URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cal canviar la gestió del personal (Junta 6 de març 2012)

Alternativa | 20 Març, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

 Publicam un resum de la Junta de govern del passat 6 de març.

 Aquesta va ser la primera Junta de Govern en la que vam votar en contra a un punt, en anteriors juntes quan haviam expressat alguna discrepància s’havia retirat el punt i s’havia revisat.

El punt al que vam votar en contra és la resolució de batlia per la que s’autoritzava l’abonament al cap de serveis (nomenat pel batle càrrec de confiança l’11 de gener), de 7.051,09€ com complement salarial extraordinari per les tasques realitzades com cap de serveis des del 1 de juliol a 31 de desembre.

No posam en dubte que el cap de serveis hagi efectuat aquestes tasques de superior categoria durant aquest temps, però en cap moment es va comunicar al comitè de personal laboral a pesar d'haver-ho demanat, tal com s'explicita al conveni col·lectiu.

Aquest tema ens sembla un disbarat que ja vam denunciar a l’aprovació de la plantilla del 2011 i vam presentar la al·legació corresponent que va ser rebutjada . Hi ha hagut temps de sobra per convocar unes proves sel·lectives internes (promoció interna) o públiques, i donar opció a altres persones a ocupar aquest càrrec. Aquesta no és una situació nova, s'ha produït amb altres treballadors o treballadors al llarg de molts anys, però no cal culpabilitzar als treballadors que s'en beneficien, o accepten. Es fruit d’una incapacitat crònica de gestionar el personal en aquest Ajuntament. Cal que d’una vegada s’acabin els quarts i parts dins l’Ajuntament i que  la gestió del personal es faci des dels criteris d’igualtat, transparència i lliure concurrència.

Altres punts d'aquesta Junta.

- Dació de compte de resolucions d’Alcaldia de concessió de cinc llicències.

- Vam aprovar la resolució de dos expedients sancionadors per infraccions urbanístiques.

- Vam provar la resolució d’expedients sancionadors a Telefónica Moviles España S.A., al tècnic director i a la Comunitat de propietaris per la instal·lació d’una estació base de telefonia mòbil sense la preceptiva llicència al c/ Cecili Metel núm.110. (tres multes de 2.726 euros).A més vam acordar ordenar a la comunitat de propietaris la demolició de les instal·lacions. Esperam que finalment es retiri aquesta antena comhem demanat reiteradament ( al ple de novembre havia estat la darrera vegada que haviem demanat per aquesta antena).

- A proposta de la regidora de cultura vam aprovar les bases d’Art jove 2012 que es mancomuna.

Es podran presentar en aquesta convocatòria els artistes nascuts als municipis de Pollença, Sa Pobla, Muro, Santa Margalida, Alcúdia i Artà, (antiga Mancomunitat Nord) i els qui portin més de dos anys residint-hi, o bé demostrin mantenir un vincle amb aquestes localitats. Aquest fet serà valorat pel  jurat encarregat d’emetre un veredicte.Es valorarà el fet que no tinguin cap vinculació comercial o laboral fixa amb una galeria i no hagin efectuat més de cinc exposicions individuals.Les instàncies es presentaran a l’Ajuntament de Pollença, juntament amb un currículum i un dossier .El termini per presentar les instàncies acabarà dia 30 d’abril de 2012 La selecció de l‘artista anirà a càrrec d’un jurat format pels tècnics dels ajuntaments que participin en aquesta convocatòria, els quals elaboraran un informe tècnic que haurà de tenir el vist-i-plau de cada Ajuntament.L’exposició inaugural de l’artista seleccionat es farà al Museu de Pollença; així mateix, i per tal que l’obra de l’artista tengui una major projecció, es durà a terme un cicle itinerant de l’exposició a través dels diferents espais expositius que assignin els ajuntaments participants.  En el cas d’estar-hi interessat, qualsevol dels ajuntaments participants podrà  adquirir obra de l’artista seleccionat /da. L’Ajuntament proporcionarà el personal tècnic necessari per al muntatge de l’exposició i en publicarà un díptic, també es farà càrrec d’organitzar la inauguració  i mantindrà l’exposició oberta al públic per un termini de varies setmanes.

- Vam desestimar una reclamació demanant danys i perjudicis derivats de la permissivitat de l’Ajuntament amb els comerciants no ambulants i l’incompliment de l’Ordenança de venda ambulant. El reclamant demanava que se li abonés la diferència dels guanys no realitzats, sense acreditar l’existència real d’aquest danys.

Sobre les antenes al 2008, vam aprovar per unanimitat una moció del PSM per regularitzar la seva situació que encara esperam es posi en marxa. Foto de l'antena que s'ha de llevar.

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Cal canviar la gestió del personal (Junta 6 de març 2012)

Alternativa per Pollença | 20/03/2012, 10:56

Jaume Matas condenado a 6 años de prisión

El tribunal de la sección primera de la Audiencia Provincial de Palma considera culpable al expresident y lo condena a seis años y un día de cárcel -El periodista Antonio Alemany ha sido condenado a tres años y nueve meses de prisión

www.diariodemallorca.es/mallorca/2012/03/20/jaume-matas-condenado-6-anos-prision/753654.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb