URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De reunions...

Alternativa | 19 Març, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Una intensa setmana de reunions que continuarà aquesta setmana:

Dimecres 14 ens vam reunir la comissió paritària del conveni col·lectiu del personal laboral amb un únic punt del dia: informar de la fixació de criteris del control horari a efectes del compliment de productivitat. A la mateixa va assistir el regidor de personal; el portaveu del nostre grup, en Pepe García; i els representants del treballadors.

Malgrat que el conveni col·lectiu de personal laboral és del 2006 i que al mateix s’establia que els criteris per a l’assignació de la productivitat es fixarien per a la comissió paritària, aquests criteris, sis anys després, encara no s’havien fixat realment ja que es vinculava el cobrament del complement amb el compliment de la jornada, però no s’havia reglamentat el control, horari i identificació del personal laboral de l’Ajuntament.

La reunió va ser prou profitosa per conèixer de primera mà diferents problemes del tema. Dos temes tenim molt clars: tothom ha de fitxar i el complement de productivitat (10% del salari base) s’ha de cobrar mensualment en el cas del personal laboral, ja que hi ha sous molt baixos (inferiors a 1000 euros).

La setmana que ve segurament hi haurà una nova reunió on els representants dels treballadors presentaran la seva proposta.

La comissió paritària del conveni col·lectiu dels funcionaris també s’ha reunit aquesta setmana pel mateix tema (a aquesta comissió el representant de l’oposició és el regidor del PSM, en Tomeu Cifre).

Divendres 16 ens vam reunir la junta de portaveus.

El primer punt va ser el Festival del 2012. Va assistir el director del Festival, en Joan Valent; la regidora de cultura i tots els regidors de l’oposició. Aquesta reunió s’havia previst pel divendres passat i després es va aplaçar al mateix temps que la premsa informava de canvis i contractacions al Festival. En aquell moment vam demanar explicacions a la regidora de cultura que ens va explicar el que ahir també es va dir a la reunió: que des de l’Ajuntament no s’havia anunciat res a la premsa i que en Joan Valent havia demanat aplaçar la reunió per tenir un programa més definitiu. Encara no s’han tancat contractacions i espònsors, i encara hem d’esperar un temps per donar noms i dades concretes, però ja podem dir que el Festival es complementarà amb un cicle de cinema, unes trobades en torn a la música en el cinema, un curs internacional de novel·la negra i que es portarà la música al carrer. A falta dels doblers que va prometre el conseller de turisme, el senyor Carlos Delgado, i que després ens ha negat, el nou director ha tirat de la seva agenda personal (sonen noms espectaculars pel Festival) i d’espònsors privats. Un canvi “valent” que desitgem que funcioni. Quan es concretin els noms, actes i dates ja us informarem.

A continuació, a la Junta vam parlar del plec de condicions per la gestió de les platges, que s’aprovarà a la Junta d’aquest dimarts.  A dia d’avui encara no tenim l’autorització de costes que sí tenen a Alcúdia, ja que el seu ajuntament fa l’explotació directament, un avantatge més de la gestió pública que defensam des d’Alternativa i que en aquest moment impossibilita el Reial Decret- Llei 20/2011, de 30 de desembre de 2011, del govern central del PP que va congelar les oposicions per al 2012 en tot el sector públic estatal, així com la contractació temporal i de personal interí. Un altre problema que es solucionaria amb la gestió pública de les platges és evitar el problema que es va plantejar a la reunió. Actualment només es pot fer la contractació per un any, el que fa molt complicat l’amortització de les empreses que es presenten a concurs.

El tercer tema va ser el de l’ordenança d’ocupació de la via pública. A aquest tema va haver una vertadera pluja d’idees de les que de moment no es poden treure conclusions. És evident que és un tema molt polèmic, que afecta a molta de gent i amb molt d’interessos... i que s’està fent, des del nostre punt de vista, de forma massa precipitada i massa tard. Finalment aquesta setmana tindrem una nova reunió on esperam que es faci una revisió de l’ordenança punt per punt, on puguem plantejar els nostres dubtes i idees, i mirant amb cura els llocs amb més ocupacions, places i carrers de vianants. Com ja hem fet públic, pensam que el primer és llevar els articles que no fan referència a l’ocupació de la via pública.

Del nou blog de Vergara.

 

Comentaris

Pepe

Re: De reunions...

Pepe | 21/03/2012, 14:48

Bones "Visca en Rafa Nadal" vaig enviar un correu al regidor d'esport demanant l'horari del club de tennis de Pollença i la seva resposta és que els dimecres i divendres el club ocupa les dues pistes de 16 a 21 hores el que és clarament excessiu i així li vaig dir al regidor d'esports

A més Dilluns ocupen de 20 a 22h pista 1 i de 21 a 22h pista 2, per adults.
I dissabte de 10 a 14h una pista.

Respecte a l'estat de les pistes de tennis d'eu moll l'àrea d'esport ha demanat pressupost per canviar-les, encara que no sabem si serà possible fer-ho enguany o l'any que ve. També cal decidir si es segueix amb moqueta o es posa altre material. Pens que en aquest tema els clubs han de dir la seva opinió, és clar que la moquetà no és pràctica ( no es competeix a aquesta superfície) i el seu manteniment és car.

Avui hi ha una reunió entre els clubs esportius, tècnic i regidor i esper que es parli del tema.

Per altra part sempre està bé transmetre la queixa a la mateixa persona que reserva la pista i si pot ser per escrit millor. D'aquesta manera resta constància i és més fàcil per la nostra part demanar canvis.

societat anònima

Matiques

societat anònima | 21/03/2012, 12:54

Entrada primaveral.
El temps sempre sentencia
i ens condemna a l'alegria
de l'estació més jovial.
La sang corr! Esclat brutal!
Explosió sensual del cos!
L'hivern fa els seus darrers plors.
La primavera fa esquerdes.
Tot envoltant mates verdes,
esclaten colors i flors.

Visca en Rafa nadal!

tennis al municipi

Visca en Rafa nadal! | 21/03/2012, 12:35

Gracies PEPE, vaig voler anar a jugar en dimecres i hem varen dir q tot acupat per l escola!no podia cap hora amb tota la tarda! a qui me de queixar? qui es la directiva del tennis pollensa? on es la seva seu? a la del port que hi ha pistes lliures no hi vull anar perqué no hem vull lesionar!

jrv

Justicia

jrv | 20/03/2012, 10:44

Jaume Matas, el ja delincuent provat, a la pressó, el fascista fanatic anticatalanista Alemany, a la Pressó...aquesta comença a ser una comunitat autonoma normal...

Toni

enhorabona

Toni | 20/03/2012, 08:41

Enhorabona per la vostre tasca.Tot i les ganes d'intoxicar d'alguns comentaris, agreeix que mantingue aquesta linea de transerència.
Molts gràcies

Toni

enhorabona

Toni | 20/03/2012, 08:40

Enhorabona per la vostre tasca.Tot i les ganes d'intoxicar d'alguns comentaris, agreeix que mantingue aquesta linea de transerència.
Molts gràcies

Pepe

Gràcies, però...

Pepe | 19/03/2012, 21:27

cavirat pensava que aquest tema de l'equip de govern ja estava superat. Estam a l'oposició i per comprovar-ho reiter una dada objectiva; només cal mirar el que cobram nosaltres i que cobra un regidor de l'equip de govern.
La única reunió de les que informam a aquest article on eram els únics representants de l'oposició era la comissió paritària, igual que per exemple el regidor del PSM és l'unic que està a la mateixa comissió de funcionaris (entre tots els partits de l'oposició ens repartim els llocs que ens corresponen en diferents comissions, patronats...). A la resta de reunions eram tots els portaveus.

Pepe

Re: De reunions...

Pepe | 19/03/2012, 21:19

"Visca en Rafa Nadal" si haguessin fet cas al club d'eu moll ara hi hauria tres pistes i amb altre material, pel que sé si que és cert que les pistes del poli del Port no es troben en bon estat.
Respecte a les de Pollença quin dia i a quina hora vas anar? Et vas queixar als encarregats?

cavirat

informació

cavirat | 19/03/2012, 18:29

Tanta sort que hi ha un partit de l'equip de govern que ens informa de les accions de l'ajuntament, gracies Urxella

Visca en Rafa nadal!

indignat

Visca en Rafa nadal! | 19/03/2012, 11:47

Estic indignat, fa poc vaig renovar la meva cuota de soci a les instalacions esportives del nostre municipi, realment vaig pagar per res! simplement volia jugar a tennis i no puc! vaig voler anar a les pistes del port i les pistes estan fetes un desastre amb arrues al mig de la pista, per aprofitar el descompte com a socis vaig anar al poliesportiu de Pollensa i les pistes estaven ocupades pel club de tennis de pollença, tampoc vaig poder jugar!!! En definitiva, vaig tenir q anar a unes pistes privades d alcudia per poder practicar un esport amb un amic! hi ha dret a això? ademés de jugar a tennis haber d anar a un altre municipi, he pagat una cuota per tennis descompte per res! ho escric a n' aquest blog perque es un blog actiu, no com el del señor regidor d esports q no se q fa!

Alternativa per Pollença

Re: De reunions...

Alternativa per Pollença | 19/03/2012, 11:30

CONCURS-OPOSICIÓ PER COBRIR 1 PLAÇA DE NOTIFICADOR PERSONAL LABORAL FIX
El termini d'inscripció acaba dia 10 d'abril de 2012
www.ajpollenca.net/oposicions/noticia.ct.html?tIte=concurs-oposicio-per-cobrir-1-placa-de-notificador-personal-laboral-fix&cIte=20167

Ichigo

Paradoxa legal

Ichigo | 19/03/2012, 10:47

El comissari de la policia de Nova Zelanda, Peter Marshall, va veure la confiscació de béns de Megaupload com un acte prematur i incorrecte.
Per saber-ho: www.rioja2.com/n-91586-705-Declaran_nula_apropiacion_bienes_Megaupload
Es veu que Dotcom volia defensar-se i no podia.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb