URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Precs

Alternativa | 29 Abril, 2012 21:31 | facebook.com twitter.com

Precs comentats del ple del passat dijous.

- Demanar a la direcció de carreteres que es faci net el carril bici entre Pollença i el Port de Pollença, que es troba molt brut i és un perill. També és podia estudiar fer-ho mitjançant acord amb l’empresa de neteja viària.

Regidor de l’àrea de serveis;  s’ha fet una part, insistiran que es torni a fer completa.

Si parlam de desestacionalitzar el turisme és clar que el turisme ciclista és vital i hem de millorar tot el que l’envolta. El carril de bici entre Pollença i el Port de Pollença a més de despintat es troba molt brut.

-Demanem la retirada del crucifix de la sala de sessions de la Casa Consitorial i separar les actuacions pròpies de la gestió municipal de qualsevol manifestació de caire religiós.

Fa un bon grapat de plens que fem aquesta proposta sense cap resposta, finalment haurem de presentar una moció com a la legislatura passada i diran que hi ha coses més importants... Estam d’acord per un tema com aquest no cal una moció. El mateix informe de la Secretària que ens van presentar per justificar que no es podia posar un llaç reivindicatiu a l’edifici serveix per justificar que a la sala de plens d’un estat no confessional no pot haver un símbol religiós.

- Demanam regularitzar la situació laboral irregular de l’arquitecte municipal; funcionari amb una reducció de jornada i un sou establerts per decret de batlia.

Vam comentar aquet tema al punt de l’ordre del dia en el que l’arquitecte renunciava a una compatibilitat que no hauria d’haver tingut, igual que no li corresponia la reducció de jornada que gaudia “a la carta”.

- Demanam que l’Ajuntament faciliti i ajudi a la creació d’una associació de restauradors i bars del municipi per evitar conflictes com els de “les rutes de la tapa”.

No van dir res a aquest plec, a les preguntes ja comentarem el que vam dir de la polèmica a les rutes de tapeo.

- Demanam al batle que abans de fer propostes i peticions en nom de l’Ajuntament a la Presidenta del Consell de Mallorca informi als grups polítics representats a l’Ajuntament. Ja que peticions tan importants com la semipeatonizació del Port o la fàbrica requereixen un consens dels grups polítics.

El batle va dir que la visita era de la presidenta era un tema de feina  amb l’equip de govern d’intercanviar propostes. El tema de la semipeatonització es tractava firmar el conveni per rebre la carretera i al tema de la fàbrica es van enviar una sèrie d’informes tècnics a l’espera de l’opinió del Consell.

No ens convencen les respostes del batle, aquests temes tan importants s'haurien d'haver comentat en junta de portaveus.

La cadena es va convertir en marea... Fotografies al Diario de Mallorca.

 

Comentaris

Miquel Sánchez

Re: Precs

Miquel Sánchez | 01/05/2012, 21:31

Notícia TDT.

Si no veieu CUATRO on estava, es que no teniu sintonitzador en alta definició, al final del dial hi està amb la versió simple definició, si no la trobau resintonitzau.

Remor TDT.

M'han comentat des de d'Abertis a Barcelona que el Govern Balear no ha pressupostat un euro per aquest tema, tot just per reparacions, es dir que supòs que l'oferta que ABERTIS a fet per fer arribar els canals autonòmics a la Cala li voldran "enteferrar" al nostre Ajuntament que no està per aquestes despeses, esperem que vagi dins el projecte TETRA del govern i es facin una realitat aquest canals a la Cala

Miquel Sánchez

Re: Precs

Miquel Sánchez | 01/05/2012, 21:22

Quina casualitat, a unes de les MTV's que hi ha pels satel.lits han fet un "remember" dels SEX PISTOLS que als anys 70 ja protestaven pel que està passant ara, han passat 40 anys i estem igual o pitjor.

jrv

Hospitals

jrv | 01/05/2012, 18:36

Els hospìtals també poden sr negoci, y l'Hospital General i el Joan March en son impediment. Al cap i a la fi, la qualitat sanitaria es el de menys. Els metges mercenaris, abans que els metges professionals.

jrv

Troll doi

jrv | 01/05/2012, 18:34

Estic d'acord amb Miquel Sànchez, la questió de l'abús en la qüestió de la font no es cap pardalada, ens demostra fins a quin punt un cacic frustrat pot arribar, i l'incapacitat ( o la poca voluntat segon qui es tracti) dels governants en fer complir la llei, i l'arbitrarietat amb que exerceixen la seva autoritat, teòricament delegada pel poble a les urnes.
I com a botó de mostra, l'enviament de G. Civil i P. Locals per un llaç de la senyera compartida per diversos territoris de la corona d'Aragó( No era la senyera aragonesa??)Tan sols faltaven la Legión y els boinas verdes, per complaure un elegit a les urnes, barroer, un tal Bausà.
Si haguessin robat a casa nostra, no hagues vingut tanta "força pública", no tan publica pel que es veu.

Miquel Sánchez

Re: Precs

Miquel Sánchez | 01/05/2012, 09:03

Desprès d'escoltar que tanquen dos hospitals tot això de la font de la plaça sona molt folkloric i també per que no dir-lo una "pardalada", però si renumciem a les coses petites com la font de la plaça com podrem lluitar contra el tancament de dos hospitals.

Pepe

A trollaret

Pepe | 01/05/2012, 08:46

Más fácil, igual lo que podíamos hacer es poner la fuente en el sitio donde estuvo desde finales del siglo XIX.

Jagger

Morritos

Jagger | 30/04/2012, 17:38

El ridicul, que un tio sen dugui la font de la plaça i no li facin reposar...

Troll2

Fuera el crucifijo

Troll2 | 30/04/2012, 16:57

eso , fuera el crucifijo de la sala de plenos, estamos en un pais aconfesional, yo la sustituiria por la foto de pepe garcia y miguel sanchez con las camisetas de lo de la fuente de la plaza mayor, porque somos aconfesionales pero tampoco tenemos sentido del ridiculo, lo de la foto un descojono total..

Pixeris

Re: Precs

Pixeris | 30/04/2012, 16:22

Jo estic d'acord amb en Pepe, la gent del PP que pensa com en Pastor, i hem sembla que el PP de Pollença n'hi ha que diven que estimen la nostra llengua, hi ho dic per qualque directora general, aquests i el mateix Pastor, haurien de demostrar en fets el que pensen, lo que la meva impresió es que la cadira esta molt aferrada.

Pepe

Re: Precs

Pepe | 30/04/2012, 14:56

Pens que la carta i l'actitud pública d'en Toni Pastor al tema lingüístic és molt necessària i correcta.Però pens que arribat al punt actual la gent com en Toni Pastor haurien de ser coherents i abandonar el PP com el propi Carlos Delgado els ha convidat a fer.

Per Adaptador i JS

Llengua

Per Adaptador i JS | 30/04/2012, 14:18

Lleguir el que se diu lleguir pareix que no ho heu fet o almanco no heu entes el que se suposa que heu lleguit. Vos convido a lleguir, poc a poc, els comentaris i veureu con ni se defença en Toni Pastor ni part del PP però sí la llengua. La carta de Toni Pastor parla de llengua i CXI i té una postura molt clara. A més, potser els convergents sabien que si publicaven el comentari els amics comentaristes anònims d´Alternativa entrarien a comentar-ho i perque negar-ho això ens diverteix..... .

JS

Re: Precs

JS | 30/04/2012, 13:24

Jo també he pensat el mateix, adaptador. Per a molts comentaristes el PP era l'"enemic" i ara sembla que part del PP ja és amic. Que els demanin a la gent de Manacor si és fotut el govern PP... Se veu que a Convergència només els importa la llengua i tot el que la defensi ja és bo. Uf.

Adaptador

Re: Precs

Adaptador | 30/04/2012, 09:28

Adaptació lliure de comentaris a la punta canviant Lliga per PP i Malena per Toni Pastor:

La darrera que havia de sentir, o millor dit, llegir. El bloc de Convergència fent d’altaveu de la carta d'en Toni Pastor que malgrat els seus discursets, hi forma part del PP. En Toni Pastor si que n’han sabut fer una cosa: en donar-li un osset a Convergència perque s’entretengui i que es mantengui tranquilet...

Quevedo

Re: Precs

Quevedo | 30/04/2012, 06:46

Madre, yo al oro me humillo,
Él es mi amante y mi amado,
Pues de puro enamorado
Anda continuo amarillo.
Que pues doblón o sencillo
Hace todo cuanto quiero,
Poderoso caballero
Es don Dinero.

Joan Ramon

Acció de Govern

Joan Ramon | 30/04/2012, 06:19

Allà on les normes deien que hi havia 2 ha. construibles ve el govern dels bauzà i delgado i diu que era una equivocació, afegeixen un 1 i ara diu 21 ha. El més pocavergonya dels estafadors de fira no crec que tengués tanta de barra de voler fer una cosa així

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb