URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Llegir ens fa més lliures

Alternativa | 23 Abril, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

 Avui dia internacional del llibre us recomanam unes quantes editorials i llibres per comprar, podeu completar la llista als comentaris.

Edicions el Moixet Demagog – Grup d’estudis llibertaris “els oblidats”  Aquesta petita editorial, autogestionada i llibertària, que funciona sense subvencions i sense ajudes de cap tipus, mereix un reconeixement de tots els que creiem que només amb la cultura i amb el coneixement, el saber, l'home serà lliure. Títols que destacam sobre Pollença, dels que hem parlat i hem presentat.

-  "L'Adelante, un periòdic anticaciquil i d'esquerres"  de Pere Josep Coll;

- "Art/artesania a les preson feixistes" i coordinat per en Pere de la Punta i en Pepe Garcia.

- “El camí de Ternelles. Història, natura, problemàtica, tancament i excursions per un paratge inoblidable", de Joan Ramon Bosch i Pere Josep Garcia. Amb il·lustracions de Xisco i Ramon Provençal.

I el recentment presenta a abril de República i on trobareu informació sobre Pollença i els pollencins llibertaris: Els Invisibles. Diccionari de militants, organitzacions i sindicats llibertaris de les Illes Balears. Volum 1: Mallorca. 1869-1952. »

A més a més:

- “El Gall Editor” / “Ediciones Sol de Ícaro” a la seva oficina a la placa ca les Monnares 19 avui podeu trobar els seus llibres amb descomptes especials. Una bona compra seria si encara no el teniu; No eren blaves ni verdes les muntanyes  Josep Muntaner Cerdà, Josep.

 I avui també és un bon dia per comprar "Una altra vida" de l'enyorada Xesca Ensenyat.

 

 A més recordau que fins demà podeu participar a l’intercanvi de llibres que han organitzat entre l’Associació Lleure Actiu i la Biblioteca de Pollença, podeu dipositar els vostres llibres, indicant-hi el vostre nom i llinatges a unes bústies repartides per diferents punts de Pollença i el Port (Can Moixet, La Birreria, Ca’l Capellà, 1550, Poliesportiu de Pollença i Port de Pollença, Club Pollença Cultural, CP Port de Pollença, CP Miquel Capllonch, CP Joan Mas, CP Costa i Llobera, CC Monti-sion IES Port de Pollença IES Guillem Cifre de Colonya, Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya, Ajuntament, Move4 Centre Cultural Miquel Capllonch i Mar Dolça.)

  Després, el dissabte 28 d’abril entre les 10 i les 13 h. en els Jardins del Convent, es podran triar tants de llibres com s’hagin aportat.

Altres editorials que ens agraden:

- Traficantes de sueños.

- Virus editorial

- Atrapasueños

- Editorial hiru.

- Akal

- El viejo topo

- Editorial hacer.

- Txalaparta.

- Reino de Cordelia.

 

Comentaris

en morro te la sombra llarga

Re: Llegir ens fa més lliures

en morro te la sombra llarga | 24/04/2012, 13:18

Seras tan coio de fer-li el joc a ne'n Morro, un tio com aquest que aconsegueix que li publiquin aquesta sarta de coionades al Diario de Mallorca, que insulta a cara alta a les autoritats i que fa el que vol a plaça, entre d'altres coses obres en temporada alta i llevar una font municipal que no li dona la gana tornar a puesto. I ara tots li hem de xupar perque no li deixen posar les cent places demanades davant la porta de l'esglesia. Au, a mamarla, morro.

Ichigo

Re: Llegir ens fa més lliures

Ichigo | 24/04/2012, 08:54

El que ha fet el batle és de targeta vermella i expulsió eterna. Retirar papereres... es pensa que això està bé? I suposo que li culparà a algun altre d'això i d'allò. La darrera vegada que es varen retirar papereres va ser a Gotmar, i encara no ha tornat ni un.
Jo conec el camí més fàcil: expulsarem al batle, i que faci el que vulgui. O sigui, que se li ha acabat la batlia per sempre.
I de pas, avançarem les eleccions. :-)

Miquela de Son Fe

SemPPre és lo mateix

Miquela de Son Fe | 24/04/2012, 05:42

www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/04/24/alegan-nueva-regulacion-via-publica-beneficia-negocio-alcalde/761147.html

Poc a poc descobrirem el vertader batle. Ara això, després vendrà la sorpresa de Can Morató, els solars de l'entrada del poble i algunes cosetes més que anireu ven al llarg de la legislatura.
Algú pensaba que seria al revés?

Freud

Re: Llegir ens fa més lliures

Freud | 23/04/2012, 16:01

Maki esos comentarios son una buena lectura si quieres saber más sobre esquizofrenia o de como el rencor puede nublar la vista y el entendimiento.

Maki

"falso culpable"

Maki | 23/04/2012, 12:39

La culpa de la manca de bandera blava és d'Esquerra Unida, a Pollença. I qui sap quantes coses mes!!
Tanta sort que no te representació, a l'Ajuntament de Pollença, ni tan sols es va presentar, que si no!!! L'apocalipsis!

(Del comentari del blog d'un partidet)

Miquel C.

Re: Llegir ens fa més lliures

Miquel C. | 23/04/2012, 11:54

Ara he vist pel seu facebook que són els més petits de la colla que el van triar... Així s'enten!Però continuo pensant que no hi diu res i que esta bé que els més petits participin de manera activa en la colla, però els grans haurien de cuidar que coneguessin i reconduir-los cap a personatges més nostres!

Miquel C.

Re: Llegir ens fa més lliures

Miquel C. | 23/04/2012, 10:35

Estic completament d'acord en que en Bob Esponja no pintava res! No serà perquè no hi ha personatges per triar a les rondalles mallorquines... Que algú ens expliqui quines han estat les raons per fer integrar aquest personatge i en que pensaven!

Jaume

Sant Esponja

Jaume | 23/04/2012, 08:51

Certament en Bob Esponja a l'Esbart de Sant Jordi es com un pop dins un garatge. Ningu ha tingut un poc de criteri per fer-los entendre aixo?

jrv

Cultura

jrv | 23/04/2012, 08:08

Jo crec Margalida, que si donem una volteta per la Mallorca, aquesta de la destrucció urbanistica, mediambiental i cultural, Pollença no es el pitjor, hi ha pobles que estan pitjor, malgrat això no sigui un consol, però no siguem massoquistes...
Tal volta el teu comentari està motivat per la insatisfacció i al mateix temps, provocar un poc de reacció possitiva, ressucitar el mort però se si això ajuda, o es pitjor...

Margalida

CULTURA???

Margalida | 23/04/2012, 07:25

A pollença hi ha cultura, és un poble cultural?? Crec que no, i ahir es va tornar a demostrar, en BOB ESPONJA a l'esbart de sant jordi????

No s'ha de mesclar ous amb caragols.

Si de cas que es facin caparrots per la patrona, com tota la vida, amb personatges divertits, un poc de riure i festa, però mesclem ous amb caragosl.

Sent vergonya de ser pollencina!!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb