URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

J.R i Ramon Llul.

Alternativa | 10 Març, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

 Avui publicam un article i un dibuix original del nostre company Miquel Trias (un luxe). Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

 

Ben cert que els cavernaris ens volen fer creure que la Mare de Déu nom Joana! És el que no hi ha que el cap de la caverna talaiòtica empri en Ramon Llull com a argument en la seva tasca en favor d'allò que en diu BILINGÜISME.

Bilingüisme segons el PP:  és la situació en què els forans (castellans i estrangers) no importa ni que entenguin el català, de manera que noltros hem de girar la llengua sempre seguit fins que aconsegueixin que descomparegui.


Idò això, al fenomen aquest li podríem aplicar les paraules de l'esmentat Ramon: En tenebres és significada pena e ignorància, si no fos que en el seu cas no podem parlar d'ignorància, ans de mala intenció.

 

 

 

Comentaris

OCB

Convocatòria

OCB | 14/03/2012, 12:44

Us convidam a participar de la campanya SÍ A LLENGUA, que la delegació de Pollença de l'Obra Cultural Balear organitza per al proper diumenge 18 de Març, a les 12.00 h., amb una lectura de poemes, a la plaça Vella de la nostra vila. Esperam la vostra assistència i el vostre suport.

Alternativa per Pollença

Plataforma Pro Camins Públics i Oberts.

Alternativa per Pollença | 10/03/2012, 12:22

Comunicat respecte al acord del Consell Insular de Mallorca referent a la Carretera Vella de Lluc.
Vist que al plenari del consell del passat dijous 8 de Març, en que es proposava l’acord de delimitació formal de la possessió de la carretera vella de Pollença a Lluc, aquest acord va ser aprovat amb el vot favorable de tots els grups, volem fer les següents valoracions:
Primer, tot i l’exasperant lentitud en que s’està duent aquest procés, volem felicitar al Consell Insular de Mallorca per aquest acord unànime per tal de recuperar la lliure circulació dins un camí de domini públic construït per la diputació provincial entre l’any 1914 i 1920, i com ja és sabut, inclosa a l’inventari de béns del consell. Acord que garanteix la recuperació d’un bé púbic per a tota la ciutadania.
Segon, expressar la nostre sorpresa per les declaracions del Conseller de presidència del Consell, el sr. Jaume Juan, en quan a considerar que s’han de mantenir les barreres col·locades per particulars, segons el conseller “amb molta de raó” , declaracions molt desafortunades i perilloses en quan encoratgen a una pràctica que queda fora del ordenament jurídic, per quan dins un bé públic, l’establiment de tanques de particulars que obstaculitzin el camí només poden considerar-se una il·legalitat, que ha de ser restablerta per les institucions que han de garantir l’interès general per damunt del particular.
Per acabar, vist que l’acord declara formalment la possessió del Consell de Mallorca respecte al camí conegut com carretera vella de Lluc a Pollença, i que aquest acord habilita al consell a intervenir en quinze dies posteriorment de la notificació a les persones que usurpen o pertorben el domini públic de la via, dir que des d’una oposició constructiva, vetllarem perquè aquesta recuperació es faci efectiva.
Plataforma Pro Camins Públics i Oberts.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb