URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Aixecar el cap.

Alternativa | 14 Març, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

 A través del nostre correu el nostra amic Hans ens ha fet arribar les fotografies denúncia que acompanyen aquest article i que ja hem fet arribar al regidor responsable que immeditament va donar  l'avís per retirar el plàstic i un toc d'atenció a l'empresa de neteja viària.

 Hem de recordar que el servei de neteja viària té un cost per l'Ajuntament de pràcticament 800.000 euros anuals, una barbaritat... però es veu que no és suficient per aixecar el cap  i llevar els plàstics dels arbres. Igual cal contractar una altra empresa per fer neteja d'arbratge

 

 

 

 

Al ple de novembre ja vam demanar crear una web on els ciutadans poguessin denunciar aquelles petites coses o petits desperfectes. Aqueta eina  podria facilitar una informació molt interessant per l'organització de les feines del personal de l'ajuntament o de les empreses que treballen per ell; al mateix temps el fet de tenir a la pròpia web penjats els documents gràfics amb les denúncies corresponents seria una garantia de que les feines es fan en un ordre lògic de prioritzats i en cas contrari seria molt fàcil per als ciutadans denunciar-ho. Mentre no es faci nosaltres continuarem fent aquesta feina. 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. Aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc. Ens pots enviar les fotografies a alternativaperpollenca@gmail.comi o al nostre perfil de facebook

A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladam a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions. Entre tots construirem una Pollença millor.

 

Comentaris

Amb el cap aixicat

Aixecar el cap

Amb el cap aixicat | 17/03/2012, 19:54

En primer lloc, la enhorabona al senyor Hans per el document gràfic.

Segon, dir que no ens fa quedar massa be, ni al servei de neteja ni a alguns ciutadans (bruts sense cap tipus de pal·liatiu, no conec cap especie d'arbre que doni plàstics com a fruit ).

Intentaré raonar les dues afirmacions, he llegit que l'actual servei de neteja que el poble te contractat, val molts doblers, i segons el que mostren les imatges del senyor Hans, sembla que meresquem una rebaixa en el preu, ja que vist el que s'aprecia a les fotografies no fan la feina ben feta.

A banda, de que aquest empleat fa quedar molt malament a l'empresa que representa i a ell mateix, el ciutadà o ciutadans que de forma desinteressada, han contribuït a fer quedar malament als esmentats empresa i treballador, també mereixen ser acomiadats fulminant-ment com a ciutadans de Pollença i que vagin a embrutar a un altre lloc.

Quant hi ha serietat, el seguiment dels expedients es diari o setmanal, i se demanen explicacions al responsable/s del servei i si aquestes no son prou satisfactòries s'imposen les sancions estipulades.

¿Sabeu si es fan aquest controls dels expedients? Per fer-los, no cal dedicar-hi més d'una hora a la setmana, i vos puc assegurar que les empreses adjudicataries i els seus empleats se posen les piles molt aviat.

Però, ¿sabeu el que es el millor per evitar moltes molèsties a tothom?,
doncs jo vos ho diré, menys embrutar i ser més solidaris amb la resta de ciutadans que compartim els espais públics, tal vegada així, quant s'hagi de tornar fer un concurs públic per adjudicar el servei de neteja, aquest podrà ser mes barato i l'estalvi obtingut es pugui dedicar a coses més necessaris, per exemple educar a tots aquests maleducats que es pensen que pel fet de pagar impostos poden embrutar.

Pepe

Re: Aixecar el cap.

Pepe | 15/03/2012, 13:29

"Que paguin els altres", l'anonimat li pega molt bé a la teva covardia.
Per sort encara hi ha misser que estan disposats a fer feina per una bona causa de manera altruista. És més et diré que al manco tres missers se ens han oferit per defensar-nos si s'arriba a admetre la denúncia de l'arquitecte municipal.
Respecte al tema de la UNAC 33 ja vam explicar per que no recorriam, a la dreta pots cercar la informació.

Que paguin els altres

Re: Aixecar el cap.

Que paguin els altres | 15/03/2012, 11:30

Pepe, te queda molt be la mascara de cuero.

Per cert, com es que no recorreu la sentencia de la UNAC33? Les conviccions ideologiques no son tan fortes quan toca defensarles amb els recursos propis i no amb els doblers dels pollencins?

Això se diu ser covard, si realment creguessiu en el que feis recorrerieu fins a les darreres consequencies.

Alternativa per Pollença

Re: Aixecar el cap.

Alternativa per Pollença | 14/03/2012, 21:33

Avui el mundo ha publicat un article sobre les fotografies publicades pel nostre company Joan a facebook.

La 'aventura' de ir en silla de ruedas por el Port de Pollença.

www.elmundo.es/elmundo/2012/03/14/baleares/1331714914.html

Miguel Sánchez

Re: Aixecar el cap.

Miguel Sánchez | 14/03/2012, 18:01

Comportament de l'operari a un costat, aquest comerç i els plàstics ja són un binomi massa habitual en el paisatje del Port de Pollença, a ALTERNATIVA ja fa unn parell d'anys que arriben queixes fins i tot quan no hi ha vent

Hans

ciutadà

Hans | 14/03/2012, 16:54

Vamos a ver ciudadano - he hecho fotos que me parecían interesantes, por lo menos enseñan que esta empresa de limpieza no hace su trabajo correctamente. Ahora que "ciudadano" sabe donde están estos plásticos le invito de pasar por el Eroski y limpiar todo el lateral que da pena. Con mucho gusto le tomare fotos y las publicare en Facebook con su nombre y apellido como "ciudadano ejemplar". En todo caso me honra que "ciudadano" ha pensado en mi para limpiar el Puerto Pollença.

Pepe

Re: Aixecar el cap.

Pepe | 14/03/2012, 16:12

Ostis "Quin serà" ja m'enviaràs els nomenaments...

Pepe

Re: Aixecar el cap.

Pepe | 14/03/2012, 16:07

Hola Toni com ja hem dit a la'article vam passar la informació al regidor i ja ens ha dit que ha donat un toc a l'empresa.

Garci

Re: Aixecar el cap.

Garci | 14/03/2012, 14:40

Benvolgut, per parlar de traïdors i de tot el que dius primer hauries de dir el perquè (o argumentar-ho un poc més almenys). No te pareix bé fer aquesta comissió de seguiment de la crisi? Perquè? D'on te treus això de que ens hem venut al PP? Has vist que la gran majoria de vegades és tota l'oposició qui presenta les mocions conjuntament i no amb el PP?
Bé, crec que ja he dedicat massa paraules a un tema absurd.

Quin sera?

Re: Aixecar el cap.

Quin sera? | 14/03/2012, 14:13

Pareix que hi ha imatges exclusives aconseguides amb camara oculta al despatx consistorial, on el batle decideix quin carrec donar a en Pepe:

h ttp://26.media.tumblr.com/tumblr_lc30jvzzBK1qe0eclo1_500.gif

Quin sera?

pepe venut

Quin sera? | 14/03/2012, 14:11

Enhorabona Pepe pel teu futur nombrament com a director del consorci de turisme de Pollença. O al final en tomeu te fara director d'aquesta cosa de la "comissió municipal d'avaluació i seguiment de la crisi " que vos heu tret de la maniga pel proxim ple?
La questio es fer gasto public perque els politics vos pogueu regalar carrecs. Ara ja sabem perque Alternativa esta venuda al PP i segueix al peu de la retxa lo que diu en Tomeu. Si aixo ho haguessiu fet antes de les eleccions no haguesiu tret ni un regidor, TRAIDORS.

tolo

ayyyyy

tolo | 14/03/2012, 13:20

i q voleu? si els empleats d aquesta empresa son familiars de ex batles y va com va...

Toni

Vist el vist.

Toni | 14/03/2012, 12:34

Jo esper que l'ajuntament faci bon ús dels doblers públics i notifiqui a l'empresa aquest fet, doncs pagar 800.000 per la neteja mereix un millor servei.

ciutadà

Re: Aixecar el cap.

ciutadà | 14/03/2012, 10:29

esper que el enyor que ha fet les fotos com a ciutadà rsponsable, hagui obrat d'igual manera recollin el plastic i irant-lo al fems

Alternativa per Pollença

Re: Aixecar el cap.

Alternativa per Pollença | 14/03/2012, 08:53

No és EMSER qui fa la neteja viària, és una empresa privada amb un cost de 800.000 euros anuals.

Paco

Re: Aixecar el cap.

Paco | 14/03/2012, 08:53

imagino que el trabajador no es de emser, sino de la contrata de limpieza de la via publica, que se dedica a eso

Troll

muy bien

Troll | 14/03/2012, 08:12

espero que al operario de Emser lo hayan puesto de patitas en la calle, hace falta ser inutil!! todo el dia con la sopladora y no es capaz de levantar la cabeza;podria haber cogido yo el plastico ese alargando un poco el brazo, pero para eso pago mis impuestos, para no esforzarme,asi que exijo la dimisión del regidor de serveis, la destitución del gerente de EMSER y el despido fulminante ( ahora es facil y barato)del operario.

Alternativa per Pollença

DdM i UH

Alternativa per Pollença | 14/03/2012, 08:10

Cal una gestió pública de les platges.

Denuncian el retraso en la puesta a punto de la playa del Port a estas alturas de pretemporada
Nadal Moragues, de UMP, lamenta que la concesionaria no haya efectuado tareas de mantenimiento en invierno.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/03/14/denuncian-retraso-puesta-punto-playa-port-alturas-pretemporada/751982.html

UMP denuncia el mal estado de las playas con los hoteles a punto de abrir
Asegura que el concesionario no ha cumplido con el contrato de explotación

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/ump-denuncia-el-mal-estado-de-las-playas-con-los-hoteles-a-punto-de-abrir.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb