URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dinou anys governats per corruptes.

Alternativa | 21 Març, 2012 07:00 | facebook.com twitter.com

  Ahir vam conèixer la condemna a l’expresident Jaume Matas en el primer judici emmarcat dins el cas Palma Arena; malversació de cabdals públics, frau a l'administració, falsedat en document oficial, prevaricació i tràfic d'influències en la contractació del periodista Antoni Alemany per a la redacció dels discursos. Els 8 anys i mig de presó demanava la fiscalia per Matas se queden finalment en 6 anys, el que suposaria la seva entrada a la presó. També se li ha imposat una multa d'uns 12.000 euros, la inhabilitació per càrrec electe i la pèrdua dels honors que li corresponen com a expresident.  La sentència completa

Amb aquesta condemna l’autonomia balear ha estat governats més de la meitat de la seva història,un total de  19 anys per presidents autonòmics prevaricadors del PP, ja que al cas de Gabriel Cañellas es va provar el delicte  per prevaricació en l'adjudicació de les obres del Túnel de Sóller. Els nombrosos casos de corrupció que hem patit, tenen una categoria pròpia a la viquipèdia on comptabilitzen onze grans casos de corrupció. La societat balear hauria de fer una reflexió sobre aquesta brutal realitat

El 2004 el president Rajoy va dir “Haremos en España lo que antes hizo Matas en Baleares”

 

El 2009, l'any què va assumir la presidència del PP, l’actual president, en Bauzá va dir que posava 'la mà al foc per tots els afiliats al partit' i concretament per Jaume Matas, després de l'encausament d'aquest dins el cas Palma Arena. 

Ens han governat autèntiques màfies que o bé ens han robat directament o han cremat milions en disbauxes diverses  Ens han robat milions d’euros i una gran part dels ciutadans no reaccionen i es limiten a fer comentaris resignats com els de que “tots fan igual”, i el que és pitjor acaben votant a candidats corruptes..

Vivim en una societat malalta amb una greu crisi de valor  i el silenci còmplice i la passivitat generalitzada de la majoria dels ciutadans no ajuda. Aquesta ha estat la raó primera de la crisi.

A Pollença el projecte de l'auditori d'en Moneo ha estat un bon exemple de la bogeria dels anys passat que ens han llevat a la situació actual. Ara no tenim ni una sala multifuncional  ni  els doblers de les subvencions... ni responsables.

 

 

Comentaris

Fenòmeno de la Cosa.

Cosas de Juan

Fenòmeno de la Cosa. | 22/03/2012, 21:53

Vaya concejal mas raro, este Socrates. Es de Pollença o del Puerto?

Pepe

Re: Dinou anys governats per corruptes.

Pepe | 22/03/2012, 11:12

"Juan de la Cosa"no estàs a l'altura del pseudònim triat, davant del teu "comentari?" només em resta dir que si parlam de mosques m'agrada el que deia el diari republicà i pollencí "Adelante" a la seva capçelera:

"He sido puesto sobre vuestro pueblo como un tábano sobre un noble caballo, para picarlo y tenerlo despierto".
Socrates

Maki

Cosa de Juan

Maki | 22/03/2012, 08:56

No te olvides de poner el remite, pòr si hay que devolver el saco, Cosa.

jrv

Juan, la cosa

jrv | 22/03/2012, 08:08

Vaja "fenomeno" el la cosa-S. anónimo. Les mateixes bajanades escrites en diferents idiomes. Vaja forma de perdre el temps.
I amagadet , no fos cosa...

societat anònima

Juan la cosa

societat anònima | 21/03/2012, 23:47

Gran nivell "la cosa"

Juan de la Cosa

Lo dicho

Juan de la Cosa | 21/03/2012, 23:04

"Pepe" te doy toda la razón sobre sobre gustos no hay nada escrito, el vuestro esta mas del lado de las moscas y claro como son tantísimos millones seguramente vuestro gusto es el mas acertado. A ver si hay suerte y os envió un saco para vuestro disfrute.

Societat anònima

Maneres

Societat anònima | 21/03/2012, 21:54

Avui va de fotos...

Per la Societat Anònima

Re: Dinou anys governats per corruptes.

Per la Societat Anònima | 21/03/2012, 21:29

Les teves facultats interpretatives son molt bones i fins i tot endevines intencions. La veritat es que ets un desaprofitat, apuntat a "Tu si que vales" i te troben una feina que la cosa esta molt fotuda o també serviries de palmero o llepacul d'aixo també apuntes maneres.

jrv

Fotos.

jrv | 21/03/2012, 21:23

Evidentment, ningú pot saber res del futur, i si una persona es fa una foto amb un home que es te per honrat, i espres resulta un lladre i un pocavergonya, que s'hi pot fer?
Ara, en el cas den Matas, ja s'havien donat casos de corrupció abans del 2007...Bitels, Rasputins, etc. I jo penso , que a mes de fer el ridícul i de incompetent com a Ministre de Medi Ambient, vull recordar aquesta etapa perque segur que fou també térbola en questió de doblers.
Però ja hos abem, pot posar un moix de cap de llista per les Balears del PP, i el votarien igualment

Pepe

Re: Dinou anys governats per corruptes.

Pepe | 21/03/2012, 20:49

"Juan de la Cosa" evidentment "sobre gustos no hay nada escrito". L'article diu el que diu, les interpretacions que faci cada un de les fotografies és cosa seva.
Els que ahir eren honorables avui són lladres, i els que ahir es feien fotografies al seu costat avui s'avergonyeixen... però ningú demana perdó i ningú torna els doblers robats o malgastats.

Rafel Morro

Pardals

Rafel Morro | 21/03/2012, 19:56

A ca meva no en posareu cap de font, vos he fotut bé.

Subliminal

Re: Dinou anys governats per corruptes.

Subliminal | 21/03/2012, 19:45

Perdo era per n'S.A.

Subliminal

Re: Dinou anys governats per corruptes.

Subliminal | 21/03/2012, 19:43

Maki lo bo seria fotos de na Malena amb en Pepe

Fistro

Fracàs

Fistro | 21/03/2012, 19:41

L'únic culpable del fracàs de Joan Rull com a polític, és ell mateix!!

Maki

Heu d'acceptar la realitat

Maki | 21/03/2012, 19:39

Cuan de la Cosa...Nostra? Mas, Subliminal...Na malena no ha sigut imputada DE RES.
Matas ja ha sigut condennat, i encara queden 23 peçes, i crec que ha batur el rècord dels corruptes de l'estat espanyol, i això que ni hi ha molts,hem podriem exportar! Toni està imputat i el ex- batlle ha hagut d'anar a declarar, sembla.
Es normal que Malena Estrany fuguís corrent de UM amb aquesta pudor de corrupció...ESTÀ MOLT BE ON ESTÀ!

societat anònima

Ayatola rull

societat anònima | 21/03/2012, 19:35

Ara resultara que els de CxI critiquen que no tragueu fotos de na Munar i n'Estrany, i jo em deman, pq no les publiquen ells al seu blog?

Subliminal

Re: Dinou anys governats per corruptes.

Subliminal | 21/03/2012, 19:28

I la de fotos que te na Malena devora na Munar... Que guai donar missatges encoberts no?

mas

fotos

mas | 21/03/2012, 19:13

Las fotos que publicais ¿no eran de la legislatura que la señora Magdalena Estrany era regidora por UM en el equipo de govierno?
Coma siempre solo informais de lo que os interesa

Garci

Re: Dinou anys governats per corruptes.

Garci | 21/03/2012, 17:44

Algú que no s'ha llegit l'article ens demana que demanem disculpes. Cada dia és més surrealista això.

Joan C C

Re: Dinou anys governats per corruptes.

Joan C C | 21/03/2012, 17:34

Juan de la Cosa a mi lo que me parece de mal gusto són las actuaciones de Jaume Matas i Gabriel Cañellas (2 corruptos demostrados. al alcalde nadie le ha acusado de corrupto, la primera foto hace referència a los acuerdos relativos al pacto entre PP i UM, uno de ellos era el acuerdo para construir el auditorio, que acabó como acabó.

Juan de la Cosa

mal gusto

Juan de la Cosa | 21/03/2012, 16:57

Con el titulo del post y la primera foto donde aparece el actual Alcalde , me parece de muy mal gusto , qué quereis decir que el actual Alcalde es corrupto? o el anterior era corrupto? porque si no es asi supongo que les pedireis disculpas por vuestro mal gusto

Miguel Sánchez

Re: Dinou anys governats per corruptes.

Miguel Sánchez | 21/03/2012, 14:52

Més interpretacions de la llei de protecció de dades, nosaltres les factures aprovades en Junta de Govern quan el proveídor o creditor és una persona física, "censurem" les dades personals com crem i dic crem que diu la LOPD, l'Ajuntament de Palma ha publicat a la seva web tots el proveïdors i creditors al que deu doblers amb nom, DNI i quantitat que es deu, una font de l'Ajuntament de Palma que he consultat m'ha comentat que les factures contra l'Ajuntament de Palma són documents públics i per tant no gaudeixen de la protecció de dades esmentada.

Per sortir de dubtes farem una consulta vinculant a L'Agència de Protecció de dades, ja que si teniu dret a sebre que pujen les factures de les persones físiques nosaltres no som ningú per llevar aquesta informació de les juntes de govern que publiquem.

Miguel Sánchez

Re: Dinou anys governats per corruptes.

Miguel Sánchez | 21/03/2012, 11:46

La zona verda sembla que en cap cas començaria a funcionar enguany si no més bé el 2013, però encara falten les reunions finals

Alternativa per Pollença

Zona blava.

Alternativa per Pollença | 21/03/2012, 11:38

Encara no hem parlat de la zona ORA al Port de Pollença, com sabeu sempre hem estat en contra de la zona ORA així i tot ja que la majoria dels partits han decidit posar-la hem fet i farem propostes a la mateixa.

"La zona ORA de pago comenzará a funcionar en el Moll a partir de mayo
El Ajuntament creará en 2013 zonas verdes con prioridad para residentes"

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/la-zona-ora-de-pago-comenzara-a-funcionar-en-el-moll-a-partir-de-mayo.html
diariodemallorca.es » Part Forana

"Port de Pollença
La reimplantación de la ORA implicará que un 40% de las plazas del centro sean de pago"

h
ttp://www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/03/21/reimplantacion-ora-implicara-40-plazas-centro-sean-pago/753783.html

Alternativa per Pollença

Re: Dinou anys governats per corruptes.

Alternativa per Pollença | 21/03/2012, 11:15

El desprecio político al funcionariado
FRANCISCO J. BASTIDA catedrático de Derecho Constitucional 12/03/2012

Con el funcionariado está sucediendo lo mismo que con la crisis económica. Las víctimas son presentadas como culpables y los auténticos culpables se valen de su poder para desviar responsabilidades, metiéndoles mano al bolsillo y al horario laboral de quienes inútilmente proclaman su inocencia. Aquí, con el agravante de que al ser unas víctimas selectivas, personas que trabajan para la Administración pública, el resto de la sociedad también las pone en el punto de mira, como parte de la deuda que se le ha venido encima y no como una parte más de quienes sufren la crisis. La bajada salarial y el incremento de jornada de los funcionarios se aplaude de manera inmisericorde, con la satisfecha sonrisa de los gobernantes por ver ratificada su decisión.

Detrás de todo ello hay una ignorancia supina del origen del funcionariado. Se envidia de su status -y por eso se critica- la estabilidad que ofrece en el empleo, lo cual en tiempos de paro y de precariedad laboral es comprensible; pero esta permanencia tiene su razón de ser en la garantía de independencia de la Administración respecto de quien gobierne en cada momento; una garantía que es clave en el Estado de derecho. En coherencia, se establece constitucionalmente la igualdad de acceso a la función pública, conforme al mérito y a la capacidad de los concursantes. La expresión de ganar una plaza en propiedad responde a la idea de que al funcionario no se le puede expropiar o privar de su empleo público, sino en los casos legalmente previstos y nunca por capricho del político de turno. Cierto que no pocos funcionarios consideran esa propiedad en términos patrimoniales y no funcionales y se apoyan en ella para un escaso rendimiento laboral, a veces con el beneplácito sindical; pero esto es corregible mediante la inspección, sin tener que alterar aquella garantía del Estado de derecho.

Los que más contribuyen al desprecio de la profesionalidad del funcionariado son los políticos cuando acceden al poder. Están tan acostumbrados a medrar en el partido a base de lealtades y sumisiones personales, que cuando llegan a gobernar no se fían de los funcionarios que se encuentran. Con frecuencia los ven como un obstáculo a sus decisiones, como burócratas que ponen objeciones y controles legales a quienes piensan que no deberían tener límites por ser representantes de la soberanía popular. En caso de conflicto, la lealtad del funcionario a la ley y a su función pública llega a interpretarse por el gobernante como una deslealtad personal hacia él e incluso como una oculta estrategia al servicio de la oposición. Para evitar tal escollo han surgido, cada vez en mayor número, los cargos de confianza al margen de la Administración y de sus tablas salariales; también se ha provocado una hipertrofia de cargos de libre designación entre funcionarios, lo que ha suscitado entre éstos un interés en alinearse políticamente para acceder a puestos relevantes, que luego tendrán como premio una consolidación del complemento salarial de alto cargo. El deseo de crear un funcionariado afín ha conducido a la intromisión directa o indirecta de los gobernantes en procesos de selección de funcionarios, influyendo en la convocatoria de plazas, la definición de sus perfiles y temarios e incluso en la composición de los tribunales. Este modo clientelar de entender la Administración, en sí mismo una corrupción, tiene mucho que ver con la corrupción económico-política conocida y con el fallo en los controles para atajarla.

Estos gobernantes de todos los colores políticos, pero sobre todo los que se tildan de liberales, son los que, tras la perversión causada por ellos mismos en la función pública, arremeten contra la tropa funcionarial, sea personal sanitario, docente o puramente administrativo. Si la crisis es general, no es comprensible que se rebaje el sueldo sólo a los funcionarios y, si lo que se quiere es gravar a los que tienen un empleo, debería ser una medida general para todos los que perciben rentas por el trabajo sean de fuente pública o privada. Con todo, lo más sangrante no es el recorte económico en el salario del funcionario, sino el insulto personal a su dignidad. Pretender que trabaje media hora más al día no resuelve ningún problema básico ni ahorra puestos de trabajo, pero sirve para señalarle como persona poco productiva. Reducir los llamados moscosos o días de libre disposición -que nacieron en parte como un complemento salarial en especie ante la pérdida de poder adquisitivo- no alivia en nada a la Administración, ya que jamás se ha contratado a una persona para sustituir a quien disfruta de esos días, pues se reparte el trabajo entre los compañeros. La medida sólo sirve para crispar y desmotivar a un personal que, además de ver cómo se le rebaja su sueldo, tiene que soportar que los gobernantes lo estigmaticen como una carga para salir de la crisis. Pura demagogia para dividir a los paganos. En contraste, los políticos en el poder no renuncian a sus asesores ni a ninguno de sus generosos y múltiples emolumentos y prebendas, que en la mayoría de los casos jamás tendrían ni en la Administración ni en la empresa privada si sólo se valorasen su mérito y capacidad. Y lo grave es que no hay propósito de enmienda. No se engañen, la crisis no ha corregido los malos hábitos; todo lo más, los ha frenado por falta de financiación o, simplemente, ha forzado a practicarlos de manera más discreta.

Ichigo

Pallissa al PoPó

Ichigo | 21/03/2012, 09:09

Ara noltros els estem donant una gran pallissa, però no hem de cantar victòria encara. Hi haurà molts cassos per resoldre.

Idoi

PP=corruPPció

Idoi | 21/03/2012, 07:41

Ara a banda de no treuren's de la crisi econòmica, també ens roben els nostres drets lingüístics.

Idoi

PP=corruPPció

Idoi | 21/03/2012, 07:41

Ara a banda de no treuren's de la crisi econòmica, també ens roben els nostres drets lingüístics.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb