URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta 17 d'abril 2012

Alternativa | 24 Abril, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui publicam un resum de la darrera Junta de Govern . Quan siguin aprovades i disposem de la mateixa publicarem l'acta respectant la llei de protecció de dades .

- Dació de comptes de resolucions d’Alcaldia de quatre llicències.

- Vam aprovar 18 expedients d’infracció de la ordenança d’ocupació de la via pública. Sembla clar que enguany no s’aplicarà la nova ordenança d’ocupació de la via pública. Quatre expedients sancionadors per la comissió d’infraccions administratives de l’ordenança municipal de la neteja de les vies públiques i de la recollida de residus sòlids urbans. I tres per la comissió d’infraccions administratives de l’ordenança municipal d’animals domèstics.

- Vam estimar les al·legacions presentades per una ciutadana i arxivar el seu expedient sancionador per la comissió d’una infracció a l’ordenança de publicitat dinàmica... Increïble, uns policies havien denunciat a aquesta ciutadana per repartir fulls contra la presència d’animals en circs. Qui pot confondre la llibertat d’expressió amb “repartir publicitat dinàmica”?  Sort que hem presentat al·legacions demanant llevar l’article 26 de la nova ordenança; “Realitzar qualsevol manifestació o activitat que pugui molestar o ferir la sensibilitat dels vianants. “ i altres similars.

- Vam aprovar les propostes de la regidora de cultura:

- Proposta per  inventariar Can Llobera que conté un valuós patrimoni moble que encara no s’ha inventariat (7.800 euros). Per comprovar o no els remors sobre el possible  l’ expoli que ha hagut a Can Llobera vam demanar que també es faci la comparativa entre el que ara tenim a Can Llobera i el que havia en el moment de la compra. Aquesta feina també es farà.

- Proposta pagament conferenciants curs d'història. Pagar a cada un dels conferenciants relacionats 120 €, en concepte de dietes i  desplaçaments per realitzar les respectives conferencies a l’esmentat curs d’Història; la  qual cosa suposa un total de 1.080 €.

- Proposta conveni manteniment programa MUSEUM PLUS (comprat pel Consell), programa mitjançant el qual fem l'inventari dels objectes del museu: 145€/primer any.

Vam aprovar la proposta del regidor de joventut de concedir el permís pertinent per dur endavant el Camp Sant Jordi que s'ha fet aquest passat cap de setmana.

           

Comentaris

jrv

Llacos molestos...pels intolerants.

jrv | 25/04/2012, 19:35

Me referia al llaç que pòsaren al gall de la redona de Hort den Lluc...y les sis persones que varen posar un llaç amb la senyera d'una comunitat autonoma de l'estat espanyol una cosa TERRIBLE!!
Un clar cs, per mi, d'utilitzar les forçes de l'ordre al servei d'una paranoia d'origen politic per part del PP, a millor dit, dels escolanets al servei d'un inepte de nom Bauzá.

JRV

Ordre públic...

JRV | 25/04/2012, 19:31

El batlle de Pollença ha mostrat el llautó amb aixó de enviar la policia local, la guardia civil, y perque es va oblidar els cascos blaus...
PERQUE LA CARRETERA ON VAREN POSAR AQUESTA COSA TAN PERILLOSA PER LES PARANOIES DEL PP, ESTA A CÀRREC DEL CONSELL...IGUAL, IGUAL QUE LA CARRETERA VELLA DE LLUC...PERÒ NO TINC CONSTANCIA DE QUE HI HAGUI ENVIAT MAI LES FORÇES DE L'ORDRE ESMENTADES...NI TAN SOLS CUAN POSEN UNA BARRERA DE TANCAMENT ELECTRIC SENSE PERMIS, A UN CAMI PÚBLIC...

Bloc

Re: Junta 17 d'abril 2012

Bloc | 25/04/2012, 15:31

Adivinau qui és l'aparejador de les polèmiques obres al castell de Santueri ...

Alternativa per Pollença

Re: Junta 17 d'abril 2012

Alternativa per Pollença | 24/04/2012, 20:11

Companyes i companys,

Demà dimecres, dia 25 d'abril, a les 20 hores, en el Museu de Pollença, Maria Antònia Oliver Paris i Manel Suárez Salvà (Presidenta i Vicepresident de Memòria de Mallorca), presentaran el treball "Les fosses de la repressió franquista a Mallorca".
Us recordam també que al mateix Museu s'hi exposa actualment " Rompre el Murs del Silenci" , un projecte compartit entre els autors, Memòria de Mallorca i la Revista Sa Plaça.

Referent a les fosses de la repressió, el mes de novembre de l’any 2010, l’Associació Memòria de Mallorca i el Govern Balear vàrem signar un conveni per fer l’estudi del Mapa de les Fosses comunes a Mallorca. D’aquesta manera, durant el mes de març de l’any 2011 vam fer pública la 1a part de l’estudi. El mes de febrer de 2012 acabarem la 2a part de la investigació de 44 fosses localitzades amb 2.222 víctimes de la repressió franquista, la major part d'elles identificades i que avui hi segueixen enterrades clandestinament.

Demà a Pollença els dos representants de l'Associació explicaran els resultats de les investigacions, així com també, les responsabilitats adquirides per ambdues parts amb la signatura del conveni i l'incompliment d'aquest per part de l'actual Govern Balear.

Esperam la vostra assistència i pregam el vostre suport i la màxima difusió a la convocatòria.

Salutacions
Memòria de Mallorca

ai morrooo, que ja no t'erreglen lo teu

Re: Junta 17 d'abril 2012

ai morrooo, que ja no t'erreglen lo teu | 24/04/2012, 17:28

Mooorrroooo, no mostris mes el llautó! Que tens memoria selectiva per fer les al·legacins. Se t'ha oblidat mencionar que l'ocupació de la plaça sempre ha estat a la mateixa banda, i que quan un local de la teva banda va demanar ocupació fa uns anys no li varen donar, no devia tenir amics com tu, i va haver de posar una botiga de roba. I tu callares que ja ho tenies tot arreglat, però quan n'has trobat uns a l'ajuntament que no t'han fet la rosca, ara surts com a defensor del poble. Que te pensaves que podries fer sempre lo que te passava per la punta du pardal? Quan t'ho arreglaven tot per darrera callaves, i ara que ja no tens els amics que t'arreglen "lo teu" domes te senten. T'haguessis informat abans de montar un restaurant, listo.

Alternativa per Pollença

Re: Junta 17 d'abril 2012

Alternativa per Pollença | 24/04/2012, 17:19

"El PSM se enlaza y el alcalde envía a la policía
La oposición denuncia la visita «de tapadillo» del presidente José Ramon Bauzá a la Fira del Vi"

h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/el-psm-se-enlaza-y-el-alcalde-envia-a-la-policia.html

Pepe

Re: Junta 17 d'abril 2012

Pepe | 24/04/2012, 17:17

Respecte a la notícia del Diario de Mallorca és clar que surt del propietari de Ca na Teresa i que la seva preocupació no és pel bé i l'espai comú sinó pel seu negoci particular, sembla que havia demanat una ocupació de més de cent cadires i taules davant de l'església, el que és clarament un despropòsit.
També és una hipocresia que una persona que ha mostrat tan poc respecte pels bens comuns (camí i font) surti defensant ara bancs i papereres públics.
A pesar de tot pot estar tranquil la junta de portaveu estudiarem les seves al·legacions amb el mateix interès i objectivitat que la resta.

Pepe

Re: Junta 17 d'abril 2012

Pepe | 24/04/2012, 14:37

És clar que amb 50 al·legacions cal fer el qeu vam demanar just fa una setmana a aquest mateix blog.
Reunir de la junta de portaveus per estudiar totes les al·legacions que s’han presentat, fer una nova redacció el més consensuada possible i una nova exposició pública de la ordenança amb les al·legacions acceptades. Així tothom haurà pogut dir la seva i els bars, restaurants i comerços tendrien temps per complir sense problemes la nova ordenança la temporada 2013.

Ichigo

Re: Junta 17 d'abril 2012

Ichigo | 24/04/2012, 12:02

Tens raó Mike Sánchez, (puc dir-te Mike Sánchez?).Si no ha estat el sr Cifre i sí el sr Moragues, haurien d'expulsar al sr Moragues. I sí: el meu darrer comentari hi es al darrer article; Miquela de Son Fe m'ha mostrat la notícia. Gràcies per dir-m'ho.

Miguel Sánchez

Re: Junta 17 d'abril 2012

Miguel Sánchez | 24/04/2012, 10:41

Ichigo, la retirada de mobiliari urbà, especialment papereres, a prop de les terrasses del bars i restaurant va ser una proposta que va fer Nadal Moragues de UMP.

Pep

Re: Junta 17 d'abril 2012

Pep | 24/04/2012, 09:23

Què passa amb la normativa d'ocupació de la via pública? Tanta pressa en aprovar-la i ara res!!

Ichigo

Re: Junta 17 d'abril 2012

Ichigo | 24/04/2012, 08:12

D'acord, no faré mal rotllos. Les notícies dolentes no m'agraden gens, però no em queda més remei que posar-la, que si no, "íbamos a ver".

Miguel Sánchez

Re: Junta 17 d'abril 2012

Miguel Sánchez | 24/04/2012, 07:51

Ichigo, no ha estat així, si bé ha estat declarat "no cupable" de tres delictes, si ha estat declarat culpable de "negligència".

Ichigo, no facis comparacions de mal gust, perquè no tothom té el sentit de l'humor que tenim nosaltres, fora "mal rollos"

Ichigo

Sistema judicial = EVIL

Ichigo | 24/04/2012, 07:31

Declarado inocente el ex premier islandés acusado de no evitar la burbuja financiera
www.publico.es/430569/declarado-inocente-el-ex-premier-islandes-acusado-de-no-evitar-la-burbuja-financiera

En la meva opinió, els sistemes judicials espanyol i islandés son la mateixa cosa: obra de Satanàs. Però ho és més l'espanyol.

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 24/04/2012, 06:38

La ordenanza recibe más de 50 alegaciones.
www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/04/24/ordenanza-recibe-50-alegaciones/761148.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb