URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No a la violència, inclosa la polítca

Alternativa | 22 Maig, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

  Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias, molt indicat per un dia com avui que ens visita el president del govern, el senyor en Bauzá.  Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com  

Estam aborronats del que està passant a Mallorca: què és això d’esbroncar i barrejar i àdhuc apedregar els polítics que hem votat i què ens mereixem? Com a mallorquins condrets i assenyats ens hi hem d’opossar… sinó com acabarem? On és el nostre servilisme ancestral cap als poderosos? On és el nostre esperit de cans erugats? Què es pensa aquesta gent, creure és criança, si no feim el que ens diuen els senyors i els seus missatges no ens defensaran com han fet fins ara, i chi lo sa…se’n duran els seus negocis o tornarà el Moiment. Idò som-hi, si no voleu acabar vivint a una barraca i menjant garroves o emigrant com un temps, ja vos podeu apuntar a l’acte de desgreuge digital que ve amb aquest missatge.

Comentaris

jrv

blogs

jrv | 24/05/2012, 12:32

m'agradaria poder escriure al blog del PP, per anar directament. I juro que ho faré danant el meu nom, no amagat darrera pseudonims postissos, que no diuen res de bo de qui els utilitza.

jrv

anònim fanatics

jrv | 24/05/2012, 12:30

Veig que per manipular el que escric, no has de menester ajuda de ningú, anònim L'ajuda incondicional als fills es això,incondicional, però no importa que et fiquis amb la vida dels altres, que poden estar incondicionalment al costat dels seus fills, però sense que aquesta incondicionalitat sigui a costa dels altres, i dels seus drets i formes de pensar personals. Naturalment que cal respectar les majories, però quan aquestes estan farcides de lladres, d'inmoralitat, cal rebelarsin, això fins i tot en temps d'en Franco es predicava oficialment.
Si la visita den Baussà hagués tingut lloc fa 5 anys, hagués sigut Matas a qui haguessiu fet la claca, i vosaltres, dins la linia fanàtica, l'haguessiu defensat igualment, malgrat la vergonya(aliena) posterior. Encara esper un mea culpa del PP per assumptes com en Matas o en Rodrigo de Santos, entre molts exemples. Esper que ningu els posi com exemples a seguir pels seus fills, o si això forma part de la "incondicionalitat", abans que la bona formació i ensenyament, quan no hi ha capacitat de transmetrer valors a les generacions posteriors, cal recorrer a la incondicionalitat!!
No se si ho consideraras un "tòpic", però es una veritat irrefutable!

Joan C C

Re: No a la violència, inclosa la polítca

Joan C C | 24/05/2012, 11:16

Tota la raó, hi ha mes consumisme ara que abans, l'únic que la frenat es la crisi, ara be, també és cert que les noves tecnologies hi formen part d'aquest consumisme, però com a cosa positiva han ayudat a combatre la manipulació oficial.
Com molt bé diu na Margalida, el joves tenen orelles , ulls i veuen hi pateixen la situació.

beneits els que m'interessa

Re: No a la violència, inclosa la polítca

beneits els que m'interessa | 24/05/2012, 10:59

El que pots aprendre tu es a respectar les majories, que fent servir quatre frases plenes de tòpics, d'els fills de casa bona, els jubilats a l'arròs brut i la miseria humana no t'hi treuen. I si per tu l'ajuda incondicional a un fill és motiu de critica, això ja dona fe de l'alçada moral del teu discurs, mes miseria humana que aquesta no n'hi ha.
I no donis lliçons de que els joves no son beneits, i despres prens per beneits els que van a menjar arròs brut. Per tu els beneits son els que no tenen les teves idees.

jrv

mosques

jrv | 24/05/2012, 10:46

certament, els votants del PP foren proporcionalment mes que els altres. Obvi. Però ja saps alló del milió de mosques....ho pots traslladar a l'arrós brut, en ves de la m.
Hi hauries de saber que la democracia també se fonamenta en el respecte a les minories...

jrv

el messies

jrv | 24/05/2012, 10:44

Molt bé, "joves estudiants". N'està ple, de donadors de consells foradats, fins i tot de vellets prematurs...antes ens contaven que havien fet la guerra bla bla bla, ara, lo llestos que eren quan eren joves...
Als joves els preocupa el futur, no el passat. Aqui ha Mallorca està plé de fills de casa bona, o no tan bona, que havent tingut l'ajuda incondicional del pares per estudiar o donar voltes, ara donen consells de lo llestos que foren...etc. etc.
Miseria humana...els joves no volen acabar badant a un fals miting de politics aprofitats, mentres els engavaxen d'arrós brut.
Un 10 pels joves.

cuentos

Re: No a la violència, inclosa la polítca

cuentos | 24/05/2012, 10:42

Es que el que hi havia en general tambe era una minoria. 300 de 10000 (3%). Ho dic perquè tanc que vos agrada fer comptes de "els votants del PP son tants, pero els dels altres partits son quants, per tant hi ha mes que voten als altres partits i si a mes sumam els que no han votat, bla, bla, bla,...". Acabau intentant convencer que els votants del PP son minoria i els que hi havia a veure en Bauza son majoria representativa. Cuentos.

Margalida Amengual

PP

Margalida Amengual | 24/05/2012, 10:23

Bé, ja han començat aquests del PP a fer-ne de les seves: crispar la gent de mala manera, provocar enfrontaments, amagar informació, manipular mitjans de comunicació pels seus interessos, menysprear la llengua, acabar anb drets fonamentals dels treballadors, convertir l'educació pública en una calamitat, lo mateix amb la sanitat pública, donar doblers a copes de vela quan, amb aquets doblers podrien pagar el sou d'un parell de mestres o metges un grapat d'anys, etc., etc, etc., etc. I encara voleu que la gent no protesti? De veres creis que els joves estàn manipulats? O no veis que tenen orelles i ulls i que, per ells tot solets, la gran majoria veu lo que estàn fent aquets energúmens amb els nostres drets més fonamentals? Jo no hi vaig esser l'altre dia quan l'innombrable (no puc ni dir el seu nom)va venir, però, pel que m'han dit, va esser una minoria molt minoria la que es va exaltar i ningú va resultar ferit; per descomptat que s'ha de comdennar la volència i també la "violència" que exerceixen el governs del PP, tant central com autonòmic, envers els ciutadans més vulnerables de la societat, cobrant-nos imposts que es treuen de la màniga per després donar-los al bancs envers de que repercuteixin en nosaltres. No és comdenable això?

consumisme abans?

Re: No a la violència, inclosa la polítca

consumisme abans? | 24/05/2012, 10:17

A noltros se'ns inflava el cap amb el consumisme? Joder no se a quina época has viscut. Ara si que tenen el cap inflat amb el consumisme si tots val amb el seu iPhone i del que tenen por es de no poder-se comprar el que vulguin en ser grans, de res mes. Les xarxes socials, una altra eina del consumisme, tothom a tenir internet al telefon per poder actualitzar el facebook i l'instagram amb lo be que ha anat la mani. Si anassin com noltros a pegar quatre pilotades o a nedar a Sant Vicenç amb la tovallola a l'esquena no passarien tanta pena. Això si, tots son molt d'esquerres.

Joan C C

Re: No a la violència, inclosa la polítca

Joan C C | 24/05/2012, 10:09

És evident que les xarxes socials han suposat un canvi que molesta a segons qui... quan jo tenia 16-17 la veritat és que la única informació que podiem rebre és la dels mitjans de comunicació oficials, no pasava pena ni tenia informació del mercat laboral perque s'ens venia la idea que estudiant trobariem una bona feina. Això si ens inflaven el cap amb el consumisme i sens manipulava amb la finalitat de que ens olvidasim de la política. Per altre banda els joves d'avui són conscients del que succeix, tal vegada no estàn tot lo documentats i conscienciats que caldria, com no ho esta la majoria de la societat, però sóns concients de que el seu futur està en perill.

joves estodiants

Re: No a la violència, inclosa la polítca

joves estodiants | 24/05/2012, 09:44

Mira jo quan tenia 15 o 16 anys ni sabia com estava el mercat de feina, ni si estaria a l'atur en ser gran, ni tan sols on podria treballar. Jo me preocupava d'estodiar i la veritat poc me preocupava el mercat laboral ni en sabia de crisis. I no me diguis que ara estan mes documentats els joves, ja, ja,... el que passa que els inflen el cap, "ja veureu en creixer", "no tendreu on caure morts", "si continuen aquests del PP no quedarà ni un solar", bla, bla, bla, al final s'ho creuen i lluiten per coses que ni saben de que van. I si en ser grans no troben feina que montin una empresa, no fa falta vagin sempre d'assalariats.

jrv

Joves manipulat.s..

jrv | 24/05/2012, 07:30

Aquesta gent del PP ens vol seguir embullant amb això de la manipulacio juvenil...amb això ataca a un sector, el jove, que simplement , i per mor de la politica jo diria, anti -jove, pateix casi un 60% d'atur a nivell d'estat, que veu retallades les eines que poden millorar el seu futur com és l'ensenyament, i no veu altra sortida que la protesta...si els dirigents del PP no saben veura això, es que els importa un ravec el futur d'aquest pais.
No es pot comprar la submissió del joves fent arroços bruts (bon adjectiu, aquest, ve com l'anell al dit!!) i comprant el vot de molt jubilats, si no per un plat bíblic de llenties, si per arroç amb molt greix, per amagar també les retallades a les residències de 3ª edat i a les pensions, mentres ell es pujen el sou

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 24/05/2012, 07:08

El alcalde de Santa Margalida critica la ´ocupación militar´
El primer edil popular de Pollença reprocha a la oposición que no condene los incidentes ocurridos durante la visita de Bauzá al municipio.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/05/24/alcalde-santa-margalida-critica-ocupacion-militar/768060.html

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 24/05/2012, 07:07

El SPIB condena las agresiones a periodistas en Pollença
En el tumulto se produjeron lanzamientos de objetos, entre ellos una pieza metálica que golpeó "de rebote" en la rodilla de un fotógrafo.
www.diariodemallorca.es/mallorca/2012/05/23/spib-condena-agresiones-periodistas-pollena/767913.html?utm_source=rss

Miquel Sánchez

Re: No a la violència, inclosa la polítca

Miquel Sánchez | 23/05/2012, 21:40

Avui devers les vuit del capvespre el "palmeros del PP de ONDA CERO" entrevistant al batle damunt els incidents desprès d'anar-se el president, en resum que "no nos damos cuenta lo mal que está el país y hay que recortar" (paraules dels contertulis), tinc que dir que desconeixia el que havia pasat desprès

Miquel Sánchez

Re: No a la violència, inclosa la polítca

Miquel Sánchez | 23/05/2012, 21:29

A top això ningú a dit res de la terrassa tan "guai" que han posat a Ca'n Teresa, el que no he vist és la font

jrv

JRV

jrv | 23/05/2012, 21:17

Ho sento, el meu nom es un poc llarg i habitualment signo amb les sigles JRV, Joan Ramon Vetera( o Vell) com volgueu, i dono massa per fet que hem coneixen. Res mes lluny de la meva intenció que ocultar la meva persona.
Sento haver ofés la persona que anomenes, Joan (tampoc Joan dona molts aclariments, per cert) entre altres motius perque totes les persones que fan feina, sigui intelectual, fisica o tècnica mereixen tot el meu respecte, simplement que es guanyin la vida honradament, i aquesta senyora es una d'aquestes, per tant mereix el meu absolut respecte.
Però també considero que aquestes persones tenen (Tenim!!)l'obligacio moral d'un comportament respectuos envers les altres, discrepants o no, que expresen el seu rebuig, sigui contra una politica que perjudica la major part de la societat, com es ara, sigui la que sigui. I hi ha edats, en que correspon transmetrer seny cap als altres, i no crispació, com va passar, d'aqui el meu rebuig respectuos, amb respecte llibertat d'expressió.
I ja saps, en altres àmbits, la meva consideració ben sincera.

Alternativa per Pollença

Re: No a la violència, inclosa la polítca

Alternativa per Pollença | 23/05/2012, 20:53

Una reflexió que ja ha fet l'ex-president Cristòfol Soler, a un acte al que va anar el batle de Pollença:

Tòfol Soler: “Mai havia vist uns plantejaments tan, tan, tan a la dreta”

h
ttp://dbalears.cat/actualitat/balears/tofol-soler-mai-havia-vist-uns-plantejaments-tan-tan-tan-dreta.html

Alternativa per Pollença

Re: No a la violència, inclosa la polítca

Alternativa per Pollença | 23/05/2012, 20:44

I parlant de manipulacions un bon exemple de manipulació informativa:

Al següent vídeo de RTVE es veu com la Cap de Gabinet d’Educació li
fot una clotellada contundent a un estudiant, i acontinuació preten
fer extensiva l’agressió a altres estudiants, que de manera ben tova
l’aturen (“No a la violència” diuen tots).

www.youtube.com/watch?v=G2keJVu8s4o

La televisió pública que pagam, IB3, passa el vídeo i tot just al
moment de l’agressió de la Cap de Gabinet d’Educació, fa una retallada
xapucera, fent-la desaparéixer, deixant només veure el que qualifica
de “sacsejades” a la Cap de Gabinet.

h
ttp://ib3tv.com/

Pepe

Re: No a la violència, inclosa la polítca

Pepe | 23/05/2012, 20:32

Això de veure conspiracions per tot em sona massa...
Insisteix la gent del PP ha de reflexionar i el govern ha de canviar la seva actitud.

joan

jrv

joan | 23/05/2012, 19:44

jo nomes vull dir una coseta .....jrv lo que podries fer es donar la cara i no anar amb seudonims ja que si la madona de can pataco es va posar nirviosa devia eser per qualque cosa.jo som el seu fill i no estic jens nirvios......ja hem diras coses....una abrasada

per n'Esteve

Re: No a la violència, inclosa la polítca

per n'Esteve | 23/05/2012, 16:02

Esteve, el primer que has de fer es entendre el que llegeixes: "esteim" primera persona del plural, no se d'on treus lo de "feis", t'ho has inventat a conveniencia. I això de les dues pollences es una parida, seran 4 radicals d'un i d'altra bandol, perquè jo convisc amb gent de tota condicio politica i me'n vaig amb ells de gintonics i mai mos hem barallat, al contrari hem rigut molt amb temes politics. I si veus els liders politics veuras que entre ells no les tenen aquestes postures radicals, però a alguns liders si els agrada radicalitzar per darrera per inflar sense patir desgast, i això se fa a través del jovent. Ha passat al pais basc molts anys, no s'ha inventat la roda amb això. També passa amb el neofeixisme a Europa, els liders amagats inflant i els jovenets fent el primo. Si no mira les fotos dels diaris, que han hagut de tapar els ulls a quasi tothom perque son menors d'edat. El pitjor es que s'arriben a creure que estan en possessio de la veritat, i comences a veure pel facebook animalades.

Cati Cifre

Mitjans

Cati Cifre | 23/05/2012, 16:01

Aixi no! Per molt en contra que estiguem.

h
ttp://ib3tv.com/20120523_182023-moments-de-tencio-durant-la-visita-del-president-balear.html

Esteve

Canamunts i Canavalls

Esteve | 23/05/2012, 15:22

Perquè dius "feis", a qui et refereixes? tu també ets un/a d'aquests que fas pena. Els enfrontaments entre pollencins són el pa nostre de cada dia. No ens podem ni veure uns amb els altres. Les dues Pollences no han deixat d'existir mai. El que passa és que som tan falsos que ho duim d'amagat, per darrera, pero en dies com ahir ens surt la vena, uns tirant coses, els altres fent fotos-denúncia.

Miguel Sánchez

Re: No a la violència, inclosa la polítca

Miguel Sánchez | 23/05/2012, 14:26

Segons tinc entès, els autors del llançaments varen ser identificats per GC vestits de paisà i es parla de 2000 euros de multa "per cap", i en va haver molts pocs, si la bolla de plom no haguès ferit a un periodista avui ningú sabria res d'aquesa bolla.

El PP demana la soliraditat dels altres partits quan ha fet el que ha volgut i no ha escoltat a ningú, des de Alternativa sempre hem rebujat la violècia, sempre, ara una cosa és violència com el llançament d'objectes que sancionarà l'autoritat competent i l'altre les movilización i cacerolades, que seguiran i seguiran, com va dir diumenge en Federico Mayor Zaragoza a SALVADOSTV, "cayo el bloque comunista y ahora le toca caer al otro, no os calléis que a esto le queda muy poco" (o una cosa semblant a aquesta).

I al que no li agraden el pollencins, que hem de fer fillet meu.

Joan C C

Re: No a la violència, inclosa la polítca

Joan C C | 23/05/2012, 14:20

Hi ha comentaris que no val la pena ni contestar, quins curtarros, si voltros sou els pollencins que m'heu de representar val més que em representi un foraster, fins i tot un marcià....

no volem mes enfrontaments entre pollencins. Basta, entre tots feis pena

Re: No a la violència, inclosa la polítca

no volem mes enfrontaments entre pollencins. Basta, entre tots feis pena | 23/05/2012, 14:07

Lo que esteim aconseguint es una divisió dels pollencins com mai hi havia hagut. Basta veure comentaris al facebook, pollencins insultant-se entre ells, intentant donar lliçons uns als altres d'ètica i politica. Els politics d'un i altra bandol passaran i noltros quedarem aqui convivint, i hauran aconseguit entre tots un mal rollo i una divisió entre la gent. I especialment va pel jovent, que la veritat està molt manipulat i radicalitzen molt ràpid les seves postures precisament per la falta d'experiència i la perspectiva que dona haver vist ja moltes batalles d'aquestes. Pepe, exerceix una responsabilitat a les aules i elimina l'ambiguitat del teu llenguatge. Quan algú fa les coses malament no pots anar i dir "es que l'altra ho ha fet pitjor". Aquests tiren bolles, "es que en Bauzà ha fet no se que quantos". No la volem aquesta divisió entre pollencins aquí. Els joves arriben a creure tot el que els hi conten i algú els hauria de fer veure l'altra costat de les coses.

Charnego

QUIN CURTARRO

Charnego | 23/05/2012, 13:57

Ja lo que ens faltava, un foraster que dona lliçons de mallorquinitat a Mallorca, defensant una bandera de un altre regió, i l'altre curt en Miquelet mostrant de primera mà al seu fill com se a de anar per la vida... tot un exemple, si senyor, es aixô lo que adoctrines a les aules??

Pepe

Re: No a la violència, inclosa la polítca

Pepe | 23/05/2012, 13:36

Estic d'acord Cati, la protesta hauria d'haver estat totalment pacífica. I vull insistir en que el comportament de la immensa majoria dels assistents va ser prou correcte.

Pepe

Re: No a la violència, inclosa la polítca

Pepe | 23/05/2012, 13:33

Albert pens que el que fa el ridícul és un president que en una any no ha trobat temps per visita Pollença i preocupar-se pels nostres problemes, i si per visitar als afiliats dels seu partit.
Només cal recordar que des del Govern s'ens ha llevat totalment l'ajuda del Festival, s'han tingut que tornar doblers de l'auditori, s'ha tancat el Centre de la Gola, s'ha marginat a les vivendes vacacionals de la llei de turisme, s'han fet reunions amb els propietaris de Cala Carbó a les que no ha estat present el batle del seu mateix partit... Però pel president és més important escoltar a un grapat de militants pel seu Congrés. La paraula ridícul és poca cosa per aquesta actuació. Així anam.

Cati Cifre

Protestar SI, violencia NO

Cati Cifre | 23/05/2012, 12:37

Garci, Pepe, un éxito... estic d'acord amb tot el que deis i JRV, si a Manacor escupien, també molt mal fet. L'únic que he dit es que si protestes perfecte, ara, agredir amb qualsevol de les seves variants no ho trob correcte, i si ells agredeixen amb les seves polítiques o de qualsevol altra manera, crec que no es motiu per posar-se a a la seva altura. Crec que en Bauzá ja li ha quedat clar que hi ha gent a Pollença que no el vol, no fa falta tirar globus, increpar periodistes que fan la seva feina o anar com un boig darrera el cotxe del president. Es la meva opinió.

Albert

Pollença fent el ridicul 2

Albert | 23/05/2012, 12:29

Un altre vegada Pollença fent el ridicul! Ja basta que per tot Mallorca saben lo tancats que sou i que a ses vostres festes no voleu a ningú, però després sou els primers en anar a ciutadella, de verbenes, etc! Aquest pic per ib3 tothom hem pogut veure com una guarda de radicals s' ha dedicat a liarla. Gent que no té res a fer sen va a tirar ous, pedres, grlobus a gent que fa la seva feina. Pot ser que en Bauzà no caigui bé o el que sigui, però el que no pot ser es que periodistes companys de profesió sen vagin agradits simplement cuant ells fan la festa. I lo que més m indigna es veure gent manipulada que no s' entera ni perqué esta protestant, i gent amb estalades!! per que estalades??? si volen estalades que sen vagin a catalunya, això es Mallorca, aqui i ha d haver bandeles amb el nostre castell, no estalades catalanes! Això es mallorca! Salut!

Cristina Món

BADUADEU SAGRAT

Cristina Món | 23/05/2012, 12:19

En Cristet se va possar com un Cristo ahir. Hagués estat bé que quan anava a córrer amb el seu amic Fores Gam també l'hi hagués montat un cristo de com ens ha deixat el poble

jrv

Fanatics o incondicionals, lo mateix.

jrv | 23/05/2012, 10:18

L'exemple ahir de l'actitut d'alguns membres del PP pollencí devant las protestes dels ciutadans, de totes les edats, fou tota una lliço de que molts partits, i el PP el primer, tal volta per nombre o per ideologia(o falta d'ideologia!)tenen un nombre, un segment de afiliats, que ho son perque psicologicament i culturalment no tenen on caure morts. Pobressa d'esperit li diria jo. No es donen compte que els seus actes dessafiadors en el momentet en que un dia en l'any el seu "lider màximo" s'ha dignat anar a veurels, i això perque els ha de menester, per complaure, pensen ells, el capppare Baussá, o la capmare Salom, posem per cas, els pobrets fidellissimos han de fer un acte, una demostració "sublim2, veuen ells, de fidelitat, i consenten enemistar-se amb els seus conciutadans que toparan cada dos per tres durant tot l'any, i amb els que han de conviure. Un acte de servilisme i curtó, faltat de tot mínim anàlisi racional, que ja de per si els descalifica con a gent de seny...i compomet als membres del seu partit, els assenyats, que es voldrien fondrer davant tanta curtó. Recordo curtades iguals defensant en Mates, o en Rodriggo de Santos, fa uns anys.... I ARA, QUE?? eL MATEIX POT PASSAR MES ENDAVANT AMB BAUSSÁ, RECORDAU-ho!!.

Pepe

Re: No a la violència, inclosa la polítca

Pepe | 23/05/2012, 09:39

Xisco i Joan pens que aquest "bussitour" si que té alguna cosa de premeditat. I és que sembla que el president es troba més preocupat per la situació interna del seu partit que per la situació de la Comunictat.
Només cal llegir els comentaris dels peperos per veure com una situació com aquesta pot cohesionar un partit.
El més trist és com molt de peperos pollencins accepten una política contrària a les seves idees a canvi d'una cadira.

Pepe

Re: No a la violència, inclosa la polítca

Pepe | 23/05/2012, 09:33

"Pantomima" el fons de la qüestió és que tenim un govern que s'ha carregat 25 anys de consens en torn a la llengua. Un govern que menteix setmana sí i altra setmana també. Un govern que s'està carregant la sanitat i l'educació pública, a més a més de la improvisació més absoluta Un govern que dona pasos per carregar-se es Trenc d'una manera barroera... Això és el fons.

Pepe

Re: No a la violència, inclosa la polítca

Pepe | 23/05/2012, 09:29

Al "votant del PP". Primer nosaltres no hem tirat cap pedra ni hem amagat cap mà. Si qualque partit dona la cara dia darrera dia és Alternativa. I sempre hem dit el mateix; protestar pacíficament en democràcia és legítim i necessari i imprescindible al cas del govern més mentider que ha patit les Balears.
Respecte a la violència l'hem condemnat abans, durant i després ja que només beneficia als que volen eliminar la mobilització social.
Guillem Cifre estaria orgullós de la immensa majoria de la gent que vam protestar ahir pacífica i democràticament.

Xisco

Piróman Bauçà

Xisco | 23/05/2012, 07:30

És evident que tota aquesta moguda és ben cercada per crispar. En Joserra té ben clar que vol criminalitzar a la meitat de la societat balear.

Joan Seguí

Bausa Tour

Joan Seguí | 23/05/2012, 07:14

I no creis que tot això és un montatge del PP per després fer-se els martirs? Si no, no entenc perque anuncien quins pobles visitarà i a quina hora. No va visitar la Presidenta del Consell el batle de Pollença i no ho va saber ningú?

Miquel Sánchez

Re: No a la violència, inclosa la polítca

Miquel Sánchez | 23/05/2012, 06:06

PPeros si vosaltres tinguessiu un fill que per circunstàncies necessita reforç educatiu i et diuen que el proper curs podria ser que amb els retalls "res de res de reforç" i el mateix dia aprovven una subvenció de 120.000 euos per la copa del rei de vela, aixó és de "canalles" sense entrar amb el tancament dels dos hospitals.

Sobre que només falta el venedor de frankfurt i de globus d'en Bob Esponja totalment d'acord, podria ser una mesura anticrisi, jo tir la pedra però d'amagar la ma res de res

I el PPinocho ha guanyar amb un munt de mentides a la seva campanya electoral.

Haremos lo que tengamos que hacer ... fotre als pobres per enriquir més encara al mes rics

pantomima

Re: No a la violència, inclosa la polítca

pantomima | 23/05/2012, 05:23

Això ja s'ha convertit en una pantomima, una caricatura de lo que se vol reivindicar. Ja només falta un tenderete venent frankfurts aans de començar. El fons de la questió és que no s'accepta que el PP guanyés, des del primer dia hi havia barrams estrets. El que fa mes renou no es ni el que mes raó té ni el mes nombrós.

Un votante del PP

Un éxito

Un votante del PP | 22/05/2012, 22:41

El recibimiento de bausa un éxito, Pollensa dando signos de civilización , si cifre de colonya levantara la cabeza..... Ala ahora a criticar a los violentos.. Sois únicos tirando la piedra y escondiendo la mano.

jrv

Patètics...

jrv | 22/05/2012, 20:44

Aquest es el qualificatiu que mereixen alguns afiliats o simpatitzants del PP, a Pollença, i suposo que això es extensiu a tot Balears....
No entenc la sortida cap endavant, fent burla, de la madona de Can Patacó, ho lamento per ella, vull suposa que son els nirvis, igual que la filla del regidor Llobeta, i altres que han demostrat que de serenitat i sentit comú, res...afortunadament, no tot hom ha tingut un comportament de curtango: crec que Tomeu el batlle està arreglat, amb aquest membres de l'agrupació, poca cosa se pot fer...i amb quin merder ha ficat Baussà a totes les agrupacions de la pert forana, havent de defensar l'indefensable...!!

Pepe

Re: No a la violència, inclosa la polítca

Pepe | 22/05/2012, 19:44

Cati comparteix, sense entrar en altres tems comparteix el teu comentari en tot llevat d'un punt. Bauzà no està exercint el seu programa, al mateix no trobaràs res de tancar hospitals a la vegada que puja el sou als seus assessors, no trobaràs res de les retallades d'educació, ni trobaràs res sobre ocultar la seva declaració de bens...
Quan s'incompleix reiteradament el programa electoral es perd legitimitat democràtica.

Manuel

CUIDADIN ELS QUE US HEU MANIFESTAT

Manuel | 22/05/2012, 19:39

Avui, he anat a dir al porc bausá que és un porc.

M'ha sorprés veure la gent que sortia de la seu del PP i sobretot m'ha sorprés veure la filla del regidor Llobeta, tomatito, que feia fotos com una condenada al públic assistent, què vol fer un book? o li dirà al seu papá qui és que no ho feia bé???

Quina llàstima de genteta, que no havien brufat mai amb cullera i ara va més estirats que un llençol...

jrv

Educacio....per tots!!

jrv | 22/05/2012, 16:40

T'agraesc el teu comentari, Cati Cifre, tal volta l'hauries de fer extensiu a les persones adictes al PP, que des de els balcons i els terrats propers a l'Ajuntament, escupien a la gent que va anar a rebrer a Baussà a Manacor, i als que no varen anar a rebrer-lo i passaven per alla, així com al pepero que va voler envestir als manifestants amb un tot terreny, i també gent que passaven per allà, com la gent que anava i venia tranquilament i se va veura aglapida amb tanta policia, aquesta que no trobes quan roben a una finca, o maten una dona en qualsevol cas de violencia domestica, o etc. etc. però si la trobes posant multes a tot cotxe minimament mal aparcat a se Covetes, i tan sols en ocasió d'una manifestacio ben pacifica, peròi contraria als interesos dels especuladors, que fora d'això pots aparcar com vulguis.
Els comentaris poden anar mes enllà del que hem llegit al diari con si fos l'Alcorà per a un musulmà, cal pensar i informarse mes objectivament, i saber veura qui defensa l'interés del comú, i qui els interesos inconfesables.Hi ha vida democràtica fora del PP, i de la sana i noble.

Garci

Re: No a la violència, inclosa la polítca

Garci | 22/05/2012, 16:16

Bones Cati. Estic d'acord en que protestar és legítim, però la violència no només son els actes que comentes, violència és la que s'exerceix des del poder contra la major part de la població amb polítiques anti-persones, com les que impulsa aquest senyor que està essent escridassat per allà on va. Lo d'elegit democràticament i lo de que vivim en una democràcia, jo ho poso en dubte. Que fa el que creu més convenient, això si que no ho pos en dubte: fa el que creu més convenient per a la seva classe social.

Cati Cifre

Protestar SI, violencia NO

Cati Cifre | 22/05/2012, 15:37

A mi hem pareix molt be protestar, fer casserolades, manifestacions..., sempre i quan es faci amb educació i sense violència. Ell va esser elegit democràticament, exerceix el programa que creu mes convenient i amb el qual podem o no estar d'acord, però això no justifica, tira ous, pegar empentes ni cap tipus de violència cap a una persona.

Antonina Amer

Visita Presi!

Antonina Amer | 22/05/2012, 07:37

Me pareix que no podrà esser a les 19,30 que els President sigui per Pollença. He vist que de les 19.05 a les 20.00H es fa "la ventana de Baleares" a la Ser i se li fa una entrevista a n'en Bauzà.
Per tant serà complicat que sigui als dos llocs alhora...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb