URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De la fàbrica a l'exposició del convent. Juntes de govern.

Alternativa | 17 Febrer, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Publicam la Junta de govern del  15 de novembre. respectant la llei de protecció de dades.

El 5 de gener el nostre regidor no va poder assistir a la Junta de govern i fem el resum a partir de l'acta que s'ens va enviar. A la mateixa es va informar dels informes tècnics emesos per l'arquitecte i aparelladora municipal sobre les mesures preventives a executar a l'antiga fàbrica de Ca'n Morató per obrir a la circulació el camí de ca'n Joanot.

Els operaris del'Ajuntament ja han començat a fer aquestes obres. Els cost  es passarà als propietaris. El que ens sembla increïble i totalment irregular és que aquestes actuacions no vagin acompanyades del  corresponent expedient sancionador  als propietaris de la fàbrica Can Morató pel que és una infracció molt greu a la Llei de Patrimoni; el seu deure de conservar un bé catalogat . El que significa que l'Ajuntament ha fet la feina als propietaris de la fàbrica d'estudi i solució dels desperfectes de la seva propietat sense cap sanció ni cost adicional. Una clara irregularitat i un tracte de favor. A pesar les nostres reiterades peticions, tan al ple com a la Junta de Govern, demanant al batle   l'obertura d'aquest expedient sancionador, no hem obtingut més que evasives per part  del batle. Tot plegat és un clar cas de parts i quarts.

Es va aprovar l'adjudicació del contracte de serveis per a l'elaboració dels continguts i maquetació de la cartelleria de camp corresponent al projecte Rutes de Biodiversitat per part de l'entitat GRAM ILLES BALEARS 21 S.L. per un import de 8.300 euros (IVA inclòs) mitjançant contracte menor.

Es va resolt l'expedient de responsabilitat patrimonial  i es va indemnitzar a l'anterior regidor de festes pels danys soferts als dits de la mà, al Pi de Sant Antoni de 2010(21.285,41 euros).

Es va aprovar  l'adjudicació del contracte de serveis per a la producció i inserció en medis per a la publicitat del municipi de Pollença en l'edició especial de la revista "Mallorca Guía Turística" revista que es distribueix a les tres fires internacionals de turisme 2012 (Fitur, Itb i WTM) i altres. 4.720 euros mitjançant contracte menor.

 Es va aprovar l'adjudicació del contracte de serveis per a la publicitat en medis (revista Hosteltur 2012)  que es distribueix a les tres fires internacionals de turisme 2012 (Fitur, Itb i WTM) per un import total de 4.720 euros. A la darrera Junta de Govern del 7 de febrer

Es va donar compte de resolucions d'Alcaldia de concessió de 15 llicències.

Es va donar compte de la incoació de dos expedients disciplinaris i sancionadors per infracció urbanística.

Es van desestimar diferents  al·legacions en referència a infraccions i denegacións d'autoritzacions relaciones amb l'ocupació de la via pública. (Estam a l'espera de que es presenti la nova ordenança).

Vam aprovar fer una comissió  de selecció per triar  l'exposició que es fa a l'estiu a l'església del claustre, la formaran a proposta de la directora del museu:   la directora artística de la Fundació Palma Espais d'Art, l'Associació d'Artistes Visuals de les Illes Balears (AAVIB), l'Associació d'artistes de Pollença (AÇA), el director del Festival de Música, i la pròpia tècnica del museu de Pollença. 

L'Ajuntament només  assumiria  la pancarta de l'entrada, les invitacions i la guardia i custodia de l'exposició.

 

 

Comentaris

Pepe

Re: De la fàbrica a l'exposició del convent. Juntes de govern.

Pepe | 19/02/2012, 10:09

Bon dia "Maria C" respecte al tema de l'assessoria del batle, això va ser a la legislatura 2003-2007, no teniam representació però li vam dedicar un Urxella mentre altres es feien fotografies amb l'honorable Jaume Matas.

Respecte a la persona que anava a la llista de Lliga que jo sàpiga és un tema privat, si tu saps alguna cosa diferent...

Cada un resta retractat amb les decisions que pren i el que fa. Fins la nostra entrada a l'Ajuntament al 2007 es van consentir moltes al·legalitats, irregularitat i il·legalitats... Tothom callava i mirava cap a altre costat. Qui va treure aquest temes a la llum pública i els va denunciar?

jrv

Maria se.

jrv | 19/02/2012, 09:37

L'ase va dir al porc "orellut"...

jrv

Murphy

jrv | 19/02/2012, 09:36

El pitjor, no seria la catàstrofe ètica, econòmica, de idees , i consequentment electoral que ha patit UM, el pitjor es que dels pocs de UM, rebatiats que queden, la meitat no hagués aprés res i fos un llastre per els que des de CxI volguessin tirar endavant una opció ben legítima i amb esperançes de futur...sense aquest llastre paralitzant, evidentment. Seria una opció on persones d'alta valua, com Miquel Angel Grimalt per exemple, no tinguessin cap opció a un partit on encara no s'ha fet la neteja necessaria, on encara és sent el perfum de Nadals, D. Mulets i altres herbes.

Corruppcio per les Illes.

Retratos UM.

Corruppcio per les Illes. | 19/02/2012, 09:24

Maria, supós que el que ha quedat clar és que els de CxI seguiu igual que quan ereu a UM, no heu canviat ni una dedima desgraciadmanet.

Maria c

Imputats i sentenciats

Maria c | 19/02/2012, 00:00

Que pepe i de la condemnada de la lliga que treballava en na malena, q per cert era de la confianca de na dolça mulet no en dius res?
Set veu el plumero.
I de l'assessoria de tomeu actuual batle a Jaume Mates, tampoc en dius res
Esta be poc a poc et retrates

Pepe

Re: De la fàbrica a l'exposició del convent. Juntes de govern.

Pepe | 18/02/2012, 09:51

Respecte al cas voltor la instrucció sembla el fil Ariadna. No sé que passarà finalment als diferent judicis d'aquest cas, el que és clar és que aquest cas ha demostrat el clientelar funcionament d' UM,

Pepe

Re: De la fàbrica a l'exposició del convent. Juntes de govern.

Pepe | 18/02/2012, 09:42

Santiago pienso que estos esfuerzos económicos se tenían que invertir en nuevas tecnologías. Espero que con el consorcio de Turismo se abandone estas dinámicas rutinarias y que Ayuntamiento e iniciativa privada apuesten por formas de promoción e información más acordes con el siglo XXI.

Pepe

Re: De la fàbrica a l'exposició del convent. Juntes de govern.

Pepe | 18/02/2012, 09:38

Primer he de dir que no era a la Junta del 5 de gener i per tant només tinc el que diu l'acta.
Als casos de responsabilitat patrimonial els instructors dels expedients sempre s'han de fonamentar en que la petició vagi acompanyada dels corresponents informes. I el que passa més d'una vegada és que falta acreditar el nexe causal per exemple entre unes ferides i el mal estat d'unes rajoles.
Al cas de Michel els policies van ser testimonis directes del que va passar i un informe seu narra els fets. O sigui relació de causalitat.
A més no es va tractar d'un tema de conducta imprudent sinó que va voler agafar les cordes per intentar que la soca del pi pogués fer mal bé a altres persones.
Respecte a la quantitat de la indemnització es fonamenta en un informe metge, informe pericial de valoració dels temps d'incapacitat i seqüeles. L'únic punt que em crida l'atenció de tot el que diu l'acta és que per fixar la indemnització s'ha pres com referència danys i perjudicis causats en accidents de circul·lació.

Toni, Indignat amb UM

Voltor

Toni, Indignat amb UM | 17/02/2012, 22:13

Aqui hi haura brou i taça i mitja !! 3.5 Millons d'€ pel mig, na Munar, un pollencí....

En una de las tres declaraciones que ha prestado ante la Fiscalía, el encausado relató cómo el entonces gerente del Inestur, Antoni Oliver, le ordenó que se reservasen partidas presupuestarias a favor de Farrús, y cómo el expresidente de UM, Miquel Àngel Flaquer, le instó a asesorar en lo referente a la parte técnica de los proyectos que presentase el empresario a fin de que éste acabase ganándolos, puesto que "se trataba de un tema directo de Maria Antònia Munar".

h*ttp://www.elmundo.es/elmundo/2012/02/17/baleares/1329494205.html

Santiago

SEGUIMOS TIRANDO DINERO A LA PAPELERA

Santiago | 17/02/2012, 21:08

4.720 € a una revista, 4.720 € a otra revista, total 9.440 € tirados a la papelera con la escusa que estas revistas se reparten en las ferias de turismo.
¿Con que criterio se decide poner publicidad en estas revistas? ¿Qué repercusión tiene esta publicidad? ¿Cuantos impactos provoca?
Quien ha decidido esto no tiene ni puta idea de publicidad, no tiene criterio y no se entera de que esto no tiene repercusión alguna. 9.440 € tirados en la basura...

responsabilitat

Re: De la fàbrica a l'exposició del convent. Juntes de govern.

responsabilitat | 17/02/2012, 20:39

El primer, me sap realment molt de greu el mal que va sofrir en Michel, i que ben segur que ningu se voldria canviar per ell. Per tant aquest comentari no va contra ell de cap manera.
Dit això, no puc entendre com podeu ser tan puntillosos en segons quines despeses i per altra banda passar de puntetes davant una indemnitzacio de 21000 euros. Voldria sabre
1. Aquesta indemnitzacio l'ha fixat un jutge despres d'un contenciós? Perque nomes qui ha demanat una indemnitzacio de responsabilitat patrimonial a l'ajuntament coneix les pegues que presenten una i altra vegada els serveis juridics municipals, que s'aferren a lo que sigui en tal d'acabar esgotant la via administrativa per enviar als ciutada al jutjat i que acabi desistint
2. Amb una primera cerca he trobat aquest BOE, antic, pero que pot servir crec
(h)ttp://www.boe.es/boe/dias/2005/04/22/pdfs/A13781-13786.pdf
Indemnitzacions per talls de dits, 2 o 3000 euros, pero 21000???? Qui fixa auqesta quantitat? Es invalidant aquesta lesio?
Repetesc, no es un comentari contra l'anterior regidor, es una putada el que li va passar i ningu se canviaria per ell. Però amb la facilitat en que l'Ajuntament sol esquivar les seves responsabilitats patrimonials, sorpren aquesta quantitat i s'hauria d'explicar.

Pepe

Re: De la fàbrica a l'exposició del convent. Juntes de govern.

Pepe | 17/02/2012, 15:13

Una recomanació si avui no veniu a la xerrada de SOM ENERGIA, A LES 20:00 a l'auditori d'Alcúdia; "la història robada" sobre Antoni Amer batle republicà de Manacor assassinat.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb