URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Resposta al senyor arquitecte

Alternativa | 13 Febrer, 2012 07:00

 Respecte a la instància i dues denúncies presentades per l'arquitecte municipal, sr Rafel Balaguer  contra un dels nostres regidors, en Pepe García, i el nostre coordinador, en Garci, i que actualment es troben en mans del nostre misser.

1.- L'arquitecte municipal demana que "per salvaguardar la seva integritat física que el nostre regidor,en Pepe García, sigui acompanyat per un policia municipal". Qualsevol persona de l'Ajuntament o no que conegui al nostre regidor podrà testificar que el nostre regidor mai ha tingut cap actitud violenta ni verbal ni física ni cap l'arquitecte ni cap altra persona. I per mostra un detall; el nostre regidor és un pacifista convençut, al seu dia va ser objector de consciència i va fer la prestació social substitutòria.

2.- L'arquitecte municipal la única cosa que ha de témer del nostre partit,  és la seva activitat política que entre altres coses ha qüestionat i qüestiona algunes de les seves actuacions com l'estudi que va realitzar en referència a la zona humida de l'Ullal.

Que és aquest temor i no altre el que es troba darrera de les seves denúncies i escrit el demostra la seva acusació de deslleialtat a altre funcionari per  complir la seva feina i facilitar al nostre regidor la consulta de informació pública com marca la llei.

3.- Respecte a les denúncies presentades per l'arquitecte municipal sobre comentaris apareguts al nostre blog, el mateix demostra el seu desconeixement del funcionament del mateix (atribueix al nostre regidor un control únic i total del blog)  i la seva mala fe al parlar d'anys de comentaris que afecten "al seu honor I professionalitat" quan mai ens ha fet cap comentari en aquest sentit i ara  directament ha posat dues denúncies.

4.- Estam convençuts que darrera aquest escrit i denúncies no es troba sinó l' intent per part de l'arquitecte municipal i altres persones de coaccionar-nos i aturar la nostra activitat política, cosa que evidentment no aconseguiran. Escrits i denúncies com aquesta no fan sinó reforçar-nos i indicar que anam pel bon camí.


Comentaris

Joan C.

Re: Resposta al senyor arquitecte

Joan C. | 17/02/2012, 10:09

Es important explicar que qualsevol persona pot posar una denuncia. Que quan aquesta es admesa a tràmit pel Jutjat, la persona denunciada se converteix en imputada. Després els fets son investigats i finalment son jutjats. El resultat final es una Sentència on la persona "imputada" es condemnada o absolta. Això, tan simple, s´ha convertit en complexa davant el mal funcionament de la Justícia i el tractament que se li ha donat a molts mitjans de comunicació, que han estat estalonats per determinats polítics. I a més aquesta situació, suposa un drama per les persones afectades per aquests procediments judicials tan llargs, primer, personal per ells, les seves famílies i entorns, segon, per les depeses econòmiques que tot això suposa. No parlo d´altres repercussions. Per desgràcia, moltes vegades, s´ha utilitzat per motius interessats la anormalitat que he manifestat per atacar o ferir els drets de les persones.

Pepe

Re: Resposta al senyor arquitecte

Pepe | 16/02/2012, 21:22

Denunciarà l'arquitecte a la pàgina web del diari Ultima Hora pels comentaris que surten a la mateixa?

jrv

Indemnització.

jrv | 13/02/2012, 20:46

Doncs no estaria malament: un plet als 66 anys, una bona indemnització...millor que una dedicació exclussiva!

Pepe

Re: Resposta al senyor arquitecte

Pepe | 13/02/2012, 19:35

Gracias María.

Avui al Ultima Hora

El batle no es planteja fer cas a les peticions de l'arquitecte.

h
ttps://lh3.googleusercontent.com/-1rivsCgcXr4/TzllHSuwyJI/AAAAAAAAAHI/sVaOrwiRbC4/s512/Escrit%2520arquitecte.JPG

María

ARQUICATETO

María | 13/02/2012, 18:58

Animos Pepe e Ichigo, ésto únicamente son maniobras de despiste de un personaje patético al servicio de un pequeño cacique local.

Pepe

Re: Resposta al senyor arquitecte

Pepe | 13/02/2012, 18:28

Moltes gràcies Julen, he sentit el teu missatge quan pugui et telefon.

Joan Ramon

Correligionarios

Joan Ramon | 13/02/2012, 17:33

Totalment d'acord Pepe.
Salut

Julen Adrián

arquitectes municipals

Julen Adrián | 13/02/2012, 16:59

Aquesta història i aquest senyor em sonen.
Vaig ser 7 anys i busques regidor de l'ajuntament d'Artà, i vaig ser denunciat, juntament amb Maria Ramírez, la segona de la nostre llista, per l'aleshores arquitecte municipal d'Artà, que ens demanava la inhabilitació i 450.000€ d'indemnització per atacs contra el seu honor, calumnies i difamacions.
La denúncia va comenzar crec recordar en juliol de 2004, per lo penal, i no va ser acceptada en cap instància judicial, des del Jutjat de 1ª instància de Manacor fins arribar al Tribunal Suprem. Després del fracàs de la via penal, la va tornar a presentar per la via civil, en termes similars.
¿Sabeu qui va comparéixer com a testimoni de l'acusació de l'arquitecte municipal d'Artà contra el regidor Julen Adrián i Maria Ramírez?
Efectivament, el vostre ben amat arquitecte municipal de Pollença. Al final vam quedar absolts, però vam passar7 anys llargs de persecució. L'ajuntament d'Artà va rescindir el contracte amb l'arquitecte, però ho va fer tan malament que va tenir que pagar una doberada per acomiadament improcedent d'un arquitecte que inicialment havia estat contractat amb un contracte de prestació de serveis, i no hi havia passat cap prova de selecció.
Ànim, Pep i Garci i molta paciència, que la cosa pot anar per llarg.
Teniu la sentència del cas a la pàgina web d'iniciativa-verds d'Artà. El nostre advocat va ser en Jaime Bueno.

Naruto

altra valta amb al gormiti

Naruto | 13/02/2012, 16:11

Com sempre el Ichigo canganla. Ichigo fe un article

Pepe

Re: Resposta al senyor arquitecte

Pepe | 13/02/2012, 16:00

I el tema Joan Ramon és que a més a més sembla que només està fent d'eina d'altres persones.

Joan Ramon

Política

Joan Ramon | 13/02/2012, 15:08

El trist per a mi és que l'arquitecte municipal sembla vulgui fer de polític des del seu càrrec.

Ichigo

Re: Resposta al senyor arquitecte

Ichigo | 13/02/2012, 11:46

Es veu que tens raó, Pepe.

Pepe

Re: Resposta al senyor arquitecte

Pepe | 13/02/2012, 11:23

Ichigo pens que simplement han utilitzat un comentari teu com excusa per posar la denúncia però el que hi ha darrera de tot això no és sinó intentar limitar la nostra activitat política.Cosa que evidentment no aconseguiran.

P

Re: Resposta al senyor arquitecte

P | 13/02/2012, 11:21

Tofol estic d'acord, no som nosaltres els que hem denunciat ni els que hem filtrat el tema a la premsa. De totes formes aquest més que un cas de crispació política és un cas de crispació entre un funcionari i qualque particular amb nosaltres i altre funcionari.

Pepe

Re: Resposta al senyor arquitecte

Pepe | 13/02/2012, 11:20

Sorpres què vols saber? Amb dues denúncies per mig i a un tema que tenim en mans del nostre misser no podem informar de tot de moment al 100%. Si que podem dir que a la instància que ha registrat l'arquitecte, no n'hi ha cap ironia (com diu el batle avui al Última Hora)

tofol

Re: Resposta al senyor arquitecte

tofol | 13/02/2012, 10:39

no creis que la crispació en politica es negativa? Al manco a jo no m'agrada

Sorpres

Re: Resposta al senyor arquitecte

Sorpres | 13/02/2012, 10:34

Tot això que dieu és molt delicat. No podríeu ampliar més la informació del que ha passat per tal de fer-nos una idea més general?
Pepe no hi ha motius per desconfiar del teu terenar, de tots es conegut la teva integritat com a persona, per això sorprèn tot plegat.

Ichigo

Mea Culpa

Ichigo | 13/02/2012, 09:18

Només diré que la culpa és meva, únicament MEVA, per insultar a aquest arquitecte. Pepe García és pacifista com el seu company. Si varen fer alguna cosa dolenta va ser abans d'entrar en política.
Jo només vull defensar les zones mediambientals perquè Pollença ho necessita més que mai. I aturar la corrupció també, encara que això paregui Tiananmen o Vietnam en la seva guerra. Millor em culpin a mi per defensar els meus ideals. Però deixin en pau a Pepe i a Garci, que no tenen res a veure.

llanero solitario

Arquitectucho

llanero solitario | 13/02/2012, 09:13

Després de veure el poc fonament de la denúncia i haver vist ahir el reportatge/entrevista al programa Salvados de La Sexta i en Jordi Évole a en Matas, domés puc dir una cosa: Àfrica comença als Pirineus! És trist però és així. I, si no sabem d'on partim, no sabrem mai cap a on anam. Salut!

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 13/02/2012, 07:47

Alternativa acusa al arquitecto municipal de intentar ´parar´ su actividad política.
www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/02/13/alternativa-acusa-arquitecto-municipal-parar-actividad-politica/744016.html

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 13/02/2012, 07:47

El alcalde pide una rebaja en el precio del agua de la desaladora
El Ayuntamiento prevé que el consumo de líquido sea mayor durante la próxima temporada alta turística.
www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/02/13/alcalde-pide-rebaja-precio-agua-desaladora/744015.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb