URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Que no ens prenguin per imbècils

Alternativa | 18 Febrer, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

  Com ja és habitual cada diumenge, vaig poder gaudir del programa Salvados de Jordi Évole, en aquest cas dedicat a la Casa Reial.  El meu sentit comú fa impensable que a hores d’ara es pugui justificar a un país que es diu demòcrata la idea d’una Monarquia. Sí que puc entendre que tal vegada en el seu moment l’arribada al tro del Rei Juan Carlos va ser la solució menys dolenta per fer la transició d’una dictadura a un sistema democràtic i evitar un bany de sang, però al mateix temps considero que la transició no es pot donar per finalitzada fins la constitució de la III República. El que encara és per a mi menys comprensible és  la poca voluntat de satisfer el que és un dret inqüestionable de tots els ciutadans com és saber com es gasten els diners públics.


    És indignant comprovar com després de tot el que s’ha sabut del cas Urdangarin una declaració com la que va fer el Rei al missatge de Nadal “tots som iguals davant la llei” (la constitució deixa bastant clar que precisament ell no és igual que els altres) pugi ser considerada com una resposta suficient , però el que ja és prendre als ciutadans per imbècils és voler presentar un simple foli com el pressupost de la Casa Reial (molt semblant als informes que feia Nóos).


    Vaig quedar al•lucinat en sentir que la majoria de les preguntes que s’han fet al parlament respecte a la Monarquia simplement no s’han considerat pertinents, i encara més al•lucinat en escoltar les explicacions d’uns dels pares de la constitució, Gregorio Peces Barba, donant per suficient la transparència que hi ha respecte a la Casa Reial i el poc respecte amb el que es referia als partits republicans com Esquerra i IU.


    La realitat és que la Casa Reial no té cap intenció de millorar la seva transparència, senzillament perquè a ningú li agrada mostrar les seves vergonyes. Ells aspiren a que Urdangarin sigui el cap de Turc i tallafoc i que la imatge del Rei surti fins i tot reforçada mostrant-lo com a un líder que posa ordre a casa seva. Saben perfectament que donar transparència a la Casa Reial suposaria la fi de la Monarquia, ja que la mostraria tal com és, una institució totalment anacrònica i impròpia dels temps que corren.

Més val agafar-se el tema amb humor.

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Que no ens prenguin per imbècils

Alternativa per Pollença | 18/02/2012, 23:29

L'altre dia "borràs" ens demanava quants de € li costa a l ajuntament de pollença el campus den Rudy Fernandez?

El regidor d'esport ens va informar que el cost previst és de 3.732,91 euros (Despeses de Personal per muntatge i desmuntatge de lliteres al col·legi Joan Mas i lloguer de pistes).

Alternativa per Pollença

Re: Que no ens prenguin per imbècils

Alternativa per Pollença | 18/02/2012, 22:48

Los nacionalistas no acudirán al 75 aniversario de la base aérea como protesta por el uso militar
PSM y Esquerra reivindican que el espacio sea devuelto a la ciudadanía y eluden la invitación al considerar que el acto exaltará los valores militares

www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/02/18/nacionalistas-acudiran-75-aniversario-base-aerea-protesta-militar/745471.html

María

POLITICA BAUZA

María | 18/02/2012, 17:46

Viendo estas noticias ni hace falta que nos conren más por reiclar, ni reciclamos, ni somos respetuosos con el medioambiente,podemos llenar las playas de basura y las calles, hacer pintadas en el mobiliario público e innumerables aberraciones a modo particular, y así contribuiremos a la política de Bauzá. Anímense, ésto es Shangai!!. Podemos aplicar más austeridad y despedir a todos los técnicos medioambientales, ya qie son una estafa, visto el resultado.

Alternativa per Pollença

Ultima Hora

Alternativa per Pollença | 18/02/2012, 11:11

Encara que el ple és dijous, després de dos mesos encara no tenim l'informe del tècnic de medi ambient que avali la idea del batle de reduir la zona humida de l'Ullal. Darrera d'aquesta reducció només hi ha interessos urbanístics particulars.

Avui al Ultima Hora:

El alcalde redefine la protección del Ullal, esta vez avalado por un informe del Govern
Cifre (PP) busca apoyos para volver a delimitar la zona húmeda ahora protegida

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/el-alcalde-redefine-la-proteccion-del-ullal-esta-vez-avalado-por-un-informe-del-govern.html

Alternativa per Pollença

Balears

Alternativa per Pollença | 18/02/2012, 09:58

El decret llei de Bauzá permet tornar a fer golfs amb hotel
Entra en vigor avui i deroga la llei del Pacte, que just els permetia sense oferta complementària. Autoritza els ajuntaments a legalitzar urbanitzacions il·legals sense clavegueram. Rebaixa l’avaluació d’impacte ambiental
h
ttp://dbalears.cat/

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb