionante y cual a sido mi asombro esta tarde en tv3 en el programa espai-verd una gran foto de xisca cifre enseñando toda la porqueria,asi vamos muy bien. turismo de calidad, verguenza mas bien.

Pepe

Re: Preguntes i precs pressupost .

Pepe | 10/02/2012, 23:04

Article de Ignacio Escolar fa uns dies a partir del tancament de megaupload.

Imaginen un pequeño país en una isla caribeña o en mitad de las montañas que decide legalizar los servidores de Internet piratas y hace del secreto digital su principal negocio. Imaginen que ese país rechaza los convenios sobre copyright y permite que florezcan los megauploads para beneficio propio a costa de Hollywood o de Apple. ¿Cuánto tardaría la comunidad internacional en imponer duras sanciones, incluso embargos comerciales? ¿Permitirían Estados Unidos y la Unión Europea que esa cueva de ladrones estuviese conectada al resto de Internet? ¿Tolerarían los países ricos que los megauploads montasen honradas sucursales para captar clientes en su propio suelo?

Cambien en la hipótesis “secreto digital” por “secreto bancario”, “servidores piratas” por “bancos offshore”, “Internet” por “sistema financiero”. Cambien “Hollywood y Apple” por “los ciudadanos”. Cambien al FBI que detuvo al excéntrico Kim Dotcom en Nueva Zelanda por la resignada actitud con la que los gobiernos toleran los paraísos fiscales como si fuese un mal imposible de combatir, como un terremoto o una tormenta, como un castigo divino.

Si los paraísos fiscales existen, no es porque dios así lo quiso: es porque los gobiernos de los países ricos lo permiten. Si los gobiernos lo permiten, es porque interesa a las élites empresariales y financieras, en contra del 99% de los ciudadanos. Suiza, por ejemplo, limita al norte, al sur, al este y al oeste con la Unión Europea: la misma Europa que está escandalizada porque los griegos más ricos hayan movido 200.000 millones de euros hasta este paraíso fiscal. El dinero evadido equivale al 60% del PIB de Grecia: un 40% de toda su deuda pública. Evitarlo está en las manos de la UE. Es más fácil exprimir al resto de los griegos.

Ichigo

Re: Preguntes i precs pressupost .

Ichigo | 10/02/2012, 11:49

Cal recordar que Avaaz ja ha superat els dos milions de signatures. I suma i segueix, mentre hi hagi debat al Parlament Europeu.
Segueix-ho a:
www.avaaz.org/es/eu_save_the_internet/?fp

Ichigo

Tots contra ACTA

Ichigo | 10/02/2012, 11:43

El Partido Pirata llama a manifestarse mañana contra el #ACTA y la Ley Sinde (Madrid, 12:00 h. Pza. del Rey)
www.nacionred.com/sociedad-civil-digital/el-partido-pirata-llama-a-manifestarse-manana-contra-el-acta-y-la-ley-sinde-madrid-1200-h-pza-del-rey
El Partit Pirata ha proposat aquesta manifa a Madrid per cotrariar la Llei Sinde i el mal-cridat ACTA (Acord dels Tractats Contra la Falsificació). La majoria de pobles i ciutats d'Europa estan disposats a acabar amb l'ACTA.
Si proposesiu manifestar contra l'ACTA, ho farieu a Pollença i/o a Palma?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb