URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Recuperar espais públics.precs de gener.

Alternativa | 23 Febrer, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

  Aquests són els precs que vam presentar al darrer ple. 

- Propietaris de cans del Port de Pollença ens han demanat que l’Ajuntament indiqui un espai on els propietaris de cans, els puguin deixar lliures per correr, jugar… Evidentment hauria d’haver un pipi can a aquest espai.

El batle va dir que els propietaris també havien de complir amb les ordenances.

-Demanem la retirada del Sant Crist de la sala de sessions de la Casa Consitorial i separar les actuacions pròpies de la gestió municipal de qualsevol manifestació de caire religiós.

- Recuperar els espais de propietat municipal ocupats per terceres persones, obligant-les a desallotjar i sancionant si escau per les obres fetes en terrenys municipals.

1-    El carrer Estornell en el seu tram entre els carrers Pinsà i Oronella sembla quasi inexistent i fins i tot hi ha un transformador de Gesa al mig del mateix.

2-    El carrer Colom en el seu tram entre el carrers Pinsà i Oronella només hi ha un petit pas, mitjançant uns escalons de gairebé un metre d’amplada donat a que una part està coberta per abundant vegetació i l’altre tancat mitjançant paret per invasió de habitatges  particulars.

3-    El carrer Passerell en el seu tram que hauria de ser des de el carrer Voltor al carrer Pinsà i del Pinsà al carrer Oronella, es troba vagament senyalitzat en el primer tram i impracticable donada la gran quantitat de vegetació i la manca de manteniment i en el segon ha desaparegudes les fites ja fa mes de quinze anys (el darrer cop que es comprovà) i segons la alineació des de el primer tram sembla que esta ocupat per un ala de un bloc d’edificis.

El batle va reconeixer la existència d'aquestes ocupacions... Ara cal actuar.

- Netejar, senyalitzar i tancar correctament tots els carrers i solars pertanyents a l’Ajuntament de Pollença mitjançant els serveis de la brigada d’obres. Atès a que alguns dels solars de les diferents urbanitzacions destinades a zona verda o serveis no es sap on son o es troben en estat deplorable i plens de restes de fems i chatarra en la seva majoria. Per exemple el solar pertanyent a l’Ajuntament de la Urbanització de can Singala es troba ocupat aproximadament en una tercera part pel veïnat pel seu us particular.

El revisarà l'aparelladora municipal.

Escales públiques perdudes entre els carrers Pinsa i Orenella.

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Recuperar espais públics.precs de gener.

Alternativa per Pollença | 23/02/2012, 19:16

Ja ha arribat en Tomeu, l'oposició tenim majoria.

Alternativa per Pollença

Re: Recuperar espais públics.precs de gener.

Alternativa per Pollença | 23/02/2012, 19:13

Comença el ple que podeu escoltar a ràdio Pollença i seguir al nostre perfil de facebook. S'aprova l'acta del ple d'octubre per unanimitat. Falta el regidor del PSM, en Tomeu Cifre.

Joan C C

Re: Recuperar espais públics.precs de gener.

Joan C C | 23/02/2012, 19:04

Home si per pipi can s'enten 10 m quadrats i a mes a mes a la sortida del poble perque hi vagin tots els cusos del municipi fermats pues no clar que es un fracàs. Però si hi hagues qualque solar que es pogues acondicionar per que la gent pogués anar a jugar amb el ca sense por de que li caigui una multa tal vegada tendria mes èxit. Això clar, no solucionaria el problema de les cacas.

J. S.

Re: Recuperar espais públics.precs de gener.

J. S. | 23/02/2012, 17:08

No te equivoques Joan C. Yo lo que veo es que unos quieren preservar el Ullal al máximo y otros quieren que se pueda urbanizar en parte (estos últimos nos quieren hacer creer que lo que quieren es hacer alegaciones para que mejore el tema). Lo que yo quise decir es otra cosa (y no iba necesariamente con el tema Ullal): no se es o deja de ser por votar con uno u otro partido, sino por el voto en si. Es decir, cada uno es lo que hace o vota no con quien lo hace. De ahí el "dejaros de partidismos".

Pepe

Re: Recuperar espais públics.precs de gener.

Pepe | 23/02/2012, 14:48

Joan pens que aquest va ser una resposta desafortunada per part del batle. Sembla que com hi ha alguns propietaris que no recolleixen els excrements dels seus cans la resta ja no tenen cap dret.
L'altre dia a la Junta de Govern li vaig insistir al tema i em va parlar del fracàs dels pipicans a l'anterior legislatura.

Joan C C

Re: Recuperar espais públics.precs de gener.

Joan C C | 23/02/2012, 14:17

I així serà, seguirem presentant juntament amb Convergència les aquelles mocions en les que hi hagi coincidència. Això no lleva que ens preocupi i molt la posició que té en el tema de l'Ullal. Ho poden disfressar com vulguin però darrera tot això hi ha l'interés Urbanístic d'una promotora, i aquest interés no és nou, ja fa molts d'anys que s'en xerra. No es tracta sols de voler millorar un pla amb alegacions com ens volen fer creure.

Joan C.

Re: Recuperar espais públics.precs de gener.

Joan C. | 23/02/2012, 14:01

Enhorabona J. Sanchez!!!, ja era hora que algu tengues una mica de sentit comú. A n'aquestes alçades ja sabem, molt be, les postures de tots els partits respecta al tema de l'Ullal. No hi ha hagut cap canvi d'ença al darrer ple un Sr va tractar la moció anterior. Que fa pensat que ho pot haver cavis?. Un opinen que la proposta feta al Pla Hidrològic es immillorable i els altres defensen el dret de que puguin proposar millores. Al final, això no es decideix a Pollença, ni tal sols a Palma sino a Madrid on governa el PP.

J. Sánchez

Re: Recuperar espais públics.precs de gener.

J. Sánchez | 23/02/2012, 13:26

Sabeu una cosa? Alternativa i CIU han votat més coses iguals i han presentat més mocions conjuntes que cap dels dos amb PP o Lliga. I amb això no vull dir que siguin iguals. Deixau-vos de tantes tonteries i manies partidistes. Feis política i votau cada pic el que cregueu millor segons el que pensau. Amb 8 partits, per força hi ha d'haver diferències i convergències.

Maria C.

I que no és guapo

Maria C. | 23/02/2012, 12:49

Si Alternativa i el PP donen suport a la modificació del reglament del servei municipal de proveïment d'aigua, demostraran ser el mateix en temes econòmics i socials, quina vergonya!!!

Morritos jagger

Lliga+Cxi

Morritos jagger | 23/02/2012, 12:37

Si la Lliga i CxI donen suport a les al·legacions del PP a L'ullal, demostraran que són el amteix en temes urbanístics, quina vergonya!!!

Juan Ramon

Re: Recuperar espais públics.precs de gener.

Juan Ramon | 23/02/2012, 10:44

sarita, a que es divertidissimo, a mi me recordo a las primeras veces que se nombrava a Malenita como política ejemplar en este mismo bloc, ver para creer, cn la cera que se ha dado aqui a la Politica de UM y se rendian a la viva imagen de UM.
Pero mira poco a poco nos vamos haciendo a la idea que Pepe y Malena estan en pleno "romance" politico estan tan monos juntitos en la foto del PiP. Me recordo a la que circulo por facebook en el paseillo de la feria!
Bueno las cosas canvian que le vamos ha hacer.
las malas lenguas incluso dicen que Pepe se atrevio a pedir un turno de palabra en el pasado pleno para recriminar a un compañero de la oposicion que se se habia metido con Malenit. Esto es para partirse!

Joan C C

Re: Recuperar espais públics.precs de gener.

Joan C C | 23/02/2012, 10:10

No entenc que vol dir el batle amb la resposta de els propietaris han de cumplir l'ordenança, que diu aquesta ordenança?

sarita

Re: Recuperar espais públics.precs de gener.

sarita | 23/02/2012, 09:53

me acabo de hacer pis de la risa que me ha dado al ver un vídeo de Mónica Oltrà en el blog de convergencia de Pollença, Mónica Oltrà y convergencia de Pollença son tan diferentes como la noche y el día, vamos como poner una foto de Mourinho en la web del Barça

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb