URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Igual adès i ara

Alternativa | 03 Maig, 2012 07:12

Una bona reflexió del nostre company Miquel Trias que es troba més actiu que mai . Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

1978, 2012… Ja ho val i no ho paga, sembla mentida que després de tants d'anys poguem emprar els mateixos burots per la  lluita contra la caverna destructora i això que n'hi ha que els diuen conservadors…

 

 
 
 
 A la pàgina del GOB:


Aquí pots visualitzar una foto panoràmica de l'acció del diumenge...

... i aquí un petit vídeo de la "marea humana" que reclamà la protecció davant el projecte d'urbanització.


Avui donam compliment a la moció aprovada el passat dijous, i  a les 18h ens veurem a la Plaça Vella al cassal de can Llobera per penjar el llaç, després anirem al centre Miquel Capllonch del Port de Pollença i finalment a l'Oficina de Turisme de Cala Sant Vicenç.
Us esperam.

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Igual adès i ara

Pepe | 03/05/2012, 12:50

El text i cartell d'en Miquel surten avui també al diari Balears.

Pepe

Re: Igual adès i ara

Pepe | 03/05/2012, 12:49

És clar que ni les retallades ni la crisi són igual per tothom. Carlos Delgado no tenia ni un euro pel Festival de Pollença però si que els té per pagar a la seva parella i a tots els inútils directius del consorci de la Platja de Palma que es porten cada any; 194.000 euros...
Francina Armengol va estar molt encertada ahir quan va dir que abans de tancar hopitals ella hagués tancat el metre de Palma o el Palma Arena... Jo afegiria que abans acomiadaria a tots els càrrecs de confiança polítics que poblen Govern, Consell i ajuntaments..

CON DOS COJONES

VERGONYÓS

CON DOS COJONES | 03/05/2012, 11:57

www.diariodemallorca.es/mallorca/2012/05/03/delgado-contrata-pareja-asesora-tecnica-conselleria/763299.html

Espartà

Austeritat??

Espartà | 03/05/2012, 08:23

Penso fer comentaris per evidenciar de que, la major part dels polítics del PP, l'austeritat la volen femement...pels altres!
Així, que hi varen anar a fer, a la fira de London, la regidora amb dedicació exclussiva de 12 oficis, i tretze desgracies? A avisar que les platges no estarien preparades?? A que els senderistes no podrien passar per la major part de camins?? Que les oficines de informació turistica no estarian preparades, quan no , tancades? Que la web de l'Ajuntament no informa de res?? A perllongar l'estada a Madrid per fer-se la foto amb el princep?

Garci

Re: Igual adès i ara

Garci | 03/05/2012, 07:58

Una molt bona actualització del cartell. Enhorabona.

Alternativa per Pollença

Que!

Alternativa per Pollença | 03/05/2012, 07:14

El Govern firma con Caixa de Pollença una póliza de 3 millones de euros para pagar a entidades sociales
El Govern ha firmado una póliza de 3 millones de euros con Colonya Caixa de Pollença para hacer frente a sus obligaciones con las entidades sociales, una operación que ha sido concretada por el vicepresidente económico, Josep Ignasi Aguiló, y el director general de la entidad financiera, Gabriel Bauzá.
www.que.es/islas-baleares/201205021544-govern-firma-caixa-pollena-poliza-epi.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb