URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Alternativa pel bon camí.Urxella 27.

Alternativa | 18 Maig, 2012 06:00

 Aquests dies estam repartim pel municipi el número 27 de la nostra publicació de paper Urxella. Una publicació que fem principalment per arribar als ciutadans que no tenen internet. Fa anys que fem aquest esforç de fer una publicació en paper amb una periodicitat de tres-quatre mesos. No tenim còpies per tothom i us demanam si us ha arribat i ja l'haveu llegit que la passeu a un altre ciutadà o la deixeu a un lloc públic on més gent la pugui llegir. Gràcies

Aquest és l'article de la portada.

ANAM PEL BON CAMÍ.

   Portam ja molts mesos de legislatura i això ens permet fer una valoració de la situació política actual. El canvi de govern municipal ha fet millores pel que fa a gestions com els pressuposts o l’accés a la informació i participació de l’oposició a la presa de decisions, però evidentment  les coses es poden millorar i és el nostre deure, com a primer partit de l’oposició,  incidir i insistir en el que pensam que és prou millorable.

     A l’equip de govern li està faltant valentia en algunes decisions com la de tornar a posar la font de la plaça al lloc que li correspon (on ha estat més de cent  anys). Igualment haurien de defensar sense dubtes el caràcter públic del camí de Ternelles o la zona humida de l’Ullal. Cal obrir el corresponent expedient sancionador als que deixen caure la fàbrica i han tingut tancat el camí de Can Joanot durant més d’un any (la fàbrica és un bé catalogat i ara el batlle  vol declarar que està en ruïna per demolir-la, oblidant el seu deure de conservar i protegir el nostre patrimoni i fent un favor als propietaris que no se n’han cuidat).

     Un altre tema on fa falta valentia i  fer canvis és el del personal de l’Ajuntament. S’ha anomenat un nou càrrec de confiança a dit (un cap de serveis), quan el que s’havia d’haver fet era convocar proves selectives i donar opció a altres persones a ocupar aquest càrrec. Cal que d’una vegada s’acabin les parts i quarts dins l’Ajuntament i que la gestió del personal es faci des dels criteris d’igualtat, transparència i lliure concurrència.

     Per altra banda, a Alternativa estam prou satisfets del nostre resultat electoral  que ens  ha convertit en la  tercera força política del municipi, també hem incrementat la nostra capacitat de fer feina i informar als ciutadans al nostre bloc Urxella. La nostra feina política s’ha multiplicat aquesta legislatura i, com podeu veure a aquesta mateixa revista, intentam complir amb els nostres compromisos i seguir essent coherents amb nosaltres mateixos.

     Segurament això ha fet que siguem amenaçats per denúncies dels personatges que sempre han tingut tracte de favor i vinculacions amb el poder a aquest poble i que nosaltres no ens cansarem de denunciar públicament. A anteriors amenaces de denúncies, com les del president de l’AAVV del Port (per la nostra denúncia del tracte de favor de l’Ajuntament al mateix) o d’Arguta S.L. (per la nostra denúncia  de parts i quarts en la compra d’aigua a la mateixa per part de l’Ajuntament), ara se li suma la de l’arquitecte municipal.

    L'arquitecte ha denunciat al nostre regidor i al nostre coordinador (a més d’altres persones anònimes), per informacions i comentaris publicats al bloc Urxella i, a més a més, demana al batlle que actuï contra el nostre regidor, el reprovi i que el nostre regidor sigui acompanyat per un policia municipal per salvaguardar la seva integritat física.

     Aquest senyor té el dret a denunciar el que vulgui. Nosaltres pensam que el que veritablement hi ha darrera és la nostra feina envers l'estudi que va realitzar en referència a la zona humida de l'Ullal, que la posava en perill d’urbanització. Així mateix, qualsevol persona que conegui al nostre regidor podrà testificar que mai ha tingut cap actitud violenta, ni verbal ni física, ni cap a l'arquitecte ni cap a cap altra persona.

     Estam convençuts que darrera aquest escrit i denúncies no es troba una altra cosa que l'intent per part de l'arquitecte municipal i altres persones de coaccionar-nos i aturar la nostra activitat política, cosa que evidentment no aconseguiran. Escrits i denúncies com aquesta no fan sinó reforçar-nos i indicar que anam pel bon camí.

Si voleu veure o descarregar: Urxella 27 (pdf)

 

 

 

 

Comentaris

Rappel Bosch

sectarisme

Rappel Bosch | 19/05/2012, 06:31

És a dir, el conseller és por reunir amb dos particular (cap problema) però no amb els representants elefgits democràticament?
Aquest és el PP...

Pepe

Re: Alternativa pel bon camí.Urxella 27.

Pepe | 18/05/2012, 11:23

Per cert que el senyor Francisco Cabrer ja ha registrat a l'Ajuntament un escrit en referència a l'article que publicam avui i que es troba a la nostra revista de paper.
Segon el seu escrit haurien de denunciar a l'Ajuntament pels parts i quarts en la compra d'aigua...
El senyor Cabrer no ha de passar pena com ja vam dir al seu dia aquests parts i quarts es troben en coneixement de la policia judicial, davant de la qual vam declarar i aportar tota la informació de la que disposavam.

Alternativa per Pollença

Re: Alternativa pel bon camí.Urxella 27.

Alternativa per Pollença | 18/05/2012, 11:18

Ens diuen que el senyor Conseller de Presidència Jaume Juan es va reunir fa uns dies amb els senyors Rafel Morro (Ca na Teresa) i Francisco Cabrer (Arguta S.L) al Club...
Què es va tractar a aquestes reunions?
El batle defensarà els interessos públics o cedira davant dels que defensen els seus interessos particulars?

Alternativa per Pollença

Re: Alternativa pel bon camí.Urxella 27.

Alternativa per Pollença | 18/05/2012, 11:04

Us informam que el pròxim diumenge dia 20 de maig a les 10:00h es retransmetrà en el Canal de Televisió Euro Sport la Copa del Món de Piragüisme, en la que participarà el regatista pollencí Sete Benavides, puntuable per als Jocs Olímpics de Londres 2012.

Si voleu veure la retransmissió en el Reial Club Nàutic del Port de Pollença, disposaran a disposició de tothom de una pantalla gegant en el saló social del club.

Atentament,

ÀREA D'ESPORTS

Alternativa per Pollença

Re: Alternativa pel bon camí.Urxella 27.

Alternativa per Pollença | 18/05/2012, 08:10

Ara mateix el PSOE ens ha enviat una fotografia del llaç que haviem penjat a Can Llobera destrossat. Lamentable.

Alternativa per Pollença

Consell

Alternativa per Pollença | 18/05/2012, 08:07

Ës una pena i preocupant que l'equip de govern no informi d'aquestes visites als grups de l'oposició que representam a més de la meitat dels votants i que "tal vegada" els podriam aportar alguna idea.

"El conseller de Presidència, Jaume Juan, se reuneix amb el batle de Pollença per conèixer les necessitats del municipi (17.05.2012)"

www.conselldemallorca.net/?id_section=1&action=news&id_article=17290

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb