URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

NO A LA VIOLÈNCIA, INCLOSA LA POLÍTICA. 2

Alternativa | 24 Maig, 2012 11:30 | facebook.com twitter.com

Arran dels fets ocorreguts a Pollença a la visita del president del govern  el passat dia 22, a Alternativa per Pollença (A) condemnam l’ús de la violència de qualsevol tipus i vengui de qui vengui , i expressam el nostre suport al dret de manifestar-se pacíficament que és el que van fer la immensa majoria dels manifestants a Pollença.

Igualment voliam aclarir que no teniam constància de la totalitat dels incidents succeïts ja que els regidors de la oposició "malgrat ser càrrecs públics" no vam poder accedir al carrer Jonquet en cap moment. 

Comentaris

T'han girat la cara

Re: NO A LA VIOLÈNCIA, INCLOSA LA POLÍTICA. 2

T'han girat la cara | 24/05/2012, 17:15

Xafardera, ZASCA!!!, en toa la boca!!

Pepe

Re: NO A LA VIOLÈNCIA, INCLOSA LA POLÍTICA. 2

Pepe | 24/05/2012, 16:38

Moltes gràcies per l'explicació Joan. La millor manera d'acabar amb xafarderies i remors en moltes ocasions malintencionats és la transparència.

Joan Cifre

Re: NO A LA VIOLÈNCIA, INCLOSA LA POLÍTICA. 2

Joan Cifre | 24/05/2012, 16:26

Hola som en Joan Cifre, director de l'hotel Juma i del restaurant GR221. Varem rebre la visita de l'inspector de turisme fa aproximadament un mes, pel que veig abans que ningú, per segona vegada en un any. Supòs que han pensat que si havien passat fa un mes no tornaven passar, en un mes no hem fet gaires canvis. Tenc l'acta a disposició pel que la vulgui veure, per cert sense deficiències. Xafardera, en voler passa a fer un cafè, deus ser aprop si has vist que han passat per tot, jo hi som tot el dia i no m'hi he fixat. Una salutacio,
Joan

Pepe

Re: NO A LA VIOLÈNCIA, INCLOSA LA POLÍTICA. 2

Pepe | 24/05/2012, 16:12

Primera notícia que tinc xafardera.

Xafardera

Inspecció de turisme

Xafardera | 24/05/2012, 15:17

Sabeu qualque cosa de la inspecció de turisme que han fet avui a plaça? Han passat per tots els restaurants i s'han "oblidat" del Juma. Qué curiós!

Miguel Sánchez

Re: NO A LA VIOLÈNCIA, INCLOSA LA POLÍTICA. 2

Miguel Sánchez | 24/05/2012, 14:30

Alex, era jo que voli passar tot just per passar a l'altre costat i no fer "voltera"

Garci

Re: NO A LA VIOLÈNCIA, INCLOSA LA POLÍTICA. 2

Garci | 24/05/2012, 14:05

Realment té dret el batlle a demanar als partits de l'oposició que condemnem la violència de l'altre dia?

Jo li deman al batlle que condemni:
- La violència d'un sistema capitalista que deixa morir de fam i viure en la misèria a centenars de persones i que ell ajuda a mantenir.
- La violència que sofreixen els malalts en les llistes d'espera infinites, que ells encara han allargat més.
- La violència que suposa augmentar les ràtios a classe, tirar a l'atur a milers de personal docent, deixar a nins amb necessitats educatives especials sense suport...
- La violència que crea la seva austeritat envers els milions d'aturats.
- La violència que genera el veure als polítics amb sous desorbitats, cotxes oficials, secretàries personals, amics enxufats...

Senyor batlle, exigeixo que condemni tota la violència que provoca vostè directament i també indirectament per sustentar el càrrec que té i la política que porta endavant.

Posats a demanar condemnes a la violència, comenci per vostè mateix i per la violència estructural que porta a la gent al carrer a pitar-lo a vostè i als seus. Faci-ho o deixi d'exigir a terceres persones que li facin el joc.

Pobrets, els cauen cassolades allà on van, però cada llei que fan deixa moltes famílies sense futur i jo no veig cap mostra de res per part seva.

Pepe

Re: NO A LA VIOLÈNCIA, INCLOSA LA POLÍTICA. 2

Pepe | 24/05/2012, 12:44

Alex m'hagués agradat que el president de les Balears hagués vengut a reunir-se amb tots els representats municipals i parlar d'idees, problemes, suggeriments, crítiques... Això seria el més normal, més a la situació actual de crisi ,i el que hauria d'haver fet e senyor Bauzà abans de fer aquesta gira on demostra que li preocupa més el seu partit que les Balears.
Per altra part jo només vaig poder estar al principi de la concentració, fins que va arribar en Bauzá. Va ser al nostre altre regidor Miguel qui va voler passar en un moment donat i no va poder.

alex

Re: NO A LA VIOLÈNCIA, INCLOSA LA POLÍTICA. 2

alex | 24/05/2012, 11:54

En Pepe volia entrar al carrer Jonquet a la reunio del PP?

Alternativa per Pollença

Re: NO A LA VIOLÈNCIA, INCLOSA LA POLÍTICA. 2

Alternativa per Pollença | 24/05/2012, 11:43

Encara que hem dit el mateix abans, durant i després hem volgut fer pública aquesta nota per a que no hi hagi cap dubte sobre el nostre rebuig a la violència.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb