URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Del pacte a la canera. preguntes gener

Alternativa | 25 Febrer, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

  Aquestes són les preguntes que van fer al ple de gener i encara no haviem publicat.(Quan no s'indica altra cosa contesta el batle)

- Quan pensen publicar el seu pacte de govern.

Continuen dient que d'un moment a altre, a així portam ja més de mig any per un tema que havia de ser dit i fet.

- Voldríem saber si l’àrea esport te registre propi.

Respon el regidor d'esports; si que n’hi ha un registre adjunt.

- Ens han informat que pensen apuntalar la fàbrica id’ofici com marca la llei? . Però quan pensa el batle sancionar als propietaris de la fàbrica  pel seu incompliment reiterat de l’article 101 de la llei de Patrimoni de 1998 que considera infracció molt greu l’incompliment per part dels propietaris del deure de conservar, mantenir i salvaguardar els valors catalogats com la fàbrica de Can Morató.

S'han fet dos informes tècnics de la situació de la fàbrica i el camí. Referent al camí, se les ha donat fins dia 30, el farà la brigada municipal, els propietaris pagarien les costes de reforçar un pilar. El camí s’obrirà però es deixarà un metre de seguretat.  Han enviat informes al Consell per que es manifestin respecte a l’estat actual de la fàbrica.

Al ple d'aquest dijous vam insistir:

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

- Quan pensa el batle obrir expedient sancionador  als propietaris de la fàbrica de Can Morató pel seu incompliment reiterat de la llei de Patrimoni. Li recordam que la inactivitat sancionadora per part de l’Ajuntament pot ser considerada prevaricació passiva.

Ja s’ha obert el camí. Va reiterar que havien enviat uns informes tècnics al Consell que encara no s’ha pronunciat. És un tema molt complexo. No obriran cap expedient sancionador fins que no tinguin clar que faran amb la fàbrica.

 

- Per què el batle va decidir restringir el pas el dia de tallar el pi, quan segon diu el mateix la propietat no havia dit res. Per que el batle i el regidor de festes van  relacionar aquesta limitació amb la sentència sobre el camí? Per que el batle va parlar d'evitar festes alternatives per després muntar una festa particular?

La propietat no va dir res, fa temps que es va posar una restricció de 100 però el batle va decidir que la festa no s’havia de fer i es va limitar a 20 persones i que aquestes havien de sortir de la comissió de festes, jaquè el dia del pi no gaudeixen de la festa de la mateixa manera. Es va dir a la reunió de la comissió de festes i ningú va posar cap problema.

- Quan pensen col·locar la font de la Plaça Major al seu lloc?

És un tema més complicat del que sembla i  l’agrairia discutir el tema a una reunió... Ha passat un mes i res.

- Quan es farà la junta de portaveus per tractar el tema de disciplina urbanística?

S’està a l'espera d'un nou sistema nou de gestió.

- Quan ens reunirem per parlar de la llicència de reforma de l'Hotel Formentor 

- Podem parlar en qualsevol moment, pel batle  és desesperant. No donen una solució definitiva al planejament per tirar endavant aquesta llicència.

- Per qué els pollencins  que van a la canera de trànsit no si els hi deixa accedir a les instal·lacions per poder triar un animal i se’ls convida a visitar la plana web, quan així és impossible poder triar un animal com cal?

 Al ple la regidora va dir que estava intentant parlar amb el gerent de la canera, no tenia constància. Després del ple extraordinari la regidor a va dir que la canera de trànsit no un centre obert al públic i que s'estan habilitant caneres per aquest fi, no ens ha agradat la resposta i per agreujar més el tema tenim denúncies de que els cans no surten en les millors condicions, estarem damunt del tema.

 Foto de la canera de trànsit.

ref 395 Pollença Raça: mestís Característiques: mascle ♂, pequeño, adult Estat: vagabund

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

alcudiapollensa

Alternativa per Pollença | 25/02/2012, 22:04

Pollensa agrees Catalan policy
h
ttp://alcudiapollensa.blogspot.com/2012/02/mallorca-today-pollensa-agrees-catalan.html

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 25/02/2012, 22:02

PP y Lliga apuestan finalmente por la protección del humedal de l´Ullal
El equipo de gobierno decide no presentar alegaciones al Plan Hidrológico que define esta parte del Port como zona de interés ecológico

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 25/02/2012, 22:00

El pleno, en contra de los recortes sanitarios.
www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/02/25/pleno-recortes-sanitarios/747288.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb