URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Club Tenis Eu Moll, bons resultats amb pocs recursos

Alternativa | 08 Juny, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

 Recentment  hem sabut que les cadets femenines del Club Tenis Eu Moll varen aconseguir el títol de campiones  de Balears per equips, a aquest èxit  s’han de sumar els següents

·      Un subcampionat de Balears per equips (infantil femení).

·       Tres campionats de Mallorca per equips (infantil i aleví femení i cadet masculí de segona categoria).

·      Dos campionats de Mallorca individuals femení.

·      El títol de campiona del MARCA JÓVENES PROMESAS de Castelló, per na Marina Vicenç.

·      Varis títols a torneigs com a Campanet, Felanitx, Santa Ponça... Tot això quan encara són a meitat de temporada.

         És evident, per tant, que cal reconèixer la gran feina que està realitzant aquest club que compta amb uns 25 federats, uns 50 nins inscrits al Consell de Mallorca i, a més a més, uns 15 adults. No és gens fàcil aconseguir aquets resultats quan s’és un club petit d’una localitat com és el Port de Pollença, que per la seva localització geogràfica és complicat rebre nins i nines de fora del municipi.

        Tot i això ara per ara no tenen la tranquil·litat de poder competir a les pistes del poliesportiu del Port, ja que aquestes no reuneixen les condicions mínimes exigides per la federació, apart que per poder competir com a club i organitzar torneigs cal tenir un mínim de tres pistes i el pitjor és que les dues pistes actuals estan en unes condicions pèssimes. A la mala elecció de la superfície de la pista, hi cal afegir el seu manteniment i la utilització de material no adient i perillós en unes instal·lacions públiques.

         Ja vàrem explicar a diferents articles el cas de les pistes de Duva, un vertader desgavell de la legislatura passada. Pensem que era raonable no seguir amb les condicions de Duva, però al mateix temps creiem que no és de rebut tenir unes pistes en aquestes condicions, i no ja sols per al club de tennis, sinó per la resta d’usuaris que les lloguen. Tampoc sembla lògic que tenint dos poliesportius cap dels dos disposi d’unes pistes de tennis aptes per competir.

        Sabem que des de l’Àrea d’Esports s’està mirant de canviar la superfície, però tot això posa de manifest el problema estructural i és que en els anys de bonança es va créixer en número d’instal·lacions sense preveure els recursos per poder gestionar i mantenir les mateixes. Especialment penosa és la situació del Poliesportiu del Port que no es pot mantenir en la situació actual. Ara tot i la complicada situació econòmica cal treballar per una millor gestió i manteniment de les nostres instal·lacions i això suposa     inevitablement destinar-hi més recursos. 

Ara es troben un poc millor tot i que es  impossible entrenar  i tampoc es poden 
llogar.

 

 

Més fotografies a l'enllaç.

 

Comentaris

Tofol Colom

vergonya de regidor

Tofol Colom | 14/06/2012, 09:59

Això es el que passa amb l' ajuntament. Manca de suport a les categories inferiors del municipi. Si alguna tennista d' aquest club de qui un parell d anys triunfa, anirà el regidor de turno a ferse la foto amb ella. Al igual que pasarà aquest estiu cuant en Sete Benavides faci medalla olimpica, aniran com a rates els regidors a ferli la pilota i fotos, pero abans 0 recolzament polític. Hem faria vergonya com a regidor tennir unes instalacions tant lamentables, un saludo

Pepe

Re: Club Tenis Eu Moll, bons resultats amb pocs recursos

Pepe | 09/06/2012, 17:19

Gràcies per l'aportació Guillem, i ja em va comentar en Joan Vicenç que ens haviam oblidat de qualque títol. El que és clar és que teniu molt de mèrit i que feu molt bona feina.

Joan C C

Re: Club Tenis Eu Moll, bons resultats amb pocs recursos

Joan C C | 09/06/2012, 16:20

Hola Guillem, gràcies per participar. Hi ha dos qüestions que no admeten dubte: La primera es la vostra bona feina i els vostres resultats com a club, l'altra és el mal estat del poliesportiu del Port i de les pistes de tenis en particular.
Vull dir que he rebut queixes també de l'estat de les pistes de pollença.

Guillemferrer

Re: Club Tenis Eu Moll, bons resultats amb pocs recursos

Guillemferrer | 09/06/2012, 11:46

Moltes gràcies per escriure aquest article Joan, i sobretot per fer rediffussió d'unes noticies que tal vegada també per culpa nostra no arriben a tothom. És una pena que es valorin més aquests èxits des de fora que el teu propi Ajuntament però ja estam acostumats a n'això.
Pel que comenten per aquí els jugadors del club no tenen cap tipus de problemes en disputar campionats de Mallorca o de Balears individuals ja que es disputen integrament a un club. El handicap és entrenar a una superficie obsoleta com la gespa per competir sempre a pista ràpisa o terra.
Pel que fa als campionats per equips (una mena de copa Davis) quan es juga a casa s'ha de disposar d'unes instal,lacions amb tres pistes com a mínim. D'aquí la necessitat d'arribar a acords amb Duva.
Del que comenta en Pepe de lo que no escoltar al club... Noltros tampoc ho entenem i tot i que no serveixi de res, el temps ens ha donat la raó.

Pepe

Re: Club Tenis Eu Moll, bons resultats amb pocs recursos

Pepe | 08/06/2012, 22:38

Jo segueix sense entendre com quan es van fer les pistes de tennis no es va tenir en compte l'opinió del club d'eu moll.

Pepe

Mariona

Pepe | 08/06/2012, 21:57

Hola Mariona no em consta que s'hagi deixat caducar cap expedient, al manco des de que estam a la Junta de Govern, si tens constància de que això ha passat aquests mesos et deman que et posis en contacte amb nosaltres i ens donis les dades concretes.Abans si que és cert que la llei no s'ha d'aplicat per tots igual. I això evidentment dona lloc a situacions injustes però que no són resultat del que es fa ara sinó del que no s'ha fet abans.

WNR

Re: Club Tenis Eu Moll, bons resultats amb pocs recursos

WNR | 08/06/2012, 13:32

SPC, No es que no puguin competir si no tenen tres pistes, això vol dir que per poder organitzar un torneig al teu club es necessari 3 pistes.

Mariona

EXPEDIENTS SANCIONADORS

Mariona | 08/06/2012, 12:58

Com aixi nomes paguen alguns, perque expedients oberts es deixan caducar, perque desapareixen. La llei s'ha d'aplicar per tots igual. Aixo fa oiiiiiiiii que hem de fer quan hem pagat i el teu veï que esta a 10 m s'en riu perque a ell no li h'arribat res. Per favor que tots som iguals. Un poc de respecte.

Joan C C

Re: Club Tenis Eu Moll, bons resultats amb pocs recursos

Joan C C | 08/06/2012, 11:51

Hola SPC,gràcies però em costa que sobretot el tècnic d'esports treballa i té molts de mals de caps. L'Àrea d'esports té importants problemes estructurals i de manca de recursos que no són fàcils de solucionar. Jo procur aportar el meu gra d'arena i som concient que es més fàcil denunciar els problemes que solucionar-los
El club de tenis ha arrivat a un acord amb Duva per entrenar certes hores i per competir.

SPC

Re: Club Tenis Eu Moll, bons resultats amb pocs recursos

SPC | 08/06/2012, 10:42

Crec que treballa més relacionat amb el món de l' esport el Joan C C (no cobra) que el regidor d' esports o el técnic d' esports de l' ajuntament de pollença (asalariats). Una cosa no m' ha quedat massa clara, com es possible que guanyin aquests tornejos si a l' article posa que no poden competir perqué es necesiten 3 pistes? Salutacions

jrv

manteniment

jrv | 08/06/2012, 07:17

Joan, aquesta és una malatia crònica de l'Ajuntament, i de tots els ajuntaments, espanyols, " por supuesto".
I quan hi ha empleats que és prenen la iniciativa pel seu compte, demostren implicació, a llavores els hi encomanen totes les feines, i han d'afluixar.
Mala solució li veig, ho sento.

Joan C C

Re: Club Tenis Eu Moll, bons resultats amb pocs recursos

Joan C C | 08/06/2012, 06:34

Hola a tots,crec el principal problema és el manteniment.
Ja sigui per manca de personal, per mala organització o per que aquest no rendeix com cal,el que es clar és que la majoria de pistes no reben el tractament adequat, cas evident el del poliesportiu del Port.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb